Helgens två kalas

2011-10-31 / 15:05:08
Helgens kalas är nu över. Och vi alla är trötta som bara den efter en hård helg som bestod av lite annat än kalas också. På lördagen kom det släkt hit och Halie fick lite presenter och det gillades starkt utav henne och tårtan uppskattades. Kvällen på lördagen så bestämdes det att en del skulle ut av släkten så jag hänkade på. Men tyckte det kändes lite onödigt då vi skulle upp tidigt dagen efter så jag försökte komma till sängs så fort man kom hem och sedan gick man upp vid nio igen och började städa och dona på med ännu en tårta. Det kom folk från Umeå och närheten av Övik, det var jätte trevligt. Och alla hade barn och Halie fick leka. Och idag kom Halies gudmor, Isabelle och hennes dotter Felicia. Vill tacka alla för de fina presenterna som Halie fick och för att ni kom, det betyder mycket för Halie och oss.
HALIES SLÄKT KALAS!


Merrycan, där alla klätt ut sig.. Förutom vi, var rätt trevligt att få se alla på ett ganska nyktert tillstånd :)

Halies andra tårta!

Dags för släkt kalas

2011-10-29 / 12:51:22
Hej och hå..
Nu är det dags för det första kalaset (släkt) fast tyvärr blir det inte så mycket släkt som kommer tyvärr nog. Tycker att det är jätte tråkigt. Särskilt nu då Halie är så mycket större och uppskattar att det kommer folk. Men det är som det är. Huvudsaken de allra viktigaste är med så är mamma och pappa nöjda. Tårtan gjorde vi igår kväll, blev inte sådär super nöjd med den, men den får duga helt enkelt. Vi får göra nästa tårta inför imorgon bättre helt enkelt.
Halie sover just nu lunch och då hon vaknar så är besöken påväg hit, så det blir lite presntöppning och fika. Namnam! Men jag har en del att utföra nu innan alla kommer. Pusshejs!

Foton, Halie 2 år

2011-10-28 / 12:33:03

Igår kom Halies mormor, Anders, 2 morbröder, moster, Faster och Kusin Felicia. Hon fick lite presenter av de med. Halie förstod nog inte riktigt vad  som hände men glad var hon och även trött efter allt stök. Vi och hon har haft det jätte trevligt. Här nedan får ni se lite foton på dagen. Glömde tyvärr fota då besöken kom, men vi missade inte hennes presntöppning utav oss.

Hon fick av oss:
Två dockor
Badbalja till dockan
Potta till dockan
Ritblock
Målarfärg med penslar
Dockvagn
Leksaks mat
Rosa dammvippa
Tre tröjor
En tunika
Massa disney trosor
Memory (med foton utav nära och kära, roligare att spela då)
Hon fick av mormor + familj:
Ritblock
Kritor
Modulera
Godis
Och mer skall hon få på kalaset.
Hon fick av Faster, kusin Felicia och morbror:
Barbiedocka

DÅ Halie sov lunch så drog jag och sambon upp alla hennes presenter på vardagsrums bordet.

Hon var snabb med att öppna :)

Fokuserad på innehållet

Glad tjej

Undra vad detta kan vara?




Halie hjälper pappa att bygga upp vagnen


Felicia


Såhär sött somnade Eddy då pappa lagade mat

Halie vaknade två inatt och höll på till cirka fyra.

Trött men samtidigt pigg, hmm hur ska detta gå?

Snart presentöppning

2011-10-27 / 11:54:27
Whoho, Halies dag är äntligen här. Min sambo hämtar henne just nu ifrån dagiset. Hon ska mach in till sängs och efter det blir det presentöppning och fika. Ska bli så otroligt kul att se hennes lycka då hon öppnar alla presenter vi köpt åt henne.. Men först måste hon sova. Idag hade jag önskat att hon kunde slippa. Men då blir hon på sånt dåligt och tröttsamt humör och det vill vi ju inte.

Hon kom precis hem, hoppas att hon somnar direkt. Hon hade fått med sig en liten grej där det står "Grattis Halie 2 år". Hon förstår nog inte riktigt ännu att hon fyller år. Men med tiden och åren så kommer hon nog förstå det mer och mer. Nä, nu ska vi plocka fram alla hennes presenter och lägga de här inne och dra fram fika så hon blir överraskad då hon vaknar :)

GRATTIS på 2 års dagen hjärtat!

2011-10-27 / 02:52:00
Nu är dagen här, din andra födelsedag sen du kom till. Fast egentligen kan man säga tre då det firades lika stort då du kom ut till världen. Min lilla tjej har gått och blivit så stor så snabbt.. Och med tiden har du lärt dig att skratta, krypa, gå, prata och så mycket annat. Nu är du tillräckligt stor att förstå vad vi säger till dig. Så stor att du t.om kommer att uppskatta dina presnter med lycka och bli glad. Den här dagen har jag väntat spänt på. Att få fira dig kommer göra mig varm om hjärtat och jag kommer tänka tillbaka lite extra på den dagen du kom ut till mig och pappa. Du är riktigt älskad utav mig och pappa och vi kommer vid all framtid att älska och finnas för dig oavsett vad. Kärleken till dig är den största kärleken en människa kan känna. De som inte upplevt lyckan om ett barn vet inte alls vilken sorts kärlek jag talar om. Den är så stor.. Jag älskar dig mer än allt annat och jag kommer alltid att gå genom eld och vatten för att du ska få det bästa. MAMMA ÄLSKAR DIG.. GRATTIS PÅ DIN 2 års dag. MASSA PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN MAMMA, PAPPA OCH LILLEBROR EDDY!!!!!!

