Söndag kväll .

2010-02-28 / 20:19:25
Har inte fått dom andra bilderna ännu, men det kommer väl imorgon eller så. Är hyfsat bakis idag. Men det är över nu och Halie sover. Ska snart lägga mig och sova jag med. Tydligen hade vi missat en grej i lokalen. Så vi måste dit imorgon och skura lite. Suck, jag som trodde vi städat så bra. Men städar man på fylla så lyckas man nog inte så bra :p haha. Nu ska jag iaf vara nykter i några månader. Syrran for också hem idag. Tycker tiden gick för fort. Känns som vi knappt hann ses. Men det var ju underbart att hon kom som bor så långt borta. Måste även tacka alla fina människor som kom på dopet för ett trevligt sällskap och Halies fina dop presenter.. Det är ju faktiskt lite tråkigt att det är över. Jag skulle kunna döpa om henne igen, det var så kul. Man fick fixa tårta och dona på :) Vi får väl fixa ett stort kalas då hon fyller 1 år istället. Jaja, ska ta kvällsfika nu och snacka skit med dom andra i soffan. Tjing.

Mer bilder.

2010-02-28 / 17:32:33
Bilder ifrån mammas mobil ...








Dopet.

2010-02-28 / 17:06:37
Nu var dett ett tag sedan det har varit så fullt upp och jag har inte hunnit med datorn i överhuvutaget. Dopet har varit och allt blev prefekt. Är så nöjd över dopet. Alla nära och kära kom. Tårtorna var goda, Halie var glad under hela cermonin och festen på kvällen blev också galet jäkla bra. Och alla presenter till Halie var så fina. Fotar det vid ett senare tillfälle. Tänkte lägga in lite dop bilder nu :) se och njut !!

Detta är bilder ifrån Sandra..




Min lillasyster sjöng "det vackraste" och Pottifarr spelade gitarr :)

Min lillebror la i dop vattnet.


Sedan blev det en dopfest på kvällen för vänner och syskon :)




















Detta var en del kort ifråpn hennes kamera, kommer lägga in fler.
Inväntar bara att dom andra ska skicka dom till mig :)

Handla ingridienser.

2010-02-26 / 09:58:24
Hej och hå, skönt nu har man betalat av räkningar och hyran.
Älskar slutet av alla månader då man får betala av allt osv.
Nu så ska vi strax åka och handla ingridienser,
Ska bara väcka upp karln min som ligger och sover ännu.
Ska försöka blogga något under dagen om det går eller hinns. Hej då !

Min kärlek till dig !

2010-02-25 / 23:07:33
Nu har jag nyss färgat håret på min mamma och tar nu det lugnt i hennes rum och sitter vid datorn. Är full sprängd i huvudet nu av allt dop fixande. Imorgon blir det ännu mer göra och ännu mer stress. Men det tillhör. Hellre det än att ligga lat som fan i en soffa som förr i tiden. Då man inte hade annat att göra. Mitt liv bestod då av att sitta vid dator, tvn, Mattias och festa på helgerna. Det är minnen och ungdomligheter. Nu är man vuxen och ska ta hand om ett nytt skapande liv :) Åh, är så glad över hur allt är nu och över vårat val . Alltså det bästa som kan hända i livet måste vara att få ett barn. Iallafall för min och Mattias del. Nu så ska jag snart hoppa i sängs.  Ska försöka hinna blogga imorgon. Jag finner kanske någon lucka. Godnatt och sov gott, för det ska jag göra..


Min kärlek till Mattias är så stor och har blivit större genom vårt underbara barn. Skulle aldrig kunna ångra detta oavsett om det inte håller hela livet. För jag vet att du kommer ta hand om våran dotter och att du är den bästa pappan som Halie någonsin kan ha. Jag älskar dig och det vet jag att Halie också gör .

Det bästa med Mattias.

• Alltid glad med ett leende på läpparna.
• Finns där för mig och lyssnar alltid.
• Dansar så jävulskt bra och sexigt ;)
• Manlighet och det gillar jag ..
• Vill vara alla tillags .
• Älskar film, shopping o inredning precis som jag .
• Tar mig för den jag är ..


Jag är så glad över vad vi skapat tillsammans och att vi kämpade då vi hade det som värst tillsammans. Det betyder att vi är starka tillsammans och kan klara allt med en klackspark bara vi vill. Och vi lät inte någon komma emellan oss heller, fast en del försökte. Vi älskar varandra och det gjorde att vi behöll varandra ...



Fixat :)

2010-02-25 / 19:35:09
Nathalie jag får inte in url, vart finner jag det? :p

Nu är vi äntligen typ klar med allt för dagen. Mattias sitter och gör en massa roser. Det är många som ska göras.
Nu är dop planeringen inne i kyrkan klar och det är bara ingridienser och massa annat som ska köpas in imorgon. Och bakning ska göras. Nu är det äntligen fixat allt annat asså.

Ni läste nog tidigare att det blev strul och vi fick tacka nej till lägenheten vi fick förut osv. Nu så har vi fixat detta och kanske t.o.m får den lägenhet som vi sökte på tidigare.  På onsdag morgon får vi se. Jag hoppas för jag gillade den. Och det är en trea så Halie får ett eget rum. Och hon kommer kunna sova där direkt då vi flyttar in isåfall för hon sover hela nätterna nu. Vi ska ju såklart ha en babywlaker där inne. Men det ska bli kul för nu innan dess så ska vi handla in till hennes rum. :) Åh jag älskar sånt. Och får vi inte denna fanns det ju fler också. Men jag hopaps på den iaf. Håll tummarna nu. Det sägs ju att det alltid ska börja gå skit och sedan vänder det. Så böe det nu, tack tack där uppe. Eller vad man nu kan säga :p "tyvär är inte troende". Men jag håller mina egna tummar nu.



Ska kolla in hur roserna blir nu, Matte kan vett ni :) han är duktig som fan på detta. Hörs kanske sen. Tjing!

Tankar och ord som behöver skrivas ut ..

2010-02-25 / 12:01:38
Har ni tänkt på att det folk snackar om det är det dom hör av andra. Alltså falska rykten som inte behöver vara sanna eller är dom bara utdrivna. Detta handlar inte om mig. Men jag ser hur andra beteer sig. Skulle jag nämna något fel om Halie eller råka göra annat än vad ni gör med era barn, då är det helt kört?. Antingen så är det bara roligt att visa sig bättre eller vill man bara vara allmänt ego. Vissa tål jag inte alls. Har märkt vart en del står just nu. Känner dom inte, men tydligen känner många mig. Det roliga är att jag inte ens bor i eran "stad". Det jag säger till folk om andra det står jag för. Men ibland kan man faktiskt inte säga det till den personen genom att det sårar en. Men alla människor snackar om varandra så är det ju. Men då kan man faktiskt se till att det stannar hos den personen med. Sen kan man ju göra sina misstag. Och människor som ber om ursäkt och står för sina misstag och fel det är sånna som är äkta. Medans andra snackar och vågar inte ens stå för sitt ord. Men snackar ni om mitt barn "Halie" Då jävlar. För jag ger henne ett liv.


Detta har inget med nån att göra och inget som hänt mig nyss. Jag ville bara skriva av mig, detta kallas bloggande.

Prästen ringer aldrig :/

2010-02-25 / 11:16:54
Nu sitter vi och väntar på att prästen ska höra av sig, börjar känna mig lite små stressad nu eftersom att han inte har hört av sig ännu. Suck, snart får vi ringa till kontoret igen och kolla. För vi ska ju snart på ett annat möte och lär fixa detta före.. Hur många killar tycker om att baka?. Mattias iaf, han ska dessutom göra alla rosorna och säkert resten av allt "pjåller". Fan vad bra att jag har han. Själv skulle jag bli tokig av allt smått man måste göra. Tur han gillar sånt. Så blir tårtan bra och snygg är det pågrund av Mattias, i know it :) Mamma och Anders ska vara så snäll och bidra med smörgåstårta. Faktiskt var det mammas idé, tack tack. Nu så ska vi försöka ringa prästen och se varför han inte ringer upp :/ sedan drar vi till stan. Ring om ni vill ses. PUSS!


Detta är kyrkan som Halie ska bli döpt i (Själevadskyrkan) :)

Kategorier någon?

2010-02-25 / 09:13:45
Jag förstår mig inte på kategorier. Hur lägger man dit en "url". Har nyss klivit upp. Halie vaknade halv åtta imorse. Som ni ser har jag inte tränat på typ 4 dagar :( för att jag inte hunnit, vi har gjort så mycket annat. Men men jag får försöka känna mig bra ändå. Får ta igen allting sedan då man kommer hem igen. Men nu ligger Halie och gnäller en del, ska ge henne mat. Vi hörs senare !

In my own way !

2010-02-24 / 21:11:54
Har latat mig nu sådär på kvällen och pratat med en barndomsvän i mobilen. Roligt att hon kommer på dopet och är troligtvist med senare också. Behöver inte avslöja allt här. Lägger in bilder senare och då får ni utrycka era åsikter. Jag och min familj gör fortfarande som vi själva vill så ni vet det ;) Ser jag en negativ och dryg kommentar dyka in på bloggen så klickar jag bara bort mig. Orkar inte läsa sån skit. Där emot älskar jag tips, frågor osv. Menar inte att alla ska hålla med heller. Men ni borde förstå vad jag menar. Och imorgon blir det fullt upp. Det ldyer avv detta:

Äntligen.

