Nu är jag trött

2010-03-31 / 21:13:26
Klockan är nio på kvällen och jag är trött så godnatt ..

Bjuder på en söt bild då lilla gumman sover sött i sin bilbarnstol.

Fråga, vilken båt?

2010-03-31 / 18:48:32
Jag och min älskling tänker ta en helgs båtsemester till hösten. Vilken båt är bäst om man vill rå om varandra, dricka gott och dansa.

Vi har ju åkt en del av båtarna, men kanske finns det nån som vet en bättre..

Stackars mamma

2010-03-31 / 15:57:10
Trött efter allt fixande. Nu ska jag ta det lugnt och invänta på maten. Helle är här. Varför säger jag inte. Vill att mamma verkligen ska känna stressen i kroppen nu då hon absolut inte vet någonting. Taskig dotter hon har. Ska ju ändå få igen. Hon och M planerar ju något jag inte vet om. Hm, undra vad. Men det var i sommar skulle jag tro. Eller jag har faktiskt ingen aning alls.

Halie sover nu en liten stund i vagnen. Och då passar jag på att blogga..

P.s imorgon kommer jag inte kunna blogga nå mycket.

Tycker inte om att lägga in bilder på mig själv. Avskyr mitt korta hår. VILL ha det långt nu. Men jag kan ju inte trolla precis, snart så.

På tal om mina ögonbryn så har jag alldeles för ljusa och dom är så fejk målad. Jag ska gå till frisör och färga/noppa dom. Men det får faktiskt bli nästa månad isåfall. Så klagar ni så är jag redan medveten.

Räddaren i nöden, tummen upp

2010-03-31 / 14:25:45

Idag blev jag ARG.

Så arg att man kan slå ner någon typ.

Fler har nog känt så.

Men varför är det tjejer som ska tänka på allt?

Eller oftast är det så.

 

Tror också att vi omedvetet tar åt oss att göra det så män blir vana .

Då får vi kanske skylla oss själva.

Nu är jag lite gladare.

 

Men att kunna stänga in sig på toaletten och andas ut är räddaren i nöden om man inte är hemma.

Hemligt uppdrag

2010-03-31 / 13:59:23
Tillbaka hos mamma igen. Har hållt på med lite hemligheter som jag inte kan nämna, imorgon gäller det. Då får även ni veta vad vi ska göra. Men tänker inte prata mer om det nu. Så det inte försägs något.

Pappa M matar Halie med biffstroganofen som blev över igår. Och efterrätten blir samma. Efter det lär vi bara ta det lugnt och planera lite medans mamma inte är hemma.

Dags för sängen

2010-03-30 / 22:03:07

Min lilla flicka

2010-03-30 / 19:54:12

Idag har jag umgåtts mycket med min lilla stumpa.

Vi har badat, ätit, myst, lekt och sovit tillsammans

 

 

Söker tips ....

2010-03-30 / 19:44:16
Har nyss badat min lilla sötnos och gett henne nattolja, så hon kan somna bättre. Idag fick Halie äta biffstroganoff för första gången. Den var den första rätten som hon ätit upp allt och älskat. Äntligen en som hon gillar. Kul, dom här majspurérna, brocolipurérna tyckte hon inte alls om. Tur hon är äldre nu och det finns mer urval.


Mattias är ute och övningskör just nu. Har varit borta någon timme nu. Det är skit bra han är ute och kör tyck jag. Ska snart lägga min lilla gumma sedan ska jag titta på "dating in the dark".

Helle är på besök

2010-03-30 / 17:02:22
Hej, ingen N och L kom utan blev bara Helle. Men dom får man se nån annan dag istället. Halie ligger snäll som en solstråle på sängen medans Mattias klipper hennes naglar, han har nyss lyckas. Gumman sprattlar ju så mycket. Så det är inte det lättaste.

Nu inväntar jag på maten som mamma lagar i köket. Helle köpte kyckling och åt. Snodde åt mig någon bit och gott var det. Mamma lagar makaroner och köttbullar. Det är alltid lika gott.

Fotograf: Mamma (hon är så stolt så jag känner mig tvungen att skriva det)
Min glada och vackra Halie, hon växer och står i och för varje dag som går så blir jag lyckligare.
Hur många gånger har jag nämnt att jag är lycklig? Massor. Men är man det så tycker jag att man ska säga det.

Besök snart

2010-03-30 / 14:15:20
Nykommen hem. Pulka gick inge vidare så vi fick låna en sulky av moster så vi slapp bära henne enda hem. Och nu ligger hon på balkongen och sover. Det behövdes på slutet var hon inte alls på humör. Nu ska jag äta lite lunch och sminka mig lite. Får besök av Helle, Nattias och lille Lucas, dom kommewr om en kvart så jag lär skynda mig. Vi hörs sen.

Snälla familjen P och S

2010-03-30 / 12:44:04
Vi har nyss städat hela min mamma lägenhet. Så skönt att göra någonting bra. Solen skiner ute så vi berstämde oss för att ta en promenad nu. Jag, brorsan, Halie, Mattias, hundarna och Hansson. Vi ska gå ner till min moster och hämta deras pulka som Halie ska få sitt/ligga i, vi drar med oss fällen. Men kan inte surra mer nu.. Ska ut och friska  mig lite. Pusshejs.

Lite bilder ifrån min mobil

2010-03-30 / 10:37:17
Nu fick jag in bilderna från min mobil på datorn. Just nu så lyssnar jag och Halie på barnlåtar på spotify medans hon små sparkar mig på ryggen, skitunge hon är ibland.

Jag och min andra halva <3

En kväll Halie skulle sova då hon var på bus humör.

Gumman somnat.

Så söt då hon sover.

Vi väntar på att få skriva kontrakt.

Jag i mammas bil

Gumman älskar att bada. Då kan hon ligga och plaska.

Tidig tisdags morgon

2010-03-30 / 08:03:45
Godmorgon. Sitter med en pigg Halie här i soffan som leker med sina nallar och tår. Mattias ligger i sängen och snarkar gott. Syskonen är vakna och ska snart till skolan här. Min lillasyster la sig efter maten igår och klev nyss upp, hur kan man sova så länge?

Vet ni vad, vi blir kvar i Övik i två veckor till. Det finns så lite hemma i våran lägenhet så vad spelar det för roll om vi är här några veckor innan vi flyttar hit. Därför kunde vi inhandla lite prukter som vi behövde igår. Hann inte duscha igår. Så nu ska dom testas.

Har fullt av nya bilder på min mobil och mammas mobil som jag vill lägga in. Går inte just nu, så jag inväntar på mammas hjälp. Lägger in sen.

Mycke handling på coop

2010-03-29 / 21:07:45

Äntligen ska jag testa denna omtyckta prudukt.

Blev sån fast blå med schampo och balsam. Ska testas ikväll .

Lite besök osv

2010-03-29 / 17:58:42

Lugn dag

2010-03-29 / 14:02:12
Vilken lugn dag det är. Sitter mest och låter dagen gå förbi. Jag vill ju ha torsdag nu och efter det så vill jag ha 1 maj.

Mattias och Halie sitter inne i köket, Mattias fick nåt fel tror ja han sitter och ritar. Och Halie sitter i sin barnstol. Men men, har inget vettigt att säga helt enkelt. Hörs sen .

Mamma börjar bli nervös .

2010-03-29 / 12:03:24
Snart är mamma 40 år. Tror hon börjar bli ömtålig efter vad jag och andra ordnar åt henne. Hon har absolut ingen aning alls, vilket är kul. Nu börjar hon verkligen tänka på vad det kan vara och blir lite små sur över att inte veta. Tycker inte synd om henne. Hon har gjort detsamma med mig.

Halie ligger i våran säng och sover och älskling sitter vi datorn. Han blivit värre än mig med datorn. Trodde jag var en datanörd. Men tror att han slår mig med hästlängder nu.

Nu så ska jag planera lite mer angående 40 års dagen, och mamma kommer nog snart ut ur sitt rum efter hon
sett mitt inlägg.

Hej och hå

2010-03-29 / 11:22:35
Förlåt för mitt kassa bloggande igår. Var så trött och fann inge ord att skriva och datorn var bara jobbig att sitta vid. Men nu är jag pigg igen. Idag händer faktiskt ingenting. Lata sig typ? Igår badade vi Halie och vi har nyss handlat in en kvälls olja som gör att hon ska sova bättre. Jag rekomenderar den. Kan fota den senare. Måste lägga Halie nu.

Tillbaka hos mamma

2010-03-28 / 16:25:12
Nu har man varit social hemma hos min mormor. Halie fick en jätte gullig klänning med tights till. Det setet var jag påväg att in handla tidigare, tur jag inte gjorde det. Fia har samma till sin dotter. Så fint.

Just nu så sover hon i bilbarnstolen, jag och Mattias har förflyttat oss till vardagsrummet för att sova där tills på torsdag. Innan sov vi i min lillasysters rum. Men hon kommer till mamma idag.

Nog om det. Ska fortsätta nu, tog mig en liten paus bara. Håller nämligen på med Halies kläder. Hon har vuxit ur typ hälften av hennes kläder vi har med oss.

Höll på att glömma men brorsan fick ett presentkort så han kan köpa sig en skjorta.
Bra tänkt av mormor. Mamma fick fin glas, som var riktigt snygga .

Godmorgon allesammans

2010-03-28 / 09:47:54
Hallå där, fick lite sovmorgon. Tack Halie. Hon är på bra humör idag. Sitter bredvid mig och skriker med sina ljud. Idag så ska vi till min mormor. Hon ska få lite kläder av henne som hon köpt och vi ska fika lite. Och fira mammas 40 års dag i förtid och brorsans 20 års dag. Så jag tänkte hoppa in i duschen nu. Vi hörs senare.


Mormor och brorsan.

Hoho, svara på frågorna

2010-03-27 / 23:23:32


Är det en film ni ska se så är det "Patrik 1,5" Den filmen var riktigt bra. Vi hyrde nämligen den nyss.

Jag valde ju tidgare mer norr. Och ska vi flytta en gång till och hamna utanför Övik så väljer vi söder. Typ Göteborg eller annat som lockar. Allt beror på vart man får jobb osv. Men jag hamnar nog aldrig mer norr igen. Vad jag vet nu. Men allt kan ju ändras. Tror ju på ödet. Så vem vet.

Min rädsla att flytta

2010-03-27 / 20:01:33
Kan inte släppa tanken idag om vänner som jag håller av så otroligt mycket inte hör av sig mer. Istället så har jag fått mer kontakt med min barndomsvän, "KUL". Vi var bästa vänner i ynre tider. Oj oj vilka minnen vi har tillsammans. Ska verkligen bli mys att börja ses igen nu då jag flyttar hit. Idag hann vi inte ses så mycket. Men vi hinner.

Tror jag börja få lite obehag med att flytta till den lilla staden igen. Nervös som attans. Nu ska man gå runt med en barnvagn där typ alla vet vem man är. Det känns lite obehagligt. I Umeå så känner ju nästan ingen mig. Förutom dom som lärt känna mig. Och där blir man aldrig uttittad som man gör i Övik. Jag måste börja om på 1 igen. Bli van med ut stirrning och allt det där.. Usch mina nerver börja ta sig nu. Jag får intala till mig själv "det kommer gå bra Carro". I think so.

Besök på vallhalla

2010-03-27 / 19:27:00
Hej, jag och Halie har varit borta en stund idag. Vi tog nämligen bussen till stan och därifrån så gick vi till vallhalla där Isabelle mötte oss. Satt där och umgicks och efter en stund så kom även Jennie dit. Väldigt trevligt var det må ja säga. Drog vid sex då min mamma hämtade oss. Brudarna skulle nämligen ut och festa ikväll. Frågade om jag ville med men kändes inte så lockande. Hade ändå ingen alkohol.


Bjuder på en gammal bild typ tre år gammal. Ni har ju sett vem Isabelle är.
Johanna, Jennie och jag.

Så nu är jag hemma hos mamma igen och vi tar det lugnt. Åt nyss god middag som mamma gjort, någon gryta med potatis, mums var det. Snart ska Halie till sängs. Hon har sovit väldigt lite idag, så hon somnar troligen snabbt om vi har tur.

Nu så ska jag titta lite på MTV. Nyss var det "Teen mom" Är det bara jag som ser det?`. As bra tycker jag.

Otroligt BRA gjort att kunna ta hand om bebis/barn i den åldern.

Somnade om .

2010-03-27 / 12:51:52
Vid tio så somna Halie "äntligen" så vi sov nu till halv ett ungefär. Båda var helt slut. Mattias sover fortfarande. Jag tror jag ska ta på mig lite kläder och sedan ringa bardomsvännen och se om vi skulle ses. Bloggar mer sen.

Bortglömd?

2010-03-27 / 07:59:54
Raderade nyss lite foton på facebook av lite gamla vänner som man inte träffar längre. Har dom ingen bild på mig. Varför ska ja då ägna mig bild åt dom. Kanske var lite taskig där, men det är ju sant. Jag har ju försökt få kontakt med vissa av dom. Så nu skiter jag i det. Ja vet vilka som står kvar. Det är dom som räknas. Blir lite irriterad bara. Vänner som jag lärt känna har blivit vän med andra av mina vänner. Förstår inte hela sammanhanget bara. Töntigt att sitta och beklaga sig kanske. Men bara för att man bor i Umeå behöver man väl inte sluta höras. Jaja, less på så många. "i need mammavänner". Haha, lät lite roligt. Men det är ju sant. Men planeringar finns det lite av nu då vi ska bli Öviksbor. Ska försöka bli positivare nu hade ja tänkt. Och ta hand om min gnälliga dotter.

Min familj stannar alltid kvar .

Sju på en lördags morgon

2010-03-27 / 07:37:16
Sitter här med min pigga flicka som vägrar somna om helt enkelt. Mattias har hållt på med henne från fem imorse till sju och nu fick jag ta över. Hon ligger och små gnäller och håller på med sina tår. Inget duger riktigt åt henne idag.

Ute snöar det "dubbel suck". Jag vill ju har vår nu. Hur kan det snöa nu som. Jag som hade hoppas på att man snart kan gå på en slät asfalt och börja se gräset sakta ta sig fram. Men icke, inte än. PUST!

Vad ska vi göra idag?
En barndomsvän ska kanske komma hit och hälsa på. Annars blir det nog en inne kväll som vädret ser ut nu iallafall.

Barndomsvännen, J och jag . Lite fest och fotot är ungefär 3 år gammalt.

Kvälls uppdatering

2010-03-26 / 23:08:26
Hejsan, tog mig några timmars ledigt från bloggandet. Ville umgås med min familj. Och det blev mys vi hyrde film via boxern och det blev skräck denna gång. Lika bra film som igår och spännande hela tiden, minns inte namnet på filmen förtillfället. Mamma säger: Kan inte ens gå och röka det händer ju saker hela tiden. HAHA.  Följde nyss med mamma till stan, hon hämtade upp min bror och Malin som varit på bio och sett "farsan" så nu går Malin runt och säger "du gifta" hela tiden.

Men nu tänker jag ta mig tid framför datorn en stund och sedan inta sängen.


Plattång "GA.MA"

2010-03-26 / 16:57:04

Fick till mitt hår underbart idag med denna plattång.

Mitt hår är alldeles lent och jag kan inte sluta ta på det..
Min räddare i nöden då håret står åt alla håll.

Rekomenderar den för er som tänkt inskaffa er en.

Fladdrat runt lite här och där

2010-03-26 / 16:28:30
Min mamma ville inte åka och besikta bilen själv idag. Så jag, Mattias och Halie var så snäll och följde med henne. Hon var nervös och sa hela tiden "åh den kommer inte gå igenom". Men det gjorde bilen. Sedan åkte vi till Willys där mamma snabb handlade medans jag och Mattias fixade ersättning åt gumman och sedan åkte vi iväg snabbt igen. Nu är vi hemma hos mamma igen och snart blir det mat. Vi ska äta hamburgare med bröd. Mums, passar bra på en fredag. Snabbmat är gott. Ikväll ska vi hyra film via tvn också. Igår såg vi ju på "Prinsessan" och ikväll vet jag inte än vilken vi ska se på..

