Trött sötnos som ändå vill vara vaken med mamma!

2010-07-31 / 22:09:52

Såhär trött brukar gumman vara om kvällarna och även vill hon inte sova. Så ikväll lät jag henne vara vaken till halv tio och la henne, då somnade hon direkt. Så skönt att slippa höra henne gnälla och skrika och istället somnar hon sött och snällt. Mammas goskit blir ju bara äldre. Sitter nu hemma själv med datorn och tvn. Mattias jobbar natt så honom ser jag imorgonbitti igen.

Koppla av en stund.

2010-07-31 / 11:53:59
Halie sover i sängen bredvid pappa. Har packat med det lilla som ska med på vår lilla tripp. Tyvärr måste jag väcka upp min älsklingar redan vid halv ett så vi ska hinna. Måste även till stan och köpa en liten present till S, ögonbryns färg och noppare till mig själv. Vi hinner nog vara i Nyvik 2-3 timmar sedan måste vi hemåt igen. Mattias jobbar ju natt och Halie måste sova. Nog om det, ska vila mig lite nu medans jag kan ;)

Usch, vintern kan ju ta och försvinna!

2010-07-31 / 09:37:17
Just när jag köpte in mina nya badkläder då försvann solen. Men kvavheten är kvar + en massa regn. SUCK! det behöver väl inte redan bli höst? vill ha sommar längre. Tycker vintern kan försvinna och bara finnas kvar i fjällen. Så kan man åka dit och fira jul istället. Har nog aldrig varit riktigt förtjust i vintern. Jag är mer för bara sommar. Föddes nog på fel ställe?


Måste även söka in Halie på dagis och börjar få smått panik, man ska ju söka ett halv år innan. Vilket jag glömt eller bara skjutit på. Men ska gå in och anmäla henne via e leg imorgon så älskling kan vara med och välja dagis vi ska söka in henne på. Men en sak är fixad nu och det är hemförsäkring, äntligen. Tänk att vi levt utan det i typ tre år. Ja vi är riktigt dumma ibland, men nu har vi.. Tack mamma för hjälpen.


Grattis på 21 års dagen ♥

2010-07-31 / 09:07:18
Skönt, wohoh Halie vaknade strax efter halv nio. UNDERBART!
Hon har nyss fått i sig frukost, samma med mig. Och Mattias sover. Han kom ju hem för inte så längesen. Vid ett-två ska vi börja rulla mot Nordmaling där min födelsedagskvinna håller hus. Synd på vädret bara, men vi får nog det mys ändå :)

Stort grattis på min vackraste vän, ses snart ..

Oförglömliga minnen ♥ del 1

2010-07-30 / 21:01:41

Jag och Malin hemma hos Inka, partyy!

Jag och Sandra på fest i Ume =)

Jennifer och jag hemmas hos henne

Pappa och jag då jag hälsade på i Uppsala

Sandra,Carro och jag då jag bodde i Umeå i mammas gamla lägenhet

Brorsan och jag på båtresan "Finland"

Martin, jag, älskling, "älsklingens" brorsa Mickee och hans ex Sabine

Nyår för några år sedan!

Jag och älskling i min gamla lägenhet i Holmsund

Robine och jag festar ;D miss that times.

Brorsan, älskling och jag!

Jag och Sandra, underbar tjej. Så kul att vi fått kontakt igen via våra småttingar

Helle, Johanna och jag på fest i en lokal.
Åh vad vi hade kul förr brudar. Varför inte ta en fest allesammans igen och bara prata minnen?

Småttingar... Gick i 8-9an nånstans där.
Renee, Carro och jag utanför bibblan

Linn, jag, Renee, Elin och Cilla. 
Vi åkte buss från Björna till Övik.
Rolig tid man haft med dem i yngre tider.

Linnea och jag i åttan =)

Nathalie, Jessica, jag, Johanna och Helle..
ÅH, saknar som fan<3

Jag och Malin :)

Emma och jag i sjuan!

Drömjobb sen yngre tider!

2010-07-30 / 13:05:22
Känner mig så booring då jag skriver. Jag lever inte ett lyxigt och flott liv. Som en del andra gör. Mitt består av att ta hand om min dotter och våran vardag, vilket jag älskar mest av allt. Men jag har så många drömmar, men har svårt att uppfylla dem. Just att börja någonstans det är nog det svåraste gällande mig. Jag har haft mina drömyrken sen yngre, men inget har man gjort åt dom. Mina drömjobb sen jag var yngre är:
1. Assistent åt "chef" eller dyl. Hinder: ENGELSKAN och referenser..
2. Skådespelerska (vem har inte drömt om det?) Hinder: Familjen och bor i helt fel stad.
3. Media, allt inom fotograf och filmare. Hinder: För svår branch, måste ha en massvis med bra fotogrejer och studio. Som filmare, ja bor ju helt fel.
Det var mina mål som yngre, stora drömmar. Som kan bli sanna om man vill. Men hur ska man börja? Och hur ska man ha råd?

Liksom, man lever bara en gång. Varför ska man då söka upp en massa hinder egentligen? om man ändå vet vad man vill. Jag väntar typ på turen, vilket inte kan komma utan en kämparglöd som bevisar att man vill något.
Något jag alltid drömt om är: 1. Att få vara med i bigbrother (finns inte längre) men att få visa folk vem man är. 2. få ha en bra inkomst utan att behöva räkna hur mycket man handlat för inne på affären exempel. Kunna bo i hus, ha bil, semestra 1 gång per år, ge halie en bra uppväxt, ha en stuga, gifta mig på en strand, kunna köpa sånt man vill ha utan att behöva tänka "jag har inte råd".
Jag är speciell och har speciella mål som jag nog aldrig kommer kunna uppfylla. Men vad vore man utan alla dessa drömmar? dom är viktiga fast dom kanske aldrig blir sanna.

Och kom ihåg en sak, vi kan inte klaga på folk som är rika/bra inkomster.

Dom har faktiskt kämpat för att få den lönen dom har!

Men visst, i vissa fall har även folk haft tur som har bra inkomster. Fått det serverat på silvetfat. Medans många jobbar häcken av sig och får knappt ihop det. Orättvisor kommer alltid att finnas.


Åska och blixtrar ..

2010-07-30 / 12:11:43

Hade nyss besök här!
Nathalie, hennes söta son Lucas, Helle och Emelie

var här någon timme. Lucas var lite blyg och Halie var livlig. Men jag är glad att Halie inte var dum och slet i Lucas, så livlig som Halie kan vara. Lucas älskade iaf Sally ibland. Då inte Sally busade med han då gjorde det ont. Sally har ju vassa klor. Men nu har dom alla åkt hem. Dom ska på yran ikväll. Hoppas dom får fint väder och att det går bra för Helle att köra. Ska ringa henne ikväll och kolla hur det är ;) Nu har jag en skrikig Halie på golvet som snart måste sova lunch. Och sedan väcka upp Mattias och efter det ska man iväg och träna! är inte peppad idag, är så trött efter att ha vakna inatt av åska och blixt och det regnade så hårt på fönstrena så det gick inte att somna om.

Kvavt ute

2010-07-29 / 16:56:44
Lång dag..
Vart ute med Jennifer och Halie. Och hon bjöd på lunch och efterrätt. Tack gumman! Sedan handlade vi litegranna. Och det är hur varmt som helst ute, alldeles för kvavt. Kan tro man är utomlands. Fast jag aldrig varit det, men sån är luften. Har aldrig tidigare känt sådan värme! nu blir det sallad till middag, är hur mätt som helst men måste få i mig något då jag och Mattias ska träna vid sju och då ska Martin hem också. Men nu måste jag jäsa en stund, blir helt slut efter denna heta vämre... PUHH!

Trippa ner mot sund!

2010-07-29 / 11:28:52
Godmorgon.
Klev nyss upp och matade Halie med gröt, och banan fick hon efter. Ska bara invänta lite pengar som ska komma in idag sedan så ska jag och Halie gå ut med och gå med Jennifer vi ska trippa ner mot sko affären och konsum extra. Vädret är ju helt okej idag. Det skulle ju regna, men inget sånt väder ännu. Tur det..