2010-02-24 / 16:54:14
Nu rullar det in och vi behöver nog inte oroa oss så mycket om dopet mer.
Imorgon blir det två möten och planering av vad som ska köpas in. På fredag ska vi handla in allt och baka för fullt :) Sen kommer dopet. Hoppas att blir lyckat och bra. Så man är en bra planerare :) Nu så ska jag gå till Halie som precis vaknade och sedan äta mat. Hörs ikväll .

Umeå? Övik?

2010-02-24 / 16:14:03
Bor man i Övik så tycker man alltid att det staden är "skit". Tyckte jag själv också och älskade Umeå direkt och ville aldrig mer tillbaka till Övik. Känner obehag att komma tillbaka till "skitsnackarna" igen. Men vadå man väljer ju sina vänner och dom som snackar skit kan man ju bara skita i. Mycket prat om att Umeå skulle vara bättre ser jag att många Övikare tycker. Men det är egentligen bara en skillnad. " Mer folk, mer krogar osv" Det är bara lite mer av allt. Kan ju nämna att Övik har Lidel som inte ens Umeå har lyckats starta upp ännu. Övik har Cubus vilket inte Umeå ens har där. Övik har världens bästa badhus. Ja jag kan komma på mycket bra. Men sen har även Umeå bra saker som inte finns i Övik men så är det ju med alla städer. Är man less på Övik och vill flytta då rekomenderar jag söderut. Och Umeå rekomenderar jag om du ska gå skola osv. För det är studenter överallt. Jag ville bara påminna alla om att inte ta något förgivet och tro att en annan stad är så mycket bättre bara genom att veta lite om staden. Men sen ska man ju våga testa också. Men vill man ha jobb är ni helt fel ute om ni sticker norr. För det är söderut man kan finna dom lättare. Detta är enligt mig och mitt tycke.

5 bra saker med Övik
* Lägenhetsmässigt så är Öviks lägenheter lättare att få och billigare.
* Det som byggs i Övik, det fullföljs alltid.
* Sveriges bästa badhus finns där.
* Man finner lätt kontakter bara man är villig själv.
* Du kan betala kontant på bussen (inte i umeå)

5 bra saker med Umeå.
* Bussarna går på söndagar och oftare.
* Systemet finns på tre ställen och öppettiderna är till åtta.
* Mer krogar och uteställen.
* Det kommer ut typ 30 lägenheter per dag man kan söka till.
* På sommaren så har dom utomhusbad och båtar i hamnen där du kan sitta och ta dig en öl eller nåt annat.

Det blir vad man gör det till, det spelar ingen roll vart man bor.

Alldeles för få är stolt över sin hem stad. Vad gör ni då här?
Varför flyttar ni inte istället för att klaga? :)

Lokal och stan .

2010-02-24 / 15:16:58
Ny hemkommen till mamma. Idag har vi hämtat lokal nyckeln till vårat dop. Prästen skulle vi också tala med men han fick inte igång sin bil så vi bestämde en tid imorgon klockan två. Vilket var fel vi har redan ett annat möte då. Så nu har dom precis stängt och vi fick mejla och hoppas dom ser detta och kan ta en ny tid. Men men efter vi var där så kom Helle och vi drog på stan och jag handlade ett linne/klänning, skor, klänning åt halie och ett par skinn leggins som jag länge velat ha. Det jag inte handlade var smycken som man hade velat ha på dopet. Glömde nämligen allt hemma. Får se om jag hinner på fredag vilket ser mörkt ut för då ska alla tårtorna göras. Nu är Halie hungrig så jag måste gå iväg nu. :)
i love it :)

Mor och dotter .

2010-02-23 / 23:23:16

Tittar efter lite fina texter till dopet..
Och fann denna fina.

 

Mor och dotter.

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp en gåva från himmelen jag just har fått.

Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

Hej och hå ..

2010-02-23 / 21:30:32
Dåliga uppdateringar, ja vet .
Dåligt lite bilder osv, ja vet .

Men som sagt jag är hemma hos mamma och försöker att blogga så mycket jag bara kan. Så idag har vi hälsat på Anders. Och där blev vi sittandes ett tag och kollade lite filminspelningar sen jag och min sjölund familj var små. Kul och se, särskilt brorsans röst. "skrattar högt". :) Ska inte vara jävlig nu. Pratade nyss med lillasyster Sofie. så kul att hon ska komma, ser verkligem fram emot det. Bara några dagar kvar till dopet också. Och mycket är inte ens planerat. Allt hänger på en enda sak, men vad kan jag icket säga. Nu ska jag kika runt lite på internet.

Nattinatti.

Godmorgon :)

2010-02-23 / 09:41:55
Jag och Halie steg nyss upp. Och idag är det svin kallt -27 ute. Sjukt kallt. Tur att man inte röker. Så idag vill man inte ens gå utanför dörren och mamma säger att hon inte ens vill starta sin bil. Så jag tror vi blir inne idag så som det ser ut just nu. Ska snart träna och duscha.

Känna sig fet.

2010-02-22 / 22:13:58
Idag hann jag inte träna, typiskt. Gud vad vad jag känner mig FET. Fast jag bara ätit bra mat osv. Vad är det för fel. Ska man inte kunna äta nyttig mat utan att träna en dag och ändå känns sig mega fet :/ . Suck en dålig dag för magen idag. Känner mig som en buffalo. Det ändras väl imorgon, för det första jag ska göra då är att ta fram dansmattan här hos mamma och ställa mig och hoppa sönder golvet ;) Nu ska jag ha skickat mitt nya nummer till alla i min telefonbok. Om inte så skriv :) Nu ropar min älskling på mig, han vill se på film i soffan. Vi hörs imorgon .

Min nya !

2010-02-22 / 19:29:57
Nu har jag en ny mobil ;D så alla mina vänner, snart dyker det upp ett sms och det är mitt nya nummer.
Alltså "mammas gamla nummer". Behåll mitt gamla nummer för jag ska gå tillbaka till det om cirka ett år igen.
Tjingeling, ska leka med den nu :)

Gör på ditt eget sätt :)

2010-02-22 / 17:52:12
Oj jag gav min bebis mat tre veckor innan fyra månader.
Oj jag råka fila naglarna en vecka innan en månad.
Oj jag åkte hem för tidigt ifrån BB.
Oj jag köpte större blöjor innan dom hon hade vart för små.

OSV ...

Alltså hallå?
Hur orkar människor bry sig, är det nån j*ävla tävling om att vara bäst mamma?
Så töntigt. Jag bryr mig om Halie och hennes hälsa. Och lever för det hon vill och gillar.
Gör inte ni det?. Jag läser då inte en bok om hur man är en bra mamma eller hur man ska göra.
Man måste ju finna sitt eget sätt, det är så det funkar enligt mig. Men oj så många som ska bry sig så fort man fick barn. Många som sitter och läser och försöker finna en massa fel bara igenom mitt sätt att skriva eller säga :p

- Känn mig och snacka sen ..

Så länge mitt barn ler och mår bra, då vet jag att jag är en bra mamma :)

Beställt bild till tårtan .

2010-02-22 / 16:28:15
Nu är bilden till tårtan beställd och vi kan hämta den på torsdag då vi ska göra tårtan. Hoppas bara våran fantasi lyckas. Så tårtan blir god och snygg, haha lär ju visa sig. Helle var snäll och skjutsade oss, mamma skulle tvätta och hade inte tid. Nu har hon åkt hem och vi är hemma hos mamma igen. Snart får jag hennes mobil. Hon är och kollar på en ny mobil nu. För alla er som ha mammas nummer kan ju ändra till "Carro" istället. Nu så ska jag mysas med min gumma, vi hörs senare mot kvällen ..

Ny mobil :)

2010-02-22 / 13:13:47
Idag är man kry vi ska snart åka och beställa bild till tårtan vi ska göra. Mattias ska även på ams för att bli förflyttad dit senare. Idag någon gång får jag en ny mobil eller ny och ny. Den är iaf dyr och bra :) Mammas gamla ska jag ta över och hennes abonomang för hon ska byta till kontant mobil och kort. Så hädanefter kommer jag att ha telia. Men kommer skicka sms till er som finns i min telefonbok. Det blir ju mammas gamla nummer :p HAHA. Men skönt med en riktig mobil. Nu ropar mamma vi ska dra oss nu .. Hej då !


Syster yster kommer på dopet, UNDERBART <3

Internet funkar inte :/

2010-02-22 / 00:50:47
Hej, kan inte blogga på våran dator. Vårat internet vill inte alls funka, så det är därför jag inte bloggat.
Är i Övik nu och vi planerar in tårtor och allt som ska göras innan dopet. Det är mycket. Nu är tårtan planerad och vi ska göra den själv. Så jag hoppas att vi lyckas för det blir första och säkert sista gången vi gör den. Ska bli roligt och se resultatet. Halie somna väldigt tidigt ikväll så jag ska lägga mig nu. Ska försöka blogga imorgon. Men om inte är det för att jag har fullt upp. Men nåt inlägg ska jag väl kunna fixa :)

Tidig morgon.

2010-02-21 / 07:56:02
Klockan är inte ens åtta på morgonen ännu. Halie vaknade sju och ville upp då. Jag fick henne inte till att  somna om igen, hon ville vara vaken. så jag fick ta mig upp och sitter nu i vardagsrummet medans hon ligger pigg som en mus i babygymet och Mattias sover. Usch vad jag är trött. Så fort hon somnar i babygymet ska jag ta in oss till sovrummet igen så att vi kan sova. Slog på tvn eftersom att Halie gillar att kolla. Jaja ska kolla runt litegranna nu och hoppas på att hon snart blir trött. Godmorgon iaf :)


Förlåt

2010-02-21 / 01:15:48
Har varit kass på att blogga idag, sorry. Men vi har haft besök och jag har tvättat osv.
Nu är vi "alone". Halie sover, Mattias ligger och jäser i soffan och ser på någon film och jag kollar runt på lite intressanta bloggar. Vill ni veta vilka jag alltid läser av dom stora bloggarna. Förutom BlondinBellas och Kissies.