Nu är det helg igen?

2010-03-26 / 10:51:22
Tycker ni inte att dagarna går fort? redan helg igen, skulle först fika med en barndomsvän idag. Men hon blev sjuk, tråkigt nog :( Och efter det skulle jag träffa en annan barndomsvän. Får se om jag ringer henne och kolla om jag kan komma på kvällen. Om hon inte har annat för sig. Idag var Halie jätte duktig. Testade få henne att somna om igen bredvid mig imorse. Och lyckades vi sov enda till tio. Vilken underbar sov morgon. Ibland är hon henne riktigt snäll. Nu ska jag ge henne gröt oc själv äta någon macka.
Bjuder på en söt bild <3

Film och götta

2010-03-26 / 00:01:20
Jag såg nyss på "Prinsessan" den filmen rekomenderar jag. Den var enligt mig as bra och rolig. Det ska jag lätt köpa på typ Åselemarknad, där jag jämt fyndar nya och bra filmer.


Till det så åt vi godis, chip, ostkrokar och coca cola. Så nu har man fetat sig. Men det var det värt det var 1 månad sen sist vi åt sånt skit. Så snacka om ivrig man var då man åt. Och för fort åt man så nu sitter man här och har ont i magen . Behöver sova men om två minuter får jag in pengar på kontot. Så jag tänkte nu då jag lix är vaken så kan jag betala in våra räkningar. Nu är det vara en minut kvar så jag ska börja nu så jag kan SOVA !! Puss och godnatt .

Kudden <3

2010-03-25 / 17:12:18

 

Är så trött och sleten idag.

Så utan den så skulle min dag bli sämre.

Nu måste jag vila en stund, hej!

Väntan på maten

2010-03-25 / 16:01:46
Idag är det våffeldagen.. Alltså ska vi äta det med, gott gott. Moster är här och ska bjuda oss på det. Har nyss matat gumman, som kommit in i någon surpuppig period. Men go kan hon ju vara för de. Snart kan hon iallafall sitta helt själv. Olala så stor hon blir.

Hur många gillar våfflor, klicka inte förbi nu. Utan svara.

Mitt liv innan Halie

2010-03-25 / 12:20:40
Tidigare var jag känd som "PartyCarro". Jag festade varje helg. Köpte party linnen för mitt studiebidrag. Jag levde tonåring och valde partyliv. Skulle jag välja just nu så skulle jag önska att jag hellre valde skola och vara keminörd.


För vem kunde ana hur livet skulle bli sen? Ja blev helt enkelt mamma och valde familjeliv före annat. Jag levde ju ändå mitt ungdomsliv tidigt. Det är positivt om man tänker på hur det blev. Jag kanske inte har rest utomlands eller bildat mig stort. Men jag har fortfarande tid. Jag ska inte dö ännu. Men nu kan jag säga stolt att jag är "HaliesMamma".



Jag har upptäckt en del att man förlorat vänner som inte vill ses lika mycket längre nu då man fått barn. Man finner kanske inget gemensamt längre, vad vet jag. Är nog tråkig nu, maybe. Med tiden mer och mer så märker man. Jag är ändå lyckligast i världen. För en "familj" vill vi nog dom flesta ha.

Gomorgon allihopa

2010-03-25 / 11:30:20
Imorse fick jag sova ut till tio, mattias gick upp med Halie. Så härligt och han är så snäll. Jag behöver verkligen få sova ut ibland. Har nyss sovit ner Halie som varit uppe sen sju imorse. Och nu ska jag hoppa in i duschen. Och efter det ska jag blogga lite om hur jag var och gjorde tidigare innan Halie kom till i magen. Så vi hörs snart igen.


Jag blir ARG!

2010-03-24 / 21:04:36
Titta nyss på kanal 1 angående Linnéa som blivit vådltagen. Allt som lärarna, präst, föräldrar och elever faktiskt gjort mot henne. Fy så arg jag blir "jag finner nästan inga ord". Hur kan alla tro på en enda människa? Bjästa är ju känd för sitt skitsnack. Jag tycker att alla som skrivit så borde ta sig en stor titt i det hela. Vad hände med flickan? Kyrkan och prästen valde att ta in honom på avslutningen, medans Linnéa fick sitta ovågandes hemma. Föräldrar som startat grupper på facebook där dom skrivit "Att Linnéa bore dödas och våldtas osv". Jag fick verkligen tårar av detta och kan inte skriva mer om detta just nu, jag är så arg ...


http://svt.se/

Im back och "dagens favorit"

2010-03-24 / 15:17:24
Har varit på loppis i Gottne, fann mycket bra där. Det blev massor av ramar, rosa gardiner åt Halie, Film, marilyn monroe tavla, plastbunke osv. Och det var snyggt och inte gamm om ni undrar. Tycker om loppis man kan finna riktigt snyggt där ibland. Sedan käkade vi gott ute på på en grill. Så nu är man proppmätt. Och Halie har varit en ängel under hela tiden. Och nyss funnit ett sätt att låta på, kan inte låta bli att skratta. Sedan har vi varit på hemköp och inhandlat lite nya artiklar till gumman som: baby nattolja, puder, schampoo, natt välling, ersättning och badblöjor. Vi ska nämligen bada henne på paradisbadet i veckan. Då vi lix är i Övik. Längtar efter att få se henne sitta och plaska.

Snart så kommer lillasyster hit och vi ska fixa en blogg åt henne. Så nu ska jag vila mig lite medans Halie är på bra humör .

 



Min vackra sambo som giver mig kärlek och lycka. PUSS på han för idag är han dagens favorit.

Handlas lite?

2010-03-24 / 11:12:47
Nu drar vi till Gottne, kommer hem snart igen. PÖSS!

Halie (ungefär) fem månader

2010-03-24 / 10:15:05



Nu var det fem långa månader sedan hon låg i min mage (ungefär). Och mycket har hänt.
Halie kan: Plocka upp leksaker och hålla fast dom. Förstå roligheter genom att själv le tillbaka. Sitta stadigt i både matstol och lutad mot soffkanten. Lärt sig dricka och halvt gilla vatten. (Vilket hon inte alls ville ha för någon månad sen). Gråta på ett annat sätt än hon gjorde som jätte liten. Äta bättre då man matar henne.
Halie äter nu: Lax och potatis, gröt och efterrättspurér. Inget annat har hon gillat hittills. Men vi ska testa en från fem månader idag "spagetti och köttfärsås". 

Vi har inte blivit kallad på bvc besök ännu. Men kommer nog ett när som helst. Det är ju snart dags för spruta. "Me don't like". Men då ska vi väga och mäta henne. Det lär vara en stor skillnad sen sist. Det var ungefär två månader sedan hon vägdes och mättes.


Vaken i tid med Halie

2010-03-24 / 09:06:15


Hon ligger och tjuter lite i soffan, börjar snart bli hungrig tror jag. Hon vaknade först kvart i fem imorse. Men som tur var så kunde vi sova ner henne igen. Både jag och Mattias vaknade ju. Men nu lät jag han sova och jag klev upp med Halie. Idag så  kommer lillasyster hit. Jag ska göra en blogg åt henne. Lättast om hon är här då så jag inte lägger in någon bild hon avskyr.

Hej alla fina

2010-03-23 / 22:24:19
Efter att vara på taskigt humör så börja jag helt plötsligt tänka på hur lycklig jag är som har min lilla flicka. Kunde helt plötsligt inte slå tanken att jag har fött ut en underbar tjej. Jag och Mattias tillsammans fixade hennes utseende osv. Det är helt otroligt. Känner inte ni så ibland, att vissa dagar är man helt stum över det man fått till världen. Nu sover hon och jag saknar redan hennes närhet, fast än det är skönt att vila ut sig lite utan henne. Som sagt det går inte att beskriva en kärlek till ens barn. Satt och läste förr då mammor skrev så om sina barn men kunde inte ta det på lika stort allvar som nu. Det är helt underbart. Att ha en familj gör en hel och lycklig. Tack för att ni vill vara med mig. Ni är det bästa som hänt mig

Min sambo har också blogg, Haliespappa


Lätt irriterad

2010-03-23 / 20:25:54
Åhå, avskyr då saker och ting förändras på ett drygt sätt. Men vem gör inte det? Har nyss sovit ner Halie, Tog ungefär en kvart idag. Märktes hur trött hon var. Hon grät inte ens utan lät bara. Nu ska jag slappna av framför datorn. "Min favorit leksak".

Hur kan man bli på bra humör igen? min favorit tjej sover ju nu så jag kan ju inte gosas med henne.

Fotograf: Helle

haliesmamma.se "mitt nya och lätta namn"

2010-03-23 / 19:09:11
Nu har jag väl ett lätt namn?
haliesmamma.se

Inte så svår va?

Helle
fotade våran älskade Halie idag på varvsberget fast på andra sidan.
Nästa gång blir nog mot våren då det är så mycket lättare .











Dns och domän, usch och blä fattar ingenting

2010-03-23 / 17:39:44
Kan ingenting om dns koder och domännamn. Fick ringa kundservice så om cirka två timmar borde detta funka och jag har ett lättare namn för er alla som ska in och kolla min blogg, bra va?

Idag har vi haft massor att göra. Men nu är man äntligen hemma hos mamma igen. Och jag är på lite dåligt humör pågrund av dessa jäkla dns koder man inte fattar ett skit av. Men jag hoppsa det är ordnat om några timmar. Annars får jag nåt fel. Men men nog talat om det.

Halie har haft fullt upp idag och är trött efter dagens göra. Nu äter hon och efter det lär hon slumra till i någon timme. Men sedan får vi nog väcka upp henne så hon inte sover för natten redan nu.

Finaste Halie, den vackraste i vår familj . <3

Detta händer idag

2010-03-23 / 09:12:57
Godmorgon, nu har jag klivit upp. Skulle ringa och väcka Helle men hon hör inte mobilen, verkar sova djupt. Ska testa snart igen. Idag blir det en del att göra

 

Svar, inte gravid

2010-03-22 / 22:07:49
Tänkte svara på detta så att ni inte tror att jag är gravid.

Hejsan! Gud vad fina bilder. Men du jag måste fråga, är du gravid igen? Såg så ut på en av bilderna. MENAR ABSOLUT Inge illa.. hoppas du inte tar illa vid dig
ha det bäst

Svar: Tack så mycket, Jag är absolut inte gravid igen, Har nyss fått, och fick behålla lite graviditetshull. Detta har jag försökt att träna bort. Men det vill inte försvinna. Just nu har jag tagit ett litet uppehåll. Och tänker ta tag i det senare och då börja gymma istället. Tog absolut inte illa upp är medveten om det.

Här ser man mitt efterhull som satt sig fast.

Håller med om att jag ser gravid ut på den.

Men så är det inte !

Kommentera här istället

2010-03-22 / 21:49:11
Vet inte varför  men det går inte att kommentera inlägget "En flickas närhet". Tråkigt, men ni får kommentera här angående det inlägget.. Ska se vidare på mitt älskade program nu PUSS ♥

Min flickas närhet

2010-03-22 / 20:53:39
Ett barns närhet är den bästa närheten som finns. Min lycka är att få se dig le och må bra. Innan min lilla flicka kom till så trodde jag inte att det skulle vara så underbart och bra som det är. Man hör hur visa klagar över det. Men jag kan absolut inte klaga. Jag gillar livet som mamma. Vissa dagar är dom snäll och go medans andra dagar är dom trött och bråkig. Men alla dagar behövs. Jag har en familj som gör mig levande. Kan man bli lyckligare? Visst kommer många tycka såhär: Åh vänta bara tills hon blir äldre. Men vadå har man en positiv inställning så klarar man nog det mesta.

Ett foto som väcker mamma känslor .



Nu så blir det Hollywoodfruar och fika ♥

Vilken favorit hade du?

2010-03-22 / 19:48:18
Sitter här med min lilla familj. Mattias har nyss matat en trött flicka som är tjurig ikväll. Snart ska hon styras till sömns i vagnen. Och då ska mamma och pappa (vi) titta på Håkans bar och Hollywoodfruar, det får vi absolut inte missa. Till det ska vi äta lite kvällsfika och mysas helt enkelt .

Vi hörs efter dom underbara programen.

Skillnad är det väl?

2010-03-22 / 18:05:03

Halie sover eftermiddag just nu och det tog en halvtimme innan hon ville somna. Men nu sover hon gott i vagnen men bara i blöja. Det har blivit så varmt nu och fällen har gjort så hon fått lite värmeutslag.

Som ni sett tidigare så fotade vi på varvsberget idag. Synd det inte blev så många det var alldeles för kallt för det. Men om vädret är bra imorgon så ska vi fota mer. Ska få med Halie då med. Behöver lite nya och fräscha foton på henne.


Visst har mitt hår vuxit snabbt?

 

Fotat på varvsberget

2010-03-22 / 15:37:57

Det var riktigt kallt idag. Så det blev några styckna.

Men vi blev nöjda.































Fotograf: Helena Widmark

Fotografering idag

2010-03-22 / 11:41:51

Lite gamla pics på gumman

2010-03-22 / 10:51:50

Titta på lill gumman. Här var hon endast tre dagar gammal. Kan inte tänka mig att hon varit såhär liten.

Såhär gulligt vilade Halie på julaftons morgon.

Min brorsa och sötnosa

Min bror ser ut att bli sugen? :O haha

 

Visst går tiden snabbt. Så liten hon har varit.

Godmorgon everyone

2010-03-22 / 08:55:13
Nu har man vaknat. Idag är vädret kanon ute. Så man är sugen på att ta sig ut, får tänka ut någon att hälsa på. Nu har jag bestämt när vi ska bada Halie. Det får bli då vi flyttat hit i maj någon gång. Tack för alla svar. Det verkar vara kring 5-6 månader som dom flesta badat sina små. "paradisbadet here we come".

Jag säger natti natt

2010-03-21 / 22:55:48

Betydelser av Halies namn

2010-03-21 / 21:03:13

Jag klarar det

2010-03-21 / 20:24:53
Nu var det nästan 3 månader sedan jag rökte. Är ni inte stolta över mig? Slutade för Halies skull och lyckades. Det är nog det största jag lyckats med hittils. Däremot min sambo är inte lika duktig. Började med att han fest rökte och nu imorse såg jag han gå ut och röka. Olika för alla. Men jobbigt om han börjar, då blir det svårare press för mig. Men vi ser väl. Han får ju självklart röka om han vill, men kanske onödigt om han ändå hållt sig så länge. Huvudsaken jag själv inte börjar röka.



Halie sover nu, hon var så trött och somnade på ungefär 5 minuter.

Ny dator

2010-03-21 / 19:36:21
Nu har jag en ny bärbar dator som jag köpt av M´s lillasyster. Så nu kan jag blogga när jag vill. Och M får äntligen börja använda sin egen, brukar ju sno hans. Nu ska Halie nattas, hon börjar bli tjurig. Och faster har svårt att få henne glad. Och idag ska jag lägga mig tidigt och sova ut.

Ett foto på mig och Veran, hon är en jätte trevlig tjej för er som inte känner henne.

Snygga Veran och jag .

När bada ni era små första gången?

2010-03-21 / 16:51:38
"Binero är seg, vill fixa nanet nu. Fick mejla dom." Jag vill på badhuset med Halie för första gången, men ekonomin tillåter inte denna månad vi ska nämligen använda pengarna till något jag nämner lite längre fram. Men när bada ni era små första gången? Jag och M måste verkligen åka och bada med Halie snart. Hon skulle älska det.

Matförgiftning?