Nu ska jag bada gumman min och ta på henne kläder.

Du är hela min värld ♥

2010-07-29 / 01:13:26



Mitt liv har börjat och det är tack vare dig
Du kom ut och jag hade rätt du var en tjej
Inombords så grät jag av en ren lycka
Du är den finaste det kommer jag alltid tycka
Inuti där låg det en dyrbar skatt
Och ut kom du en underbar natt

Jag gör allt för dig min lilla tjej

Mattias vs hårdrock?

2010-07-28 / 23:38:21

Hardcore!!!!
Fast jag tror nog han föredrar "raggarlooken" ;)

Sånt som gör mig irriterad!

2010-07-28 / 23:16:45
Kollade för ett tag sedan BB på 5an som var klockan nio. Varje program blir jag så arg. Att karlarna som alla kvinnor har med sig. Ska vara störda (mitt uttryck). Som idag då kvinnan var öppen 3cm och satt i värkar så stod han och sa att det var meningslöst att hon ändå skulle gå ner till 1 cm igen bara för att det hänt och att dom kunde ju åka hem, och det var meningslöst att vara där i 33 timmar som det skulle ta (trodde han). Och satt och fråga om hon hade liten smärtgräns? Men snälla nån, hur ska han kunna veta hur det känns? han kommer aldrig kunna veta den känslan. Och det syns väl mycket väl då hon ligger och nästan skriker för att det gör så ont. Sånna karlar borde inte få vara med. Skulle Mattias vart så mot mig där inne skulle jag skicka ut honom direkt.. Och dessutom sa han att han känt sig "meningslös" hela dagen. Det är väl SJÄLVKLART.. Det är kvinnan som har ont och ska föda. Då borde man vara stöttade och bara finnas där. Men men, alla människor är vi olika på både bra och dåliga sätt. Synd bara vissa inte kan säga ifrån..

Har varit i Svedjeholmen hela dagen..

2010-07-28 / 20:26:00
Hemma efter ännu en dag "rännande".
Vart hos Anders hela dagen. Min bror, sambo och mamma har hjälpt han att måla. Sedan blev vi bjuden på mat där. Nu blir det där emot en film, kall öl och någon godis. Tänker inte smaska i mig så mycket men vi har besök så vi ska bjuda på nåt gotta, thats it!



Så är det!

2010-07-28 / 12:31:02
SORRY, för att dom ser utdragna ut. Men för att få dom lika långa så blev det så. Men därför la jag in alla bilder precis som dom ska se ut där efter. Och dom är original så dom borde väl inte vara till problem? dom är orörd. Därför la jag in dom öfr att ni skulle se närmare och orginalet. Men får fota någon liknande bild som dom gamla så blir det mer rätt. Det får tas senare!

Efter två månaders träning!

2010-07-28 / 01:27:47
Smink på första och osminkad på andra. Ska försöka fota igen på samma ställe som första bilden.
Så blir det lite roligare, imorgon kanske? :)
Slänger in lite gamla och nya.
första är alltid gamalt och andra nytt!



 


Ja jag vet, fann inget bättre att jämföra med.
Resultat börjar ju synas nu.

Im happy, happy :)

2010-07-28 / 01:13:18
Idag var bilddagboken och facebook favoriten istället för bloggen, bara så ni vet!!


Är glad just nu efter alla fina kommentarer som jag fått, tur man kan få vara det ibland. Men nu vill jag bara en halva till med löshår så det blir tjockt och vackert. Det lär dröja till 20e måste bara ha det då!! Oavsett vad min sambo säger, haha! men han är så snäll så han ska låta mig få köpa ett till, visst är han en bra karl? det tycker då jag. Nog talat om det så tränade jag och Mattias ikväll tillsammans, vi är värsta teamet tillsammans. Roligt att träna med han då man lär sig nya sätt att träna på och han kan verkligen puscha en att ta i mer. Tack för det baby! Nyss såg vi och Martin på en film på tv 4+ jätte konstig film, nästan så man blev sur över hur slutet blev. Och jag förstår inte heller varför jag lägger mig två-tre om nätterna nu för tiden. Har fan vänt om mitt dygn.. It's not good :(


Köpt löshår!

2010-07-27 / 16:55:10
Nu är man hemma igen. Köpte löshår för födelsedags pengarna idag.. Äkta men köpte hälften av det man kunde. Ska nog köpa en halva till. Jag har ju så tjockt hår. Så det får bli nästa månad. Så det här får duga så länge. Och jag hittade dessutom i exakt samma färg som jag har på håret. Det hittade jag inte på internet, svårt att se på bild bara.

Inte världens bästa bild och jag är utan smink, men jaja :p

9 månader <3

2010-07-27 / 10:43:35
Kära lilla gumman blir hela nio månader precis idag. Tänka sig att det bara är 3 månader kvar tills hon blir 1 år. Kan fortfarande känna ibland vart tiden runnit iväg? känns ibland som att jag nyss kom ifrån förlossningen hem med en liten bebis i famnen. Och oregelbundna nätter då hon ville bli ammad var 2-3 timme. Och för varje dag som går så lär hon sig bara mer och mer saker. Och jag blir en bättre mamma. Du betyder enormt för mamma och pappa!
Vårat lilla allt.

Regn, buhu!

2010-07-27 / 10:15:19
Jag tittar ut, och det regnar!
Ändå skulle vädret vara fint vad jag har hört av alla. Men det får helt enkelt bli en inne dag. Fast vi måste ändå åka in mot staden och fixa lite. Och jag måste träna. Hann ju inte igår. Avskyr att missa dagar.

Sitter här i köket och skriver. Mattias kompis sover ju i vardagsrummet. Så jag fick smyga in och hämta datorn så jag har något att göra. Dessutom måste jag få tag i mammsen, så vi kommer in till stan.

Bra besök kom hit :)

2010-07-26 / 21:59:07
Kan ju säga med en gång att jag hade fel. Dom som kom var ju Petra, Pernilla, hennes söta dotter Isabell från Umeå. Även Johanna, hennes pojkvän och hans kompis. GUD vad kul det var att se er alla. Även om det inte blev så långvarigt.

Pernilla och hennes söta dotter Isabell ..

Petra poserade för fulla muggar..

Halie blev trött, syns no ganska bra på fotot.

Petra, Pernilla och Isabell

Söta lilla Isabell, min mobil ville hon behålla

Isabell var också jätte trött

Hon är ju så fin :)


Nu sover Halie, somnade direkt. Mattias och min mamma är iväg och hämtar upp hans kompis Martin. Så när dom kommer tillbaka ska vi se en av mina favorit filmer som jag inköpte idag. Nämligen "inte utan min dotter". Den rekomenderas varmt om ni inte sett den.

Får inte veta vilka som ska komma?

2010-07-26 / 18:54:42
Blir tokig. Min sambo säger då jag kommer hem "en överraskning väntar, det ska komma folk" Han säger inte vilka för att han inte får? AVSKYR sånt, får klump i magen av att inte veta. VEM SKA KOMMA PÅ BESÖK!? Och snart ska dom vara här. Om jag gissar skulle jag gissa på Sofie och Liam. Men om det inte är dom har jag ingen aning alls :O

Jag återkommer då jag får veta!!!!









10 mat påsar och mycket mer..

2010-07-26 / 13:53:13
Goddagens..
Nu är man hemma igen. Det blev tio mat påsar.. Och allt bar ju upp själv till vår lägenhet. Samt var det kattmat, kattsand, hundmat, Halie och Kiara. Men har man kvinnomuskler så har man ;) Nu sitter jag och Halie och lyssnar på massa låtar jag spelat in för några år sedan. Mattias är fortfarande i Svedjeholmen och hjälper min brorsa. Till middag kommer han hem igen och då blir det tacos. Bjöd även in mamma på mat. besöket har inte kommit än, blev något strul så ikväll dyker han kanske upp. Men ska kika runt lite nu hade jag tänkt :)

Segskit framför datorn.

