En helt vanlig dag.

2010-02-16 / 14:40:32
Funderar på att träna idag med, kanske jag ska ta och dansa rejält nu så man kan ha en hyfsad kropp tills dopet äger rum. Vill verkligen vara nöjd över min kropp den dagen och vara fin på min dotters dop. Det gäller att hålla igång då. För det är bara två veckor dit. Måste ta med mig dansmattan till min kära mor då också, haha. Lär ju se kul ut då jag står i vardagsrummet och hoppar. Men vad gör man inte för att få en snygg kropp. Jag hoppas jag lyckas. Vad ska jag säga om denna dag annars. Lugnt som vanligt. Finns inte så mycket att göra på vintern med en bebis. Förutom att gå ut och gå med vagnen. Men då vill man ju gå någonstans, jaja. Träning, vara med Halie, göra mat, se tv, blogga och städa undan. Det är min grej idag ;)

Nu så ska jag ta på mig lite kläder sitter fortfarande i mitt nattlinne.

Visst blir min morbror snygg?. Ja ni skulle sett det fina resultatet.
Synd,  det syns inte så bra på bilden.
Åsikter!
Postat av: Camilla

Jag tror det blir lättare om du inte sätter upp så svåra mål. 2 veckor, det är nog svårt att hinna se skillnad innan det. Det gäller att ha tålamod, och ja det är skitsvårt men när jag försökte se resutat slutade det med att jag gav upp.

Nu har jag bara som mål att träna varannan dag innan duschen, INGET FUSK. Inga andra uttalade mål, och då kommer liksom det andra på köpet :) Orken, lite mer fit, flåset är bättre etc. Då är det dessutom roligare att fortsätta, nu har jag tränat varannan dag sedan november (förutom på julafton) och det är jättekul! Lycka till! :)

Kommenterat - 2010-02-16 / 16:17:12
Postat av: Helle

Jag tror att du kommer att klara det galant vännen :) <3

Kommenterat - 2010-02-16 / 19:12:57  | URL - http://hellew.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