2010-03-21 / 16:07:02
Man börjar ju undra,. Har legat och spytt hela morgonen. Både jag, mamma och M. Fick föröska tvinga mig själv att somna så att det skulle gå över. Äntligen så kan jag känna mig som en människa igen. Och här hemma hos mamma är det fullt hus, som vanligt. Men det är trevligt. N sitter och matar lilla Halie i köket. Hon har varit lite grinig idag. Beror kanske på att mamma Carro inte kunnat ha hennes så mycket idag. Nu inväntar vi bara att Potti ska bli klar med maten, han är nämligen världens kock och alla avgudar hans mat. Men den tar alltid en förbskad tid. Jag är så hungrig. Ska kramas med min gumma nu har inte gjort det idag.

Finner inte någon sladd till mobilen, mamma är lat som inte sök den. Har ju footat tiotal kort som måste läggas in här.

Den här låten är riktigt bra, brorsans fel att man sitter och lyssnar söder den nu.

Hon skelar

2010-03-20 / 17:39:27
Sitter med min gumma nu här vid datorn. Hon pratar och är på bra humör. Hon har nyss vaknat och sov ju på förra inlägget som jag skrev. Hon skelar ju jätte mycket. Hur länge brukar dom göra det? Jag är nog rädd för att Halie får samma som mig. Jag hade nämligen dålig syn, därför skelade jag. Men jag hoppas inte hon får samma som mig. Det är ju bara jobbigt. Men det där lär ju visa sig om cirka 1-2 år. Bara hon inte går runt med dålig syn och säger samma sak som jag sa "Mamma, är det såhär du ser ut?" Alltså min syn är inte så bra. Hoppas hon får från Mattias sida. Ingen i hans familj bär glasögon. Men nu har jag inte tid att prata mer. Har annat för mig nu. Kanske hinner jag blogga innan vi lägger oss, annars säger jag. HA EN TREVLIG LÖRDAGS KVÄLL :D

Hemkommen .

2010-03-20 / 15:27:06
Kom hem för några timmar sedan. Köpte inget för vi ska nämligen spara till något som jag tyvär inte kan nämna här just nu. Halie var vaken under hela tiden ungefär. Men snäll var hon. Fick gå till min mosters gamla jobb och mata henne. Alla trodde däremot att det var min mosters dotter. Hon är ju faktiskt ganska ung bara lite över trettio. Sitter hemma hos mamma nu och har bestämt mig att göra det som jag inte visste om jag skulle göra. Det är väl egentligen inte så mycket att hålla tyst om, berättar senare. Nu så ska jag äta god maten köttfärsås och spagetti tror jag det var. Halie sover nämligen middag och lrä sova några timmar så länge som hon var vaken i stan.

Hur många är sugen på ett syskon?


Full rulle imorgon

2010-03-19 / 21:14:21
Tack för alla kommentar gällande vagnen. Alltså var det inte bara jag och min sambo som tycker att dom gör fel. Dom borde ju fråga oss om vi vill ha en ny vagn eller pengar tillbaka. Så ska man väl göra som företagare. Om kunden inte är nöjd, då gör man kunden nöjd. Dessutom är deras företag stort, så jag förstår inte . Nog talat om det idag. Jag får helt enkelt se efter helgen vad dom säger efter mina två mejl.

Sitter inne i mammas rum och Halie ligger i barnvagnen och sover. Hemma hos mamma är det lite ungdomar. Brorsan har nämligen kompisar här. Och då passade jag på att stänga in mig här.
Jag väntar och väntar på att de ska se min betalning så att jag kan få mitt domännamn synligt. Tydligen så kommer dom inte se det förän imorgon. Vilket är lite trist har lite att göra då. Detta händer:

Be mig lycka till, ska gå och jävlas med min j*kla senator vagn som egentligen borde skrotas.

Besviken

2010-03-19 / 19:32:04
AnnaAxel, där beställde vi våran vagn tidigare i sommar. Tydligen så fick en mängd människor inklusive jag fel vagn. Tydligen blivit något fel. Har i två veckor försökt att få tag i dom. Men fick aldrig tag i hon. Och hon i växeln förstod inte alls varför. Men idag fick jag äntligen mejlet där det står att hon ska skicka ett nytt  schassi :/ blir jävligt besviken. Vi har tre stora fel och det är styret som glappar, vagnen svänger åt vänster hela tiden då man går med den och är nästan omöjlig att använda och dragkedjan på ena sidan är redan trasig. Då tycker jag man är värd en ny eller pengarna tillbaka, det var så jag skrev. Men istället ska jag få ett nytt schassi.. Vad tycker ni om det? Jag blir arg och besviken. Skrev och fråga hur dom tänkt sig att vi ska bygga ihop det själv. Får se vad jag får för svar tillbaka. Har man garanti borde man få en ny vagn enligt mig. Punkt slut !


Sladden är borta, söker imorn

2010-03-19 / 18:23:22
Sladden är borta och min mamma är för lat för att söka fram den. Nå ja finner den kanske imorgon. Halie sover lite kvälls vila. Om hon inte vaknar innan halv sju så måste jag väcka henne. Annars kommer hon vakna typ tre inatt. Och vem skulle vilja säga godmorgon då och sätta sig i mörket och äta frukost tillsammans med stängda kaneler på tvn?. Inte jag iallfall. Men hon behöver en sån vila ibland. För att hon sovit så lite idag.

Sådär hann bara skriva ner detta så vaknade hon. Nu är hon på bättre humör och ligger och pratar med hennes mormor. Ska kolla om jag fått namnet ännu, annars kommer det imorgon.

Eftermiddag

2010-03-19 / 17:43:02
Nu har man ny ätit och hör en skrikandes Halie utanför rummet. Mormor försöker få henne glad. Svårt, för Halie är i en ålder då bara jag och M kan få henne glad. Tror jag går dit snart. Imorgon ska jag göra något kul (kanske). Men innan det ska jag, Halie och Mattias på stan med min lillebror S. Han ska kolla lite kläder och jag ska godkänna dom (typ) hehe. Fast han är så duktig på sånt där så jag lär ju inte vara till stor hjälp. Men nu är Halie grinig, hörs!

Bilresa till Örnsköldsvik

2010-03-19 / 16:15:54
Förlåt för mitt sena blogginlägg men vårat internet har slutat funka hemma. Så då bestämde vi oss att åka till Övik några dagar tidigare, så nu är jag här igen. Mamma kom och sa hej till Halie idag men Halie började gråta som en tok. Hon kände inte igen mamma, det var ju en månad sen sist dom sågs. Men nu har det gått över. Man märker hur Halie blivit större, 1-2 timmars bil resa är inte lika roligt som förut då hon mest sov. Nu börjar hon gnälla så fort det blir tråkgit och vill helst inte sitta där eller sova. Men som tur var så var vi nästan framme då. Nu matar pappa M henne med en ny burkmat nämligen "lax och potatis". Hon såg osäker hon så vet inte om hon gillar det, får fråga pappa M senare, sitter inte vid han just nu. Man har iallafall nyss landat och snart blir det middag. Mamma ska bjuda på något lätt som "Korv med bröd". Det funkar bra en sån här dag då man mest stressat. Fotade lite då Halie badade idag och annat som jag lägger in lite senare. Jag måste gå och vara social nu. Gick ju bara in i mammas sovrum och bloggade. Taskigt kanske? Just därför hörs vi senare.

Lilla staden Örnsköldsvik, där befinenr vi oss nu .

P.s fixar till mitt lätta namn så fort jag har tid, kanske idag annars imorgon.

Går och snuttar med Halie nu

2010-03-18 / 22:34:56
Skulle försöka hålla mig vaken till över tolv inatt. Men det funkar inte. Sedan kommer Halie vakna imorgon bitti. Så NEJ tack till trötthet. Imorgon så kommer mitt namn bli lättarre.. HÅLL UTKIK, ska gå och snutta i samma rum som Halie nu

Byssan lull är grejern

2010-03-18 / 22:05:47
Gumman var lite tjurig ikväll. Hon brukar alltid sova mellan halv åtta till åtta. Men nu tar det lång tid och hon somnar vid nio. Det kommer och går. Man märker ju att hon har sina perioder. Men en sak kommer nog blir svårt. Då vi byter ut hennes vagga mot en spjälsäng. Hur ska man då kunna vagga henne då hon skriker typ? Nyss så börja hon gråta lite då behöver jag bara gå in dit och vagga henne sen somna hon direkt igen. Men hur gör man då inte vaggan finns mer. Ska jag sätta mig och sjunga "byssan lull?".


Den här låten brukar jag spela för Halie, hon gillar den. Jag och M brukar även få gå runt och nynna den då hon är som mest arg eller ledsen. Det är en fin vaggvisa

Naturligt vacker

2010-03-18 / 19:16:26
Halie ser naturligt vacker ut. Kan redan se henne framför mig hur hon ser ut som tonåring. En naturligt vacker skönhet. Pappa M har redan berättat hur hård han ska bli mot hennes pojkvänner. Hans första regel var att dom ska sova i olika rum. "skrattar för mig själv". Halie kommer nog bråka en del med pappa för att lyckas. Men det tror jag inte hon kommer att göra. Dessa tonår, det är ju ett tag dit. Men rätt som det är så har det gått 12 år och där står hon skrikandes på mig "att hon aldrig får någonting, att jag ska låta henne vara osv." Den tiden kommer. Hoppas tiden inte rullar fram allt för fort bara. Jag ska njuta av hennes småbarnstid nu ett bra tag.

Snart drar vi härifrån

2010-03-18 / 17:59:36
Jag höll mig i 10 minuter eller något sånt, men sitter och tänker på min framtid som kommer att bli i den lilla staden Örnsköldsvik. Då vi flyttat dit ska vi köpa ett träningskort till Mattias så han och J kan träna. Klart älskling behöver få göra nåt som han gillar nu då han flyttar ifrån sin stad. Tur J finns där och hans syster. Så han är ju absolut inte ensam. Men jag har ju också tappat många kontakter där. Förr festade man och var "PartyCarro". Men jag har förändrats sen jag flyttade tilll Umeå. Nu har jag familj och kommer till Övik för att skapa ett liv. Och inte för att festa och leva fadderittan. Ska verkligen bli roligt. Har halvt bokat fika besök med folk jag känner och dom jag inte känner som jag snackat med på internet. Ska bli hur roligt som helst att få träffa gamla kompisar och nya. Jag behöver verkligen få kontakt med någon som har barn (kring samma ålder) precis som jag. Mina två närmaste vänner som inte har barn lär ju tycka att jag är "booring" just nu som är hemma mamma och bara pratar om Halies utveckling typ :) Medans dom talar om ragg, party och tjafs osv. Trots det så står dom ju kvar. Vet ju vilka jag ska ringa om jag vill ut en kväll ;) Känner ju fakttiskt att jag och älskling gjort rätt att flytta dit. Det har ju nyss varit MORD här på Ersboda t.o.m och man förvånar sig inte. Det händer alltid något här. Så man måste låsa dörren och jag går aldrig ut med Kiara på natten. Det är Mattias uppgift ;) Men som tur är så kommer Halie slippa detta "ghetto". Jag menar nu inte alla om någon bor i Ersboda och tar åt sig. Finns ju jätte många fina människor här med. Men om jag säger såhär så är det verkligen läskigt att gå på affären här, det är läskiga typer som är "höga eller fulla". Där ska inte Halie få växa upp. Men vi har inte bestämt om det blir Övik i resten av vårat liv. Det får man se. Ödet bestämmer våran väg :) Nu hoppas jag bara att Sverige kan bli bättre med jobb och ge min kära karl ett jobb. Att det ska vara så svårt att få sig ett jobb och få tjäna sina egna pengar. Vilken lycka det hade varit. Men nu är det inte långt kvar tills vi sviker Umeå. tack för mig, nu ska jag lägga in kläder i torkskåpet.



Bella&Tyra ikväll?

2010-03-18 / 17:29:28
Ikväll så blir det Bella&Tyra det får inte jävlas, för jag vill verkligen se detta. Halie har börjat med nya ljud jo hon smaskar jätte högt. Så sött att man inte kan sluta titta. Gör man likadant så härmar hon en. Gullungen ;) Jag har inte så mycket att säga just nu. Så därför ska jag gå ifrån datorn och komma tillbaka då programet börjar ;)

Halie sover länge idag :)

2010-03-18 / 15:35:54
Nyss städat klart hela lägenheten eller vi blev klar för typ 1-2 timmar sedan och Halie sover ännu. Vi klädde på henne overall osv och la henne i vagnen och då fick hon sova på balkongen. Snacka om att hon sover bra då? Det var min kära mor som sa det knepet. Tackar henne för det. Halie har sovit i snart fyra timmar. Lite väl länge men behövdes nog genom att hon somnade tre timmar senare igår än vad hon borde gjort och vaknade samma gamla vanliga tid imorse. Så det behövdes nog för henne. Mattias har nyss dragit iväg till Konsum och handlat chickennuggets om det inte fanns så blir det kebabkött eller falukorv. Undra vad det blir? "överraskning". Haha. Ska göra andra viktiga grejor nu medans Halie sover. Hej och hå ..

Billigare under 25 år !

2010-03-18 / 11:21:26
Fick lite information angående flyg idag av N, tack för det :) Då jag kollade upp flygpriser så kollade jag för vuxen. Och är man under 25 år så är det självklart billigare och dom flesta är ju under det. Så nu har jag tittat till lite priser. Åker man endast flyg kostar tur och retur från Umeå - Stockholm och Stockholm - Umeå 1062 kronor per person. Och då bokar ni först bara er själva utan bebis/barn. För bokar du dom efter din bokning blir det någon hundra lapp billigare. Fråga mig inte varför :p detta är utan paketpris. Kan nämligen inte kolla upp med paketpris, då var man tvungen att ta vuxen biljett. Därför kan jag bara kolla utöver. Men ring gärna SAS och kolla själv. Undrar ni mer om flyg osv så kan ni ringa: +47 73489883 . Och i värsta fall så kan jag kolla upp åt er, om ni undrar något. Men vi kör fortfarande på samma hotell för er som ska vara på hotell "Hotel Alexandra" är lämpligast enligt mig, men ni gör som ni vill. Bara ett exempel. Priser är 821 kronor per natt. Det finns länk till hotellet om du kollar längst ner. 

Jag har kollat om vi kan sova hos en jag känner i Stockholm. Går inte det så hamnar vi förmodligen på det hotellet om våran ekonomi tillåter. Men jag uppdaterar om detta.

http://www.alexandrahotel.se/
http://www.sas.se/
http://paketresor.sas.se/

Pigg idag, härligt :)

2010-03-18 / 09:14:25
Klev upp för en halv timme sen och idag är jag pigg, alltså inte trött. Men förkyld osv är jag fortfarande :( Men vädret är ändå inget speciellt. Kollade nyss ner på Halie. Då hade hon dragit över sig hela filten och skriker gör hon inte, haha. Chockad hon blev då jag tog bort den. Barn är ju så söta :) Fick nyss tvätta om alla kldäer. Tvätta dom igår men glömde helt av att hänga in dom i torkskåpet så nu fick jag tvätta om dom. Typiskt att det bara är tjejer som ska tänka på allt :p Vi glömemr vi också ibland, hehe.

Ni kommer väl på föräldrarträffen?.
Har startat ett event på facebook. Anmäl er där, eller här eller på bdb. Ju fler vi blir ju roligare blir det. Känner ni att ni inte har råd? Ni har ju faktiskt tid att lägga undan till denna resa. Tänk er vad kul att få träffa andra mammor med barn. Jag lovar det blir en upplevelse ;) Dessutom skansen på det. Tänk er vad mys. Där går vi och regerar på skansen ett helt gäng med barnvagnar. Jag längtar så otroligt mycket. Så anmäl er NU idag !

Sorry våra datum är svår att förstå

2010-03-17 / 22:00:55
Sorry om ni missuppfattat datum inför föräldrarträffen. Har nyss uppdaterat där. Så kolla där igen.. Alltså.