2010-07-26 / 00:01:59
Har fortfarande inte röjjt undan här hemma, har varit en segskit framför datorn istället. Så nu måste jag verkligen göra det. Ska ju upp tidigt imorgon. Fick även nyss veta att Mattias kompis ska komma på besök här i Övik några dagar. Blir nog riktigt kul.. Men som sagt nu hinner jag inte med datorn mer! Godnatt alla bloggare. Så kul att ni kikar in på min sida, hoppas många av er stannar :)

Halie snart 9 månader!

2010-07-25 / 22:33:22
Eftersom att Halie blir 9 månader på tisdag så tänker jag skriva lite om hennes utveckling..


Vad har Halie lärt sig under sina 9 månader?

1. Hon har lärt sig att krypa.
2. Hon kan ställa sig upp med hjälp av bord och dylikt.
3. Hon kan tugga jätte bra.
4. Hon kan säga "mamamama" och "dada".

Hur många tänder har hon fått?
Halie har nu 6 tänder.. Två där nere och fyra där uppe.

Hur sover hon om nätterna?
Hela nätterna lång, sover oftast 12 timmar.

Har hennes ögon/hårfärg ändrats sen hon var en liten bebis?
Halie hade lite blått då hon föddes och nu är dom mörkblåa och hon har blondt hår med lite brunt i.

Är hon mammig eller pappig?
Oja, hon är mammig för tillfälligt.

Vilken storlek har hon på sina kläder?
74 och uppåt. Varierar ju då vissa kläder är stor och liten i storleken.

Har hon badat ute?

Ja det har hon massvis med gånger och hon älskar det!

Vad gillar hon att äta bäst?

Gröt såklart och vissa maträtter som kyckling och korv gillar hon. Sen gosaker gillar väl alla barn? :)

Vad gillar hon inte att äta?
Hon har faktiskt gillat allt hon äter. Sen ibland duger ju inte viss mat bara för att hon hellre skulle vilja ha något godare.

Vilka går hon bäst ihop med förutom mamma/pappa?
Hennes mormor, min lillebror och min sambos syster

Har hon någon gång sovit borta utan er?
Jo hos hennes mormor..

Har hon rest någonstans under dom här månaderna?
Jo vi har varit i Uppsala och Sundsvall. Sedan pendlat mellan Umeå-Övik en del.

Vad gillar hon bäst att leka med?
Jadu, saker hon inte får leka med och mamma och pappas nycklar. Och vissa leksaker duger ibland.

Har hon bott på samma ställe jämt?
Nej nej. Då hon var i magen bodde vi i Obbola utanför Umeå. Då hon tittade fran bodde vi i Ersboda i Umeå och nu bor vi i Domsjö som ligger i Örnsköldsvik.

Sist men inte minst.. Vad hoppas du att hon lärt sig tills hon blir 10 månader?
Att hon kan stå själv, kunna säga klart och tydligt "mamma/pappa" osv.

Listan gjord av - Haliesmamma.se

Gumman somnar i pappas famn <3

2010-07-25 / 21:01:00
Góskiten somnade i pappas famn innan läggdags. Hon har varit väldigt trött idag och la sig för natten vid halv sju. Så vi har bara sett på film och Helle kom hit med kamera väskan, lådan till kameran osv. Är så nöjd. Så nu blir det fortsatt med system bilder.
IT´S GREAT !!


Snart måste vi röjja undan här hemma, så det är ofarligt att krypa här för Halie imorgon. Som sagt det är söndag finns nog inte så mycket annat att göra ikväll..

Imorgon händer detta..
1. Mattias ska hjälpa min lillebror med hans chopper.
2. Jag, Halie och min mamma ska stor handla på willys.
3. Om vädret är fint så ska Halie få bada i sin rosa pool i Svedjeholmen.

Föräldrarträff inställd!!

2010-07-25 / 17:20:54


Föräldrarträff INSTÄLLD!
Tråkigt nog är ni för få som ville komma på den.
Och det gjorde det onödigt för mig att ta mig över 50 mil.
Och dessutom var det svårt att få med sig en som kan följa mig.


Systemkamera, jajjemen :)

2010-07-25 / 16:54:48
Hemma med min lilla sötnos.
Hon är ny badad och nu kryper hon runt på golvet med ett kex i handen. På en stund så kommer Helle hit. Och kameran kommer nu bli vår. Helle ska köpa en ny och vi får köpa hennes. Så nu kommer man ha en systemkamera. Jag som älskar att fota. SUVERÄNT =D

Bra sällskap gjorde kvällen bra

2010-07-25 / 13:42:34
Började med en super bra förfest hos oss. Sedan åkte vi till Hörnsjön och där sög det verkligen. Snacka om att ljuga om beskrivningen. Vad gav det liksom? Men vi drog nästan direkt in mot staden och sedan hem på efterfest hos oss. Hade det mycket trevligare då. Med bra sällskap så blev det bra ändå. La mig typ halv fyra imorse. Men var då inte nå full igår lite lullig men inte mer än så. Så man har en del alkohol över. Kan vara bra om jag och Mattias vill ta en öl på kvällen och se på en film.

Nu sitter jag hos Anders, och tänker snart äta något riktigt onyttigt som kebab. Tyck vad ni vill alla. Men jag unnar mig ibland och har inte gått upp i vikt bara därför. Kommer längta enormt efter att få träna hårt imorgon efter jag smällt i mig en halv kebabrulle.

Fick nyss kramas med min lilla flicka. Var så kul att se henne igen. Så mycket man kan sakna henne bara efter 18 timmar.

Vi ses i dimman ;)

2010-07-24 / 19:55:51
Godkvällers.
Sitter här vid datorn och är musik mästaren ;) eller snarare så har jag bosatt mig här. Vi pimplar lite och snart kommer Hansson också. Ju fler ju roligare tycker då jag. Saknar självklart min sötnos som bara är en port ifrån. Men min mamma är ju så bra på att ta hand om henne. Hon sover säkert nu. Imorgon ska vi passa på att sova ut och städa innan vi hämtar henne.

Men men, nu ska jag inte vara datanörd mer, hörs!!!

SKÅÅL!

2010-07-24 / 18:13:39
Nu festar vi, dricker en god smirnoff ;) skål på er ..



Snart ska Halie till sin mormor :)

2010-07-24 / 13:46:03
Nu ska jag snatr packa Halies väska och göra lite matdosor till henne. Sedan går vi till porten bredvid där min mamma bor. Och där stannar Halie. Sedan blir det duscha, sminka sig och invänta på Anders som ska festa med oss ikväll. Har kikat runt om folk ska vara med, men det ser fan dött ut. Då man väl ska ut å brukar det bli så. Men då man inte kan vill alla ut med en, hehe. Bloggar något inlägg ikväll. Hoppas alla ni andra får en mysig filmkväll/utekväll. För det ska vi ha.

SOVA UT :D

2010-07-24 / 11:47:52
Oj vad man fick sova ut. Brukar kliva upp 9-10 med Halie. Alltså ta över Matte och då brukar han sova. Men imorse hade jag tur. Halie somna precis den tiden så jag kunde sova vidare och hon sov enda till halv tolv. Det är ju så underbart då det blir så. Låter min sambo sova någon timme till sen ska jag ge Halie mat och packa väskan och sedan ta henne till hennes mormor. Sedan ska jag Och Mattias ordna oss ;)

Såhära gulligt somnade Halie då hon åt lunch, har hänt en enda gång innan så visst var det urgulligt.

