Halie & Lucas leker

2011-08-31 / 21:38:36






Roliga videoklipp på Halie och Lucas.
Halie blev nog lite kär i Lucas. Hon gjorde allt för att krama honom och då det väl gick så vägrade hon släppa honom.

Ställ frågor, ni får ett video inlägg som svar :)

2011-08-31 / 18:56:20

Ett måste innan ögonen slocknar

2011-08-30 / 19:52:55
Skönt, båda barnen sover nu och somnade samtidigt. Sambon ska jobba natt nu tre dagar i rad, skönt att han får in lite pass nu såhär slutet på månaden. Han har sovit massvis med timmar idag så det ska nog gå galant på jobbet. Jag ska strax ordna med tvätt, städ och sen njuta framför tvn.

Jo föresten har ni några vanor ni alltid MÅSTE gör innan ni lägger er för natten? det har jag.

- Lägger alltid fram mina och barnens kläder.
- Kollar almenackan och kryssar för dagen.
- Plockar ut kläder ur barnens väskor och in med nya.
- Hänger upp tvätt.
- Kvällsfika

Det är något som jag bara MÅSTE göra innan jag lägger mig, annars kan jag inte sova !

En envis liten pojke om kvällarna

2011-08-30 / 12:25:33
Igår fick vår lilla prins humör igen, skrek konstant i någon timme och inget ville få honom glad och det kom ju naturligtvist då Sandra var här. Tillslut så var det bröstet som vann och fick honom lugn. Jag använder ju magdropparna dom funkar si sådär på honom, han har blivit lite bättre för nu kan det hända 3-4 gånger i veckan istället för varje dag så man har ju fått mer ork och energi själv som mamma.

Ibland funkar nappen :)

Dunder mys på hög nivå

2011-08-29 / 23:14:23
Har haft dunder mys med finaste Sandra idag/ikväll.. Vi har gjort massor och hon har stått ut med mina livfulla barn som är duktig på att sluka all energi man kan ha, så jag tror nämligen att Sandra lär ha lite ont i huvudet nu efter en fullfart dag med oss. Men det är alltid kul att ha henne här, alltid så mycket att prata om. Förutom att hon varit här så var det Halies sista inskolnings dag idag. Vi lämnade även henne 1 timme där och det gick ju kanon bra så imorgon får hon stanna alla timmar som hon ska vara där, men jag känner på mig att det kommer funka. Det blir sambon som skjutsar ner henne imorgon så tar jag hand om Eddy här hemma. Ska faktiskt bli lite skönt att hon får leka av sig och vi kan ta det lugnt och även göra bort saker som man inte kan göra då hon är hemma. Hoppas bara att det inte blir så många ledsna miner ifrån henne imorgon, will see.

Min finaste pojk, fotot har gudmor tagit :)


Nu så tänkte jag inta min sköna säng och myspysa med mina killar och se på TV så godnatt!

En välförtjänt kväll

2011-08-28 / 19:04:17
Kan börja med att kvällen igår var helt kanon.
Började med lite stress sminkning är hemma och där efter så gick jag upp till geneskolan där min bror och hans polare satt och festade. Jag umgicks med de en stund innan Lelle hämtade upp mig. Vi fick stressa oss en hel del och kom till förfesten efter tio, satt och umgicks och hade det trevligt och sedan blev det taxi ner mot stan. Först var det tänkt att gå in på Olles men då kön var så otroligt lång så bestämde vi oss för att gå till harrys istället. Där var det väldigt lite folk till en början men runt ett tiden så dök det in fler och fler. Träffade några bekanta ute, kanske inte så många jag hoppas på, men jag hade ju fint sällskap så vad gjorde det. Då harrys stängde så drog vi oss vidare där förfesten var, för jag behövde mina saker. Och där var vi vid tre och jag ringde runt och försökte finna skjuts och vid fyra så ordnade min moster ett skjuts åt mig, så hem kom jag. Måste tacka Lelle för en kanon kväll och det hon bjudit på. Är enormt tacksam..

Nu idag då jag vaknade så kände jag mig riktigt kry, så härligt att man dricker måttligt och ändå kan gå runt här hemma pch slippa ha huvudvärk så det var riktigt GREAT! Idag har vi även vart hos mamma en sväng då min sambo ville klippa sig, nu är vi hemma och Halie är riktigt över trött.. Sambon försöker få henne till sängs, går inte så bra just nu så jag får väl se om jag måste hoppa in och hjälpa honom snart.

Jag som är fotoman glömde fota under hela förfesten och harrys, men fick några foton på efterfesten, se nedan!

Fullt ös med grillning vid geneskolan, var här en stund innan det var dags att dra vidare.

Grabbarna grus på partyhumör?

En super trevlig kille!

Jag ser så wierd ut och är fortfarande uppsvullen, suckisar på det. Längtar tills jag får börja träna, Lelle är lika vacker som vanligt :)

Vackra brud

Stefan gjorde sitt bästa för att kunna få balans på denna boll, bra gjort för att vara full :)

Trötta karlar efter en kväll på krogen

Fest eller inte, det är frågan?