30 juli - 1 augusti är till för  er som vill stanna under hela helgen och bo på hotell eller liknande.
31 juli är då träffen blir. Alltså 10.00 (lördag) utanför skansen :)

Har aldrig flugit i mitt liv

2010-03-17 / 21:48:22
Hoppas det blir många som kommer på föräldrarträffen. Det blir roligt att få en bild av alla man sitter och snackar med här på internet ;) som sagt vi kanske inte ha råd med hotell. Har kollat med en kompis som bor i Stockholm om vi kan sova där. Men går det inte får vi antingen komma på ett sätt att få in mer pengar eller kolla billigare hotell osv. Men det är ju bara vad vi ska gröa troligtvist :p har man inte råd så har man inte .

Flyget kostar nog mycket. shit det är första gången i mitt liv som jag ska åka FLYG :O omg, hur komma detta gå? jag är ju inte rädd för att åka den värsta karusellen. Visst borde jag klara flyg då? Jag får väl hoppas. Men kul ska det bli. Har bara varit i Stockholm då jag ska åka kryssning. Men stannat i Stockholm över en helg har jag gjort en enda gång i mitt liv och då var jag typ elva år och förlorade min stora resväska :(. Och åkte dit med mamma + familj. Men nu ska vi vara en familj själv och dra söder ut :) wohoho, kommer längta så det sprakar i hjärnan på mig :) HAHA. Nog talat om det för stunden. Min karl står nämligen i köket och bakar scones nu, GOTT VA? :) åhh underbar han är ibland. Så nu ska jag mysa till det här i vardagsrummet och slå på tvn. Vi hörs alla fina :)

Föräldrarträffen, visst hänger ni på? ;)

2010-03-17 / 19:16:58

30 juli - 1 augusti är till för  er som vill stanna under hela helgen och bo på hotell eller liknande.
31 juli är då träffen blir. Alltså 10.00 (lördag) utanför skansen :)


Skansen!
Priser: 1 Jun - 31 Aug
Vuxna 120:-
Barn 6-15 år 50:-
Grupper vuxna (10 & fler)/ Pensionär 100:-

Akvarium öppetider!!!!!
Juli
Alla dagar
10:00-20:00
Entrépriser  Vuxna 90:-       Barn 50:-


Okej nu så har jag och TannaNystrand pratat och verkligen bestämt om när det blir och hur det blir med mammaträffen (Gravida och pappor får självklart följa med och kan inte papporna så får ni såklart ta med er en vän också.) Ni kommer få länken till skansen så ni får se på karta nummer och ja all information som finns där jag och HaliesMamma skriver ner tiderna och priserna.
Vi kommer att träffa er vid entrén, jag och TannaNystrand kommer att stå där med våra små så att ni inte missar oss och ju mer folk som kommer desto roligare kommer det att bli men vi vill gärna veta vilka som kommer att komma, Tanna säger: jag kommer att ge ut mitt nummer(Inte riktiga utan ett som jag har beställt så att ni får tag i oss, kommer då fylla på det simkortet med 75 kr så att jag kan svara,)( vill inte ge ut mitt nummer) Så om ni inte kan komma så är det bara att skriva det eller om det kom i sista sekund så skicka ett sms till mig. Så att vi inte väntar i över en timme på nån som inte ens kan komma, kan du inte skicka sms från mobilen så finns det att skicka från en hemsida helt gratis. Skriver ner den hemsidan också längst ner.
Carro säger: Till er som ska med får mitt nummer skickat senare.
Vi hoppas att många föräldrar vill komma då det kommer bli extremt roligt, ni som INTE vill gå in till akvariumet kan skriva det också men jag Nils och Amanda kommer definitivt gå in dit och sällskap skadar inte alls, men ni som är rädda eller inte är intresserade blir absolut inte tvingade att gå in dit. :)

Om mat så finns det många matplatser inne på skansen,även utanför. :) Så det är inga problem alls. :) Ni själva får självklart betala för eran mat själv, men det är ju ganska så självklart?:) Alla tycker om olika maträtter och det förstår vi men skulle ju vara trevligt om man kom upp en restaurang/fika ja vad som helst. Svårt att 2 personer ska bestämma vad/vart ALLA ska äta :P  

Hoppas detta låter bra och att många vill komma, vi valde den 30:onde-1:a juli för att då har alla fått sina pengar. :)  Och numret får jag leta upp lite senare då det simkortet har gömt sig :)

Och för oss i norr (t.e.x jag)
Flyg priser:
Jag har valt att använda  SAS:
Umeå - Stockholm Arlanda
2 vuxna + 1 spädbarn
Vuxen     465
Vuxen     465
Spädbarn        0
Stockholm Arlanda - Umeå
2 vuxna + 1 spädbarn
Vuxen        491
Vuxen        491
Spädbarn        0

Hittade även ett paketpris på SAS För endast:  4288   kronor Får man flyga till Stockholm och tillbaka till Umeå + hotell under hela vistelsen. Och då har jag räknat in (2 vuxna och ett spädbarn) Och är man ett till barn eller en mindre vuxen osv. så kan ni säga till (HaliesMamma) så kan hon kolla upp priset åt er, men detta är preminilärt beräknat.
Info om hotellet: Alexandra Hotel
Hotellet är centralt beläget i det charmiga Södermalm i centrala Stockholm, endast 150 m från Medborgarplatsen och nära till många affärer, barer och restauranger och med gångavstånd till Gamla Stan. Tunnelbana och pendeltåg finns i hotellets grannskap....Centralstationen ligger endast två stationer bort med tunnelbana från Medborgarplatsen.
Hotellet har nyligen renoverats och det har 24h receptionsservice, parkeringsgarage, bastu, Internethörna i lobbyn, lobbybar och frukostrestaurang. Hela hotellet är rökfritt.
Rummen har badrum med dusch eller badkar, TV, radio och telefon. Samtliga rum har möjlighet för fri trådlös Internetuppkoppling. Endast vissa rum har arbetsbord och hårtork.
Avstånd till airport     40 km (ARN)
Avstånd till centrum     150 m (Medborgarplatsen)

Hotellet erbjuder

Pension  - Frukost
Bar     
TV     
Telefon     
Wireless internet



Finns ett till paketpris på SAS för endast 3801 kronor då är det samma som där uppe alltså flyg dit och hem + hotell. Men då är hotellet längre bort.

Information: Mellanklasshotell i modern stil, beläget intill Stockholmsmässan, ca 8 km söder om Stockholm City. Reception trevligt inrett som vardagsrum med restaurang och bar. Internethörna med fri tillgång till Internet. Bastuavdelning samt litet konferensrum....
Hela hotellet är rökfritt. Möjlighet för bilparkering i garage (avgift ca 12 EUR/dygn). Hotellet öppnade år 2007.
Hotellet har två rumstyper, standard rum eller rum utan fönster med tvåvåningssängar och gemensamt badrum/dusch på varje våningsplan. Standardrummen har dusch, wc och hårtork. Samtliga rum med platt-TV och kabelkanaler samt trägolv. Möjlighet för trådlös Internetuppkoppling (mindre avgift). Luftkonditionering.
Avstånd till airport     60 km (ARN)
Avstånd till centrum     8 km (Stockholm City)
Hotellet erbjuder
Pension  -  Frukost
Hiss     
Bar     
TV     
Restaurang     
Luftkonditionering     
Wireless internet




Jag föredrar ju det första paketpriset Men nu beror det ju på om alla har råd först och främst.
Därför gör vi detta nu så att man kan börja lägga undan inför denna resa.
Har lite info om hur vi kan ta oss från första hotellet jag beskrivit här till skansen och lite annat:

Så tar du dig till skansen.

Skansen ligger på Djurgården i Stockholm. Hit tar man sig med buss 44 och 47 eller med spårvagn (linje 7) från Norrmalmstorg/Nybroplan eller färja från Slussen.

Året runt går det färja från Slussen, och på sommaren även från Nybroplan med Strömma.
Det går även bra att åka färjan som trafikerar Hammarby Sjöstad, Södermalm och Saltsjökvarn till Djurgården. Den går i daglig trafik från den 5 augusti till den 8 oktober.
Spårvagnen går alla helger från april till mitten av december, och dagligen under sommaren.
Det går också bra att gå ut till Djurgården. Promenaden går från Nybroplan via Strandvägen och kajen. Här har man möjlighet att se Gamla stan, Skeppsholmen och Söder i silhuett på vägen ut.

Vill du med på denna träff?. Isåfall vill vi ha.

Namn:
Ålder:
Hur många vuxna och barn:
Bor:
Hur ni tar er dit:
Mobil nummer: (pågrund av att om något går snett eller blir borttappad t.e.x)
Om ni ska gå med in i akvariumet:
För er som bor i norr och ska ta flyg med mig + min familj (Haliesmamma) får även skriva ner det.
För vi har ju nämligen mer att planera isåfall.
Tycker ni dom här holtellen är skit och priset är högt och ni funnit bättre hotell och bättre priser så säg till.
Jag vet att det finns vandrarhem men sådant brukar bara bli besvärligt. Därför väljer jag hotell. :)

http://www.skansen.se
http://paketresor.sas.se

Så får du tag i Tanna, mejl: [email protected]
Eller hennes BDB: TannaNystrand
Mejl: [email protected]/
Min bdb: HaliesMamma


Sambon slocknar :p

2010-03-17 / 17:51:36

Sitter nu och planerar föräldrarträffen med Tanna på msn, så snart komemr det in lie information om den. Fotade Mattias då han somnade idag då han skulle vagga ner Halie. Hum karln somnade själv :p HAHA. Väckte upp honom en timme efter. Jaja, ska prata med Tanna nu. Tjing.

Kiara var också trött, bara jag som var vaken kring tre på eftermiddagen i denna lägenhet.

Våga vara dig själv, våga tycka som du vill

2010-03-17 / 15:31:20
Många vågar inte vara sig själv på bloggen och säga vad dom tycker utan att få negativa kommentarer. Jag skriver precis som jag själv känner för och struntar i det negativa. För tänk såhär. Det är ju en läsare som ökar dina kommentarer och tittande på din blogg. Visst är negativa kommentarer jobbiga, det vet jag själv om. Men ju fler du får så ska du bara fortsätta med att vara dig själv ännu mera. Det är det läsare vill se. "var dig själv"..

Såhär gör jag då jag får en negativ kommentar.

Ja börjar läsa den och då jag ser att det är en "negativ kommentar då bläddrar jag bara bort sidan.

Och jag raderar inte bort dom heller. Det gör bara att man får mer självkänsla om du låter det obehagliga finnas nära dig och du kan stå emot den :)

Och får du en kommentar som verkligen gör dig ledsen så ska du gå bort ifrån datorn en stund och tänka på annat. Gå sedan tillbaka och blogga om något som gör dig jätte glad :) för det människor som kommentarer en massa skit vill är att du ska bry dig och speciellt sätta dig och blogga om det.. För bryr du dig inte om det då får dom ju inte som dom vill och helt plötsligt blir du tråkig och dom ger sig förmodligen. Så gör jag ;)

Två äkta vänner

2010-03-17 / 14:12:02
Åh nu då jag ser den ljuva solen så längtar jag till sommaren. Vill kunna sitta ute med en filt och fika. Och Halie ligger där med och myser. Åh, man kan inte göra någonting alls nu då hon är så liten i vintern. På sommaren är det lättare.

Kan inte förstå ännu, gumman har bytt sock storlek nu inte undra på varför sockarna for hela tiden. Dom var ju för små :p hihi. Tycker hon är så röd bak i huvudet. Kan detta bero på att hon gnider huvudet då hon ligger i exempel sitt babygym? eller är det tvättmedlet? hum, någon som kan ha en liten aning om det? det är ju inte så farligt rött. Men skulle vara bra om man visste varför. Annars får jag ringa och kolla med min mamma som vet typ allt :)

Jag har två vänner som alltid stannar och aldrig går.
Dom två kommer jag alltid ha med mig, vart jag än bor och är .

Ett gamalt foto på mig och min bästavän. Vilka tider du och jag haft.
Mellan himmel och jord så ska vi stapla med varandra tillsammans.

Oavsett om vi inte setts på en månad eller ett år.
Så kommer vi alltid att vara lika bra vänner.
Du betyder guld för mig vännen. <3

Du och jag har mycket tillsammans.
Och du lyssnar och förstår en alltid.

Du finns verkligen där <3

God lunch eller vad man nu säger

2010-03-17 / 11:42:39
Precis då jag tänkte skriva ett inlägg så hör jag stumpan vakna i sin vagn. HAHA blir väl ett kort och snabbt inlägg. Ska se hur länge hon håller sig glad. Mattias sover ännu. Och jag ska snart göra lunch. Det blir något billigt som "nudlar" men jag älskar nudlar, mums. Det går fort att göra dessutom. är lite halv dålig idag försökte vila då Halie sov men de tgick inte. Har inte sovit för lite idag med är halv sjuk och det gör en såhär sliten. Och man ska orka städa med usch vad jobbigt "vill inte". Kom hit och städa åt mig ;) så kan jag få ligga i soffan och se massa bra program istället. Någon frivillig som ställer upp? . Tror ingen gör det, haha..

Håll utkik ikväll på min blogg. Kommer nämligen ut ett inlägg för alla er som är intresserad av mammaträffen jag talat om tidigare. Det behövs lite planering med Tanna och sedan kommer det ut information. Ikväll skulle jag tro :)


Känner mig lite hängig

2010-03-17 / 08:54:51
Klev nyss upp och känner mig halv sjuk idag. Usch orkade inte gå upp klockan sju så min underbara sambo gjorde det och jag klev upp halv nio, tack för det älskling det behövdes. Vi blir nog inne idag om vi inte ska gå till affären eller nåt. Jag behöver vila ut mig det har varit två full späckade dagar nu :) Och vi måste städa. Har struntat i det i två dagar nu och bad Mattias göra det igår men nu då jag klev upp så har han inte gjort någonting alls. Typiskt karlar. Så det blir jag som får städa upp det där förmodar jag :p Tänkte hoppa in i en varm dusch nu och ta med mig Halie så hon får sitta i bilstolen medans jag fräschar upp mig.

Gumman ligger i pyjamas..


Hej och godkväll

2010-03-16 / 19:58:11
Sitter nu här i vårat svarta och tomma vardagsrum och kollar runt litegranna. Åh jag är på sånt bra humör just nu. Kanske beror på att jag nyss åt mat och väntat typ hela dagen på det? haha, det är tråkigt att äta ensam, tycker inte ni det? så jag väntade tills Mattias hade hjälpt klart med bilen. Men så sent vart det ju ändå inte, strax efter sex kom han hem. Blev på så taskigt humör men det var ju inte meningen allt berodde på MATBRIST. Ni känner säkert igen? tjejer iallafall. Men gubben min är van med mitt humör. Man är ju så stressad som mamma med. Men just nu är det skönt fast jag är ruskigt trött. Det blir sängen klockan tio. Men nu höll jag nästan på att missa det igen som sist "Dating in the dark" Börjar om fem minuter, så nu skriver jag inge mer. Måste se programet.

Fotade denna strax innan hon la sig :p Sötnosen avgudar sina händer.

Du är allt gumman <3

2010-03-16 / 15:29:19
Brorsan har lärt mig att gilla denna låt -- >  David guetta - memories. Bra som fan ;) Jag, Kiara och Halie sitter ensamma just nu här hemma. Gubben drog iväg till en polare och hjälper han med sin farsas stereo. Och jag märker att mamma min börjar bli lite orolig över hennes 40 års dag, fast det inte blir något alkohol just den dagen. Det skjuter vi upp och det vet hon om. Men vi har ordnat annat något hon inte alls kan gissa sig fram till. Alla vet om det utom hon :) Huvudsaken att hon blir glad då blir jag nöjd. Ska inte tala mer om det här. Kan ju råka avslöja något, haha. Ska ta det lugnt eller städa vet inte vad ännu, är trött idag.. "snark". Har nyss busat lite med gumman min hon är ju så söt. Så fort jag tittar på henne smälter jag, en otroligt fin tjej vi har skapat till världen.