Halie alldeles nykläckt och hennes första födelsedag då hon fyllde 1 år :)

Härliga kväll

2011-10-26 / 23:05:00
Har nyss avverkat 6-8 avsnitt av skilda världar. Sitter även nu och betalar lite räkningar så det slipper bli så mycket imorgon. För det är nämligen Halies födelsedag då.. Vi har bestämt att hon ändå ska få åka på dagiset.. Vi tänkte att det kan bli kul för henne att firas där och sedan efter lunch kommer hon hem och sover och därefter firar vi henne. Eftersom att det blir mycket tårta i helgen så ska vi bara fika med kladdkaka och saft. LÄNGTAR till att hon får öppna alla presenterna.. Jaja, nu ska jag även städa undan lite här hemma och mysa med killarna. Vi hörs imorgon.

Stan & tacos

2011-10-26 / 17:09:25
En otroligt välförtjänt dag.
Kom nyss hem eller ja för en timme sedan var det exakt.
Morgonen började med sminkning, påklädning på Eddy och mig själv och därefter så skjutsade sambon in oss till stan innan han hämtade upp Halie på dagis. På stan umgicks jag med Johanna och Jessica, vi surrade och fikade, hade det jätte trevligt med andra ord :) . Efter det så var de tvugna att åka hem så jag gick och strosade runt med Eddy och mig själv. Efter en timme så kom Halie och sambon till lekaparken så vi var där en stund innan vi åkte på affären och handlade tacos ingridienser. Vi har nyss ätit och just nu så duschar sambon Halie medan Eddy sitter i babysittern. Då alla barn sover så ska vi städa och göra kladdkaka inför imorgon. Då det är klart så ska vi ha en liten myskväll med chips och dricka. Har nämligen köpt Skilda världar idag volym 1 alltså. Jag väntade ju till de skulle ta ner priset och de har de nu. 99 kr kostade den bara, tur man är smart ;) Nä, nu börjar lillpojken grymta.. HOJ!

Min lilla kille inatt vid två tiden :p

Mammas hjärtegull ...

En dag på stan

2011-10-25 / 19:16:05
Vilken lång dag och det är redan kväll.. Här hemma är det inte lugnt för fem öre, hade bara tur nu att båda barnen är tysta.. Halie försöker vi sova ner. Hon är riktigt tjurig ikväll och Eddy har haft mag knip men sitter nu lugnt i babysittern.

Idag åkte vi spontant in till stan och köpte de sista presenterna till Halie. Tyckte vi köpt så lite men nu då jag slog in de vi köpt blev det ganska mycket ändå.. Men men, att få se henne glad och lycklig gör mig gott. Så snart blir det julklapps inköp också. Hon fyller ju så nära julafton. Vi var dessutom en snabb visit in på rusta för att köpa lite fler förvaringslådor åt Halie, det behövs..

Nä nu måste jag lata mig en stund är HELT SLUT!

Vaccin tajm!

2011-10-25 / 11:08:13
Om tjugio minuter så skall Eddy vaccinera sig, hujja hujja gruvar mig. Avskyr att se hur ont det gör för dom. Men jag får helt enkelt knipa ihop.... Vi hörs senare, pusshej!

00.56

2011-10-25 / 00:56:59
Klockan har närmat sig ett och min lilla pojk är fortfarande vaken även min sambo som bör ligga i sängen och sova. Men eftersom att han tog sig en lur ikväll så är det väl inte det lättaste att somna om direkt. Men vi ska strax inta sängen och jag ska sova ner Eddy och mig själv. Måste bara titta klart på "pengar på bordet" först.

Det blir en fullspäckad vecka för oss. Detta händer och sker:


Tisdag - Städa ur gamla lägenheten & Eddy ska vaccinera sig.
Onsdag - Jag och Eddy ska gå på stan med Johanna, handla & sambon och Halie ska ut på äventyr.
Torsdag - Halie fyller 2 år.. Och det ska firas med kladdkaka (det blir tårta hela helgen låång) och några kommer på besök & självklart blir det presentöppning.
Fredag - Köpa ingridienser, storstäda och göra tårta.
Lördag - Kalas "släkten kommer". Full rulle med fika, sällskap och presenter
Söndag - kalas "vännerna kommer". Full rulle med fika, sällskap och presenter.
Måndag - Städa det sista i gamla lägenheten

MINNEN!

2011-10-24 / 22:34:28
Svärföräldrar ifrån helvetet är ju bara så bra. Skrattar lika mycket varje gång, kass humor man kan ha. Hade själv dött om det hände mig, vad skulle man tro om sin kille om familjen var så knäpp. HAHA! Nu har det slutat och det är dags för amning och invänta några timmar tills att Eddy vill sova igen och det brukar ju vara kring två tiden. Tur sambon är hemma imorgon och kan gå upp med Halie.

Kollade även in lite gamla foton idag på gamla vänner och gamla fester.. Så kul man haft i tonåren/ungdomen. Jag ångrar inte en sekund av allt. Känner mig så nöjd som hann uppleva allt det innan jag blev mamma. Visst nu har jag aldrig varit utomlands eller haft en fast tjänst i arbete, men det är vad jag skall sträva efter att Eddy är stor nog att vara på dagis. Men man fick ju lyckorusningar i magen av att se och minnas tiderna sen förr. Varenda foto har sig ett minen och att man minns det så väl också.




Bara några styckna av de alla tusen foton jag har (:

Härliga måndag

2011-10-24 / 19:20:29
SKÖÖNT, kom hem för en timme sedan och vi har även hunnit med att städa. Nu trivs man igen och båda barnen sover för tillfälligt vadå LYX. Jag ska förbruka tiden här litegranna då Eddy vaknar så blir det soffläge och mys med sambon i högsta hugg..