Amir - Gaybloggen, började läsa pågrund av att han och Kissie blivit ovänner.
Läste aldrig hans tidigare..

Bobby - Oho, där hittar man roligt skvaller :)

Sedan alla mina vänners.
Har inte orkat läsa andra bloggar.
Det kommer väl bara fler och fler med tiden.

Halie har blivit duktig på att dra ner fingrarna så långt att hon spyr.
Men så är det. Nu ska jag sova snart. Kanske bloggar ett till innan dess, det lär märkas.

Lördag ..

2010-02-20 / 12:37:59
Klev nyss upp med en pigg Halie. Som även hade bajsat ner hela blöjan. Orkade inte lägga in bilderna och videon som togs igår så jag lägger in det idag istället. Utöver det så ska Mattias mamma och lillebror komma hit idag, annars blir det lugna gatan här hemma. Ska väl tvätta litegranna också inför söndagens packning. I veckan blir det fullt upp. Det gäller att man inte har glömt bort något. Idag ska jag iaf träna. Har vilat upp min kropp en dag nu. Vi hade dessutom besök igår, ser ju lite dumt ut att ställa sig och träna då med. Ska först äta frukost sedan kör jag igång.


Nöjd för att få vara i sitt babygym :)

Dags för tredje smakprovet av gröt. Hon älskar det :)


Dip kalas :)

2010-02-19 / 21:54:33
Sitter och tittar på Gudfadern som jag och Mattias fick i julklapp av hans mamma. Sägs vara riktigt bra och man måste titta hela tiden för att förstå. Men jag fattar ingenting. Så jag låter Mattias och Jimmy se den istället. Medans jag tittar lite då och då. Vi sitter samlad alla i soffan, även Kiara. Så mysigt. Inte ofta det händer en sån här fredag. Sedan åt dom ostkrokar då åt jag något bättre som
morötter och dip, göttans.

En dansare till pojkvän ;)

2010-02-19 / 16:47:51
Kanske ingen träning idag. För att mina ben har sagt till. Dom viker sig så fort jag ska gå idag. Så jag får helt enkelt vila ut dom idag så att jag kan köra på imorgon igen. Fast blir det bättre mot åtta tiden så ska jag köra på. Ja vi får helt enkelt se. Har nyss spelat lite kort med Mattias och Jimmy. Nu så ska dom på affärn. Medans jag och Halie sitter i vardagsrummet. Vi ska snart laga mat. Börjar känna hungern.

Började tänka på en rolig sak igår.
Jag minns hur jag tittade på dirty dancing i yngre tider, jag verkligen älskar den filmen.
Och jag minns särskilt en sak. Jag drömde om att ha en kille som Patrick, precis som han var i den filmen.
Jag ville så gärna ha en pojkvän som kunde dansa och var så charmig och hade sån klädstil.
Jag mötte Mattias och han är en vm dansare och går i samma stuk som Patrick, vadå sjukt?.
Snacka om att en dröm gick i uppfyllelse utan att jag hade någon aning om det. För jag visste inte om att Mattias var dansare förän senare och då var vi redan tillsammans :) lite så komiskt iaf enligt mig.

Mattias är runt arton år på detta kort. Synd att han avsluta allt med dans efter han vann vm guld.
Vill verkligen att han ska hålla på med det han älskar. Tro mig jag försöker få han att iaf göra något inom dansen. Men han har typ gett upp det där. Ja  vi får väl se. Jag vill att han ska dansa :)

Kissies nya hårfärg .

2010-02-19 / 15:02:04
För er som följer Kissies blogg och vill se riktigt
hur hon ser ut i sin nya hårfärg så kan jag fixa detta åt er.

Kissie i sin nya hårfärg och sitt nya löshår som hon spenderat massvisa pengar på.

Jippi !!

2010-02-19 / 14:17:33
Hej och hå, sov enda till halv ett imorse. Och nu är det fredag och ni kanske vill veta hur mycket jag gick ner i vikt?. Jag kan ju nämna att två styckna gissade rätt.
har jag gått ner nu. Tycker det är bra för att bara ha tränat i några dagar. Jag ska kämpa på och vara fin till dopet. Tur jag inte ska träna varenda dag efter det. Fyfan det tar på kroppen. Som jag sa tidigare så blir det varannan dag då. Det är lämpligast. Idag blir det god mat titta på bra filmer på tvn. Tror även att Mattias kompis ska hit och umgås.

Sitter och kollar dop tårtor på internet och recept. Men finner inga bra. Jag vill göra en stor dop tårta.
Typ en boktårta osv. Vart finner jag sådanna recept?.

Ska vila mig i en timme nu innan hårdträningen börjar. Vi hörs mot middags tid :)

Tre på natten :O

2010-02-19 / 02:26:57
Oj klockan är visst halv tre på natten nu. Och hur många är vaken denna tid på en torsdags natt.
Typ ingen? För folk har väl mer liv än mig kan jag tänka mig. Ska lägga mig nu iaf. Testade sjunga en druddilutt men jag gav upp tyck det lät skit. Det var typ 8 månader sedan man sjöng så. Måste få mig sömn nu. Godnatt. Hörs imorgon efter mitt vägande :)

Min fina familj, fast Kiara fattas ju såklart. <3
Har upptäckt att jag aldrig fotar på mig själv.
Det ska bli ändrig på detta då jag gått ner mina kilon.
Ja jag väger inte 100 kg precis, haha. Men kortet här är det senaste.
Bara två veckor sedan. Men just nu blir det mer att jag fotar mina älsklingar.

Lång natt.

2010-02-19 / 00:30:27
Klockan tickar och tickar, det är natt och jag är vaken. Så blir det då man är mamma ledig. Jag ska testa och spela in med cubas ändå, jag som skämtade om det tidgare. Ganska sent nu men det är inte ofta man spela in i det programet. Ska testa iaf vi ser väl hur det blir. Drar mig från datorn nu.

Dom blev nyss klar med låten, faktiskt riktigt bra :)

Besök och cubas.

2010-02-18 / 19:16:44
Jo Mattias kompis Martin är på besök och har med sig cubas, två datorer, mickar osv. Dom sitter och spelar in just nu och jag fick äran attt välja låt. Men ingen av dom jag valt har funkar hittills. Så jag gav nyss upp och dom får finna sin låt själva. Vill också spela in men jag är värdelös på att sjunga andras låtar. Jag hittar hellre på en egen refräng på ett beat. Det rä mer min grej. För då kan man hitta på sina egna toner ;) haha.
Men så roligt ska vi inte ha det, tänker inte stå här och gap sjunga. Sitter hellre själv då och spelar in. Just nu är det lite roligt att höra dom sjunga för dom gör ju många fel, hahaha. Vi ser väl resultatet senare. Jag kan berätta för er. Idag har jag tränat igen och det blev 60 minuter, så nästan en mil blev det. Jag börja redan känna att min mage minskar. Imorgon bitti ska jag väga mig :O omg. Har ju nyss börjat så kan ju bara gått ner cirka 1-2 kg. Så jag hoppas inte för mycket. Vi ser ju imorgon vad resultatet blev.

Morgon.

2010-02-18 / 12:16:20
Nu har jag och Halie klivit upp. Hon låg och skrek i mitt öra hela morgonen. shit vilke röst flickan har alltså.
Nu är hon tyst och ligger som vanligt i sitt gym och tittar på sina gosedjur som hänger och på tvn. Hon älskar tvn kanske beror det på att våran tv är ganska stor med och hon ser då så stort och då blir det nog facinerande. Maybe, i don't now :p Vi hörs senare, ska käka frukost nu .

Kväll snack ..

2010-02-18 / 00:32:41
Kunde inte hålla mig. Ibland har man bra dagar och ibland inte, thats life. Eller hur?
Halie somna lite senare denna kväll runt elva-tolv men sover nu som en stock. Hoppas hon sover hela natten inatt också. Hon har blivit så duktig på senaste tiden. Men ni vet ju att detta kommer ju och går.
Idag är jag iaf helt slut. Gick ju en halv mil till Willys och tränade 30 min ungefär en halv mil där med. Men kroppen mår bra nu känner jag :) och gladare blir mitt humör, tur det. Jag har bestämt mig för att väga mig varje fredag. Så jag hoppas att jag kan kommentera ett glatt besked här då. Som ni ser är min header konstig ännu. Tyvär vet vi inte vad felet ligger och min snälla kompis HELLE ska kolla upp det på hennes skola (hon som gjort den fina headern) Synd min blogg DAMPAR. men tack gumman, hoppas det går att ordna. Vill inte göra om min stillmall då måste jag lägga in allt nytt igen. Ojoj vilket arbete det skulle bli, nej tack det orkar jag inte. Nu hade jag tänkt att ta mig en banan och se lite tv och sova. Är riktigt trött idag så.

Kan inte sluta titta på denna fina bild. Jag zoomade in bilden närmare och titta vad FIN hon är <3
Åh, vill bara
-krama om hårt-. Mammas lilla ögonsten !

...

2010-02-17 / 19:42:30

Träning osv.