Mamma älskar dig så mycket att jag t.om får tårar ibland <3
Nu så ska jag gå och bada min lilla flicka.

Ge mig blogg namn

2010-03-16 / 13:51:30
Ge mig lite tips på bra bloggare. Vill ha mer att läsa, finner bara alla mindre bloggare som "Dessie och Paow". Ja ni vet alla stockholmare. Mer norrlandsbloggare vill vi ha :) Iallafall jag. Men en sak har jag inte förstått dom alla är vänner sen tidigare och blivit kända bloggare typ samtidigt? kanske har fel nu men hur kommer det sig? hur har dom gjort? Kanske har dom blivit kända genom varandra? Är nyfiken på detta. Läste nyss på Paows blogg om hur mycket hon tjänar och det är över tjugotusen kronor. Kan ni tänka er? Och hon är långt ifrån blondinbella och kissie. dom förtjänar nog toppen och har säkert kämpat sig dit och fått folk intresserade av dom. För då jag läser fortsätter jag läsa deras, så intressanta på något vis tycker jag att dom är . Men behöver få höra fler bloggare ut med språket bara. Fokis tycker jag är tråkig, någon fler finns väl?


Hemma igen :)

2010-03-16 / 12:39:22
Det var ett skönt väder ute. Älskar att gå då vädret är som idag. Kanske lite små kyligt men så är ju vintertid. Vi gick till ÖF och där var det massor av folk idag. Men inte så många i Halies ålder. Vi satt där någon timme tills en ifrån föräldrargruppen dök upp. Hon skulle på bvc med sin son. Men han var så grinig så han behövde sova först så då satt vi och surrade en stund. Klockan tickade och vi blev hungriga så vi gick hem så vi kunde äta lunch :)

Gubben fick styra våran trög styrda vagn .

Jag och min sambo.
Väldigt ljust ute som ni ser på Mattias min :)

Sju på morgon is the shit ;)

2010-03-16 / 08:22:48
Idag är man uppe med tuppen. Strax innan sju så jag hann se Isabella och Tyra imorse på vakna med devoice. Synd dom bara var där typ i en kvart. Just nu så matar Mattias Halie med gröt, vilket hon gillar mycket. Har ju tyvär inte hunnit ge henne det nu på några dagar. Så nu blev hon nöjd :) Vi ska strax börja dra oss mot ÖF och hoppas på att någon i föräldrargruppen hinner/ska dit. Dum som jag är så skrev jag till dom inatt att vi ska dit. Så det är inte säkert någon hunnit läsa. Men har vi tur så :) Hinner inte säga mer nu, ha en underbar morgon !

Håkans bar och hollywood fruar ;)

2010-03-15 / 22:22:41
Det är bra skit som går på tvn. jag rekomenderar "Håkans bar" för er som missade detta ikväll. Ska lätt se nästa avsnitt. Båda programen är ju lyxig om man tänker efter.
Håkan har säkert fått en del pengar till att göra denna bar "hans dröm". Det var ju en smart idé

Hollywood fruarna är något man inte ska missa. Vem skulle inte vilja leva ett sånt liv?. Jag skulle då inte tacka nej. Fast då lever jag nog mer som "Maria Montazami". En härligt brud som gillar livet. Det har ju kommit tre nya. Hon med "barbietemat idag" var kanske lite för mycket. Men klart dom är ju rika allihopa. Då har man sina speciella personligheter. Jaja, ska inte babbla sönder era hjärnor idag. Jag måste verkligen sova nu. Ska upp imorgon. KLOCKAN SJU :O vi hörs en sväng då, godnatt !



Jag är så trött så trött

2010-03-15 / 19:55:09
Sitter nu här hemma och typ dör av trötthet, men måste hålla mig vaken. Lägger jag mig nu så vaknar jag garanterat inatt någon gång. Fick lov att sätta mig här en sväng så att jag inte somnar i soffan, vilket jag säkert skulle kunna göra. Imorgon så ska vi inte missa det. ÖF för mindre barn som Halie. Hoppas någon trevlig filur är där och någon Halie kan spana in kanske? ;) Hon är ju så van att vara den enda tjej med tanke på att alla är killar på föräldrargruppen alltså barnen.. Men den är inte förän om en månad ungefär. Och det blir tyvär sista gången vi är där :( synd, dom är så trevliga alla mammor. Men jag kan ju alltid åka på någon träff där innan det hela avslutar då vi hälsar på i Umeå. Måste iaf finna en ÖF i Domsjö eller som sagt Övik. Men då ska man känna någon att gå dit med. Jaja nog pratat om det nu surrar jag bara en massa för att jag är så trött och inte om något vettigt heller.

Det dyker kanske upp någon mer bild sen dagen, då Fia uppdaterat din blogg.

Bjuder på en till bild sen Halie lekte imorse då jag fixade mig.

Hon var bara snäll en liten stund, så jag fick först ge henne till Mattias men han var så trött och kom ut med henne lika snabbt igen och la henne i vagnen. Och hon började tjuta direkt. Men på något sätt så fick jag ändå det att fungera. "man blir super mamma".


Ett trevligt besök i centrum

2010-03-15 / 16:37:49
Nyss hemkommen ifrån ett härligt besök i centrum. Först gick vi runt och gjorde mina ärenden. Sedan åt vi på Mias, eller snarare jag och Fia fick smaka av mig :) sedan drog vi iväg och kollade runt lite på affärer och inne på lagerhouse där fann vi mycket fint såklart då man inte har råd. Vi lessnade för vi kunde ändå inte hanlda något så då gick vi till bibblan och där hade dom en stor runt sak vet inte vad man ska kalla den men vi satt oss där och då kom det fram en mamma i typ ålder 32? eller vad det nu var. Hon ställde massvis med fråogr till Fia som är en ganska så ung mamma jämfört med mig så är jag nog en gamm mamma :p haha. Och efter någon timme så for vi båda hem. Trevligt besök iaf. Tack för det jag behövde komma ut :)

Halie imorse innan vi drog oss iväg. :)

Jag vid busshållsplatsen

Här har ni barnvagnen.
Kanske mer passande en grabb.
Men whatever, kämpar nu med att få en ny.
Pågrund av alla fel.

Inne på Mias " Fia och hennes lilla björn Alicia :)"

Ser ni hur hon skelar?

Fina familjen :)

Hon pallar inte med trycket? :) haha

En glad liten skit ;)

Alicia är modell :)

Mm, "jag älskar händer"

Jag inne på bibblan i den där "ja saken" ;)

Slutligen en bild på mammorna ;)

Svartsjuka kan vara gulligt

2010-03-15 / 08:38:20
Ställde alarmet på åtta och klev upp. Mattias fick ta hand om Halie tills dess. Han får ändå sova ut nu. Jag och Halie ska ju på stan om någon timme. Först ska jag äta frukost fixa mig och henne, sen drar jag in. Drar in lite tidigare ska ju lämna en massa papper osv. Hör att Halie vaknat nu i vagnen. så jag har väl inte så mycket mer att säga om denna morgon. Får höras då jag kommer hem, tjingeling.

Upplever ni svartsjuka? Jag brukar sällan bli det men det händer ibland. Fick se gubbens ex igår på facebook han: "ojdå där är mitt ex". säger han då jag bläddrar runt på lite bilder. Jag "oj". Och börja jämföra direkt i mitt huvud, inget jag säger till honom. Typiskt mig att söka fel på henne. Men hon hade ju inga fel, hon var en söt och vanlig tjej, gaaah. Hade inte hoppats på det. Man vill ju vara den snyggaste tjejen av dom han haft. Haha, men det är mänskligt att vara svartsjuk och tänka som ja gör fast man har barn tillsammans och bor tillsammans och är förlovad. Det betyder ju inte att jag inte litar på honom för det gör jag till 100 % jag vet att skulle han träffa henne så skulle han inte göra ett skit. Men lite svartsjuk får man ju vara ändå ;) det kan han med vara. Är han bara gulligt svartsjuk så visar det mig bara att han tycker jag är snygg och älskar mig ;)

"Man ska vara gulligt svartsjuk, det får inte blir för mycket"

Packat för fullt här hemma

2010-03-14 / 23:53:06
Nu har vi snart inget mer att packa i som inte används. Jag och Mattias har nyss burit ner lådor i förrådet här nedanför så att det ska gå lätt att ta dom senare. Men vi var osmarta med en grej pappret som jag ska lämna in imorgon råkade vi packa ner i en låda :/ suck, så nu fick Mattias bestämma sig om han ska med till stan imorgon eller gå till förrådet och söka efter pappret. Han valde att söka efter pappret. Så vi ser väl strax om han hittade det eller ej. Jag ska nämligen träffa Fia och hennes dotter imorgon. Det var ju några månader sen sist nu. Typ då jag var på ÖF för unga mammor och det var jädrans längesen jag var där.  Så det blir väl bara en sväng på stan och kanske sätta oss på ett café och surra lite :) skönt,. behöver prata ut mig lite med en mamma. Känner ju knappt mammor.  Synd man lär känna henne och sen ska man flytta. Men det är väl inte sista gången som vi är i Umeå heller. Nu så ska jag ordna mig inför sängdags. Måste upp imorgon i tid.

Halie testade gåstol idag :)

2010-03-14 / 20:42:00
Lillgumsan vaknade nyss ch tjuter lite gnälligt i rummet. Jag är lat idag så Mattias har gått in för att kolla om hon vill somna om igen. Annars gör jag bara lite ersättning så somnar hon säkert om igen sen. Idag så fick Halie testa sin gåstol för första gången. Med tanke på hur stabil hon är nu så vet vi att hon kan sitta i den. Hon älskade den. Särskilt då vi la lite leksaker då blev hon som tokig :) Nedan är det lite bilder .

Då vi just satt ner henne.

Hon gillar det ;)

Hon ser lite fundersam ut.

Glömde fota efter hon fick en massa leksaker där..
Får bli en annan gång..

Grattis till eran lycka :)

2010-03-14 / 18:05:23
Titta vilken fin kille Helles syster fick.
Det är Helles mamma som håller i honom.
Han vägde: 3820 g och längden blev: 51 cm
Man blir alltid så glad då någon fött ut ett barn.
Det är en gåva som inte går att förklaras för ett par föräldrar.
Jag säger grattis till eran lycka.

Lite uppdatering

2010-03-14 / 18:01:10
Mattias sover middag 17.44? karlar ska alltid sova middag annars överlever dom typ inte. Medans vi brudar kan springa runt som en tok hemma och städa, tvätta, ta hand om bebis osv. Vi måste vara gjort av bly. Nu menar jag inte att Mattias inte tar hand om något. För det gör han. Halie har världens bästa pappa. Och städa gör han, tar bara lite längre tid. Eller så är det jag som vill få bort saker för snabbt?


Idag så har vi packat typ tio lådor och det ekar i vårat vardagsrummet. Det finns inte så mycket här inne längre bara möbler, tv och lite små pjåller som är Halies. Vi fick ju trettio lådor idag av en person så vi hoppas att dom räcker. Annars börja jag undra hur mycket vi hunnit samlat på oss.

Min kamera sladd är fortfarande försvunnen. Undra vart den hamnat denna gång? Less man blir på sånt. Har fotat
men kan inte ens lägga in dem. Borde finna den så länge  vi packar i lådor så är det ett måste att den kommer fram. Annars får jag köpa en ny helt enkelt.


Fick sova ut idag

2010-03-14 / 13:23:38
Visst skriver jag sent idag?. Klev upp sju imorse med Halie och vid åtta var jag så trött att jag fick be Mattias gå upp med henne. Så då sov jag till elva, åh så härligt att vara pigg igen :) har nyss duschat och solen lyser fint ute. Vi ska nog på affärn idag. Så man får känna den fina värmen. Åh kom nu vår vi längtar efter dig. Hinner inte skriva mer än så just nu, uppdaterar lite mer senare. Hoj .
Idag fick Halie ligga och lufta sig på filten, det gillar hon :)





Dumma kamerablixt :O

Vi har haft kvälls besök :)

2010-03-13 / 21:41:24
Mattias mamma, bror och syster kom hit även min brorsa. Vi snackade och lyssnade på spotify. Brorsan har nu fixat så att jag fått en egen användare nu TACK. Lyssnar som fan nu. Sedan verkar våran dator funka igen. Den har inte stängts av på hela dagen, säkert bara för att brorsan var här och tittade på den. Vi ser väl om den jävlas senare.

Halie la siv halv åtta idag och det tog sin tid innan hon somnade. Hon är ju fortfarande sjuk. Undra när det ska försvinna?. Var en sväng på affären vi köpte lite ingridienser till hemmagjord "pizza" och den är faktiskt väldigt nyttig. Inte en skit pizza ifrån en pizzeria :p Nu är jag sugen på en bra film och mysas med älskling i soffan. Ha en trevlig lördagskväll. För det ska vi ha.

Mattias fotade gumman för två dagar sedan och Malin skickade någon bild som hon fotat tidigare. Här kommer bilderna.

Jag och gumman hemma hos min moster i Övik .

Halie ligger i sitt babygym .

Mattias kompis somnade i våran soffa igår kväll .

Mattias tycker att Kiara passa i brillor ;)

 

Solig dag idag med

2010-03-13 / 13:20:55
Och Halie är lita snorig idag med vi funderar på att gå ner på apoteket och köpa nässpray, det fanns för hennes ålder. Men nu så har karln somnat på soffan och Halie har sovit i tre timmar ungefär. Snart mörknar det och det stänger snart med. Hm, undra om det blir en tripp till apoteket eller inte?. Ska se, vore ju skönt med en promenad men hinner vet jag inte om vi gör för när hon vaknar ska hon ha mat, man ska klä henne och jag börjar bli hungrig. Så kanske får man skjuta upp det till Imorgon. Men tänk om jag ångrar mig och hon blir jätte snorig ikväll :O Öhm, jobbigt läge ska väcka om karln och fråga vad han tycker. HOJ !

Skönt, sova till nio typ :)

2010-03-13 / 09:01:32
Fick mig lite sov morgon. Halie vakna strax innan nio idag. Fast En kompis rindge mig för ett tag sedan och prata på, haha jag som ändå brukar vara vaken den tiden hon ringde. Ska ringa upp henne igen på en stund. Mobilen måste laddas litegranna först.

Halie är friskare idag och har ingen feber, vad skönt för henne :) men lite förkyld är hon men det verkar också ha dämpat ner sig en viss del :) kul. Hoppas hon blir frisk nu snart. Hostan är kvar men det brukar det ju vara någon/några veckor så är det ju för alla. Ska hjälpa en tjej med designen nu på bloggen.

Våran nya lägenhet i Domsjö

2010-03-12 / 22:40:53
Visste ni att vi fått samma lägenhet som vi tidigare fick säga nej till. Vi hade turen med oss att den just kom ut igen och just då vi skulle söka om på nytt igen. Vi kom även först i kön, tack tack tydligen sa ödet att det var våran lägenhet.

Några punkter på varför den lägenheten passar oss.

  • Mhm röda tapeter i vårat sovrum", mys rummet :)
  • Hyran är GREAT 200 kronor mer än lägenheten vi har nu som är en tvåa.
  • Lekpark och dagis i närheten.
  • Det är en trea så Halie får ett eget rum.
  • Dom flesta jag känner bor i Domsjö.

Några punkter som är mindre bra.

  • Köket är väldigt trångt.
  • Finns inget badkar "mest Mattias som blev ledsen över det".
  • En trappa upp, vi vill helst på nedervåning.

Men vi är nöjda. Detta blir vår tills vi har jobb för då blir det längst ner med uteplats det är våran plan hittills.


Var finns det kända norr bloggare?