Lite mamma och pappa tid imorgon :)

2010-07-24 / 01:28:16
Hade nyss besök..
Jennifer var här och vi har surrat massor ikväll. Alltid lika kul hon är ju så speciell. Det är det som är så bra med den bruden. Klockan är nästan halv två och vi borde sova snart. För imorgon ska mormor ha Halie. Så jag och min sambo ska på hörnfestivalen. Han jobbar ju nu så ofta på helgerna. Så vi passar på nu då han får en ledig helg. Men det ska bli kul.. Var och handlade go dricka idag. Men så sugen är man inte. Dricka några kanske men nu för tiden ogillar jag att bli full. Kan ju bero på att man har barn nu och dessutom tappa lusten lite. Men ska ändå bli skönt att komma ut och träffa lite folk och umgås :)

 

Hörnsjön
Nä nu måste jag verkligen sova, godnatt alla fina !

TACK!

2010-07-23 / 20:08:26
Tack kära ni för alla SVAR. Ska nu sätta mig ner och läsa dom!! =)
Och svara tillbaka såklart..


Underbara foton på guldklimpen ;)

2010-07-23 / 20:05:04
Nu är man hemma efter dagens göra. Tänker inte skriva så mycket om det utan jag låter bilderna få tala för sig själv ;) ENJOY!

Behöver tips!

2010-07-23 / 11:09:03
Skriver in frågan igen och lämnar en bild.
Har en fråga till mammor/pappor.
Då Halie är trött så klöser hon upp inne i örat så det blir sår. Får rengöra varje kväll. Vi använder också idominsalva så att skorporna ska lossna. Men vet ni fler tips så vill jag gärna veta dom, för hon klöser hela tiden upp dom på nytt. Och tycker lite synd om henne för det gör ju som sagt ont.. Det vore super snällt om ni la ner tid till det.

Såhära brukar det se ut, ibland värre och ibland mindre.

Hon lyckas alltid klösa upp det på nytt!

Halie idag!

2010-07-23 / 11:06:40

Dagens Halie, lite små tjurig.

Men hon har ju sina dagar med, alla kan inte vara på topp!

Räknade fel :/

2010-07-23 / 09:57:14
Typiskt mig som väntade att Mattias skulle få fet lönen. Men han började ju jobba i mitten av juni så det är v'l klart att det är dom pengarna han får nu. Så det blir i augusti som vi får känna oss rikare. Det är ju inte hela världen. Men dum jag är som inte kunde förstå att det skulle bli så, haha.

Klev nyss upp, Halie och Mattias sover. Men snart lär ju sötnosen vakna och vill ha gröt. Sedan är det sol idag. Så jag förmodar att vi ska åka och bada. Passar ju suveränt att jag fick mitt hembeställda paket igår.

Äntligen hemma.

2010-07-23 / 00:22:12
Kom nyss hem efter en hård träning. Mattias kör ju slut på en. Men nu kommer man sova gött i sängen. Och Mattias gör vitlöksbröd. Det är vi båda värda. Hoppas vi hinner med en film också. Måstte ju sova med så man kommer upp med sötnosen imorgon. Men nu är Mattias ledig och det är = två som kan samsas om allt. Och nu kan vi åka iväg på grejer utan att tänka att han måste iväg på jobbet.

Har en fråga till mammor/pappor.
Då Halie är trött så klöser hon upp inne i örat så det blir sår. Får rengöra varje kväll. Vi använder också idominsalva så att skorporna ska lossna. Men vet ni fler tips så vill jag gärna veta dom.. Det vore super snällt om ni la ner tid till det.

Vi köpte ju skor till Halie idag endast för 100 kr.. Butiken ska upphöra så det var 50-70 % i hela butiken.

Ska träna med älskling

2010-07-22 / 20:35:59
Tränar men min älskling ikväll . Ska snart gå ivåg och möta upp honom. Han går ju ifrån jobbet. Vi försöker göra så ibland för att få lite egentid. Min bror ska sitta här medans..

För stor storlek

2010-07-22 / 19:15:48
Hämtade nyss ut paketet som vi väntat på. Badkläderna satt fint. Fick fel färg "svart" men det gjorde inte så mycket. Men linnet var alldeles för stort. Kul, har man gått ner en storlek. Men jag har ju inte ens vägt mig på över en månad. Vill inte veta ännu. Men tillbaka till tröjan igen dom tar ungefär 100 kr i avgift. Det tycker jag var snålt av dom. Men tröjan var ju så snygg så den var värd att bytas. Har dessutom färgat ögonbrynen bruna och ögonfransarna svarta. Och Halie har precis somnat. Så om två timmar kommer brorsan över hit och han ska sitta här medans jag och Mattias tränar på brux. Men nu hade jag tänkt slöa. Har hållt igång idag igen!

Vi har varit på stan idag!

2010-07-22 / 14:52:18
Vi fyndade ett par sommar skor åt Halie. Riktigt fina var dom, ska fota och lägga in senare. Klockan fem har jag tid på rinse ska färga ögonbrynen/ögonfransarna + noppning. Fick ju det i present av Helle. Ska bli kul och se resultatet senare. Har nämligen aldrig gjort et förr. Och jag har ju ljusa ögonbryn och ögonfransar. Ska bli skönt att slippa måla. För mina är verkligen fejk då jag målar dem. Sen får jag försöka göra det så ofta jag bara kan så man slipper börja måla dem igen.

Så nu gör min sambo mat sedan ska han iväg och jobba kväll. Och efter det är han ledig en hel vecka. Ska inte surra så mycket mer nu, ska röjja undan här så det ser ut som ett hem igen ;)


Gumman visar stolt upp sina över tänder!

Har en liten tjej som inte ville somna, men till slut så =)

2010-07-21 / 19:47:47
Avskyr att låta Halie skrika sig själv till sömns. Men ibland finns det inget val. Har testat ha henne uppe en stund men hon var så trött. Så nu får jag låta henne skrika och gå in då och då för att ge henne tutten. Hon har ju börjat sätta sig upp och håller i spjälsängen. Hon sov strejkar jämt då min sambo jobbar. Det tar på krafterna. Jag klagar inte men det är ju inte jämt en dans på rosor. Ska snart in dit igen för att lägga ner henne och ge henne sin tutte. Får hoppas på att hon snart somnar. Hon behöver sömnen då hon sovit så dåligt nu då dom två senaste dagarna!

Uppdatering.
Fick ta henne i famnen och då somnade hon nästan, vilket aldrig har hänt. Så jag la ner henne igen och strök henne på kinden tills hon somnade. ÅHH MIN GOFIA<3

Försöker stå !!

2010-07-21 / 18:11:04
Gumman försöker, men faller på rumpan. Det är ju så kul att se, för hon försöker verkligen. GUMMAN börjar ju bli stor nu och inte alls länge tills hon blir 1 år. Förstår inte hur fort det gått. Tycker hon nyss var min lilla bebis som skrek och endast ville bli ammad. Men nu kan hon krypa, ställa sig upp, stå om hon håller i sig, säga "mamamama", skratta högt, förstå vad ordet "ajaj" betyder och så mycket mer. Det är ju så kul att se henne växa upp.. Hon är det bästa som hänt mig och Mattias.. Nu kan jag inte föreställa mig ett liv utan henne och min sambo. Dom är bäst<3


En sådan stor skillnad!!

Hemma efter ännu en fullspäckad dag :)

2010-07-21 / 16:16:27

Nu har man nyss kommit hem.
Det blev gymet och sedan bad i prästänget. Och nu är man hemma igen. Fullspäckad dag. Mattias jobbar även kväll. Och nu har min brorsa här. Han ska käka middag hemma hos mig idag. Det blir kyckling, ris och grönsaker. Men lär dröja ett tag tills det är klart. Fick ju nyss tina upp det lite i mikron och nu ligger det i ugnen. Jag slipper även stor städa ikväll. Min älskade sambo har städat så fint här. Så jag är hur stolt som helst över honom. Han kan ju om han vill ;) Så då ska jag passa på att njuta av kvällen. Om Halie somnar en vettig tid vill säga.

Är du mamma?

2010-07-20 / 22:08:46
Är du Mamma?
Svara isåfall på dessa 10 frågor!