2010-02-17 / 15:28:39
Nykommen hem från en lång promenad gick runt en halv mil idag, skönt :)
Nu har vi frukost, nyttigheter osv hemma. Handlade bara litegranna för att vi ska snart till Övik och sedan måste vi ha till dopet. Vi funderar på att göra dop tårtan själv, då kan man få den som man själv vill. Funderar på att ställa mig och träna på dansmattan om någon timme trots att jag gått. Tänkte bara köra en 30 minuter då, har träningsvärk idag. Man får härda ut.
Titta vad stadig Halie har blivit nu?
Är så stolt över henne och tiden går ju alldeles för fort.
Man hinner ju knappt blinka.
Vad blir nästa grej? :)



Visst har hon vuxit fort? Just nu ligger hon och sover i soffan samma med pappa Mattias.
Typiskt dom, jag är alltid uppe. Sover minst på morgonen och sover aldrig middag.
Lite orättvist kanske? Äh mitt eget val :p nu ska jag städa lite sen träna. Hörs på några timmar.

En tripp till Willys.

2010-02-17 / 10:43:24
Ja det blir nog så, vi har helt tomt här hemma. Det behövs lite frukost och några mat rätter.
Imorse fick jag ett samtal och vi kommer nu troligtvis kunna ta en lägenhet och lyckas ha en redan då vi flyttar. Allt hänger på övikshem nu. Hinner vi få en så. Men vi har ju mer tid på sökande nu än från 1 maj eller längre tid där fram. Vi ska ha en trea så att Halie får ett eget rum. Det är viktigt. Sen behöver jag och Mattias lite privat tid med varandra också. För att få förhållande att funka med barn så behöver man tid till varandra också, det är VIKTIGT. Kom ihåg det alla sambosar med barn. Glöm inte bort varandra. För att få sitt eget barn att må bra så måste ni själva må bra.


1. Så fort babyn somnar se till att vila tillsammans i t.ex soffan genom att hålla om varandra.
2. Ta en promenad tillsammans med vagnen och prata lite om hur ni vill ha det längre fram och håll varandra i handen kanske?.
3. Var aldrig rädd för att be eran mamma/pappa osv att ta hand om babyn så att ni kan få en tid för varandra som att gå på bio, käka middag ute osv.
4. Pussa varandra minst tre gånger om dagen och ge alltid varandra en kram då ni ses.
5. Sätt er tillsammans i tvrummet och slå på en film och sitt tätt intill varandra. Det är lätt att ni får en vana med en egen sida om soffan.. Isåfall försök få bort den vanan NU!

Btw, vet att s*x är svårt vid denna tid, särskilt om man delar samma rum med babyn.
Prata med varandra så kommer ni fram till något, tro mig !


Kvällens bilder .

2010-02-16 / 22:29:45

Såhära ser min underbara familj ut idag. Visst är dom snygga allihopa?
Nu tänkte jag stänga ner datorn så att den får vila sig litegranna.
Och då blir det den gamla vanliga kvälls sysslan. Få Halie i säng, städa undan och se tv.
Vi hörs imorgon. Jag hoppas det blir en dag som man iaf gör annat än att sitta hemma :p

42 frågor

2010-02-16 / 22:04:10


1. Vad heter han? Mattias Lars Anders Perkiö
2. Hur gammal är han? 24
3. När träffades ni sist? 1 sekund sen
4. Vad har han för hårfärg? mörkbrun
5. Brukar han färga håret? jodå
6. Vilka färger har han haft? svart och brunt
7. Vad har han för parfym? hugo boss osv
8. Är han galen? på fyllan så, jaa
9. Vad är erat första minne? hm, då vi båda satt och tittade upp mot stjärnorna och upptäckte kärleken till varandra :)
10. Hur länge har ni varit ihop? 2 år och två månader
11. Vart bor han? med mig i våran lägenhet
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope, men hoppas på att vi ska det någon gång.
13. Är du avundsjuk på honom? klart det händer :p
14. Vad heter hans syskon? Micke, Malin och Hampus
15. När träffades ni första gången? På en brygga på Nydala
16. Hur träffades ni? Genom Sandra. Det var egentligen dom som hade på G först. Men det blev inget och vi lärde känna varandra och fattade båda kärlek till varandra :)
17. Vad går han på för sporter? hm?
18. Vad kan han göra på helgerna? umgås med oss (familjen) träffa någon vän kanske en fest nån gång då det väl händer
19. Göra efter skolan? det var då längesen han gick på skola :p
23. Har han fräknar? nej
24. Har ni kollat på film någon gång? men, jaaaa
25. Har ni bråkat någon gång? haha, såklart det gör kärleken starkare ;)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? hm, jo faktiskt
28. Har du sett han i underkläder? klart ;D
29. Vad brukar ni göra? se film, ta hand om våran dotter, jamen allt man kan göra det gör vi tillsammans :)
30. Har du sett han vara riktigt arg? jajjemen
31. Har han sett dig gråta? jo det någon gång
31. Har han sett dig arg? haha, japp
32. Vad ska ni göra i sommar? det blir åsele (våran tradition) och kanske ullared
33. Har han svikit dig någon gång? njae tror jag väl inte
34. Har ni pratat i telefon någon gång? haha klart
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? det rä väl inget man ska tänka på
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Hehe?
38. Vad är det bästa med honom? han är sig själv, han är världens snyggaste dansare ;) omtänksam och bryr sig verkligen om sin familj <3

39. Vad skulle du vilja att han ändrade på? ingenting, för vad vore han om jag förändrade han. ändra kan man isåfall göra tillsammans.
40. Skulle du ge honom pengar om du vann 1miljon? OJA
41. Hur ser hans klädstil ut? tshirt och jeans men någon snygg tröja
42. vill du att han ska kopiera detta och skriva om dig? äsch, bryr mig inte .

Snart dags för dop.

2010-02-16 / 20:54:59
Hallå där, idag pruttade Halie med munnen för första gången. Jag fick nästan en skrattatack. Det lät hur kul och gulligt som helst, dessutom härmade hon mig varje gång som jag gjorde så åt henne. Just nu ligger hon och drar i sin pyamas, hon är en nyfiken liten flicka nu. Och snart är dopet med.. Hm, vad har vi planerat egentligen?. Ja här gör vi allt i sista sekund. Fikalokal, präst, dopklänning och festlokal är ordnat men alla dom där små detaljerna då? Typ:
1. Sångare, någon som vet av en som kan sjunga och vill ställa upp den 27 februari på Halies dop?.
2. Doptårta. Vi har bara varit på sockerbagaren och dom gjorde bara runda bildtårtor med någon text och typ blom dekaritioner. vilket känns så tråkigt. Vet ni av någon som gör extra fina dop tårtor? Som finns i Övik eller som man kan beställa ifrån?.

3. Psalmer?. Vi vill ju ha med så lite gud och jesus som möjligt. Vi vill ha en underbar text.
4.
Tips på att göra fint i "fikalokalen". ?
Det är så mycket mer.

 

P.s - Min header är under renovering ;)

Träning och åter träning :)

2010-02-16 / 17:18:43
Hejsan. Tycker ni att det verkar helt absurt att jag ska kunna gå ner en del innan dopet. Då vill jag säga att tidigare har jag gått ner 6 kilo på en vecka bara och då åt jag rätt mat och tränade varannan dag. Så det är inte första gången som jag tränar. Tyvär fick jag avsluta min träning och diet då för att jag vara gravid. Visst kunde jag fortfarande träna. Men jag tyckte det var onödigt då jag lix skulle bli tjock och ville hellre göra om allt istället efter födseln. Men ni får väl se? ;) Dagen innan dopet lägger jag in en bild så får vi se om jag lyckades. Efter det kommer jag att börja ta varannan dag som jag alltid brukar göra. Men för att skynda på lite och lyckas tills dess så blir det varje dag nu (försöka) jag mår bara bättre och är gladare. Tränade nyss i nästan två timmar. Det blev lite mer än 1 mil på dansmattan. Helt slut nu, men gud så skönt det är och man mår så bra efteråt. Hade glömt hur skönt det kändes. Nu latar jag mig med Halie och Mattias lagar mat idag. Han gör kyckling och ris, mums :) 

Här mådde jag som bäst med min kropp..
Hittade tyvär ingen helkroppsbild :/
Och kameran gjorde mitt ansikte ganska vitt. Så är det med gamla bilder :p
Man kan aldrig träna för mycket :)

En helt vanlig dag.

2010-02-16 / 14:40:32
Funderar på att träna idag med, kanske jag ska ta och dansa rejält nu så man kan ha en hyfsad kropp tills dopet äger rum. Vill verkligen vara nöjd över min kropp den dagen och vara fin på min dotters dop. Det gäller att hålla igång då. För det är bara två veckor dit. Måste ta med mig dansmattan till min kära mor då också, haha. Lär ju se kul ut då jag står i vardagsrummet och hoppar. Men vad gör man inte för att få en snygg kropp. Jag hoppas jag lyckas. Vad ska jag säga om denna dag annars. Lugnt som vanligt. Finns inte så mycket att göra på vintern med en bebis. Förutom att gå ut och gå med vagnen. Men då vill man ju gå någonstans, jaja. Träning, vara med Halie, göra mat, se tv, blogga och städa undan. Det är min grej idag ;)

Nu så ska jag ta på mig lite kläder sitter fortfarande i mitt nattlinne.

Visst blir min morbror snygg?. Ja ni skulle sett det fina resultatet.
Synd,  det syns inte så bra på bilden.

Headern

2010-02-16 / 12:50:06
För er som har explorer så ser min header konstig ut.
Detta ska jag fixa till snart behöver lite hjälp.
Och personen har jag inte fått tag i än. Härda ut :)

Tränat .