2010-03-12 / 22:18:04
Dom största bloggerskorna bor i Stockholm. Men finns det inte käna bloggerskor i norr?. Eller har jag helt enkelt missat detta. paow, blondinbella, kissie, amir, tyra, dessie osv. Alla dom bor i Stokcholm.

Vart finns alla.. Är det bara Stockholmarna som regerar över bloggvärlden.

Nu är hon sjuk

2010-03-12 / 20:14:35
Nu har Halie feber för första gången tempen låg först få 38.9 men har gått ner till 38.2 nu sover hon. Hon höll på i en timme genom att vakna var 5e minut. Men nu har det gått längre än 5 minuter så nu hoppas jag hon har somnat. Tycker synd om henne. Hon har faktiskt varit ovanligt pigg för att ha feber bara lite extra tjurig. Men jag förstår henne skulle jag med varit. Nu får vi hoppas att hon inte har någon feber då hon vaknar igen. Blir ju så jobbigt för henne annars, delvis vi också.

Grabbarna är här, Mattias kompisar Jimmy och Jonas dom drog nyss till affärn. Så nu sitter jag i lugnet en stund, det behövs :) kan bli för mycket kill snack i mina öron annars.Ha ha ! Ska ta fram en mysig filt nu och sätta mig skönt i soffan och trycka på text tv för att se om det börjar en bra film. Det är ju fredag idag :) Hej och hå ..

Åh, vart är den någonstans?

2010-03-12 / 17:31:47
Som vanligt med mig så är sladden till min kamera borta. Fotade nyss gulligull bilder på min sötnos Halie men kan inte lägga in dom pågrund av att sladden är försvunnen. Tror jag måste köpa hem en till så att man har två så duktig som jag är på att glömma och tappa bort den. Har nyss käkat det blev korvstroganoff och makaroner åt inte alls mycket men blev proppmätt, uscha. Vill bara fläka ut mig på soffan nu och se en "ungdomsfilm" det vore nåt :) Är så trött efter att ha hållt igång sen sju imorse. Tror jag ska lägga mig där nu det lät så lockande.. Hörs mot kvällen .

Jag ser mig själv som "mitt emellan"

2010-03-12 / 15:38:55
Fick en fråga nyss igen om jag anser mig själv vara en ung mamma? . Som jag sa tidigare så är jag nog mitt emellan allt det där. Jag är ingen ung mamma eller en gammal. Men enligt åldern dom dragit så är det under 23 år som man är en ung mamma. Sen tycker ju människor olika om det där.  Jag vet inte riktigt vad jag själv tycker att gränsen ska gå. Under 23 är ju faktiskt rätt. För under den åldern så pluggar du oftast och säkert nyss flyttat hem ifrån om du ens har det så det stämmer  ju. Och eftersom att då mamma fick min bror var hon i min ålder och mamma var yngst av mammorna i brorsans klass. Så jag tycker såhär under 18 är du en tonårsmamma och över 18 och under 25 så är du en ungmamma. Där lägger jag min ålder. Låter inte det rimligt? Mitt tycke iaf. Så man kan säga lite olika om detta. Men jag anser mig vara "mitt emellan". Hoppas att detta dög som svar åt dig. :)

Idag har vi också besök av mr Jimmy, så han och Mattias springer runt och busar med Kiara här inne. Hon väcker nästan Halie som ligger och sover. Men förmodligen så vaknar hon snart ändå så. Sitter och funderar på vad vi ska äta. För i frysen är det typ tomt så vi kanske måste på affären för att inhandla något ätbart till middagen. Ska fundera ut något nu och kolla vad Mattias är sugen på :)

Kissie klankar ner på unga mammor

2010-03-12 / 11:05:24
Åh vad arg jag blir då jag läser detta på Kissies blogg, KOLLA HÄR. Hur dum får hon vara sitta och klanka ner på "unga mammor". Som om hon någonsin haft svårt i sitt liv. Hon lever sitt rika liv och klanka ner på saker hon inte har en aning om. Undra om hon blivit gravid någon gång och förstår hur svårt en abort kan vara för vissa. Jag tycker såhär "folk som inte varit i den situationen, kan inte säga någonting heller." Blir ärligt sagt förbannad över sånt här särskilt hon av alla sitter och dömmer på bloggen, men det måste vara enbart för att få läsare. Det är ju så hon säger att "Kissie" är inte hon utan någon annan. Men jag tror hälften av hon är Kissie rent av sagt. Vill man behålla varför skulle det då vara fel och särskilt om man kan ta hand om sitt barn. Vet av jätte många unga mammor som tar hand om sina barn lika bra som en 30 årig mamma skulle göra. Är man ung har man "krafter, styrka osv". Jag ser positivt på det. Och ser allt för många som ser ner på detta. Men dom som gör det, det är antingen folk som inte har barn själv och tycks tro att dom vet så mycket. Eller försöker dom få barn själva. Thats it. !


Domännamn nästa ;)

2010-03-12 / 10:27:17
Mitt bloggnamn är ju svårt att komma ihåg. Så därför ska jag skaffa ett domännamn så att alla kan komma ihåg det lätt. Jag måste bara invänta alla pengar som ska in för det kostar ju nämligen per år och dom vill ha en för avgift just nu. Så jag får vänta någon vecka med att fixa detta. Men snart så heter jag ***********.se
Då kan man slippa blogg.se osv. Bara drygt och för er andra som ska in och kika. Här hemma är det tyst och lugnt förtillfället. Dom sover som dom brukar göra vid denna tid och jag är vaken. Ska nog ta mig en dusch snart medans jag kan. Varför ska vädret vara så fint för? idag vill jag förbjuda fint väder. Bort med det fina det kan komma tillbaka igen kanske nästa vecka?. Det tycker jag låter som en bra idé. Ska inte surra allt för länge nu. Behöver få saker gjort så jag säger godmorgon till dom som haft sovmorgon.

The hills, rockar !

2010-03-12 / 09:56:56
Tidigare tittade jag jämt the oc jag avgudar den serien och blev bara förbannad då dom la ner den efter tredje säsongen och blev lätt nerstämd över att det inte fanns något mer att se, för inget klå dom tyckte jag då. Sedan nämnde min vän Sandra att The hills var ganska likt och hon sa gillar du the oc så kommer du att älska the hills. Från en början trodde jag inte ett skvatt på henne. Men satt mig hemma en kväll och såg ett avsnitt, jag blev faktiskt helt beroende redan efter första avsnittet. Och nu tittar jag på det jämt. Serien förgyller min dag. Jag hoppas dom aldrig slutar och isåfall måste dom göra en likvärdig. Dom kom ju med the city men det var inte alls lika bra. Så jag håller mig fortfarande till the hills. Vilken är eran favorit i The hills?

Lauren, Audrina & Whitney

Lou, Audrina & Stephanie

Spencer & Heidi

Justin

Och många fler som kommer och går.

Min favorit är två brudar i denna serie. Utan dom så skulle det inte vara "The hiills".

Heidi & Lauren

Morgon

2010-03-12 / 08:40:27
Ungefär samma tid varje dag strax innan åtta brukar stumpan vilja upp. Har nyss käkat frukost framför"Bella&Tyra show" som inte gick att se igår. Men nu så gick det. Jag pausade programet nu för att Halie börjar bli trött igen så jag ska snart lägga henne en stund igen. Hon har fortfarande hostan kvar, synd för vädret är verkligen underbart idag ser jag nu då jag tittar ut genom fönstret här hemma. Men vi får göra det bästa av situationen. Helle kommer nog förbi en stund idag :) kul, nu vill Halie sova hon är tjurig. Jag kommer snart så jag pausar inlägget här en stund.

Hon vägrade att sova så jag la henne i sitt babygym igen lär väl försöka snart igen. Hon är trött. Ser henne gnuggqa ögonen hela tiden. Men ska försöka se klart programet nu hade jag tänkt, vi hörs senare!

Bella&Tyra show

2010-03-11 / 21:57:52
Försökte kolla på det via BlondinBellas blogg men det hackade bara testade även alla andras bloggar men det gick ta me fan inte. Såg att fler hade samma problem. Besviken man blir har ju sett fram emot detta hela dagen, suck. Hoppas dom ordnar så att man kan se det i efterhand. Tråkigt om man måste åka till någon som inte har mobilt bredband om det sitter i det? fast då förlorar dom ju många tittare. Får kommentera på BlondinBellas blogg, inte för att hon kanske läser just mitt av alla som kommenterar men värt ett försök ;)  Veckan gäst var iaf Kenza som jag inte hörde något av. Såg typ hennes skor och hund, hann inte höra och se så mycket annat. usch vad tråkigt. Ville ju höra skvallret om Kissie, hon lär ju ta åt sig väldans mycket efter programet. Ska bli kul och se om hon bloggar något om detta. Jag håller koll :)

Nu så ska jag hjälpa en bloggare med bakgrund på hennes egna blogg och sedan blir det tv en stund innan man ska gå och lägga sig. Godnatt, sweet dreams och allt det dära ;)

Filmklipp sen dopet :)

2010-03-11 / 20:16:37
Äntligen har jag klipp ifrån vårat dop :)

Precis då vi just kom in, man ser hur nervösa vi alla är.
Shit har aldrig varit nervösare.
Men vi tog oss igenom dopet ändå :)

Lillasyster sjunger och Pottifarr spelar gitarr.

Vad tycker ni?

2010-03-11 / 19:38:34
Har tänkt att snart bada våran gumma för första gången. Var tänkt med en mamma som bor här i Umeå så antingen blir det med henne och hennes dotter eller badhuset i Örnsköldsvik, för hon älskar ju faktiskt att bada iaf här hemma i sin badbalja och det lär ju vara lättare att bada henne där. Det finns mer att göra och vattnet är varmare.

Vad tycker ni?
Webvoter
När föredrar du att man kan bada med sitt barn för första gången?

Sur humöret

2010-03-11 / 18:39:03
Usch och fy en sån här dag borde man spola förbi. Halie är också på samma humör, smittar av sig kanske? . Men förtillfället så är hon lugn, men annars har hon mest varit grinig hela dagen. Men snart ska hon sova ändå så. Hoppas hon är kryare imorgon för hostan verkar då aldrig försvinna. Idag ska man inte säga fel till mig för då jävlar sådant humör är det. Inte så tyckt kanske. Imorgon är det helg då kanske man blir lite gladare med tanke på bra film på tv osv. Jag hoppas för fullt på att Halie ska sluta hosta så att vi kan gå ut igen, man känner sig väldigt instängd av att bara sitta inne hela dagarna. Hittar inte min kamera sladd heller. Så arg jag blir har fotat Halie idag, men har man en skit dag så ska saker skita sig så är det ju. Hittar den säkert imorgon ska ni se.


Real friends

2010-03-11 / 10:17:25
Vad tråkigt då jag väl tänker efter. Då man blivit "mamma" så har man tappat en del vänner som kommer mindre ofta. Nu syftar inte jag på en enda. Utan det finns några styckna jag tänker på. Jag är ju inte alls bra på att höra av mig vilket många vet. Jag ur usel på att ringa kompisar osv. För att det inte är min grej. Jag skriver helst sms eller på msn. Visst kan jag tala i telefonen men har sällan tid till att prata långa stunder nu då Halie har kommit till oss.

det som är synd är att jag inte har någon nära vän som har barn. Jag har nog hoppat ett steg längre nu då jag skaffat barn och kanske inte är rolig att umgås med längre. Då kanske kompisar väljer att umgås med någon som inte har barn som man kan festa med och göra massa andra rolig heter. Men jag är precis samma gamla vanliga Carro som förut bara det att jag har valt att skapa en familj och strävar efter det. Tidigare bestod mitt liv av er, pojkvännen och FEST. Nu består det av ni och familjen. Jag är ganska förlåtande av mig och det är bara en gång jag inte förlåtit en vän, men hon gjorde mig mycket ont och jag sa upp våran kontakt direkt. En del av er förstår vad jag menar. Men annars är jag väldigt förlåtande och bryr mig väldigt mycket om min vänner. Dom står mig varmt om hjärtat. Utom dom skulle jag aldrig vara "Carro". Jag behöver lära känna en "mamma". Att få dela lite vardagsliv med. Känns ibland som att man är ensam om det. För folk jag lärt känna som är mammor är genom internet. Många underbara folk på bdb som: Tanna, Alexandra, Silias mamma, 3 ska bli 4 och två mammor som jag träffat Petra och Fia. Men nu så ska jag flytta vilket kändes tråkigt att jag just lärde känna dom precis då var det bestämt med flytten. Men turen måste ju ändå vara att internet finns att man kan fortsätta ha kontakt här och bestämma att ses osv. Jag är glad över att internet finns. Men det är såhär jag tänker idag och just nu.


Alla sover

2010-03-11 / 09:40:19
Nu sover Halie igen och jag sitter kvar uppe alldeles ensammen. Alla sover nu i sovrummet. Men jag har ju fått in en rutin så jag vill inte förstöra den nu. Sen lär ju Halie vakna på en timme igen. Jag hör hur hon hostar där inne. Så fort hon ligger ner så kommer det. Inatt fick hon sova i vagnen och vi drog upp där bak så hon fick sitt sova och då hostade hon mindre. Men nu ligger hon i vaggan och jag hör hur värre det blir. Nästa gång hon ska vila/sova lägger jag henne i vagnen igen som jag gjorde inatt hon verkar hosta mindre då. Idag blir vi bara inne lite långtråkigt men har inte så mycket till val. Vi glömde dessutom ringa "AnnaAxel" igår så då får vi göra det idag, då Mattias klivit upp. Det är han som får tala med dom han är mer duktig på att tala om sånt som pajat än mig. Jag är hon som ringer myndigheter, läkare osv. Som sagt, jag uppdaterar mer om det sen.

Godmorgon

2010-03-11 / 08:08:22
Godmorgon allihopa klev just upp med en pigg tjej. Natten blev super hon vakna inget av sin hosta bara av att hon var hungrig en gång inatt och då var Mattias redan vaken så jag bad honom mata henne. Sedan vaknade hon runt sex och då gick Mattias upp med henne. Sedan nu vid åtta var det min tur och då kliver jag upp så Mattias får sova ut hur länge han vill. Det är så vi automatiskt ha gjort i någon vecka nu utan att planera det. Han trivs med att gå upp små svänger på natten och tidigt på morgonen medans jag kan gå upp vid sju-åtta och då får han sova ut :) Hostan hennes verka ha gått över iaf på dagen det är väl på kvällarna den där hostan brukar dyka upp så jag får hoppas på att den inte kommer igen ikväll. Den där jädra hostan gör ju så förbaskat ont. Just nu så ligger hon och låter glatt i sitt babygym och förflyttar sig en del. Och jag ska snart ta och äta frukost.



Synd att min blixt på mobilen ska förstöra korten. hon gillar den inte.


Lite prat och tankar

2010-03-10 / 21:16:13
Halie har inte vaknat ännu, skönt. Men ska väl inte säga för mycket hon lär nog vakna under nattens gång och ha ont av rethostan hon har. Resten av kvällen består av tvätt och röja undan som vanligt och tvn. Och imorgon vad händer då? hemma blir vi tänker inte gå ut så länge Halie är såhära och förvärras det som sagt så måste vi ju åka in men det får vi hoppas på att vi får slippa. Just nu längtar jag till flytten ska bli ku latt få möblera om allt på nytt i en ny lägenhet dessutom får Halie ett eget rum. Sen så ska vi kämpa gärnet för att fixa jobb till Mattias så att vi kan få leva lite bättre så man kan hitta på mer. Det vore "GREAT" :) Det är ju bara 1 1/2 månad kvar nu.

Finns det någon bra ÖF i Domsjö eller som sagt i Övik?. Skulle vara roligt att lära känna någon som har barn. Mina kompisar är barnfria typ allihopa :p Skulle vara bra med en som har gemensamma saker att prata om. Hojta till om du är en mamma från Övik och vill ses ;) Nu så ska jag stänga ner datorn, hörs inatt eller imorgon bitti.