1. Vad heter du? caroline sjölund
2. Hur gammal är du? 22
3. Hur många barn har du? 1
4. Hur gammal var du när du fick barn? 21
5. Tycker du att du är en bra mamma? kan ju inte se ner på mig själv då skulle jag däremot undra om jag var en bra mamma
6. Vad är du ''bäst'' på som mamma? att älska mitt barn mer än allt annat
7. Vad är du ''dåligast'' på som mamma? stressar alldeles för mycket
8. Varför tycker du så? mitt barn borde inte få se mig stressa som jag gör så hon inte gör detsamma då hon blir äldre
9. Vad tycker du är viktigast att ge ditt barn? närhet, kärlek, komplimanger, det hon behöver och ett bra liv
10. Vad är bäst med att vara mamma? man känner att man kan ge någon det dom behöver och att man får så mycket kärlek tillbaka av det man ger

Bleka syrrans hår ;)

2010-07-20 / 20:11:44

Min syster komm er vilken minut som helst. Ska bleka he nnes hår. Sedan måste jag verkligen städa.Det är kaos som vanligt. Varje kväll blir det stor städ. Man skulle haft mycket pengar så man kunde anlita en städerska. Så nice det hade varit. Men kan tänka mig hur det skulle se ut om man hade fler barn, oj oj.. Men så långt ska jag inte tänka nu.

Behöver hjälp av er mammor/pappor!

2010-07-20 / 19:12:31
Dålig uppdatering igen. Det blir så nu på sommaren. Idag blev det inte ens träning. Skulle aldrig hinna. Så då får jag ta igen det imorgon på min vilo dag. Halie fick bada i havet idag, vilket var lika roligt som vanligt. Sedan har vi besökt Anders, och Halie har knappt sovit på hela dagen. Så hon sover nu med kläder på i sin säng.

En fråga till alla er mammor/pappor.
Då Halie är ute, krålar eller man tar i henne ute. Så kommer det fram fullt av röda märken med vita streck i mitten.(Ser ungefär ut som att hon skulle fått brännnässlor på sig) Men så fort hon får byxor på sig eller är inne försvinner dem. Men nu har hon även fått det inne då hon krålat på golvet. Hon har inte ont och dom försvinner på sekunder då hon inte rör sig med huden. Någon som varit med om liknande eller vet hur jag ska gå tillväga?'

Där ser ni hur det brukar se ut!

Imorgon blir det en fullspäckad dag!

2010-07-19 / 23:25:57
Vilken kväll. Halie har tjurat på som bara den inte alls velat sova.. Hon somnade nyss. Det förvånar mig inte om det är mer tänder på G. Det lär ju märkas. Imorgon är det mycket som händer, som vanligt! Ska upp vid åtta för jag ska följa med mamma på affärn och inhandla lite och även patroner till vår skrivare. Sedan ska jag träna och efter det så blir det bad om vädret är fint. Men det har ju som sagt varit sol nu i två veckor i sträck om inte mer.

Det kommer nog in en ny header ikväll också. Ni får hålla ögonen öppna.

Har en vacker dotter, eller hur? :)

2010-07-19 / 15:51:45
Nu har man nyss kommit hem ifrån träning på gymet. Och Mattias har äntligen fått börjat jobba igen. Ikväll jobbar han kväll. Så jag och Halie är hemma själv. Ska snart städa ser ju ut som kaos här hemma. Men först ska jag se då Halie vill ta sin eftermiddags lur.

JAG AVGUDAR DENNA BILD<3

Måndag morgon!

2010-07-19 / 10:17:43
Godmorgon alla..
Sitter vaken nu med min sötjänta som kryper här på golvet. Hon är riktigt duktig på det nu. Ska snart ge henne lite gröt. Sedan vid ett ska jag träna med Petra och efter det träffar vi Sofie och Liam igen. Ska få snusa på bebis!! Åh så jäkla gott en bebis kan lukta. Inte mer än så är planerat. Nu så ska jag kika runt på internet och få upp mina ögon som inte är riktigt vakna ännu!

17 juli, Åselemarknaden!

2010-07-19 / 01:23:43

Tummen ner, min kebab var för stark!

15 juli, på kvällen med vänner och harrys.

2010-07-19 / 01:17:36

15 juli, dagen jag fyllde år!

2010-07-19 / 01:13:35

Dagen då jag fyllde år.

1

Tre dagar sedan, FÖRLÅT!

2010-07-19 / 01:04:27
Har haft Sofie, Liam och hennes hund Bella på besök idag.
Vi hade trevligt. For ut och åt. Sedan satt vi oss på vår gård och fotade Liam och Halie. Och Liam är ju så söt. Fick hålla honom och byta kläder på han. Åh vad man saknar att ha en liten bebis. Tur Halie inte blir vårt enda barn. Inom snar framtid kommer det fler. Som sagt så kommer Sofie och Liam imorgon igen. Så jag får se dom igen innan dom drar vidare. Lär ju ta ett tag till nästa gång :( Det är svårt för mig och min familj att sig till Umeå då vi aldrig vet hur Mattias jobbar.. Men så fort vi vet så ska vi planera så vi kommer dit. Det var ju som sagt ett tag sedan. Måste även träffa Fia och hennes dotter.. Men nu tänker jag lägga in lite foton sen idag!!

Lyckad födelsedag =)

2010-07-16 / 11:07:54
Godmorgon, nu har man sovit ut och nyss gett Halie gröt. Hade en super trevlig dag/kväll igår. Dagen började med att släkt och vänner kom och fick tårta. Fick lite presenter. Av min älskling fick jag en bh och stringisar till även tre par string/hotpans till och två linnen. Fick pengar av mamma och Anders. Och av moster fick jag två muggar som man kan ha kaffe i så det håller sig varmt. Och av Helle "färga ögonbryn/ögonfransar och noppning hos en frisör". Fick så bra presenter, är så nöjd. Älskar att få presenter och bli uppvaktad. Mot kvällen så for vi ett gäng in mot harrys och umgicks det ett tag. Dom lyckades lura mig och fick hela harrys att sjunga "ja må hon leva". Jag som trodde jag skulle slippa. Eftersom att jag inte ville att någon skulle sjunga då jag bjöd på tårta. Men jag slapp det inte. Så då satt man på harrys generad resten av timmen och log mesta dels. Hade super kul i alla fall. Men nu tjurar Halie på här. Ska ta hand om henne!

Bevis på hur generad jag var.
Lägger in resten av alla foton senare..

min dag igår =)

2010-07-16 / 00:55:25
förlåt för dålig uppdatering men det har varit min födelsedag så :D

Tårt bakning ;)

2010-07-14 / 11:20:14
Hej och hå ..
Skönt, fick sova till elva imorse. Och idag blir det en hemma dag. Det är så tyckt. Det enda som ska göras är att baka min tårta som ska bjudas på imorgon då alla kommer. Sedan bara chilla här hemma. Skönt hemma dagar har vi för lite av helt enkelt.. I alla fall nu på den senaste tiden. Ska ge Halie lunch nu så tjing!

Halie leker på gräset i Bergom!

Kommentera MER ! :)

2010-07-13 / 11:05:39
Godmorgon på er..
Idag är jag pigg. Piggare än jag oftast brukar vara, så härligt ju. Ute är solen bakom moln så tror inte att det blir nå bad då. Men resten blir av.. Till frukost åt jag kyckling sallad och fruktsallad. Det kallar jag bra frukost. Vad händer för alla er andra då? Vore KUL om ni kunde kommentera mer. Ni är ju så duktiga på att kommentera på min bilddagbok eller facebook. Men bloggen lämnar ni tomma. Fy på er, dags att sadla upp med kommentarer här.  Kanske inte är så intressant men läser du/ni måste ju något vara intressant, eller har jag fel? Men man behöver kommentarer för att palla blogga allt jämt också. Så är det! Nu så ska jag kika runt lite!

Lite natt snack !