Som sagt vi var i Svedjeholmen idag och blev bjudna på mat.. Mamma har tapetserat klart i köket nu, det blev ju så bra. Följde även med henne en visit till rusta där hon köpte mer tapeter var med och valde och det blev hur bra som helst. FUSK, vill också kunna tapetsera.. Men det får vi göra då vi finner lägenheten vi ska bo i.. Efter den så flyttar vi inte förän det blir hus köp och det kommer ju ta ett par år till.

Imorgon så är det dags för Eddys första vaccin och självklart är jag själv med han då. Vi har tid halv tolv och det är precis då min sambo ska hämta Halie på dagis så jag får bita ihop helt enkelt. Tur han är så liten ännu att han inte stretar emot.

Drar iväg

2011-10-24 / 13:26:45
Hemmet ser rent utav förjävligt ut och just nu och just idag så orkar jag inte ta hand om det. Vi hela familjen drar ut på äventyr och besöker någon istället, då slipper man sitta här med ångest över att hemmet inte är så fint man vill att det ska vara.

Eddy har somnat, sambon har vaknat och Halie sover lunch ännu.. Där efter hon vaknat så åker vi direkt.

H+M+T - Knasiga kojan

2011-10-23 / 23:26:20

Knasiga kojan med faster & Therese

2011-10-23 / 23:13:57

Home sweet home

2011-10-23 / 22:22:52
Har haft full rulle i helgen och ännu inte slagit mig till ro. Halie somnade förän nu. Har bråkat sen sju, vart får de energin ifrån? ja det undrar man :p  Eddy ligger i babygymet och pratar. Så då passade mamma på att surfa på internet. Min egentid de ;)

Som sagt igår åkte vi till Umeå och umgicks med sambons familj och vi åkte hem idag, Halie har haft super kul. Det bästa som finns är att få se henne glad. Men har inte så mycket mer att skriva nu, känner mig sliten och behöver mig en rejäl dusch. Sov gott !


Finaste barn som gör mamma lyckligast i världen!

Ja, jag har sökt!

2011-10-23 / 18:56:48
Fick ett riktigt fin kommentar igår som jag nyss läste.
Många av er som läser har nog redan sett att jag sökt in till big brother huset. Och jag kan tänka mig att många pratar om det och tänker.. "hon har nyss fått barn". "hur klarar hon sig utan dom den tiden" osv osv. Jag ska skriva ner hela mitt tankesätt så kanske ni blir lite klokare på hur jag tänker.

Jag kan börja med att säga att jag redan sen första avsnittet kom ut har velat sökt in. Men då var jag för liten och då jag väl hade åldern inne så slutade dom att ha big brother i tvrutan, vilket jag tyckte var jätte tråkigt. Förra året då de startade igång det igen så var jag gravid, ganska olämpligt att söka in då. Så i år sökte jag faktiskt in trots att jag har två barn. Det är så många tusen som söker in och min chans är väl inte särskilt stor om man tänker så. Men bara över att ha sökt känns bra. Har alltid velat prova på att vara där inne. Så visst skulle den där lilla chansen på tusen komma att jag skulle få komma med ja då tar man det då. Jag skulle sakna mina barn mer än allt annat, men barnen finns som sagt alltid vid mig ändå och det gäller ju bara en viss tid i mitt liv. Och kom nu ihåg att vi alla är olika och tycker olika..

Men nu till personen som kommenterade.. Han hade lite frågor som jag tänkt att besvara =)

Några frågor jag tror många vill ha svar på?

Vad menas med lite arbetslös? jobbar du halvtid, i såna fall med vad?
Ja, jag pratar ju lite gåtvis har jag märkt.. Men det jag menar är väl att jag tidigare extrajobbat som telefonförsäljare och efter det har jag varit gravid och mamma ledig
Har du möjlighet till tjänstledigt?
Eftersom att jag inte jobbar så absolut.. Mammaledigheten går över och blir pappaledighet isåfall.
Vart ska dina barn ta vägen, tänker mest på minstingen på 3 månader?
Minstingen kommer då vara över ett halvår alltså har jag hunnit slutat amma på den tiden. Och han skulle få vara med sin pappa under den tiden.
Har du din sambos fulla stöd i detta?
Vi har pratat om det, och han är med på det. Men innerst inne så tänker väl han "hon kommer inte in".
Tror du själv att du vinner nästa års Big Brother?
Varför inte? Om jag skulle vinna så skulle det bero på mitt sätt att vara.. Jag kan som sagt vara lite trög samtidigt som jag är ärlig och festlig och allt annat tillbehörande.
Ser du problem med att visa dig naken i huset?
Jag skulle nog inte visa mig naken i huset.. vad tråkigt det skulle vara om hela Sverige sett mig naken.
Vilka fler dokusåpor skulle du kunna tänka dig att vara med?
Allt som tillhör äventyr och spänning..

Knasiga kojan

2011-10-22 / 00:10:47

Idag lekte Halie på knasiga kojan med faster och Therese. Här är en utav alla foton hon tog. Lägger in fler imorgon. Just nu så redigerar jag in lite videosnuttar från idag då hon var där =) lägger in de om en stund!

Jag & Eddy pratar om dagen (videoinlägg)

2011-10-20 / 23:53:56

Storlek 56 & 62

2011-10-19 / 11:10:38

 

En jätte söt bodys.
Storlek: står ingenstans, men jag hade den på min kille då han hade storlek 56.
Pris: 10 kr


Byxa fram

Byxa bak.
Jätte fräscha och snygga jeans byxor som är fodrade.
Perfekt till den lille nu då vintern är på gång.
Storlek: 56
Pris: 15 kr


Bilden är är inte rättvis.
En jätte fräch och söt mössa till den nyfödda.

 

Till er som är allergiker så finns det hund och katt i hemet!

