Våga vara dig själv, våga tycka som du vill

2010-03-17 / 15:31:20
Många vågar inte vara sig själv på bloggen och säga vad dom tycker utan att få negativa kommentarer. Jag skriver precis som jag själv känner för och struntar i det negativa. För tänk såhär. Det är ju en läsare som ökar dina kommentarer och tittande på din blogg. Visst är negativa kommentarer jobbiga, det vet jag själv om. Men ju fler du får så ska du bara fortsätta med att vara dig själv ännu mera. Det är det läsare vill se. "var dig själv"..

Såhär gör jag då jag får en negativ kommentar.

Ja börjar läsa den och då jag ser att det är en "negativ kommentar då bläddrar jag bara bort sidan.

Och jag raderar inte bort dom heller. Det gör bara att man får mer självkänsla om du låter det obehagliga finnas nära dig och du kan stå emot den :)

Och får du en kommentar som verkligen gör dig ledsen så ska du gå bort ifrån datorn en stund och tänka på annat. Gå sedan tillbaka och blogga om något som gör dig jätte glad :) för det människor som kommentarer en massa skit vill är att du ska bry dig och speciellt sätta dig och blogga om det.. För bryr du dig inte om det då får dom ju inte som dom vill och helt plötsligt blir du tråkig och dom ger sig förmodligen. Så gör jag ;)
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