2010-07-13 / 00:25:37
Tänka sig, min sambo la sig före mig till sängs. Det händer då inte ofta. Ska snart krypa ner där jag med. Ska bara kolla runt en sväng först. Imorgon är de lite som händer med. först föräkringskassan igen och sedan ett träningspass med Petra. Skönt att ha en att träna med igen. Man blir mer peppad och man kan peppa upp varandra så bra =) efter det så är inget planerat.. Så är det sol ute så får det bli ett eftermiddagsdopp.

På tal om annat.
Brukar sällan kunna handla kläder och så till mig själv. Men det känns så kul nu då man kunde beställa lite. Längtar tills det kommer. Och Helle pratar om min present som jag ska få på torsdag. Och hon säger att jag kommer bli så glad. Så nu längtar man efter det. Åh vad jag uppskattar presenter. Men roligast av allt blir att alla kommer då jag fyller år.  Ska baka tårtan själv. Mattias måste såklart hjälpa till. Han är ju en tårt expert.

Men nu måste jag sova, Är ju så trött varje morgon nu. Börjar alltid morgonen med att skölja ansiktet med kallt vatten!

Gumman badar i sin nya pool. Bilden är väl 3-4 veckor gammal.

Äntligen hemma i lugnet, efter en super bra dag :)

2010-07-12 / 20:58:46
Fullspäckad dag ..
Försäkringskassan gick bra. Samma med brux. Tror tjejerna hade lika roligt, eller? Såg så ut. Imorgon fortsätter Petra att hänga på mig till gymet. Och Veran ska försöka komma 1 gång i veckan. Hon bor ju många mil ifrån Övik. Efter det bestämde vi oss för att göra en kycklingsallad och fruktsallad även jordgubbar och grädde. Och satt oss ute på vår gård och käka i den sköna värmen. Vid åtta gick vi upp för att sova ner Halie som somnade direkt. Och nu ska vi stöka undan allt vi stökat fram och sedan se en svensk film och mysa.

Men en sak gör mig så arg!!
Vad är det här? Nu får inte M sjukintyg för att han får inte gå in och kolla för det kan smitta? men hallå, han har jobb och behöver ett. Dessutom vill man ju veta vad det är. Blir så less på det här. Alltid är det något skit.

Familjen otur!

2010-07-12 / 10:40:54
Varför sker detta? Mattias har åkt på ett virus tänker inte säga vad. Men han kan iaf inte jobba. Han som nyss börjat. Så nu blir han tvingen att sjukanmäla sig tills det är över. Och när det är över vet vi inte heller. Så nu förlorarar vi en massa pengar. Blir så jävla ledsen. Alltid ska det ligga nåt skit bakom precis allt. Det är inte ovanligt att det strular sig för oss. Försöker ha humöret uppe nu då vi har Veran på besök. Vi hade en mys kväll igår och idag ska vi träna och Grannen ska också med. Ska bli skönt, få tänka på annat. Matar Halie med gröt nu och ska ta på henne kläder för hon har ätit upp.

Sovit ut, UNDERBART!

2010-07-11 / 13:34:37
Nu har man vilat i över två timmar, det var så behövligt det bara kunde bli. Telefon terror också. Men det fick vänta ringde upp dem som ringt då jag klev upp istället. Tänker försöka sitta inne idag, vilket var längesen man gjorde. Städa alldeles rent och fint i lägenheten, hålla på med tvätt osv. Det behövs. Har varit ute nu i 1-2 veckor. Så en hemma dag behövs.

Lika trött som trötter!

2010-07-11 / 09:58:14
Idag är jag så trött
Då Halie ska sova lunch så ska jag också sova lunch.. Märks att man åkte bil igår kväll. Har nyss röjt undan här hemma lite. Och känner mig kanon mätt efter en korv med bröd. Usch på mig inte äta sånt till frukost. Men vi har slut på smör och glömt att inhandla nytt och är så less på havregryns gröt. Så blir jag hungrig mer sen så blir det gröt :p bytte lite på tiderna gällande måltiden, haha. Halie river sönder vår lampa som iofs redan är trasig. Men den måste snart slängas.. Det blir bara tommare och tommare i vårt vardagsrum. Vi måste köpa in lite möbler hit.

Vi beställde lite igår ;)

En lyckad kväll med dom bästa!

2010-07-11 / 01:17:36
Nu är man hemma igen.. En lyckad och nykter kväll. Trodde inte man kunde ha så kul utan alkohol då man crousar runt. Men jag hade fel insåg jag ikväll. Det bästa är ju att man komma må bra imorgon som vissa andra inte kommer. Nu ska man ta det lugnt en stund och sedan inta en stor skön säng. Har vart en fullspäckad dag och kväll igen. Har vart mycket nu dom senaste dagarna.. Och imorgon får vi besök av en tjej kompis till mig. Mysigt värre. Jaja nu ska jag känna lugnet en stund !

kranz och krantz spelade och dom var faktiskt rätt bra. Stod där en stund och lyssnade!

Heeej!! ;D

2010-07-10 / 18:30:27
Hej och hå, nu är det kväll och jag ska ordna mig lite. Ska åka runt och titta på lite raggarbilar ikväll med Helle.
Hörs sen, HOj!

Info om vad som händer omkring föräldrarträffen..

2010-07-09 / 21:45:44


Som ni ser så kanske ni inte har sett att jag skrivit något om föräldrarträffen som vi ska ha den 31 juli. Jo det är för att min sambo har fått jobb och vi vet inte alls hur han kommer jobba den helgen.. Men vi försöker nu och kolla upp om han kan få vara ledig dom dagarna och att chefen sätter han på jobb andra dagar. Vi hoppas att det går och ska lyckas. För jag ser verkligen fram emot den här träffen. Håller tummarna!!!

Men den kommer fortfarande bli av, Tanna och hennes familj kommer fortfarande att vara där.

En öl är alla tiders =)

2010-07-09 / 19:28:52
Halie somnade direkt. Så nu ska jag bara sitta här hemma och inte göra någoning alls. Skulle få besök idag av en vän, men som vanligt kommer något emellan. Men typiskt min otur. Klarar mig bra själv ikväll ändå. Sedan kommer ju Mattias hem och då ska vi dela på en ÖL och se en film, det slår väl allt? :D iaf om man har någon.

Längtar tills Mattias får sin första LÖN. Då ska vi ut och shoppa loss lite. Vilket vi aldrig brukar kunna göra. Så vi ska lyxa oss lite, det kanske blir IKEA :D Well see!

Fredag och vad gör man!?

2010-07-09 / 18:37:30
Allt är städat och Halie har fått middag. Har jävlats någon timme med henne för att det inte dög. Men det spelar ingen roll. Riktig mat måste hon få i sig. Nu leker hon på golvet och har nyss dragit sönder hela tidningen 7.. Tänkte gå över till mamma en sväng, men dom var tydligen borta och gjorde roligheter. Typiskt och inget säger dom? aja. Vid elva ikväll kommer Mattias hem. Han ska träna direkt efter jobbet. Då ska vi dela på en kall pilsner och se på någon film.

Vi har upptäckt att Halie älskar melon, nu ska det handlas in :D

Ny tränad och fräsch ..

2010-07-09 / 14:34:15
Kom nyss hem. Så nu ska jag/vi stor städa och sedan blir det middag. Har inte hört något av moster än så jag ser om jag hinner dit idag. Annars får vi ses en annan dag helt enkelt. Men ska hjälpa till nu.

Sovde ut idag :)

2010-07-09 / 11:15:45
Godmorgon, jag sov ut :)
Mattias la ju sig vid sju igår så då gick han upp med Halie och jag sov ut enda till elva. Så härligt och värt det var. Om cirka två timmar så ska jag på brux och träna. Idag tränar jag ben och mage. Mage är ju min huvudträning varje gång jag tränar och det blir dubbla idag. Då jag kommer hem så är det helg. Mattias ska jobba kväll men det är ju bara i fem timmar. Men jag och Halie ska nog besöka min moster först och sedan hem. Blir nog bara lite film med M ikväll om inget annat roligt händer. Det lär vi se. Men nu ska ska jag packa tränings väskan och ordna lite.