 

Solen den skiner

2011-10-19 / 10:58:06
Godmorgon.
Idag var det babymassage och jag har nu missat tre styckna, kommer nog aldrig ta mig dit. Det brukar alltid vara kring tio och Då Eddy sover och då vill man ju självklart själv passa på att sova. Sambon kom även nyss hem ifrån skolan, han ska snart hämta Halie och sen ska hon sova och då efter det så ska vi ner till min moster och umgås och bli bjudna på mat.

Tittar bak och ser att Eddy just somnat i babygymet, så sött. Händer faktiskt inte så ofta.. Ändå har han sovit typ 12 timmar i sträck om man räknar bort amning. Söt gubben min, nä nu ska jag ta mig en dusch innan stumpan kommer hem. Ha en fin dag, solen lyser fint här i norrland :)

Gubben sover som en stock i vaggan min morfar byggt alldeles själv!

Jag har tid :)

2011-10-18 / 22:29:43
God kväll.
Nu har jag avnjutit en beck film med sambon och Eddy var även med på ett hörn. Vi har fikat och allt är fint här hemma, är så van att det aldrig är riktigt hel städat så nu har jag så mycket tid över att jag själv blir chockad. Men skönt är det, det får gärna vara såhär jämt.. Fast det vet jag ju att inte kommer vara. Just nu så ligger han inne i sängen med pappa och gnäller, ska strax in dit och kolla om han vill ammas till sömns. Mer än så har inte jag att säga. Ni får ha en fortsatt trevlig tisdags kväll och godnatt :)

En dag med familjen

2011-10-18 / 18:37:02
Hallå där.
Om jag ska uttrycka mig så har vår vardag varit hektisk och inget har funkat nu på senaste tid men jag kan nu säga att vardagen har förbättras enormt. Vi har nu gjort ett dagligt schema som vi följer varje dag och det har funkat super bra i två dagar och Halie har blivit så mycket  gladare och hon bråkar inte lika mycket mer. Så otroligt skönt att göra familjen lycklig då blir jag själv lycklig :) Så idag har vi varit ute i skogen i en timme (hela familjen). Det regnade, men det struntade vi i. Efter det tänkte vi hälsa på min moster men eftersom hon inte var hemma så åkte vi hem igen. Vi har kokat kantareller som nu ligger i frysen och vi har ätit middag och lekt med barnen och sett på bollibompa. Nu sover gumman och Eddy sitter pigg i sin babysitter och hemmet är fint och städat.. Och jag har frihet? OMG, jag ska njuta så mycket ikväll och slå på en film med älsklingen.
Imorgon så ska vi till min moster efter Halie ätit mellis. Vi ska bli bjudna på middag av henne.

En glad liten kille sitter i pappas famn (:

En bra dag

2011-10-17 / 22:28:32
Hej och hå, vi är hemma och har städat lite och har även hunnit få underbart fint besök utav en vän. Vi satt och pratade någon timme, det behövde jag :) Vår minsta katt eller liten och liten ja hon som är yngst, vi försökte ta ut henne idag, för hon behöver verkligen komma ut. Hon var ute i tre timmar, men gömde sig mest i buskarna.. Där efter tog vi in henne igen, imorgon ska hon få gå ut igen, får se hur det går då. Hinner inte blogga mer än så utan nu ska jag äta kvällsfika med min sambo och efter det så blir det sängen för oss båda. Nattinatt!


Man kan ju alltid äta upp pappas hand om man är hungrig ;)

Och sedan somnade han sött i mammas famn <3

Gott och blandat

2011-10-17 / 22:18:17

En svart mössa till den lille i storlek 70.
Pris: 10 kr

 


En mössa till den lille..
Storlek: 56
Pris: 10 kr

Svedjeholmen

2011-10-16 / 18:24:38
Idag har vi varit i Svedjeholmen, vi är fortfarande kvar här. Jag har målat en vägg nere i deras källare och vi har blivit bjudna på mat. Jag och sambon blev så lat så vi stannar här . Han lägger Halie just nu och efter det så måste vi iväg och pumpa i däcken eftersom vi nyss bytt till vinterdäck sen måste vi tok söka efter Halies glasögon, annars kommer gumman få vara utan de imorgon och de hoppas vi inte. Sen blir det väl en bra film här i svedjholmen tur de har så bra kanaler här. Har inge vettigare att säga nu..
HAR uppdaterat i alla inlkägg i TILL SALU mappen så gå in och kika

Barnen igår

2011-10-15 / 23:03:27

DATORN LAGGADE och orkar inte skriva om allt. Ja ni som orkar läsa den lilla texten får väl läsa den :p

Go gumman min igår (:

Lill plutten dricker ersättning. Usch så hans ersättning är vidrig, han har ju en som inte innehåller mjölk. Jag kan inte fatta att han gillar den :p

En nöjd kille som njuter i pappas famn

Halie fick sig en redig smäll igår då hon besökte sin faster.. Hon ramlade in i deras byrå.. AJAJ!

Gumman, leker med sin docka :)

<3

En kväll på olles ;D

2011-10-15 / 22:38:01



Avskyr smärta

2011-10-14 / 15:58:54
Vilken värk mitt prev ger mig. 1-2 gånger i veckan får jag så fruktansvärt ont att man måste ligga på huk i 20 minuter och får släppa allat annat och ligga och ha ont. Tyvärr går det inte att ta bort heller.. Jag får antingen stå ut och se om det minskar eller så får jag ta ut mitt prev. Vilket jag inte vill göra.. Känner att jag är på väg att få det nu så snart blir det säng läge innan vi ska äta middag .. 

Förutom det så har jag mest varit låg idag och tagit hand om barnen, alla dagar kan man ju inte må 100 % helt enkelt. Sambon gör maten idag och han har en kompis här med. Efter det ska vi skjutsa in hans syster till stan och på en fest och vi ska handla lite och ikväll blir de nog film och kanske spel.. Så ser fredagen ut för oss. 