Stackars gumman min

2010-03-10 / 20:41:10
Halie hostar var femte minut. Stackarn hon har slemhosta och ni vet väl själv hur den brukar vara. Det blir nog en lång och tung natt för mig och Mattias. Men förvärrar den osv då ringer vi in. Vi har tagit feber på henne men den är som vanligt. Tycker så synd om henne och ingenting kan man göra. Skyndade mig nu och blogga ett inlägg innan hon börjar gråta igen. Mattias gick med en kompis på affärn.

Hinner inte skriva mer nu.

Ny/byta vagn?

2010-03-10 / 13:44:38
Gick och la mig igen vid nio och Mattias fick ta över. Klev sedan upp halv elva igen. Gav nyss Halie "morotspuré" och till efterrätt fick hoj "päron puré" och där i blandade jag "blåbär" vilket hon gillade jätte mycket. Hon åt upp allt och det var faktiskt första gången som hon gjorde det :) Sedan badade jag henne och därefter blev hon väldigt tjurig och grät mest så jag ammade henne i tv-rummet och då somnade hon så jag bar in henne i vaggan och nu sover hon djupt.  Stackars gumman är jätte förkyld. Hoppas det går över snart, det blir ingen promenad idag jag vill ju inte förvärra förkylningen. Jimmy kom nyss hit. Så han och Mattias spelar kort i köket.

Jag och Mattias skrev till företaget "AnnaAxel" för snart en vecka sedan och frågade om våran vagn. Den drar nämligen bara åt vänster nu och dragkedjan par pajat och handtaget är lite löst. Antingen så vill vi ha en ny, dom har ju andra modeller där som kanske är bättre. Eller pengarna tillbaka. För just nu så är denna vagn väldigt svår att styra och man får väldigt ont i händerna då man måste luta en hand mot ett hål hela tiden. Vi ringde upp dom igår och då sa hon att hon skulle be dom svara redan igår. Men inget svar än. Tror vi måste ringa dit igen. Snacka om dålig service iaf. En annan jag känner har problem med sin och hon ska få en ny. Då borde ju vi också få det tycker jag. Ska försöka få tag i dom.

Vi har en sån här vagn fast en "mörk/ljus grön".
Såg även nu att dom inte finns att köpa längre, kanske beror det på att folk haft så mycket problem med dom?

Fick en fråga tidigare om vad vi skulle välja för namn på Halie om hon var en kille.
Svar: Jo då skulle hon heta Eddy. Det var det enda namnet vi absolut ville ha. Men jag tror det hade blivit det namnet iaf

Tidig morgon

2010-03-10 / 07:13:02
Tidigt blev det denna morgon, jag och Halie klev upp strax innan sju. Hon ligger nu i gymet och grymtar lite. Tror hon är lite hungrig ska mata henne efter inlägget. ser det snöa ute men då hoppas jag solen dyker upp senare också. Skulle vara skönt med varmt väder och en promenad. det är ju vädret som får bestämma. Stackars Halie har blivit jätte förkyld och hostar en del. Får se om vi går ut överhuvudtaget, hon får ju inte bli sjukare. Men nu är hon arg och skriker efter mig. Vi hörs.

Morgonens kläder, lär ju få byta om 3 timmar, våran lilla kräkmaja det här :)

Nu säger jag godnatt ..

2010-03-09 / 22:43:01
Har nyss sett på lite program på tvn det tråkiga är att jag missade "dating in the dark". Hann bara se slutet. Får inte missa nästa avsnitt
Jag får ställa ett alarm till dess ;)

Vad händer imorgon då? Jo Helle ska hit vad jag vet hittills. Och är det fint väder så blir det garanterat en promenad. Kanske blir en liten tripp mot Öf och kolla när vi har föräldrarträff igen. Som sagt jag är glömsk och glömde skrva upp datumet. Typiskt idag "tisdag" så var det ÖF för små. Och vi glömmer alltid bort det och kommer på det en timme innan dom stänger, typiskt. Men nästa tisdag ska vi försöka hinna dit. Det får bli ett alarm på det också. Men nu så ska jag sova så jag orkar med Halie imorgon bitti.

Ingen kom

2010-03-09 / 19:06:19
Vi skulle få besök idag men ingen kom och ingen ringde, dom glömde säkert eller nåt. Får väl se sen då dom ringer. Har nyss sett på programet "911" jag blir lika rörd varje gång jag ser på det. Nyss var det om en 3 årig pojke som ringde larmcentralen för att hans mamma höll på att kvävas ihjäl. Och han fick dessutom personalen att förstå att mamman inte var i bruk att tala. Och hon hade bara 4 min ungefär på sig att överleva där och överlevde tack vare sin 3 åriga son. Helt otroligt hur vissa människor har tur. Men det var fint gjort av honom.
















Just nu hör jag hur Halie tjurar inne i köket, hungern   som börja sätta fart på henne och tröttheten.

Trött som fan idag

2010-03-09 / 17:32:27

Jag och min fina syster som bor alldeles för långt borta<3

Idag är jag så trött vill bara gå och sova. Idag är en sån dag man inte orka vara social och det är just då man har besök eller ska få. Då får man göra det bästa av situationen istället :) Har nyss ätit pannkakor och det var gott. Mattias håller på med pannkakor ännu för Jimmy ska också få. Så snart lär väl resten av besökarna komma hit med. Ska tvär vila på soffan en stund nu. HOJ !

Hemkommen ifrån promenad

2010-03-09 / 15:49:02
Nu så har vi nyss kommit hem och jag har lagt Halie i sin säng och nu sover hon. Vi gick på en promenad till affären och Jimmy hängde på. Där köpte vi smör och loka päron, jag älskar den drycken :) Just nu sitter resten i köket och surrar medans jag satt mig här en snabbis ska göra mat efer detta inlägg. Det blir en lätt mat idag. Pannkakor och sylt. Det var längesen men måste ju säga att det var favoriten då man var barn. Nu glömmer man bort att rätten finns och jag tycker att pannkaka är lite som efterrätt men men, man blir ju mätt. Senare kommer även Mattias mamma hit, hans lillebror och lillasyster och min lillebror. Det blir nog film och en massa surr. Hörs sen.

Bilder sen igår

2010-03-09 / 11:45:14
Glömde bort att lägga in bilderna som togs igår
innan promenaden mot ÖF och willys och hennes bad bilder.
Har aldrig tidigare lagt in då hon badat så nu ska ni få se,
hon älskar att bada och skvätter oftast ner överallt. Igår fick hon bada i köket :)




Innan vi drog oss ut, Halie var jätte tjurig tills hon fick sova i sin vagn :p


Hon var jätte glad senare då vi kom hem och hon fick bada.


Sluta äta på kvällen!!

2010-03-09 / 10:48:17
Nu har jag slutat äta kvällsfika på kvällarna, tror det gör mycket att inte äta massa skit på kvällen. Märker redan att jag faktiskt mår bättre. Så vi ser väl hur det går. Träna kan jag ju ändå inte göra för vårat playstation är hos mamma och dessutom var mattan cp där. Så blir jag hungrig på kvällen får jag ta mig ett äpple. Men man lägger sig ju tidigare om kvällarna nu då Halie vaknar så tidigt. Och då hinner man inte känna efter så mycket. Härligt det iaf. Vill verkligen ha en fin mage till sommaren, men hur ska det gå efter att ha fött Halie. Bristningar har förvunnit till en viss del med några syns än. Att det ska ta en sån tid. Sitter inte och beklagar utan säger bara hur det är. Alla vill väl ha en fin mage? Så där tror jag inte att jag har fel. Jag får börja såhära. Börja med matrutinen och må gott. För idag känns det riktigt bra faktiskt. Tror vi ändå ska ta en promenad vädret är ju ändå stillsamt. Så får Halie sova lunch och Kiara får gå en promenad :) Ska snart väcka upp min älskling som sover.

Bjuder på en bild på våran sötnos.


Morgon

2010-03-09 / 09:03:06
Godmorgon alla. Nu är jag och Halie uppe. Hon vaknade vid halv sju men då gick Mattias upp med henne. Så nu låter jag honom sova. Idag verkar inte vädret bli lika fint som igår för vi skulle kanske gå ut på promenad idag annars med Jimmy. Men vem vet klockan är bara nio, solen kanse dyker upp på ett tag :) Fick black out i hjärnan just nu och kommer inte på något alls att skriva om, jösses. Jag får återkomma helt enkelt :) tjoho .

Sov gott

2010-03-08 / 23:28:48

Nu är det dags att sova, Halie vaknar så tidigt nu varje dag.
Nu har jag och Mattias skrivit lite om oss själva
som jag försökte lägga in på fliken men tyvär ville det sig inte just nu,
jag får helt enkelt försöka imorgon är alldeles för trött nu för att orka fatta.
Så jag säger nu med detsamma, GODNATT !

Fakta om mig & familjen <3

2010-03-08 / 23:17:14






1988 föddes jag på bb i Sundsvall. Och två år efter så fick jag en lillebror "Kim". Vi bodde i Gävle några år tills mamma och pappa skiljde sig. Då följde jag och Kim med mamma till Örnsköldsvik medans pappa stannade kvar i Gävle. Under tiden har vi bott med mamma och hälsat på våran pappa på lov osv. Jag har gått på 6 skolor om jag räknar med gymnasiet. Mamma fick barn med en ny man och jag fick två halvsyskon och på pappas sida fick jag ett till halvsyskon. Jag blev äldre och fick två syskon till på pappas sida men denna gång har han en ny tjej som hade gift sig med. Över till min mammas sida nu efter 10 års förhållande som mamma hade med Anders så tog det slut och mamma fann en ny något år senare Umeå.  Hela familjen flyttade dit och vi verkade trivas allihopa. Men slutade med att alla flyttade tillbaka till Örnsköldsvik utom jag. Jag stannade kvar och fann en pojkvän. Jag flyttade först själv till en lägenhet i Holmsund som jag bodde i cirka en månad. Därefter flyttade jag och Mattias tillsammans i Obbola. Och där vantrivdes vi och ett år efter flyttade vi närmare stan på Ersboda. Jag blev gravid och jag gick igenom en underbar graviditet som jag gärna skulle kunna göra om igen. Nu finns våran flicka här med oss.
Lite kort fakta om mitt lilla liv.

Hemmas hos min vän Isabelle.

Jag har posekväll hemma hos mig med Helle

Utanför min praktik

Fest hemma hos mig i Holmsund

Jag och min bästavän Sandra

Jag som orange/blond

På mariehem i mammas gamla lägenhet

Jag och mamma festar

Pappa och jag i Uppsala

I mamma gamla lägenhet i Holmen (Midsommar)

På joun bauer skolan

Storladdad inför brännbollsyran

Wheels ;)

Gravid och ska på harrys och titta på spelning

Är på paradisbadet i Örnsköldsvik
Är gravid som ni se

Gjorde ett misstag och fick klippa bort mitt hår :(
Är dessutom fravid på bilden

36+0
Gravid

Min bror och jag
Våran fina hund Kiara

Så ser jag ut just nu.
På bilden: Nina och jag



1985 så kom jag till världen på bb i Umeå.
Har Två bröder en större och en mindre och en lillasyster och så klart morsan å farsan då..
Bosatt i ume sen barnsben.  
Jag träffade min sambo (Carro) för snart tre år sen började med att vi var polare sen fortsatte det till mera.
Och nu har vi bildat familj vilket jag är mycket glad över är så stolt över min lilla flicka halie.
Vi har även en liten hund som heter kiara en lapsk vallhund. Som är så fin och lugn utav sig.

Unga tider

Brorsan har klippt mig

Old times

Utanför Martin

I Carros förra lägenhet i Holmsund

Hemma hos Carros morsa

Sista april hemma hos moster Leena

Jag och Carro utanför Shell

Jag och Halie

:)

Kommer mer bilder sen...

 




Våran flicka som kom till världen 09-10-27
Så fick hon sitt namn.
Hennes namn har en betydelse. Jag var gravid och min pojkvän och jag var hemma hos min pappa i uppsala på "Eilah dagen" Pappa hade sånt istället för dop. Jag satt däår och läste en skylt som det stod "Eilah" på och upptäckte något häftigt att "Eilah" blir "Halie" baklänges det tyckte vi var fränt och innan hade jag faktiskt nämnt detta namn till Mattias. Men vi trodde ju på slutet att det skulle bli en kille så vi kom ju på mest pojknamn då. Men då hon kom ut då var det en liten Halie.
Detta gör Halie just nu.
Hon har nyss lärt sig att sitta rakt på sin mat stol och äter lite purér och det gillar hon.  Hon har lärt sig att vända på sig i babygymet och blir sur då hon hon ligger på magen för länge. Mer finns inte att säga just nu hon är bara 4 månader. Uppdateringar dyker upp.

Halie i min mage :)

Halie nyfödd

Hemma hos oss

Min pappa på besök

Halie har somnar i våran säng

Halie en liten tomte på juladton

Helle som fotat

Gumman ska sova

:)

 

Halie på nyår :)

 

Fotat av Helle

Halies första gång hon smakar gröt, hon älskade det :)

Halie och hennes kompis Emelie

Halie på tjurigt humör hemma hos mormor

Sover sött i pappas famn

Gumman trött i bilen

Halies doptårta

Sötnosen våran på ditt dop

Faster och Halie


Så som Halie ser ut just nu :)


Detta kommer att uppdateras, så håll utkik då och då .

Hållt på med min blogg

2010-03-08 / 21:15:21
Hejsan, har hållt på med min design idag.
Och tänkte snart lägga in "fakta om mig & familjen" osv.
Mattias kompis är på besök ännu.
Tror dom börja blir trött eller nåt,
dom håll på och fjanta sig en del. "män :O"
Tänkte inte skriva in så långt blogg inlägg just nu
tänkte fortsätta lägga in i flikarna nu. hörs på en stund.

En tripp ute.

2010-03-08 / 13:35:05
Hej och hå, har inte hunnit uppdaterat idag. Vi klev upp tjugo i sju på morgonen och gav Halie gröt och ordnade oss. sedan  gick vi till ÖF och vi hade tur att fotoavtrycket vad kvar. Vi satt där en timme sedan gick vi till willys och handlade hundmat, ersättning, mjölk, multivitamin, skinka och tuggumi. Efter det gick vi till Jimmy en snabbis och sa hej och sedan kom vi hem och gjorde god lunch ;) kan tyvär inte förklara maträtten, lite sjukt men så är det. Och jag har nyss dammsugat upp Kiaras hår som ligger precis överallt. Och Jimmy är på besök med. Ska slappa här en stund sedan städa mer. Visst städar jag mycket nu för tiden?. Helt sjukt men det känns som att det enda jag gör är att ta hand om familjen och städa. Vilken sysselsättning :p haha, fast jag klagar då inte. Får jag pengar för att göra detta hemma så är det ingen fara. Halie sover lunch i sovrummet just nu. Jaja hej och hå :)

Det är så varmt ute idag. KOM NU VÅR !!!!!!!!!

Film .

2010-03-08 / 00:09:39
Ikväll var det en bra film på femman, en som man måste missat. Nästan alla kända skådespelare var med i den. Snart så ska jag och Mattias gå och lägga oss. vi ska upp strax innan sju imorgon, ja ni vet ju varför. Få se om man blir kvar där en stund eller vad vi nu gör. Har även planerat in mammas present idag. Nästan allt är ordnat. Man ska fixa i tid :) Ska bli roligt då hon fyller år. Längtar, kan inte avslöja mer mamma läser faktiskt min blogg :p Men nu måste jag dra mig. Hörs en sväng imorgon bitti om jag hinner skriva. Godnatt, sweetdreams !

Lat.