Ser vi vilken vacker utstrålning gumman har? Åh vad jag älskar den här bilden på henne.

Hon är ju bara så söt !

Godnatt och sov gott =)

2010-07-09 / 00:39:35

Resten av alla foton (Helles kamera)

2010-07-08 / 21:27:03

Sämsta dagen hittills.

2010-07-08 / 19:27:30
Massa tjafs på morgonen och sedan ramlar Halie ur våran säng på mage och dunkade även i huvudet. Har vakat henne nu. Och hon är sig själv förutom uppsvullen vid sidan av ett öga. Så förhoppningsvis är det bara det. Just nu ligger hon i sängen och vill inte somna om. Vi fick ju väcka upp henne för att kolla så det inte var något. Så nu tjurar hon på. Vill bara spola fram den här kvällen..

Fick nyss alla foton av Helle så jag lägger in några på en stund.. Ska kolla till min sötnos nu.

Foton sen gårdagen!

2010-07-08 / 16:31:11

Alla foton sen min kamera igår. kommer in fler sen ifrån Helles.
Vill ni som är med på fotona ha dem så skriv :)

Du är allt!

2010-07-08 / 14:40:24

Kärleken är stor.
Det finns nog inte en enda människa i denna värld som älskar dig som jag gör.
Det finns nog inte heller någon som kan vara så kär i dig som jag är i dig.
Du ger mig kärlek, glädje och lycka ♥ TACK!

Ledsen ..

2010-07-08 / 13:46:02
Hade jätte kul igår och bilder kommer in sen.
Men jag är  inte glad idag. Folk gör mig ledsen "today". Känns inte som att någon lyssnar och bryr sig om mig idag.. Jag är som vinden. Jobbig till en början men försvinner alltid. Men det är inget jag ska tala om här, därför får vi höras sen då jag mår lite bättre!

Hamptjärn ikväll !!

2010-07-07 / 18:22:45
Full dag igen, man hinner inte uppdatera så mycket nu på sommaren märker jag! Ska iväg och grilla, bada och dricka lite öl nu med ett gäng. Se ya! :)

En fullspäckad dag!

2010-07-06 / 16:14:20
Nu har man kommit hem ..
Har varit fullt upp enda ifrån jag vakna. Vid nio imorse så kom Helle hit och då gick vi ut och gick vid hörnsjön och Halie följde med i sin vagn efter det åt vi frukost hemma hos mig och sedan fick man stressa på och så drog vi till Bergom med en massa andra. Kul var det och varmt i vattnet. Och nog vet jag att Halie älskar att bada men idag var hon så lycklig och skratta mer än någonsin, det värmer gott i mammahjärtat. Min lilla flicka älskar att BADA! Så underbart. Så det ska bli mer bada i sommar.. Kom nyss hem så jag och Mattee ska göra oss mat och sedan dra på gymet. Och ikväll kommer kanske Helle förbi. Så vi får höras sen! Det kommer in en massa bilder på det sen, fotade med Helles system kamera..

Ett riktigt gamalt foto på mig som jag fann i min gamla dator.

En tripp i solen med syrran, Kiara och Halie!

2010-07-05 / 17:28:52
Hemma igen..
det var en trevlig tripp till stan med min syster, Kiara och Halie. Halie är ju så snäll då hon åker vagn, passade bra nu då hon är tjurig. Snart ska vi grilla här ute med min familj.. Sedan åker Mattias iväg och jobbar natt. Då kommer Helle hit och syrran för jag ska pierca syrran idag och Helle och jag ska planera in en rolig fest i augusti. Så det blir en del ikväll med. Ska umgås med min karl nu innan han drar iväg.


Är så trött idag med ..

2010-07-05 / 09:00:03
Dags att ge Halie två mat måltider per dag!. Hon är ju över 8 månader och då ska man börja med två måltider. Så jag får börja nu idag. Är jätte trött idag med. Sovit sex timmar kanske. Idag så ska jag troligtvis köpa en ny piercing så tar syrran min. Ska pierca henne i läppen och den jag har är en läkstav. Sedan ska jag på brux och träna vid halv tre. Och ute är det piss väder. Känns inte alls lockande att gå. Ska kolla om någon ska ut och köra annars går jag. Bara att klä sig efter väder som man brukar säga. Mattias jobbar sista natt nu och sedan är han ledig i två dagar. Så skönt då får jag vila ut mig också, det behöver jag är så förbannat trött.

En lång kväll, nu sängen!

2010-07-05 / 01:01:27
Nu har min syster gått hem, grannar är vi. Och jag har städat undan, gått ut med Kiara. Så nu blir det sängen, film och mys med djuren. Så därför säger jag godnatt nu, PUSS!

Idag var min sötnos värst av alla kvällar hittills. Hon vägrade sova och var allmänt gnällig. Till slut så!
Men jag tror det är tänderna. Tre som spruckit fram på bara en vecka!

Aj aj mitt huvud :(

2010-07-04 / 18:22:00
ÅHH, är så trött idag!! Fattar inte varför. Är väl inte van att ta hand om Halie såhär mycket. Får nog in kirret snart så. Huvudet spränger så man är inte på humör.. Kanske skriver mer sen, will see!

2010-07-04 / 06:58:11

Det bästa jag har
Jag lyckades med det ofattbara.
Jag fann en underbar karl..
Och tillsammans skapade vi världens vackraste dotter!

Slutet på veckan!

2010-07-04 / 06:51:00
Godmorgon allesammans!!
Idag ville gumman upp en timme tidigare. Men som tur är brukar hon alltid bli trött efter en timme och sova i två till. Och då passar man på att sova mer.. Och om en timme kommer Mattias hem. Stackarn lär vara helt slut och sova ett bra tag då han kommer hem. Men han får fint väder då han ska cykla hem. Tur det inte ska regna förän efter lunch. Idag är det söndag och det enda som är planerat är att min syster ska komma och se på film. Hon hann inte komma igår då det blev så sent. Så vi tar det idag istället.

Nu säger jag godnatt ;)

2010-07-04 / 00:15:27
Har vräkt i mig popcorn ikväll. Fick lite ångest bara därför. Men då var det snälla människor på facebook som sa att det inte var så värst farligt, tack till er. Mår bättre nu och ska gymma stenhårt på måndag =) längtar redan så jag kan slippa tänka på dom satans popcornen som är i min mage just nu. Såg även på "nätet" en film på 3an för någon timme sedan. Jätte bra film. Och nu ska jag vara en allmänt datanörd och sedan somna till en film denna kväll med. Mattias jobbar natt igen ..


Stod bredvid min kusin då han skulle åka karusell :)

Röd som en RÄKA!

2010-07-03 / 20:36:02
Hej, har äntligen tid för lugn och dator nu. Mattias cykla nyss till jobbet och Halie somnade precis. Så nu kan man bara ta det lugnt resten av kvällen.. Men idag har det här hänt:
Jag, lillasyster, lillebror, Anders, Mattias och Halie vi drog på hamnfesten och gick runt. där träffade vi även min moster och hennes son. Så vi gick med henne. Kollade runt mest. Sedan åkte vi till mamma en sväng och sedan hem för mat och annat. Vad jag vet så ska min syster Isabell komma hit ikväll och se på film.

Btw, är röd som en RÄKA, solen tog för bra idag!

Hamnfesten idag igen!

2010-07-03 / 07:44:47
Godmorgon, sitter vid en annan dator som vi har här hemma. Den andra vill inte reagera. Måste fixa den sen. Men ska snart lägga Halie igen. Och sedan fixa inför hamnfesten som vi ska på vid tolv. Mattias kom nyss hem så han la sig. Han får bara sova 4-5 timmar idag. Men det var ju han som valde. Men nu börjar Halie tjura, dags för sängen för henne igen!

Gumman nyfödd :)


Sova själv i en stor säng !