Helgen är här

2011-10-14 / 11:45:24
Ja, godmorgon säger man väl? Jag klev upp elva och somnade runt 1 inatt. Skönt må jag säga, men fick så ont i huvudet igår att det var bara att inta sängen och försöka sova. Nu är det över, men känner mig inte alls pigg och gla som jag hade velat vara. Helgen är i alla fall här och idag är inget planerat förutom att sambo snabbt ska in till chefen angående jobbet. Men han ska inte få schema ännu, SUCK! månaden börjar ta slut snart och han som behövde jobba lite. Så fort man får tur med något så kruxar det alltid tillslut, det är så det varit i ungefär ett års tid nu. Less blir man då. Imorgon ska vi kanske äta middag, spela spel och se film med syskonen. Men har inte riktigt fått ett konkret svar av de ännu så vi ser väl. Har inte så mycket mer att skriva ner nu.. Känner att mitt humör måste rustas upp. Orkar inte städa idag heller, känner bara för att strunta i städning ett tag nu.. Men då blir det riktig kaos här. Men man måste ju få låta allt bara vara ibland också!

Jag har det bästa man kan ha ♥

2011-10-13 / 20:33:23

Dagens foton :)

2011-10-13 / 20:01:31

Blöjbytning på Eddy var det första vi fick göra då vi kom till Husum. 

Halie fann Nowas roliga leksak och ville helst ha den för sig själv. Nowa var mest nyfiken :)

Visst är hon söt? :)

Halie, älskade denna.. Var på väg att köpa en sådan för ett år sedan.. men nu tyck jag hon är lite för stor för den :p 

Eddy ligger och tittar och Nowa kryper runt och är nyfiken :)

Go gubben på bra humör!

PRINSEN!

Nowa flörstade med min sambo, FY SKÄMS NOWA :)

Gumman fick lite fika och mamma fick titta på "får ju inte äta det som innehåller mjök" men tur är väl de ibland, då behöver man inte öka i vikt ;)

Dagen

2011-10-13 / 17:32:48
Kom hem för någon timme sedan. Har besökt Husum och haft det jätte trevligt. Nowa har ju blivit så stor. Hon rä ett år yngre än Halie men det kan man inte tro :p stor tjej med andra ord. Vi var där i två-tre timmar sen vart mamma stressad som vanligt och då åkte vi hem.. Jag gjorde mat och nu är vi mätta och Halie springer runt här hemma medan Eddy och sambon myser lite. Har inte så mycket mer att säga om det nu.. Tjing!

Fotade även idag, de kommer in ikväll ;)

Svar på tal!

2011-10-13 / 11:05:32
Som vid tidigare inlägg så måste jag bara nämna. Jag säljer ut lite barnkläder nu och bara för det så betyder det inte att min brorsdotter fått något.. Hon har fått mer kläder än det jag säljer ut och det finaste. Bara så irriterande att man måste förklara sig så man inte verkar "dum". Min brorsdotter har så mycket kläder att de inte ens hinner använda allt dom fått. Är det inte då bättre att det kommer till användning? ÄH, egentligen ska jag väl inte ens slösa energi på att förklara mig, men jag tänkte att det kanske är fler som undrar det så där har ni svaret. Och som sagt har det ett syfte till varför jag säljer.. Annars hade jag gett bort allting! Nog om det.
Nu ska jag till Husum med mamsen, barnen och sambon. Kanske Halie kan busa lite med Nowa :)

En super nice onsdag

2011-10-12 / 23:13:11
Ja nu är det mycket kläder inlagt här och knappt ett vanligt blogg inlägg. Dagen har jag spenderat såhär:

- Varit i Moliden på loppis med mamma och Eddy, fyndade som vanligt ;)
- Sambon gjorde super god middag och vi hade besök av Malin och Felicia.
- Jag, sambon och Malin satt och målade tecknade figurer som vi imorgon ska hänga upp på Halies vägg.
Förän nu blev vi klara och besöket har gått hem. Nu återstår städ. Typ hänga upp tvätt, röjja undan efter allt ritande och hänga in nytvättat i garderoberna där efter lite tv, kvällsfika och sova. HANN inte träna idag heller. Hur skall jag hinna med mig själv? Jaja, hinner inte skriva mer än så :)


Halie och hennes kusin Felicia igår (:

Mer till salu ;)

2011-10-11 / 19:55:15


Fotot blev jätte dåligt. Men den är röd med prickar på.
Storlek: 86 från polarn & pyret.
Pris: 15 kr

Strumpbyxor till klänning/kjol osv.
Storlek: 74/80
Pris: 10 kr




Röd-rosa dress.
Storlek: 56
Pris: 15 kr

Ett ljus rosa flick set.
Storlek: 50
Pris: 15 kr

Vit tshirt med tryck.
Storlek: 62
Pris: 10 kr

Pyjamas.
Storlek: 70
Pris: 10 kr

Röda byxor.
Storlek: 80
Pris: 15 kr

Svarta byxor.
Storlek: 50
Pris: 10 kr

Klännings-dress eller vad man nu kallar den.
Storlek: 62
Pris: 10 kr

Blåa byxor.
Storlek: 50-56
Pris: 10 kr

Mer till salu

2011-10-11 / 18:56:51



Ett fint pojk set. Använda endast 1 gång.
Jätte fräscht med märket fix
Storlek: 56
Pris: 25 kr

Ett blogginlägg mitt upp i allt!