2010-02-15 / 20:31:56
Åh så skönt att man börjat igen, tränade nyss i en timme.
Och nu är det duschen som gäller sedan ska jag och Mattias gå på affären.
Vi ska handla något gott men nyttigt som frukt eller jucie :)


Visst mår man super bra efter ett träningspass?.
Känner sig som en ny människa, jag vill ju hitta något fint att ha på Halies dop.
Har två veckor på mig nu ..

Måste skynda mig nu så vi hinner till affären innan det stänger.

Im back .

2010-02-15 / 17:49:04
Har ni saknat min blogg?.
Som ni ser blir det att fortsätta med min gamla blogg för att det är här alla gamla inlägg finns. Min nya ska bli en "föräldrarblogg". Alltså skriver bara där i om det blir någon träff osv. Alltså skriver jag där nån gång bara då det kommer upp en föräldrar träff. Så glad att jag fick tillbaka den :) inte visste jag att det var så lätt. Ska göra om header till både denna och den andra ikväll och dona på med massa annat. Jag är typ beroende av bloggande nu. Mattias lär ju få något fel på mig snart.. Aja, hörs senare

Bjuder på en kärleksbild på mig och min sötnos bara för att visa hur glad jag blev över att få bloggen tillbaka.

Ansökt .

2010-02-13 / 13:24:23
Idag ansökte jag till BlondinBellas blogg om ett underbart jobb. Åh, tänk om man skulle få det.
Jag skulle aldrig kunna få ett bättre jobb. Jag håller mina tummar.
Det är nog så många som sökt det och så många fler som har turen och bloggar om ämnet mycket.
Det roliga är att jag just igår skrev om hur jag vill gå vidare med bloggandet. Men hur jag ska göra vet jag inte.
Jag har nu epostat iväg min ansökan till BlondinBella, mitt första steg. Vad blir nästa? :)

Morn !

2010-02-13 / 12:47:56
Nu är man uppe, idag klev vi upp halv tolv. Men Halie lite tidigare med Mattias. Sen sov hon hela natten till nio på morgonen innan hon ville ha mat. Det har aldrig hänt förut, kul :) Nu ligger hon i babygymet. Typ hennes vanliga rutin runt lunch. Jag har nyss städat omkring här inne och ska snart hoppa in i duschen. Vi ska nämligen hälsa på Mattias mamma och bror idag och bli bjudna på mat. Vet inte om vi ska gå dit, ta buss eller om dom hämtar oss.
Får kolla med Mattias. Men nu så ska jag hoppa in i duschen.

En fråga.

2010-02-12 / 23:54:25
Är det så att alla kända bloggerskor bor i Stockholm? Bara för att det är huvudstaden.
Läser BlondinBellas blogg varje dag. Jag vill också starta upp ett företag tillsammans med bloggerskor, eller något annat kul. Vem älskar inte att skriva av sig. Jaja fick det bara upp i huvudet.

Denna tjej är smart och ger ut så bra tips. Varje gång jag läser hennes blogg kan jag rysa till ibland.
Tänk dig att allt hon ville det kämpade hon för. Men sen måste jag ju säga att vissa har mer tur än andra.
Men jag skulle också vilja gå långt med det jag vill göra. Är det någon blogg man ska läsa så rekomenderar jag henne starkt.


Även Bobby, har nyss börjat läsa hans. Det är alltid något som intresserar en då man går in på hans.
Alla kändisar han träffar varje dag osv. Gillar man att hålla sig uppdaterad om hur kändisarna ser ut just nu så rekomenderar jag denna blogg :)

Scones och en stor maskin .

2010-02-12 / 23:22:23
Åhh, är så sliten idag och har ont i ögonen efter allt tv tittande. Halie sover djupt inne i sovrummet i sin vagga.
Så nu bakar Mattias scones. Han är ju bagarn i hushållet här :) ska bli gött, var ett tag sedan man åt det nu.
Mamma ringde dessutom nyss och ville att jag skulle skriva till tidningen 7 och och skriva att mamma borde vinna en kolsyreapparat. Hon är rolig hon, ska komma på något bra som jag epostar iväg efter film och scones.


Men gissa vad vi har i köket nu? jo en stor maskin som ligger och låter som en fläkt. Den ska vi ha där i 5-6 veckor. Hallå där? kul och laga mat då det är en stor slang där och en massa rör. Kom inte och hälsa på det ser förjävligt ut i vårat kök. Och jävlar om vi åker dit på lekaget. För det har vi inget med att göra. Och vill ni veta en till sak, jo jag och Mattias är inte ens försäkrade. Dumma som vi är så är det något vi helt glömt bort. Så nu blir det till att fixa det. Vi får se hur detta går. Säger bostaden att vi ska stå för det då går jag fan upp i domstol. För den där slangen fanns där då vi flyttade in.. Jag håller mina tummar för att det inte ska bli ett stort "bråk" om detta. För jag ger mig inte för fem öre. Men nu vill jag inte tänka mer på det, då mår man bara dåligt. Ska fundera ut en film vi ska se på nu istället. Tjo hejsan !

Fredagsmys?

2010-02-12 / 09:46:59
Halie vaknade nyss och det var min tur att gå upp med henne. Tycker ändå att hon sov riktigt bra inatt :)
Nu är det helg gott folk, vad gör man då?. Tur det är en massa bra film på tvn ikväll, det förgyller den.
Mattias kom också imorse och sa att han trodde bostaden var här och kollade under vår disko. Konstigt att dom inte ringde på mobilen eller dörren bara :/ eftersom att dom måste göra det först och svarar vi inte då. Då får dom gå in. Men men gjort är gjort, ska ringa dit sen och se om dom vet om lekaget, Matte kanske bara drömde med. Vem vet? Det är så fint väder ute nu och har varit det i några dagar med. Synd Halie är för liten för att vara ute och leka. Isåfall hade jag lovat att det blev en lek dag ute idag. Jag har böjat ge Halie pure och banangröt. Hon älskar det så varför ska jag då inte ge?. Sedan behöver hon det och hon är mindre gnällig nu då hon fått sånt. Tänkte att jag sett så många som är emot det, själv tycker jag inte alls att det är fel. Jag fick ju själv det i 3 månaders ålder. Jaja, man ska göra som man vill och mår barnet bra av det så varför ska man inte ge då? Min mamma la ut lite söta bilder på facebook.. Här har vi en gullig (:

Halie ligger och sparkar på mig nu.
Det betyder att hon är trött igen.
Så tror jag kanske lägger mig en stund inne i sovrummet med henne.
Vi hörs då jag klivit upp igen. !

 

Tre på natten !

2010-02-12 / 02:32:11
Nu ser det väl lite bättre ut på explorer? eller är det lika knas än? Men nu är det två vita kanter om man kollar i firefox. Men just nu så får det vara så tills man kommer på mer. Ja men det var faktiskt Helle som fixade detta.
Så tack till dig. Jag måste bara försöka fixa det mer senare. Men nu så är klockan halv tre på natten och det är ju skam att jag här vaken nu :O gubben min la sig nyss. Så jag ska lägga mig och sova med.
Vi hörs då jag vaknar igen.

Väktarna på besök .

2010-02-11 / 22:36:56
HAHA, nyss var väktarna hemma hos oss. Dom ville kolla under våran disko. Och där var det ett lekage som inte syntes för oss tidigare. För då vi flyttade in så var det så här och då tog dom bort det. Tydligen finns det kvar för grannen under har fått in vatten i skåpen. Fyfan stackars dom. Tur vi ska flytta härifrån. För vad jag fick höra så måste dom upp med alla skåp här inne osv. Ja, vi ska ringa hyresvärden imorgon och tala med dom.
Besöket for nyss hem, precis efter kom ju väktarna. Men dom var trevliga. Lekaget är ifrån någon slang. Tydligen en som bott här tidigare har lagt dit den, så väktarna gick ut och hittade en pinne som dom tryckte ner i röret för tillfälligt, haha. Ja jösses, nu så ska jag ta ut lite tvätt. Tjing tjång .

Mamma min la in lite biler på facebook på min gumma.
Snodde några. Här var vi hemma hos henne och Halie är ny badad och oljad !

Besök.

2010-02-11 / 21:18:40
Dom kom + Teijo. Hampus sitter i vårat sovrum och spelar playstation. Medans vi surrar i vardagsrummet.
Mattias och Hampus gjorde kladdkaka tidigare med. Själv har jag nyss badat Halie fast vi har besök.
Hon luktade för mycket spya. Hon är så snäll idag, men börjar bli lite tjurig nu för att hon är trött.
Det är dags för henne att sova egentligen, men vi får invänta tills Hampus spelat klart där inne.
"Kniven mot strupen" kollar vi på nu. :)



Lite dags uppdatering :)

2010-02-11 / 18:06:06
Halloj, får se då jag orkar fixa sidan så alla kan se den bra. Får hoppas att jag kan lösa det. Jag vill ju inte göra om min blogg. Fy så lång tid det skulle ta och göra om allt. Idag är Halie jätte snäll man känner knappt igen henne. Hon har knappt gråtit eller så. Utan bara legat och tittat, le eller pratat. Så då hann jag tvätta, städa och laga mat.
Nu satt jag mig här en stund och kikade lite. Vi skulle få besök av Mattias mamma och bror. Men vet inte om dom kommer, jag får väl se om det plingar på dörren ;) Nu så ska jag kika vidare en stund, hörs sen ..

God morgon .

2010-02-11 / 13:21:18
Tror Halie varit vaken en del sen sex imorse, så Mattias hade oturen som skulle upp med henne idag.
Eftersom att vi båda är hemma så brukar vi turas om. Halie ligger nu i sitt babygym och håller på med hennes händer. Hon är ju bara för söt.

Godnatt säger jag nu ..