2010-07-03 / 00:36:04
Men herregud så tomt det ska vara här hemma. Känns konstigt att sitta tyst i flera timmar. Kommer kännas mer konstigt att lägga sig i sängen ensam och kliva upp med Halie ensam. Mattias kommer iofs på morgonen. Men det kommer vara konstigt. Men jag kommer ju vänja mig till slut så. Nu är den halv ett och vid denna tidpunkt brukar jag sova. Men känner mig jätte pigg. TYPISKT! Tror jag ska ta in bärbara datorn och se en film jag kan somna till. Då behöver man inte känna sig så ensam heller. Ikväll så är nog dom flesta på Hamnfesten. Det märks på facebook. Nån enstaka som inte är där jobbar eller har barn. Men det är faktiskt skönt att man inte behöver känna "att man måste vara med på allt". Imorgon är det Wheels i Umeå också, men vi ska inte dit i år. Jobb är viktigare än nöjen. Wheels är ändå varje år och detsamma varje år med. Så vad missar man? det är väl typ samma bilar som förra året där. Så då kan vi vänta med att se dem om ett år. Vad händer imorgon då? jo på morgonen/dagen ska vi gå på hamnfesten bara kika runt litegranna. Ska gå med Halie, Mattias och Robine. Frågade om Mattias verkligen ville med eftersom att vi ska åka dit vid tolv. Men han ville, men han lär nog vara ganska så trött. Han får väl sova en sväng innan han drar på jobbet i värsta fall...

Har lite halv ångest, skulle träna idag och igår. Men blev ingen av dagarna. Har som inte hunnit. Men på måndag börjar jag om och ska snart sätta mig ner och skriva ner vilka tider jag ska träna och kolla då Mattias jobbar så det  flyter på bra. Men men, nu har jag surrat alldeles för länge. Ska se film nu som jag sa där uppe. Kram och godnatt ♥

♥ Min livskamrat ♥

2010-07-02 / 22:17:36

2 år och 8 månader.
Tänk att tiden har runnit iväg så fort. Tillsammans har du och jag skapat/delat minnen. Det började med oss. vi lärde känna varandra och insåg att våran kärlek var så stark och vi klarade oss igenom så mycket som inte många klarar av. Jag gav aldrig upp min kärlek till dig. För jag visste att du var min rätta, han som jag vill dela ett liv med. Efter att fått uppleva och stärka upp förhållandet så flyttade vi ihop.. Och skaffade oss en hund "Kiara". Där efter så skapade vi en dotter. Det är det bästa som hänt oss. Och vi har blivit en familj. Och den här familjen vill jag leva och älska livet ut. Ni är allt jag begär och vill HA! Och utan dig skulle jag aldrig ha det jag har idag, tack för det älskling. Du och jag


Bara vi tjejer som är hemma ikväll ;)

2010-07-02 / 20:12:17
Här sitter jag hemma själv en fredag kväll. Vilket aldrig brukar hända. Men så är det då min karl fått kväll och natt jobb. Sover ner Halie just nu. Jag hör hur hon ibland börja gnymta till. Så jag får se om hon är lika omöjlig ikväll som igår. Hoppas inte. För ikväll finns bara jag till för henne. Då hon somnat ska jag vara en allmänt data/tvnörd.. Även städa här hemma. Vilket man inte behöver säga egentligen. Tycker man gör det hela tiden ändå..  Synd att man inte hade en babywhatscher (kan inte stava). Då hade jag kunnat gå förbi morsan ikväll. För vi bor så nära att den skulle räcka dit. Men sådan har man då inte. Måste köpa en. För en sådan skulle verkligen behövas. Man blir inte lika låst då!

Mamma & dotter kväll/natt.Så förblir det i fyra dagar till!

Hamnfesten :)

2010-07-02 / 19:34:15
Det blev hamnfesten idag. Anders ringde och fråga om vi ville med. Och då var ju Helle här så vi tog bilen in dit och gick runt med dom. Och Anders bjöd mig och Mattias på ett karusell åk. Den värsta av dom alla. Jag älskar alla läskiga karuseller medans Mattias var lite halv rädd men han åkte med mig ändå ;) Sedan satt vi oss och lyssnade lite på dogge och Helle beställde lite mat. Där efter gick vi förbi en väsk affär. Och jag vaqr tvungen att köpa en ljus rosa väska. Som var lite halvstor och passar perfekt att ha Halies blöjor och artiklar i..




Nyss drog min älskling M på brux och efter det ska han jobba natt.
Så han får jag se imorgon bitti. Då lär han vara ganska så trött.

En suverän sida :)

2010-07-02 / 11:15:57
Hej solen, nu är den här.
Idag ska jag träna och umgås med Helle. Ska nog träna vid ett. Mattias jobbar sin första natt ikväll. Och vet ni vad? jag har sökt tidigare som en dåre efter en bra sida på internet där det finns snygga och billiga kläder. Har äntligen hittat.. http://www.bonprix.se Jag har funnit badkläder där med linne så jag slipp visa min mage, hur snygga och bra tröjor som helst och snygga bhar. Det ska beställas :D hell yeah så nöjd jag är !


Snygg va? men såg att storleken nu var slut såld :(
Hoppas det komemr in nya!


En värd film att se på bio, tummen upp!

2010-07-02 / 00:01:36
Eclipse var oväntat SUPER bra. Oftast brukar aldrig 2,3 or vara bra, Men tycker faktiskt att trean var en av dom bästa. Hoppas dom gör en 4a.. Vill så gärna se fler av twillight. Den får av 10 av mig. Ska ni på bio så se den. Men rekomenderar att ni ser dom två första filmerna före. Vill också tacka min bror och hans flickvän för barnvakten. Tur att Halie var en snäll flicka. För det tog två timmar att få henne att somna. 3 min innan vi åkte så somna hon, vadå tur? annars hade vi fått ringa hit mormor som fått lägga henne. Men hon slapp :p

Nu blir det lugnt en liten stund, ska snart hänga upp lite mer tvätt här hemma. Jo är det bara jag som tycker att vår luft blivit "kvav" shit, brukar inte ens svettas eller bry mig om värme.. Men nu! shit så knasig luft det är..

Såhär har Halie varit nu i två dagar. Kan bero på att hennes tänder spricker fram med en väldans fast nu !

4 tänder !

2010-07-01 / 18:01:32
Redan säger då jag. Dom kommer ju hur fort som helst nu. Ser även att en femte spricker fram när som helst med. Kul.. Jag och Halie är ensamma just nu.. Mattias är och tränar med hans kompis på brux. Då han är klar så kommer Malin hit och ska vara barnvakt för jag och Mattias ska på bio. Det var sådär 1 år sedan nu. Vi ska se på Eclipse :)

Vem vill inte bo utanför sverige? :)

2010-07-01 / 12:09:45
Det regnar ute nu, pust. Man skulle bott där det jämt är sol. Synd man är lite halv feg som människa. Men har jag min familj skulle jag nog våga. Fatta vad kul om man skulle flytta till typ orange county, miami osv. Vilken dröm. Vill man så går det.  Men tror nog man är lite små feg för stora ting..

Har nyss städat klart och la Halie inne med Mattias. Så nu sover dom och Kiara. Sally kom ut och var pigg så nu springer hon omkring i v-rummet som en galning.

Vilken DRÖM att få bo där!!!!!

Torsdag morgon ..

2010-07-01 / 10:45:53
Fick sova ut till halv elva, så underbart det är. Känner mig pigg och kry nu. Men ute är vädret molnigt och disigt. Vart är sommaren? det är ju bara sol typ två dagar sen en vecka är det skit väder. Hujja! Avskyr svensk sommar. Idag är det inget planerat. sitter och funderar på om man ska träna idag eller imorgon. Det lutar åt imorgon. Ska bli skönt att inte ha bestämt något och bara sitta hemma och vila upp sig inför Mattias nattjobb på fredag. Han ska jobba natt fyra dagar i rad.. Sju till sju.




My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