2011-10-11 / 14:59:28
Det har blivit lite bloppis av min blogg just nu, kommer emellan åt blogga som vanligt med. Men tycker det var enklast att lägga in alla "till salu plagg" här än på facebook. Förutom alla dess kläder som jag hållt på med hela kvällen igår och idag så var vi på ögonkliniken med Halie imorse. Hon hade års kontroll och då kollar man om synen försämrats eller förbättras. Halie hade samma syn som för ett år sedan så ingen sämring, vilket var skönt att höra. Gick ganska bra där idag, särskilt då en av de som jobbar där får leka runt så att Halie tittar, haha. Rätt så kul att se på. Just nu så myser alla i soffan förutom jag, jag går ju runt och söker kläder som barnen vuxit ur. Men det är en bra tidpunkt idag och det måste bli gjort så man slipper fylla förrådet med en massa kläder.

Tre plagg i str 74-86

2011-10-11 / 14:55:34


Rosa byxor med stjärnor.
Fräscha
En bra storlek, Halie kunde ha den från 74 till 92 och kan säkerligen ännu ha den lite. Så man växer inte ur byxorna fort med andra ord.
Storlek: 74
Pris: 10 kr

Fin röd kjol i märket fix.
Storlek: 86
Pris: 10 kr

Klänningar

2011-10-11 / 14:27:11




En välanvänd klänning där det kan tillkomma några enstaka fläckar.
Storlek: 86
Pris: 10 kr

Overaller

2011-10-11 / 12:55:12



Storlek 62
Pris: 20 kr


Dress & keps till den lille

2011-10-11 / 12:39:54


Pris: 20 kr
Märket fix
Storlek: 62


Pris:10 kr
Passar perfekt för den lilla killen.

Storlek 86

2011-10-11 / 12:34:37


Pris: 15 kr


fräsch förutom missfärg vid kragen, du ser om du synar bilden noga.
Pris: 15 kr


Pris: 20 kr

Pris: 15 kr


Pris: 15 kr

Pris: 15 kr


Pris: 15 kr


Pris: 10 kr


Pris: 10 kr

Pris: 10 kr

Pris: 15 kr

Storlek 80

2011-10-11 / 12:14:40


Pris: 10 kr
Den här bodysen gillade jag mycket. Ni kanske ser att det suttit ett märke på den. Det kan man bara skrapa bort med naglarna

Pris: 10 kr

Pris: 15 kr

Pris: 25 kr

Pris: 10 kr

Pris: 10 kr


Pris: 10 kr



Pris: 15 kr


Pris: 10 kr

Pris: 15 kr




Kom nu ihåg att jag kan ha mer kläder i alla dessa storlekar.. Det kommer in eftersom :)

Storlek 74

2011-10-11 / 12:04:41

Av allt jag lägger upp så kom då ihåg att det kan dyka upp mer i denna storlek då jag inte sorterat allt. det här är ju bara en del som jag fotade igår kväll :)

Pris: 10 kr

Pris: 10 kr

Pris: 10 kr


Pris: 10 kr


Pris:15 kr


Pris: 15 kr


Pris: 10 kr

Mer imorgon

2011-10-11 / 00:13:08
Hinner inte lägga in mer ikväll, så imorgon kommer resten av alla storleker in och där efter ska jag söka åt allt annat jag har i lite olika storlekar. Nu säger jag godnatt :)

Storlek 62

2011-10-10 / 22:05:16
Har även mer av kläder i den här storleken.. Det här är kläder som jag redan sorterat och har ännu mer jag inte sorterat som jag lägger upp senare!



Pris: 20 kr

Pris: 15 kr



Pris: 10 kr




Storlek 50-56

2011-10-10 / 20:51:50
Jag har jätte mycket mer i de här storlekarna men fann inte påsarna, får uppsöka de imorgon. Och kom nu ihåg att jag har en värdelös kamera och att kläderna ej är vikta då de legat i en påse..

STORLEK 50


Pris: 10 kr

Pris: 10 kr

Pris: 15 kr

Pris: 15 kr

Pris: 15 kr

STORLEK 56


Pris: 15 kr
Det medföljer även en tomemössa + byxa

Pris: 15 kr


Pris: 10 kr


Pris: 15 kr


Pris: 15 kr



Pris: 10 kr



Pris: 10 kr



Pris: 10 kr

Pris: 15 kr


Pris: 10 kr

Pris: 20 kr

Pris: 15 kr
Det kommer sen mer pojk kläder till nyfödda som set, byxor och bodysar!

Ett kvälls inlägg

2011-10-10 / 18:28:31
God kväll allesammans.
Just nu så skyndar jag mig med ett inlägg medan Eddy är lugn ;) idag gjorde jag maten.. Det blev fläskfilé, svampsås, grönsaker och ris. Så J*vla gott och nu så ska sambon natta Halie och efter hon somnat ska jag fota alla barn kläder, det är alldeles för mycket att spara på. Har redan lagt undan "Halie och Eddys första kläder" och några enstaka som jag inte vill ta bort. Och Felicia har fått så otroligt mycket utav oss nu och hon kommer inte ens hinna använda allt så nu måste vi bort med en del så de slipper ligga i ett förråd och skräpa. Vi hade ändå inte tänkt ha fler barn just nu. Och vill vi ha fler sen så kan man bara köpa nytt ;) men nu börjar Eddy tjura till lite så jag ska ta hand om honom.. Jag lägger in alla kläder som är till salu ikväll !

Hittar så många söta foton på Halie som bebis, kan inte låta bli att lägga in då ;)

1 år sedan

2011-10-10 / 13:39:56
Igår så var det 1 år sedan jag fick "missed abortion" med nr 2. Kan än idag tänka på det. Men idag tänker jag positivt för hade inte det där hänt så hade inte jag haft min underbara son Eddy. Och jag skulle aldrig i mitt liv i världen kunna byta ut honom heller. Jag tror på ödet och har alltid gjort. Jag tror att allt har en mening och ju mer man får gå igenom ju starkare blir man som individ. Jag är tacksam för det jag har nu idag. Men missfallet kommer trots allt alltid bäras med mig och ibland undrar man.. Vad var det för kön? skulle det blivit annorlunda och vad var det som hände? Men det är något man alltid kommer att undra. Men jag har mitt svar och det är "Eddy". Det hände för att att Eddy skulle få en chans att få komma ut till oss.