2010-02-11 / 01:30:34
7 lådor är packad nu. Man får passa på. Vi kommer ändå ha så fullt upp med annat på dagarna.
Ikväll var Halie lätt att få i sängs, åh så skönt det är när det blir så :)
Nu är vi lite slut på efter allt packande och det är fortfarande stökigt som "fan" i köket. Men vi tar det imorgon.
Orkar inte nu... Tur man kan skylla på att man har en liten, menade inte att vara jävlig där.
Nu så ska jag se tv igen och sen krypa till kojs. Natti ..

Hjälp med headern, någon?

2010-02-10 / 23:08:59
Har hållt på med headern litegranna, blir aldrig riktigt nöjd. Men denna fick det bli för tillfälligt.
Det tråkiga är att jag inte får bort det.. Alltså min blogg ser ju bra ut i "mozilla firefox". Men inte i "internet explorer".
Där är headern helt sne, hur fan ska man göra?. Finns det inte någon expert här?.  Jaja, nog pratat om det.

Nu har jag suttit här i typ två timmar börjar rakt få ont i ögonen. Nu ska jag hänga upp tvätt och ta ut ur torkskåpet för att sedan efter det städa undan mer och sedan se på tv. Imorgon kommer nämligen Mattias mamma och bror hit. Det är vad som är tänkt iaf. Nu sticker jag ifrån datorn för kvällen. Vi hörs imorgon.. PUSS!

Flytt .

2010-02-10 / 20:09:35
Nu är vi hemma igen. Innan vi tog oss hem åt vi skrovmål på ett ställe i Gullänget, göttans.
Halie ligger och låter som en tok nu i bilstolen. Hon pratar så mycket nu för tiden och nu greppar hon i precis allt.
Stor gumman våran. Just ja kom på att jag skulle berätta nyheten idag.

Vi flyttar till Övik.
Varför då?.
Jo för att Mattias vill testa på att bo i en annan stad, han har bott i Umeå hela livet.
Och vi funderar på att bo mer söder ut. Men vi börjar närmast Umeå. Så då fick det bli "Övik".
Känner lite obehag till det, för jag flyttade ju faktiskt därifrån pågrund av att jag var så less på det staden.
Men nu har jag faktiskt min familj och då kvittar det ju. Bara Halie får en bra uppväxt och i Övik vet jag mer om skolorna och dagis och i Umeå inte ett skit. Så är det tänkt. Den 1 maj infinner vi oss där. En sak krisade sig för oss också. Eftersom att vi inte har jobb så måste vi ha en borgeman. Och vi fick det och då sa vi upp våran lägenhet. Men nu så har den personen ångrat sig. Och satt oss i världens skit. Så läget blir såhär att vi får helt enkelt bo hos mamma, skriva in oss i Övik och då kan vi få någon att gå in och vara borgen för oss. Och det kändes ju piss först då man tänkte "suck vad trångt osv". Men då kom vi på en bra grej att vi kunde köpa in allt vi velat ha den tiden vi bor där. Vilket fick iaf mig på bättre humör. Men vi ska bli Öviksbor för ett tag nu. 

Nu har gubben min gjort kladdkaka och vi ska se på tv . Så vi hörs, men nu vet ni.
Längtar efter allt vi ska köpa in nu. Fotar det senare . 
Och en sak till: nej vi lever in på soc eller deras pengar. Och jag tycker inte att det är fel att göra det heller.
Hej så länge !

Home .

2010-02-10 / 11:38:39
Herregud får inte till min blogg på internet explorer. Ni ser att jag tagit bort bilderna till vänster.
Men ändå ska det vara likadant, någon kod måste ändras men jag vet inte alls vilken.
Kolla min header den är ju fortfarande likadan som tidigare, suck. Någon som kan hjälpa mig med detta?
Vore guld värt?. Vill inte göra om min blogg. Men nu så måaste jag skynda mig lite. Ska dra på mig lite smink.
Sen drar vi. Vi hörs ikväll.. Jag håller tummarna på en smart bloggerska som kan hjälpa mig med detta :)

Divan soffor (:

2010-02-09 / 23:59:02
Hej där. Imorgon åker vi hem till Umeå igen. Och då komemr jag att tala om en stor nyhet för er.
Så vill ni veta vad det är så då gäller det att läs amin blogg imorgon. Vet inte när, men blir nog på kvällen.
Måste ju landa en stund hemma, packa upp osv. Som sagt ni får höra imorn :)

Nyss så satt jag och Mattias och tittade på snygga divan soffor på internet.
En snygg har vi hittat som vi skulle kunna tänka oss.
Vad tycks? :)

Den kostar 7490 kr och ni finner den här
Bra priser om ni funderar på att köpa en ny soffa.
Som sagt vi har ingen aning om hru det känns. Och denna går bara att beställa.
Så vi ska först kika runt och provsiotta i soffor.

Nu så tjatar min mamma på att få sova.
Vi har ju en del att göra imorgon som består av.


Nu så ska jag gå och se tv en stund och sedan inta sängen, natti !

Dålig dag !

2010-02-09 / 16:59:37
Jobbig dag.. Kan inte skriva ut det i bloggen heller. Tyvär går det inte just nu.
Men snart reds det ut och jag kommer förklara sitsen. För jobbiga grejer som bara kommer sådär helt plötsligt nu.
Vill ju skriva av mig, men går ju inte måste tänka på vilka som läser min blogg.
Måste även tänka på vad jag säger till mina vänner nu med, ja ni borde veta varför.
Men så är det, har varit lite tjurig på mamma idag. Förlåt menade inge dumt, är på sånt kass humör.
Det lär väl gå över sen tyck man.

Sorry.

2010-02-08 / 21:07:26
Men har inte kunnat blogga så mycket, glöm in bort mig.
Det kommer är ju snart hemma igen och då kommer det in mer fina bilder osv :)

Besök hos moster

2010-02-08 / 20:33:16
Ändrade planer. Jag, Halie och Malin hälsade på henne. Mattias hjälpte mamma min med bilen.
Efter det kom dom också och vi åt hemma hos min moster. Nu har vi nyss kommit hem till mammas lgnh.
Mår inte så bra nu . En sak blev inte som planerat. Kan tyvär inte säga vad ännu.
Men det kommer längre fram. Vi måste ordna upp detta först. Men men åker troligen hem imorgon om vi hinner vill säga. Det är mamma som kör oss hem :) Nu så ska mamma sätta sig på facebook och spela beroendeframkallande spel enligt mig då :p hehe. Vi hörs ..

Vad bra att du och jag är så starka tillsammans. <3

I Övik ännu .

2010-02-08 / 11:13:04
Hej, jag + familjen är i Övik ännu. Vi åker nog hem imorgon :)
Har inte kunnat uppdatera, men tog min mammas dator en sväng nu.
Idag kommer min moster och hälsar på, annars bara lugnt.
Har inte så mycket att informera om idag, skriver kanske lite senare. Pusshej :)

AJ !

2010-02-05 / 23:36:38
Har så ont, Halie har börjat dra bröstvårtan så det gör ont.
Ni ska bara veta vilken smärta det är.
Suck, vill inte hon ska fortsätta så.
Jag älskar att amma ju,
det är en sån underbar känsla och närhet.
Någon fler som har det så eller haft så?
Nu svider det i ena bröstvårtan, aj aj.


Sitter och surrar med gubben min och Jimpa inne i köket.
Och springer emellan här och kollar om någon skrivit.
Snacka om datafreak man har blivit.
Nu så ska jag smita in i köket igen, höres.  :)

Just nu ..

2010-02-05 / 21:57:57
Hej, dagen har varit lite lång tråkig faktiskt förutom att vi fotat Halie, eller ja Helle var det som fotade.
Hon blir bara duktigare och duktigare :) Hon ska fota på vårat dop med, så roligt att hon ställer upp för en.
Just nu så drog hon iväg med Linnea mfl och kommer väl tillbaka inatt någon gång :p hehe.
Mattias och Jimmy dricker någon 2,8 a i köket och snackar. Halie sitter också där inne och verkar hel lugn.
För efter sprutorna har hon blivit jätte annorlunda på massa olika sätt :/ både bra och dåliga.
Dom bästa är väl att hon sover väldigt mycket nu och sämsta är att hon ler inte alls lika ofta och vill knappt ligga själv utan är helt enkelt kelsjuk hela dagarna. Men hon kanske har blivit sådan också. Man får tänka på att hon förändras mer och mer, dag för dag :) Jaja, har lovat att göra daim till Mattias. Så tjingeling .

Kolla så vacker hon blir på bild? Jag vill förstora alla bilder vi har på henne.
Åh så svårt det är att välja. Men tur vi ska ha en trea då kan jag beställa
mer förstoringar på henne. Som vi sätter upp i hennes rum :)

Nya bilder på Halie idag <3

2010-02-05 / 19:05:44
Jag blandar lite, det ligger några på min bdb och några här :)
Se vilken vacker dotter vi har skapat .






Många blev så vackra. Men jag lägger in lite eftersom då jag bloggar osv. :)

Fota .

2010-02-05 / 11:50:41
Idag så ska vi fota :)
Men vart vet vi inte riktigt.
Kanske ska vi till megazone.
Vi vill fota något mer fränare denna gång.
Vi får se, bilder kommer såklart in senare idag.
Vaknade för typ en timme sedan och badade Halie.
Hon hade spya över hela håret. Mysigt va?
Nu ligger hon i babygymet och  Helle försöker få henne glad.
Hon ligger och tjurar min lilla dam.
Men nu så ska vi planera dagen.

Andra avenyn .

