Kommer ha lite paus!

2011-05-06 / 10:01:18
Jag har inte dött, bara struntat i bloggen. Tänkte ha ett litet uppehåll har så mycket med skola, Halie, graviditeten osv. Kan komma in något inlägg om jag känner suget.. Tänker dessutom göra om min design. Men länkar på alla sidor igen så fort jag är mer aktiv. So long finisar :)

Mamma och Halie dag

2011-05-03 / 17:04:08
Idag så tog jag lite sovmorgon, hade sovit bara 4 timmar dagen innan + att det blev lite halv sent man la sig. Så för att orka med Halie så valde jag att inte gå på första lektionen. Så på morgonen så lämnade sambon henne hos dagmamman sedan tog vi samma buss in till stan för han skulle på jobbet och jag skolan. Hade svenska lektion och satt och pysslade om ämnet jag valde som kommer att vara om "bloggar, dom tre största" Valde, blondinbella, kissie och micah. Redovisningen ska ju bara vara fem minuter. Sedan gick jag lite tidigare för att ta mig till hemköp i Domsjö och hämtade ut lite bebiskläder vi beställt och sedan köpte jag järntabletter på apoteket. Därefter hämtade jag Halie.

Såg även att mina två graviditetströjor har kommit, så jag hoppas jag kan hämta de idag så kanske man kan ha en på sig imorgon om de passar vill säga. Annars får de ligga och skräpa tills bebisen kommit ut. För jag beställde nämligen graviditetströjor man kan ha som gravid/ogravid.

Men men, blev lite små trött nu efter att vi ätit mat. Så jag ska leka lite med gumman nu.

Back in school

2011-05-02 / 09:15:24
Godmorgon.
Nu så har skolan börjat igen och jag sitter nu och försöker göra en rapport inom samhällskunskap.

Halie fick vara hemma idag för att hon varit så febrig i helgen men verkar friskare idag så imorgon ska hon till sin dagmamma igen.

Helgen har vart mys, har sovit i Svedjeholmen i två dagar. Sista april bestod av god mat och sedan gick vi till två av mina syskons skola där det var en brasa och aktiviteter. Min mamma kunde inte hålla sig så Halie fick fiska i fiskedamm och sedan kom det även dit clowner så hon fick sig en rosa ballong, och hon blev så glad. Det värmer att se henne le. Där efter gick vi hem eftersom att det var så kallt och Halie var ju lite halv sjuk. Där hemma så kollade vi på skräck film och käkade götta. Så det blev en suverän valborg för våran del, trots att Halie var lite sjuk. Dagen efter var där emot en seg dag, kände mig bakis trots att jag inte drack. Hoppas alla ni andra hade en bra helg.

Gumman på sista april, rätt bråkig men var även snäll!

Som ni sett har jag gått in i vecka 29 (i lördags). Det känns att tiden bara rullar och jag hinner inte ens uppdatera er om det heller och mag foton kommer heller aldrig in. Ska göra mitt bästa i veckan. Ni lär se en stor skillnad. För jag känner mig riktigt höggravid.

Men ska fortsätta plugga nu!

ska upp om 5 timmar och ligger i sängen kl...

2011-05-02 / 00:30:30

imag0190_1304288 (MMS)

ska upp om 5 timmar och ligger i sängen klar pigg, kommer vara riktigt trött imorgon. Idag kom babysittern som vi köpt, den var riktigt fin. Får hoppas att bebisen i magen gillar den. Dessutom fick vi lite bebis kläder av mamma, tack så jätte mycket :) så nu har babyn allt förutom lite produkter och baby mössa, vi hade tänkt köpa en rosa och en blå så att man kan se könet direkt på fotona. Ska försöka sova nu, nattinatt.i

I love you man <3

2011-05-01 / 17:38:36

imag0166_1304264 (MMS)

I love you man <3

Godmorgon, en dag kvar sen börjar skolan i...

2011-05-01 / 08:25:12

imag0171_1304230 (MMS)

Godmorgon, en dag kvar sen börjar skolan igen. Älskling, jag och Halie är vakna, älskling ska snart på jobbet.

Har haft en super bra valborg. Gumman fick...

2011-05-01 / 00:34:48

imag0195_1304202 (MMS)

Har haft en super bra valborg. Gumman fick se maj brasan, fiska fiskedamm och därefter fick hon en ballong. En glad dotter gjorde sin mamma lycklig :)

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