Jag älskar mina barn mer än allt annat !

Då gumman precis fått glasögon, tänk att hon var så liten då? =)

Energi på topp

2011-10-10 / 13:10:05
Nu är det lugnet här hemma förutom att Eddy ligger och låter i babysittern. Sambon tog en tupplur likaså Halie. Då de vaknar igen så skall vi fixa gästrummet och flytta över massa lådor till annat förråd. Så idag är en städ dag med andra ord. "måsten, måsten göra". Men tur man har sådan energi idag att man orkar. Sånna dagar borde det finnas fler utav. Ikväll tänker jag även lägga ut kläder till salu, en väldans massa. Från pojke i storlek 50 till 62 och från flicka i storlek 50 till 92. SÅ är du intresserade av något särskilt plagg redan nu så kan ni bara kommentera det här så kikar jag innan allt läggs upp, har allt möjligt så ;) Men nog om det nu, Eddy börja kinka sig lite och har säkerligen bajja i blöjan. Så det är bytdags.. So long :)

Hinner med mycket idag

2011-10-10 / 12:15:14
SÅ SKÖNT, lägenheten är riktigt bra städad nu och sambon har precis hämtat Halie och hon ska nu sova lunch. Ska passa på att göra så mycket jag bara kan, har sådan bra energi idag. Ska också göra svamp sås. Fick tratt kantareller av en kompis igår.. Har aldrig tidigare haft sådanna så måste söka lite recept på vad man kan göra med dem. Bloggar mer sen, tjohej ;)

Mycket som händer

2011-10-09 / 23:11:46
Äntligen har jag lite tid för ett inlägg.
Skapligt lite tid man får då man har två barn, man hinner inte med allt trots att man vill det. Vi har varit bosatta i Svedjeholmen under helgen då bilen krånglat. Den funkar och går men slukar bensin som tusan.. Så det är väl mest det vi försöker ordna med nu eller ja min sambo medan jag har fullt upp med barnen. Men nu är vi hemma igen i en halvstökig lägenhet efter allt vi plockat in från gamla lägenheten. Så imorgon blir det storstäd och in i förrådet och tömma. Får passa på medan Halie är på dagis och sambon inte fått pass ännu. Fast det hoppas vi att han får i veckan, han behöver verkligen jobbet nu. Han har fått det, men måste vänta tills allt är klart vill säga. Men i veckan skulle de höra av sig så ;) Ja vad kan jag mer säga? Jo jag mår ruskigt dåligt då jag inte kunnat träna på över en vecka, tiden har inte varit på min sida alls så imorgon tar jag i hårdhanskarna igen, för jag mår bara uselt av att inte träna. det behöver jag för att ha min energi och ork i kroppen helt enkelt. Och dessutom ska jag ha en liten halloween fest om en månad och då vill jag faktiskt vara lite nöjd med kroppen. Vet att jag inte hinner bli så nöjd som jag skulle vilja bli, men att ha tappat några kilon till dess skulle vara "great". Halie fyller även snart år så vi har börjat planera och donat på. Nästan alla presenter är köpa och klara bara en till vi ska köpa, känner mig inte nöjd ännu. Önska man kunde ge henne allt i världen, fast det önskar väl alla sina barn? tur är väl det att hon har mormor/farmor osv osv så hon kommer att få mycket och vara nöjd i vilket fall. =) Längtar tills hon får öppna hennes stora paket, jag själv skulle vilja ha en sån i hennes ålder. Ja ni får helt enkelt se på hennes födelsedag som sker snart. Nu ska jag hänga upp tvätt, röjja undan det värsta, sova ner Eddy och där efter mysa ner mig med min karl i sängen..

Typiskt

2011-10-07 / 20:34:18
Vad skall man säga om gammbilar? jo det är mer laga än köra. Nu har det hänt igen, så sambon är ute på mammas gård och försöker finna felet. Tur är väl det att mamma har samma modell som vi som bara ligger här och skrotar som vi kan ta delar ifrån. Vi får hoppas att felet går att åtgärda snarast nu då sambon när som helst kommer börja jobba 2 mil bortanför där vi bor. Förutom det så var vi på bibblan hela familjen idag, vi lät halie få leka av sig och där efter så åkte vi till gottne loppisen, där vi fyndade som vanligt. Dom har så mycket fräscht och nytt där så man går bara +.. Och nu är vi i Svedjeholmen och blev bjudna på pizza av min mamma och ska sova över här så sambon kan grejja med bilen. Inte mer än så, nu ska jag se film med min syster.. Hon håller i Eddy just nu, so long och ha en bra helg

Fullt upp

2011-10-06 / 19:33:50
Då man trodde att alla barnen slagit sig till ro så vaknar båda samtidigt "igen". Har hållt igång precis hela dagen lång. Vi har tagit nästan allt ifrå gamla lägenheten nu och då vi kom hem var det bara till att rensa och städa här hemma med. Och nu pendlar jag mellan att springa in med Halie i rummet samtidigt som jag bloggar. Och Eddy ligger i soffan och små gnäller och söker efter mat. Sambon åkte snabbt på affären och självfallet sker det just då. Tur han snart är tillbaka så man kan turas om nu då båda är tjuriga. Jaja, måste ta hand om barnen nu! får blogga mer sen helt enkel.t

♥ Två av mina bästa ♥

2011-10-06 / 09:48:50

En dag med massa "måsten"