2010-02-05 / 02:28:17

Vi har nyss sett på andra avenyn dom två senaste avsnitten.
Länge kvar till nästa. Nu måste man nog ta sig och sova. Halie somnade i tid ikväll.
Vilket då gör att hon vaknar tidigt på morgonen :O
Vi ska iaf fota, måste bara komma på lite bra ställen.
Någon som har en idé på bra ställen att fota på?

Ska sova nu, godnatt !

Annorlunda sen sprutorna?

2010-02-04 / 23:16:52
Halie är då annorlunda nu sen sprutorna. Antingen sover hon eller skriker som om hon har ont.
Fler som haft så med sina små? och när går det över?. Jag får kolla upp det där :)
Helle for en sväng med "Balim" Dom skulle umgås osv, hon lär dyka upp på ett tag igen.
Hon sover hos oss tills på lördag. Men men, nu så ska jag kika vidare på internet..
Följ min blogg med bloglovin

Snurrat runt .

2010-02-04 / 19:32:03
Kom nyss hem jag, familjen och Helle har varit ute och snurrat först till Holmsund och hämtat flyttlådor.
Sedan köpt oss något ätbart jag köpte baguett och dom andra korv med mos. Sedan åkte vi till ÖB och affärn.
Är nu hemma igen och vi ska se på "Vi hade iallafall tur med vädret igen". Hörs senare.

Helle är här ;D

2010-02-04 / 15:02:37
Alltså tack alla fina. Som kommenterat så bra. Jag blir så glad.

Helle har kommit nu
, så vi sitter bara och pratar osv.  Och Halie bara sover idag. Det måste väl vara vaccinet?
Folk har undrat vad hon fick för reaktioner mot det. Jo redan 2 timmar efter hon tog det igår blev hon trött.
Sov i 3-4 timmar vakna och skrek och hade feber. Hon fick mat och alvedon och sen sov hon igen.
Så Har det varit sen igår. Antingen skriker hon efter mat eller sover hon. Hon är lite som en nyfödd bebis igen.
Så jag kan säga att eftereffekterna har gått hur bra som helst. Ett tips är att ha alvedon hemma och att inte planera något inom dom närmaste två dagarna ifall hon skulle få feber dagen efter. Vi hade tur så Halie hade ingen feber på morgonen eller något idag. Men det kan smyga sig tillbaka också, men det hoppas vi inte på :) Nu så ska jag gå och vara social med Helle.. Hej och hå !

Gammal bild, men det var ÖS på den tiden. Minns du? KLART DU GÖR <3

Kärlek <3

2010-02-04 / 13:18:31
Kan man vara lyckligare?
Att leva med denna underbara familj kan inte få mig lyckligare .
Tillsammans ska vi gå våran egna väg, ingen kan hindra oss. Kärleken är för stark <3

Föräldrarträff .

2010-02-04 / 12:51:05
Kom nyss hem. Vi kunde åka på förlädrarträffen. Men vi kom ju på imorse att vi inte kunde använda vagnen för att all luft har åkt bort så vi tog bussen och bar henne istället :) Det var skit kul att få se allas bebisar. Och Halie var den enda tjejen. Alla andra fick pojkar. Men söta var dom och Halie har något att titta på :) hihi.
Som tur var så hade en av mammorna en pump där som hon har till sin vagn och vi lånade den av henne.
Och nu har Mattias pumpat hjulen och nu kan vi använda den igen :) så skönt. Nu är vi hemma igen.
Och jag inväntar att Helle ska komma hit.

Dagens händelse .

2010-02-03 / 23:45:59
Idag grät Halie hela dagen efter sprutorna, så hon fick extra mycket gos. Och har antingen sovit eller gråtit.
Hon sover nu med, men lär vakna och somna hela natten skulle jag tro. Hon fick ju feber en gång som sagt.
Runt eftermiddagen, jag gav henne en alvedon "ifrån 3mån" om någon undrar :) Sen dess har hon inte haft mer feber. Vi får hoppas på det så kan vi kanske åka på föräldrarträffen imorgon halv tio. Vill så gärna se vad alla har fått för bebisar. Men det vet jag inte förän imorgon. Halies hälsa går först. Helle kommer också runt 13.00-15.00 imorgon, då blir det till att fota och då beror det också på Halies tillfriskande. Men men nu tar jag det bara lugnt.
Ska sova på en stund hade jag tänkt. :)

Tänker göra såhära nu, jag slutar lägga in era kommentarer här på bloggen.
Är det något jag ser att ni verkligen vill ha svar på, då skriver jag till er om ni lämnat ut blogg namn osv.
Istället skriver jag nån gång här ibland "frågestund" Då ni kan fråga på och jag svarar på allt :)

Svar till en kommentar !

2010-02-03 / 22:55:45
Man kan inte alltid räkna med bra kommentarer eller folk som tror att man inte tänkt till genom att bara blogga.
Jag visste också att många skulle ta det hårt och kommentera då jag berätta att vi var sugen på en till liten.
Bara det att folk måste få resonera olika utan att förklara för mig vad som är rätt och fel.

Kommentar från anonym.
Vad tänker du med? 
skaffa barn bara för det ändå finns inge jobb! varför inte vara hemma ett år
till när man får betalt!
 känner inte dig men vet
vem du och din kille är! tror du att det kommer vara roligt för era barn
(om det nu blir en till)
och växa upp i en tattar familj som går på soc? inga nya kläder
m,m!! om du ska vara hemma i 2år
 nu vet jag inte vad du får ut i FP men det handlar säkert åm
4K i månaden, med två barn måste ni skaffa större boende om vi pratar om lhg så är
det minnst en 4a med tanke på att barnen ska ha ett eget rum
 å ni ska ha ett eget sovrum åxå.
du har ingen gymnasie Utb. vilket innebär att ca år 2012 är
det omöjligt att få jobb om du inte börjar plugga
å din kille går ju åxå på soc, när man plugga å har
studie lån/bidrag räknas det som en inkommst och
då får ni inte mycket av soc. Gör vad du vill men tänk på barnet/en,
för vem vill växa upp i en tattar
som inte har ens råd med nya kläder varannan månad, det är dyrt att ha barn
men det har ni inte märkt än
för hon är för liten.

Svar: För det första skaffar vi inte barn bara för att. Du om någon som läser min blogg
borde se att vi inte skaffa Halie bara för att. Och hur kan du komma och säga "tattarfamilj"
då du inte har en aning om hur våran ekonomi
är. för det första flyttar vi till en trea inom kort som jag ska nämna här på bloggen sen vart osv.
Och för det
andra har jag 6 syskon och vet hur det är att bo med bra ekonomi och dålig ekonomi.
Och jag kanske inte vill ha
jobb? . Jag kan lova dig att jag fått nya kläder varje månad då jag var yngre och
det kommer mina barn också
få. Skulle aldrig låta dom få leva snålt bara för att jag kanske får göra det. Du får tycka precis vad du vill.
Men något jag ogillar är att du nämner "tattarfamilj" och pratar som om jag inte kan ett skit bara för att jag skriver
ut lite på en blogg. Jag är så jäkla duktig med ekonomi om du bara visste. Och nya,
snygga kläder finner
jag för så jäkla bra priser. Men varför
ska jag behöva sitta och förklara det. ni som ser Halie och hur min vardag
och läser bloggen lär se om Halie får leva i en
tattar familj, Du ska få se hur fel du kommer att ha.
För du har ingen aning om hur våra planer ser ut.
Thats it, om du vet vilka vi är så kudne du väl stå för vem du är.

Lever inte på soc för er som undrar.
Jag och Matte får ersättningar och klarar oss bra på det tills Mattias får jobb :)

Det som är bra med mig och det säger jag stolt: Det är att jag går min egna väg ..
Skriv ut på bloggen hur du tänker och tycker.
Låt inte elaka och jobbiga kommentarer hindra dig.
För ju mer bloggläsare du får, då får du räkna med fler elaka kommentarer också.
Se bara på BlondinBellas. Hon är en stark tjej.




Så stor har hon blivit :)

2010-02-03 / 16:02:56

3 månaders sprutan ..

2010-02-03 / 15:28:30
Idag klev vi upp halv nio inför vaccinationen för Halie. Ute var det kallt och vi klädde oss bra iaf.
Och vaccinationen var inte rolig. För första gången var Halie glad under kontrollen vilket hon inte brukar vara. Tyckte nästan synd om henne då hon skulle få två sprutor. Första sprutan grät hon så jag börja nästan gråta själv. Så jag tittade bort andra gången. Då blev det ännu värre, fick trösta henne sen. Tur Mattias höll i henne. Skulle inte klara det själv. Att man ska vara så känslig :/ suck, trodde jag inte om mig. Men då det var över var det så skönt. Och Halie somnade i min famn och sen somna hon direkt i vagnen och nu är vi hemma och hon sover fortfarande.
Vi har iaf köpt alvedon till henne nu . Hoppas hon inte får feber. Men det ser vi ju. Ska göra annat nu än att tänka på dom hemska sprutorna hon fick !

Jag ser mig som inget av det .

2010-02-02 / 20:52:41

Postat av:

Man ska inte bry sig så mycket om vad andra människor tycker. Om ni vill skaffa ett till barn redan nu så tycker jag att ni ska göra det! Det finns massor av fördelar med att få barn tätt. Syskonen får ut så mycket mer av varandra om dom är i "samma" ålder. Om man redan planerat att vara mammaledig ett år, varför inte bara fortsätta med ett år till liksom? Det spelar ju ingen större roll tycker jag! Och det är ju som du skriver, man klarar sig alltid. Själv skulle jag nog inte kunna vara hemma med mina barn jämt, utan jag vill verkligen jobba (är arbetslös nu) men med den här arbetslösheten i Sverige nu kan man ju lika gärna skaffa barn och vara hemma och få pengar för det! Och när mammaledigheten är slut, har förhoppningsvis allt vänt så man kan få jobb betydligt lättare än i nuläget! :)

Svar: Ja du har rätt i det du säger, och visst tror jag man behöver göra annat än att passa barnen dygnet runt. Som du säger denna årstid passar pefekt att skapa sin familj på :)


Postat av: .............

haha så du ser dej själv inte som en ung mamma ?