2010-03-07 / 19:10:44
Nu har jag varit inne i tre dagar utan att gå ut, haha så det blir då man är föräldrarledig. Men imorgon så ska vi iaf ta oss en tripp först till Öf som jag berättade om tidigare sedan så blir det affärn och hitta majskrokar åt Halie. Vi var på coop här på Ersboda men icke att det fanns några så då vi lix är nära willys så ska vi kolla om dom har. Som sagt söndagar är alltid "booring". nu så ska jag tahand om tvätten, så roligt eller inte :p Har för tråkigt liv just nu kanske så det är därför jag inte har så mycket att blogga om. "tre dagars lathet" kallar jag det ;) tjing.

Bara städ.

2010-03-07 / 16:56:32

Städat hela dagen kan man säga och packat i lådor och lite lite kläder i säckar.

Ju mer vi gör nu ju mindre behöver vi packa senare. Ska fortsätta på en stund igen det finns mer att göra än man tror. Man skulle kunna städa dygnet runt för om man tänker efter så finns det ju alltid något att städa upp. men så pet noga ska jag inte vara nu :) Tog mig en liten vilo paus nu genom att kika runt litegranna ;)

 

 

 

Godmorgon :)

2010-03-07 / 10:13:16
Hej och hå klev nyss upp med min stumpa. Är ganska s åtrött, men jag får skylla mig själv om jag lägger mig sent. Idag är det en tråk dag "söndag" dom blir alltid så tråkig. Vi ksa iaf stor städa lite alltså dammsuga, skura, tvätta osv. Imorgon så måste vi kliva upp tidigt och hinna till ÖF innan dom öppnar. Ni vet sist då jag var där så glömde jag Halies fotavtryck på nedersta hyllan på ÖF och där kan barn komma åt den. Så jag hoppas att den inte blivit förstörd.
Hoppas också på att det är fint väder imorgon med sol :)


Visst växer vår sötnos snabbt?

Frågestund .

2010-03-06 / 21:27:16

Mat och film :)

2010-03-06 / 19:30:20
Nu kom Mattias hem och nu blir det mat. Snacka om att jag har hungrat ihjäl nästan. Det var ju ett tag sedan jag satt och skrev här att jag faktiskt var hungrig. Men nu är det på G iaf. Gott det ska bli. Nu äter man sig nog alldeles för mätt bara för att man är för hungrig. Ikväll är det jätte mycke bra filmer för alla som vill se. Jag kan inte bestämma mig vilken jag vill se. Jag har sett en del av dem också. Hm detta blir ett svårt val.. Tryck här så kommer du in på dagens filmer :) Nu så ska jag duka fram och såsmåningom ÄTA! Godkväll ... Hörs senare d¨å jag inte rä så hunrig.

God middag :)

2010-03-06 / 16:54:49
Nu orkar jag inget mer idag. få göra lite då och då.  idag är det så fint väder ute och jag valde att stanna inne, hur dum får man vara ibland. Mattias ville ut i det fina vädret och tog med sig Kiara och drog till Martin. Han kommer väl hem på några timmar antar jag. Halie ligger och sover och jag börjar bli hungrig nu. Ska ta och ringa Mattias och kolla om vi ska äta tillsammans eller inte. Tror han vill det för vi ska göra fläskfilé och potatisgratäng idag. Och vem tackar nej till sådant gott? :) haha



Ikväll blir det nog samma visa som igår men tror
vi mer ska se film ikväll.
Igår var jag väldigt tråkig som satt mest vid denna dator. Jaja, det lär märkas.
Beror ju på då Mattias kommer hem också.
Nu ska jag göra annat vettigt, har suttit här för länge nu. Hoj så länge !




HAHA

2010-03-06 / 15:35:37
Tack Camilla, Halie vägde 3615 gram då hon föddes, så nu får jag ändra... :)

Uppdaterar snart igen :)

2010-03-06 / 14:41:04
Som ni ser så håller jag på med bloggen idag och har
inte hunnit skriva inlägg. Så fort jag får till den så kommer jag uppdatera. :)

Zzz, sängen.

2010-03-06 / 01:50:11

Mattis la sig nyss i sängen. Och lär snarka då jag lägger mig. Får alltid ligga och putta på han så han ska snarka mindre. Kvällen bestod bara av det som jag sa tidigare. Jag gjorde även lite design i photoshop. Ska se om det funkar imorgon. Men imorgon lär jag vara väldigt trött för att Halie vaknar ju säkert nu vid sex eller tidigare. Natti!

Dagens och kvällens . !

2010-03-05 / 20:25:15
Åh vad irriterande skrev nyss ett super långt inlägg här och sedan så startas datorn om. Suck den måste fixas. jag får skriva om det jag skrev. Jo tidigare idag fick jag en kommentar om att mitt namn är svårt att komma ihåg och det är så sant men jag vet inte alls hur man byter eller om man kan det för sist då jag försöte så råkade jag radera hela min blogg. Dessutom vill jag få bort namnet som är på slutet jag fatta inte alls hur jag fick dit det. Någon som vet hur man kan göra? . Annars så får jag väl skriva till blogg.se och kolla vad dom säger. Just nu så försöker Mattias få Halie till att somna hon är övertrött och grinig just nu, men tillslut så somnar hon alltid. Ja ikväll blir det nog bara film och dator, finns som inte så mycket annat att göra. Men vi åt iaf en god middag idag det blev. Strips, god sallad, hemgjorda hamburgare och sås. Kanske inte så nyttigt men jag har typ tappat orken till detta. Innan Halie fanns var jag mer målmedveten med vikten osv. Men inte nu kanske beror på att jag tränar hemma i hennes närvaro också. Man tappar kontrollen litegranna. Då någon av oss får jobb så ska jag börja gymma det var ju något jag älskade att göra förut. Men det kostar ju en del så jag får vänta med det. Jag vet att det finns andra sätt med men det enda jag gillar är min dansmatta och gymmet. Har testat det mesta ! jaja, nog talat om det. Jag och Mattias ska packa lite nu.. Det vanliga nu varje kväll :)





DET ÄR NU ÖVER TVÅ MÅNADER SEDAN JAG RÖKTE.
VISST ÄR JAG BRA?

Fin dag ..

2010-03-05 / 10:44:57
Tittar ut mor vädret, kanon väder idag. Halie sover i rummet just nu och efter det ska vi nog ta en tripp mot affärn för att köpa majskrokar åt henne. Visste inte alls att dom fanns förän dom på föräldrarträffen berättade om det. Så nu ska vi testa och se om Halie gillar det, borde hon göra för hon gillar ju pure med potatis och majs. det är nog det enda som vi planerat för dagen. Det är ju fredag som sagt så det blir ju säkert en bra film ikväll också :) "fredagsmys" som sagt.

Åh, jag längtar så mycket tills vi kan flytta in i våran trea. Kollar nu efter ett nytt överkast till sängen som passar tapeterna i vårat nya sovrum. Kollar också på gardiner till Halie. Synd man inte har råd med så mycket köp. Jävla kris kan väl försvinna och ge Mattias ett jobb. Det lär märkas, vi klarar oss ändå just nu. Men om någon jobbade kanske vi hade haft råd med mer. Men det turen har aldrig jag och Mattias :P Ska kika runt på lite beställningar nu.

Älskling gör sig till hemma hos Anders !

En blekfis .

2010-03-04 / 22:39:03


Jag är en blekfiiiis. Som ni ser och ljusa ögonbryn. Jag har sagt i flera år att jag vill till frisör och färga dom. Men det har alrig blivit av. Någon som gjort det? Isåfall tips på bra salong eller bara ett tips.
Såhära ser jag ut en natt då jag och Mattias lägger oss och snackar en timme i sängen innan vi slocknar.

Har fortfarande inte kommit bort från datorn, så nu måste jag verkligen dra mig. Godnatt !!

Nya modet idag.

2010-03-04 / 21:12:54
Det nya modet bland alla tonåringar. Min syster kom hem med sådanna brillor. Då började jag genast tänka tillbaka på då jag själv var i den åldern, allt var så viktigt att passa in och sen var allt möjligt modernt även sånt jag skulle tycka vara skit fult idag. Men jag måste ju erkänna att Halie blev riktigt cool i det nya modet ;)


Nu så ska jag och älskling packa lite. Helle kommer nästa vecka och då hon åker hem så kunde hon kanske ta med sig lådor. Jag hoppas, det vore ju guld värt isånnafall. Vi hörs innan jag ska krypa till kojs.

Lite bilder sen Övik ..

2010-03-04 / 20:43:09
Hej och hå. Lång dag känns det som. Inte konstigt då jag klev upp sju imorse. Halies nya tid att vakna just nu. Har nyss fått igång min nya mobil så nu kan jag lägga in bilder ifrån den till datorn, whoho. Inte världens bästa kvalite men bättre än det jag hade innan. Vad vi alla gör nu är att Mattias spelar på bärbara datorn, Halie sover för natten och jag kikar runt och lägger in lite mobil bilder :) Imorgon är det helg och vi kanske ska träffa Petra och Emelie någon dag om det funkar för dom. som sagt vi ser .

Som ni vet så gjorde vi dop tårtan alldeles själv. Vi blev nöjda tills vi skulle ta med den till lokalen. Som ni ser längst ner fick vi ta dit två fusk roser för att grädden hade farit överallt. Men som sagt det är ju innehållet som räknas. Och den var god, håller ni inte med mig ni som var där och firade? aja.

Halie sover fint hos sin pappa hemma hos min mamma i Örnsköldsvik .

Min snygga syster.
Tänk er nu är hon tonåring kan inte tro det själv ens. Tiden går. Ta vara på den :)


Grabbarna grus i lokalen då vi hade dop fest :)

Pusspuss på karln i mitt liv <3

Pappa matar dotter ..

Såhära såg min lilla gumma ut sex imorse, hon var pigg men tyck inte det syns på bilden. Det var nog blixten som förstörde det..

Detta var lite uppdateringar och bilder under tiden i Övik.

Föräldrarträff idag .

2010-03-04 / 13:06:09
Sorry för min lilla tid. Har inte hunnit blogga pågrund av allting som varit . Nu är jag och resten av min familj hemma igen och jag hinner garanterat blogga som vanligt igen. Idag har jag och Halie varit på föräldrarträffen. Alla växer så fort. Och Halie är enda tjejen, det tycker jag är kul.

Mattias stannade hemma för han är sjuk idag. ska snart göra "sen lunch" det blir ju tacos. Så jävla gött. Mattias väntar otåligt på att jag ska börja. Soon baby soon ;) Ja vad har jag mer att säga. Jo vi har börjat packa en del här hemma så det hänger knappt tavlor på väggarna nu. Så fort Halie sover för natten så packar vi i lådor. Det är nämligen fullt hus en del veckor här innan vi flyttar. Nu efter dop planeringen så blir det mammas 40 års planering. så det är ju någonting hela tiden. Men nu pirrar det av hunger i magen. Hörs senare, jag lovar ..

Packning och hemfärd .

2010-03-03 / 12:27:06
Idag åker vi hem. Kommer nog hem mot kvällen. Först så ska vi storhanlda lite. För vi har nämligen typ ingenting hemma. Det enda man ska göra i Umeå nu är ju att packa, söka lådor och planering. Och självklart hinna träffa Petra, Emelie, Sofie, Fia och Alicia. Men det hinns ska boka in lite med dom :) hehe. Sedan får jag tvinga dom att komma och hälsa på oss i Övik. Den 23 mars kommer vi till Övik igen för att vi har ett möte och efter det så ska vi fira min mamma som fyller hela 40 år, nu kan man ju snart börja se henne som en mormor. Eller vad säger ni?





Bilden är iofs typ 1-2år gammal..









Men men just nu så springer jag runt i mammas lägenhet och söker Halies omaka par till sockar och hittar även annat medans jag söker det. Men något kommer vi att glömma som alltid. Brukar inte vara särskilt ovanligt att vi gör. Ska fortsätta nu. Hej och hå !

Avatar .

2010-03-03 / 00:28:22
Har nyss tittat på Avatar med syrran ich Mattias. Den är bra som fan, jag rekomendera den filmen till er som inte har sett den. Jag hoppas det kommer en tvåa eller nåt på den inom snar framtid. Man vet ju aldrig :p
Imorgon åker vi nog hem, som det verkar nu så blir det nill nog Jonas somn skjutsar hem oss. Han lånar min mammas bil. Usch så dyrt det är att åka såhära. 600 spänn för att ta sig till Övik och hem. Det är så dyrt att leva nu. Och denna j*vla kris försvinner ju aldrig heller. T.o.m städjobb är omöjligt att få. Man får helt enkelt ligga i och samla på sig erfarenheter nu. Jag ska vara mamma ledig nu i ungefär 8 månader till och sen funderar jag på att läsa medicinsk grunskurs Men jag får se kan ju hinna ändra mig också.... Men nu så ska jag bädda ut mig i soffan. Halie lär ju vakna runt 6-8. Jag skriver hur det blir imorgon osv. Hej och hå, sov gott.

Dop bilder .

2010-03-02 / 17:01:33
Här kommer det in fler bilder sen dopet.
Fotograf: Helena Widmark













Känd bloggerska?

2010-03-02 / 15:35:56
Jag vet vad man ska satsa på om man vill bli känd i denna kris.


Bli bloggerska. Men naturligtvist måste du vara intressant och våga skriva ut sånt som gör människor upprörda. Så gör t.e.x Kissie och Amir. BlondinBella började ju med video bloggning och det gjorde henne väldigt känd. Det skulle väl vara ganska coolt att jobba som bloggerska. Kunna skriva av sig och samtidigt få pengar för det och bli bjuden på en massa fina träffar och du blir bara mer intressant ju mer tidningar osv tar kontakt med dig och sedan blir man dessutom bjuden på kändisfester. Det är nog en bra väg för dom bara vill bli känd. Så ser jag det. Jag skulle också vilja vara en omtalad bloggerska. Men så intressant kommer jag aldrig bli. Dessutom är det inte bara lycka utan man får vara med om en hel del vägen dit. Ta hemska kommentarer, passa sig för att skriva ut privata saker och så mycket mer. Men jag står upp för dom kända dom gör det ändå bra. Nu så ska jag gå och lägga mig bredvid min mys gumma. Hon ligger och sover i sin mormors soffa :D

Inhandlat :)

2010-03-02 / 11:28:30
Hejsan. Synd jag haft sån liten tid till min blogg nu då allt vart. Försöker ju så gott jag kan. Vi är fortfarande i Örnsköldsvik och ska nog hem på onsdag om det blir som tänkt. Då får vi även veta om vi fått lägenheten :) Jag hoppas. Igår så var vi även och köpte en del till Halies rum som: Lampa till fönstret, förvaring till leksaker, två hyllplaner där vi ska ha fotoramar m.m, stor prinsessmatta och fyra liknande princess tavlor. Och idag ska vi kika efter en spjälsäng. Så nästa månad ska vi inhandla byrå, gardiner och massa annat. Halie har blivit väldigt lugn den senaste tiden, så skönt. Men det brukar ju vända och ha sig hela tiden. Mattias matar henne med burkmat just nu, hon älskar ju det så mycket. Så kul att se henne glad :) Nu så ska jag göra massa annat. Vi ska snart till stan.

Det kommer in mer dop bilder senare ;)

Knäppa lokal värd :O

2010-03-01 / 12:45:48
Förstår mig inte på den tanten. Vi har städat och grejja där och vi fick kvitto av henne och tillbaka 400 kronor av avgiften. Hon ringer på kvällen och säger att vi missat att skura utanför lokalen och i köket och lite på borden. Matte var snäll och sa att han kunde komma tillbaka idag klockan tolv och städa upp det. Mattias gick dit tjugo i tolv då säger tanten att det var klockan elva och att hon städat upp allt och att Mattias ska komma tillbaka med en hundring och smäller igen dörren på honom. Hur kunde hon få rätten till det? Vi har fan kvitto på att allt är städat och kunde lika gärna skita i det om vi ville. Men istället var vi snäll eftersom att hon är äldre. Men nu är jag så förbannad. Tänker aldrig mer hyra någon av hennes lokaler.
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