2011-10-06 / 09:35:28
Godmorgon.
Imorse så försov sig Halie och sambon så hon blev hemma idag, just nu så duschar hon och det har även jag gjort. Eddy ligger och sover. Då de alla är vakna så ska vi iväg med flera lådor kläder till klädinsamlingen, varför kasta då det finns barn som behöver kläder. Skönt att ha rensat bort en hel del i alla fall. Efter det så ska vi upp till gamla lägenheten och ta bort resten av grejorna som finns där. I slutet av oktober så skall ju lägenheten vara klar och städad. Vi funderar på att dra oss mot Själevad hållet nu då sambon fått jobb i Bjästa. Vi vill absolut inte bo där, så Själevad blir i alla fall en liten bit närmare än Domsjö, bara det sparar ju in lite bensin ;) Men så är det planerat i alla fall. Ska bli riktigt kul att börja titta på lägenheter och denna gång ska vi välja lägenheten vi absolut vill ha och nederplan är nästan ett måste nu då vi ha barn och djur.

Tankespridd

2011-10-05 / 19:33:24
Ibland så är allt så jobbigt. Och då menar jag med allt. Det kommer dagar då man är super lycklig och dagar då man är super deppig. Tillhör det här tänkandet då man blivit mamma? Man vill visa sig vara den bästa mamman i världen men ibland känner man sig som den svagaste och önskar att man kunde gå in i sovrummet och bara bo där för en dag. Men så funkar det inte, men det borde ju inte vara olagligt att skriva om det heller. Jag kan tänka mig att en del mammor förstår vad jag menar. Idag är en sån dag då jag helst skulle vilja strunta i alla måsten och bara "vara". Men nog om det nu, kvällen är här och ett barn sover och nu ska jag försöka finna min kropp ro och få ny energi till mina älsklingar imorgon.

Förutom mitt tanketal här ovanför så har vi slängt massvis med skräp ifrån förrådet och jag har även frostat av frysen idag. Var ju som snöoväder där inne för ett tag sedan. Men nu är den fräsch igen och varorna blev helt plötsligt så lite av. Hade tänkt tvätta ur kylskåpet också. Vi får se om det blir ikväll eller imorgon ...

Ni kanske undrar hur det går med träningen?

Jo den går super bra, har bara inte kunnat träna på några dagar nu då det hänt så otroligt mycket. Så imorgon blir det 40 minuters pass, OTROLIGT skönt det skall bli ;)

Trots alla jobbiga fasor i ens liv så kommer ni alltid vara NR1 i mitt liv och de två jag älskar mest av allt. Utan er vore jag inte den jag är idag, tack för att jag får ta hand om er och jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få en bra och trygg uppväxt.

Sover borta

2011-10-04 / 19:10:22
God kväll.
Befinner mig i Svedjeholmen, något med bilen måste fixas så vi blir här tills imorgon. Eddy har sovit sen tre, så han lär ju vakna vrålhungrig snart. Men kan inte skriva mer nu hela "mellanslags knappen" på datorn är ju helt paj.

En tidig morgon

2011-10-04 / 07:59:59
Sitter här hemma med en otålig och påklädd Halie, hon ska precis iväg på dagis för sambon kom nyss hem ifrån nattpasset. Då han kommer hem igen så ska han sova och jag ska tvätta, städa och vila en stund. Tror att jag börjar med vila nu då Eddy liks sover. Han brukar ju vakna runt nio-tio snåret.

Runt halv tolv kommer stumpan hem och ska sova lunch och efter det så ska hon och sambon upp. Och då ska vi fixa massa ärenden, men nu ska jag göra annat.. Hörs av senare ;) pusshejs!

Snabbt kvälls inlägg

2011-10-03 / 23:28:18
Alla sover, äntligen. Sambon stack iväg och ska jobba natt pass och Eddy har varit grinig sen dess. Men jag har ju som sagt inte ätit/druckit mjölk och Eddy har varit på bra humör igår så testade jag att äta en rätt som innehöll mjölksocker "peppar, peppar".. Eddy vakna nyss. skall snabba mig..

Jo och efter jag åt det igår så fick han skrik attack ikväll så nu kan man nästan konstatera att han inte tål mjölken. Men oftast brukar man tåla mjölken igen då man blir äldre så det hoppas vi på. Jag själv tålde det inte som bebis.

Idag har vi inte gjort något särskilt roligt. Nu på kvällen så har vi sökt massvis med adresser och nu är alla inbjudninagr färdiga att skickas. Så imorgon klinkar de ner i brevlådan och sen hoppas vi att vi funnit rätt adresser så alla får de hem i brevlådan. Nu måste jag in till lillkillen min som "egentligen" borde sova.

BTW, 2011-10-03 eddy skrattade HÖGT & LIVFULLT för första gången

FAMILJEFOTO ♥

2011-10-03 / 13:20:47

Lite foton från helgen

2011-10-03 / 13:10:44
Goddagens.
Sitter här hemma med en pigg liten pojke som sitter i bilstolen och pruppar. Sambon och Halie sover tillsammans i hennes rum, då de vaknar så skall vi till Svedjeholmen.. Sambon ska göra nåt på bilen "som vanligt" haha.

I helgen har jag haft det bra, känner att jag fått ny energi till mina barn..

Vi fick höra att Halie bitits idag med, alltså blir så förvånad.. Vad är det som gör? det borde ju finnas anledningar då ett barn biter ofta.. Helt otroligt att man själv aldrig ser det, blir nästan arg och ledsen då jag själv inte ser vad som gör att hon gör det, undra om man ska sitta där under en dag då hon är där. Men men bjuder på lite foton här nedan.

Sambon tvättar vårt nya tillskott.


Morsans nya bil ;) tvättning på G här med

Såhär trött blev Eddy i slutändan :)
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