Svar: Ser mig som inget av det :)



Postat av:
Personligen tycker jag att alla som fått barn innan eller under de var 20 är unga mammor, men efter 21 tycker jag att det är helt "normalt". Haha, kanske låter konstigt, men så ser jag det. Om en person är 21 när hon föder barn kallar jag inte henner för "ung mamma"

Svar: Okej. Jag har ingen aning och har inte lagt mig i en kategori det enda jag vet är att ung mamma är under 23år.
Sen bryr jag mig inte om jag är ung mamma eller inte, jag strävar inte efter något sådant. jag blev gravid då jag var 20 och fick då jag var 21 år. Thats it. Jag pratar dessutom nästan bara med unga mammor för att dom är i min grad kan man säga. Har inte hittat en enda tjej i min ålder ännu som har ett barn i min ålder. Utan mest 1-4 år yngre. Samma med alla öf som finns. Antingen hamnar jag på ett för unga mammor där jag är ett år äldre än dom andra. Eller på ett för alla där jag är yngst. Så vilken kategori är man i då?. Jag går iaf hellre till ett "unga mammor öf". Där jag har mer gemensamt med mammorna.

Fortfarande ensamma !

2010-02-02 / 19:41:40
Jo jag och Halie har gjort middag till mig själv. Badat henne och nu ligger hon i babygymet. Så sött, hon ligger och skriker jätte högt och "tjejigt". Men roligt att hon börjar bli äldre. Roligt att se henne utvecklas.
Och imorgon är det vaccination för Halie, jag längtar inte alls. Kommer tycka så synd om henne. Man får hoppas att hon inte avskyr sprutor lika mycket som jag gör. Hoppas hon har efter sin far då det gället det. Men det går nog bra. Jag måste vara lugn så hon är lugn. Allt för henne såklart <3 Ni som blivit inbjudna på dopet och allt annat. Sista dagen för anmälan är på fredag. Då måste ni alla ha anmält er om ni ska komma, annars räknar jag inte med er :p Tur jag är så snäll och påmint folk idag genom facebook osv. Snart har alla sagt hur dom ska göra. Synd man inte kunde bjuda alla människor man kände. Tyvär har man inte råd med det. Tårtan är inte planerad ännu. Så svårt att planera då vi inte vet hur många vi blir, men på fredag vet vi. Då ska vi fota kortet på torsdag :) Någon av dem blir nog med på tårtan/tårtorna då. Nu så ska jag röja lite mer. Det enda jag gör idag typ förutom det jag sagt. Tjo hej.

Hemma själv med Halie .

2010-02-02 / 17:05:14
Hon har som vanligt somnat i sitt babygym, och hon är alltid lika söt. Mattias åkte till sin mamma för att säga hejdå till Micke som åker hem ikväll. Jag orkade verkligen inte följa med. Är helt slut idag. Har dessutom städat hela lägenheten och tvättat. Tror han blev lite ledsen eftersom att Halie blev ju kvar med mig. Men jag får gottgöra det sen någon gång. Har huvudvärk också och är inte så mycket till sällskap heller. Fick lite ångest av att inte följa.
Jag verkligen avskyr att välja. Man sitter och tänker flera timmar och sen tar man bara något val och ibland ångrar man sig, men men. Så är livet vet ni :p Ska snart göra mat. Det blir samma som vi åt för några dagar sedan.
Potatisgratäng och fläskfilé. Det ska bli gott. Men jag får äta ensam, Matte kommer hem så sent så han får värma upp sin mat. Jaja, ska inte babbla så mycket mer nu. Har saker att göra nu. Tjing så länge !


Halie är så duktig greppar tag i sina leksaker om man ger henne dom. :)
Bilden underst är ju bara för söt.

Ung mamma.

2010-02-02 / 14:53:33
Haha.. Fick en fråga om jag såg mig som en ung mamma.
Jo lite, men finns så många som är yngre av mina vänner på bdb.
Så jag känner mig som en gammal mamma då.
Eftersom att jag alltid är äldst, samma på ÖF för unga mammor.
Jag är äldst :p

Enligt ja något är man ung mamma under 23 år.
Så isåfall ska jag vara det :)

Lite prat om baby .

2010-02-02 / 11:18:21
Hej nu är man uppe, vaknade runt nio men låg och drog mig i sängen en stund tills Halie absolut ville upp.
Egentligen skulle vi på ÖF idag, men det blev så sent och dom stänger halv två så det känns ovärt.
Vi ska ju lix dit på torsdag ändå och träffa alla i gruppen som vi hade i graviditeten.


På bdb fråga jag om det var "tummen upp" för en till baby?.
Många tyckte det, sedan sa många "Jag vill lära känna min dotter/son först innan jag skaffar en till. "
Enligt mig låter det lite negativt. Visst alla ska inte tycka likadant eller hålla med mig.
Men det låter som att om vi skaffar en till snart, då gör jag fel i det för att jag inte lär känna Halie.
Det gör jag ju lika mycket för de fast vi är ett barn mer. Vill man ha stor familj kan man inte vänta i 5 år på näste. Då blir man ju för gammal. Men jag förstår er "unga mammor". Det blir kämpigt. Särskilt om man typ vill gå ut skolan eller få ett jobb innan. Jag har märkt hur jag inte är sugen på att jobba. Skulle hellre låta Matte ta den biten "ett bra jobb" och jag kan vara hemma med mina barn. Alla kanske inte vill jobba som jag :p Ska jag jobba ska det vara något jag verkligen tycker om. Men visst jag kommer söka jobb, för det kan vara ganska skönt att komma bort hemifrån ibland. Men jag har inte brottomt, det får komma när det kommer. Men det hindrar inte mig till att inte bli gravid bara för att jag inte har ett jobb. Jag vet att vi klarar oss ändå. Är man sparsam och duktig med pengar då går allt. Man ska inte vara så negativ och sätta hinder före. Viljan är starkast hos oss människor. Och har man den ja då klarar man det, enligt mig iaf. Tänkte att jag fick lov att skriva lite här också som på bdb.  Nu vet ni. Så tycker jag.. Thats it, jag och Mattias lever vårt liv som vi vill. Och kommer gå den väg vi själva vill. Men ni är så välkommen att säga ert tycke ändå :)

Till alla er andra som är rädd för vad allmänheten skulle säga över något du vill göra.
Gör det bara, det är det som gör dig till den du är. Kör ditt eget race. Och strunta i det negativa folk kan säga.
Följer man sitt hjärta så är det de rätta för dig.

 

Sov time?

2010-02-02 / 01:34:51
Jag tror det.. Lägger mig så sent varje dag nu och Halie vaknar nio-tio.
Och imorgon är det ju en del som händer.
Har lekt med bloggen i två timmar nu. Svårt att lära sig om design.
Men men.

Många kanske tycker jaghär tyst angående föräldrarträffen.
Det är för att det är så tidigt att planera nu.
Jag kommer att ta upp ämnet lite senare.

Jo nu blir det nog sängen för mig, Halie vaknar nog snart och vill ammas.
Godnatt alla läsare..

Snacka om nytt (:

2010-02-01 / 21:39:42
Mattias kom hem runt sju ikväll, skönt då fick jag duscha. Innan så var jag och Halie en sväng på affären också.
Nu har jag nyss duschat, snacka om skönt det var efter denna dag. Imorgon vet ni vad som händer + en grej.
Vi ska på ÖF för barn i Halies ålder, myspys :) Micke ska hem på kvällen så Mattias lär umgås med han efter det.

Jag förstår inte hur Halie kan ändras på en enda dag.
Hon har skrattat som en tok och pratat som aldrig förr.
Även vänt sig. Och två gånger så hon hamnade utanför babygymet, shit shit.
Det är så roligt att det verkligen börjas nu .

Notis

2010-02-01 / 16:30:40

Stor så fort.

2010-02-01 / 16:16:02
Just nu så ligger Halie och låter för fullt i babygymet och hon rör sig jätte mycket.
Att hon blivit så stor på bara någon dag.
Ja det är mycket som händer nu denna tid. Mycket nytt som kommer att ske i hennes liv.
Vi är fortfarande hemma själva. Vi orkade inte göra något idag.
Har inte pratat med Mattias sen imorse så jag har ingen aning om hur det går osv.
Ska ta och ringa han en signal nu..























Veckans .

2010-02-01 / 13:34:16

Titt så fort det går .

2010-02-01 / 12:12:34
Min gumma kan vända sig nu.
Jag gick på toaletten och hon låg på rygg då mitt i babygymet.
Men då jag kom tillbaka så låg hon såhär :p hon växer så fort <3


Jag och Halie är ensam hemma idag.
Mattias och Kiara hjälper farfar Lasse med flytt.
Vad ska vi hitta på tro?.
Först tänkte jag ringa någon som vi kan hälsa på. Men jag får se efter jag ätit frukost/lunch.
Sålde bilbarnstolen idag med, den vi hade innan jag köpte den vi använder nu.
Skönt, sålde även tvrumshylla igår. Så denna månad kommer inte vara så hemsk som det såg ut innan.
Ska gå runt i lägenheten snart och kolla om vi har mer att sälja (: Skönt att bli av med massa saker.
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