2011-08-27 / 13:56:03
Varför ska sällskap och alkoholförtäring vara något man suktar efter vid vissa tillfällen. Skulle ut med en barndomsvän ikväll men något dök upp, nu är jag erbjuden att sällskapa med en annan barndsomvän. Och jag velar fram och tillbaka, min sambo kommer bli tokig på mig för först säger jag att jag ska ut och sen inte. Och nu vet jag inte alls vad jag vill. Jag går och får ångest över tanken att jag vill ut, samtidigt som jag tycker att jag är värd det. Så nu sitter jag som ett frågetecken här hemma medan barnen sover. (Halie har sovit i två timmar nu, OMG) Men ja ni ser väl hur det blir, jag lär ju uppdatera om det. Och till er som sitter där hemma och tycker att det är fel att gå ut om man ammar/har barn osv så kan ni bara hålla igen truten. För om jag ska försvara mig och ni vill veta så dricker jag mig aldrig för full och barnen är i bra händer,  ALLTSÅ med deras pappa. Och jag tror de klarar en kväll/natt utan sin mamma. Var bara tvungen att säga detta fast än jag går min egna väg trots vad vissa tycker och tänker. Jag är lycklig med mitt liv och mina barn och jag spenderar mina dagar med de dygnet runt och det trivs jag väldigt bra med. Men att få ta sig ut lite någon gång ibland ger även mig ny energi.. Men vi får se vad som övervinner ikväll.. En utekväll med en barndomsvän eller mys kväll med sambon, will see!

En runda till moster

2011-08-27 / 12:00:39
Morgonen började sju för oss alla.. Sambon drog iväg på jobbet och vi andra käkade frukost. Där efter blev det duschning för mig och Halie och efter det så trippade vi ner till min moster. Tyck tiden gick så fort där nere, men vi hann prata och fika tillsammans. Herregud så jobbigt det var att gå hem med en syskonvagn+ hund i dessa stup backar. Det är nog jobbigt att gå i dem själv, men måste skryta och säga att man gör det bra som mamma om inte annat får man motion och muskler ;)

Dagens alla aktiviteter

2011-08-26 / 21:01:06
För er kräsna, bör ej läsa.

Så skönt att komma hem nu efter full rulle sen sju imorse.. Det började med dagis, Halie lekte och hade kul till strax innan tio då det var dags att gå på en efterkoll, pratade om preventivmedel och hur allt gått dessutom kollade vi hur stygnen läkt och det såg kanon bra ut. Men tillbaks till previntivmedel, jag och sambon har valt att använda (kom inte på namnet) men en grej man lägger i livmodern, den kan ligga kvar där i i cirka 3 år och dessutom förstör den inte hormonbalansen, precis det vi var ute efter. Skulle vara rätt jobbigt om man vill ha mer barn senare i livet och att det tar tid innan man blir gravid, fast tro nu inte att vi planerar det. Vi är nöjda med våran tjej och kille just nu. Men som sagt ska vi ha fler i framtiden så blir det efter att vi båda fått två fasta jobb och kanske ett hus :) men nog om det, vi är nöjda över det vi har nu och nu ska det satsat på dom, pluggning för min del och ett fast jobb för min sambo skulle inte sitta helt fel jäklarns svår arbetsbranchen är nu, ett stort suck på det.

Efter allt det så hann jag och Halie tillbaka till dagiset, precis lagom till lunch.. SÅ vi åt och Halie fick umgås en liten stund till med barnen innan jag åkte hem och la Halie. Sambon stannade också hemma eftersom han jobbat natt. Jag, mamma och Eddy vi drog vidare på ärenden i stan och efter det blev det lite handling på coop och willys. Då vi väl kom hem så blev det middag och efter det lekparken.. Halie somnade på studs då vi kom hem och Eddy blev pigg och tjurig.. Pappa har nyss badat honom så nu är han ren och fräsch efter hans spymaraton.. Då han blir lite gladare så ska dricka loka och äta chips rör, MUMMA! Ha en trevlig fredag.

Underbaraste vän ♥

2011-08-25 / 21:54:43
Sitter i vardagsrummet nu med en pigg liten pojke som är gnällig ikväll.. Man får amma, guppa med han och sedan är han nöjd en stund. Han sitter äntligen i sin babysitter, men han brukar inte vara nöjd alldeles för länge så vi skall snart inta sovrummet och då ska jag försöka sova ner honom. För imorgon ska jag upp med två barn själv, så det blir full rulle med andra ord. Sambon kommer hem efter sju, så han skjutsar oss till dagiset så vi slipper stressa med vagnen dit ner. Sitter även och smuttar i mig coca cola, herregud så gott det var ikväll..

Måste bara nämna några ord om min absolut bästaste vän.
Min finaste Sandra "Edddys gudmor". Är den underbaraste tjej kompisen jag mött, vid alla lägen och tillfällen så har hon stöttat mig.. Finns alltid tillhands då man behöver henne som mest. Hennes ord och hjälpmedel har alltid gett mig styrka framåt. En tjej som henne ska man vara rädd om, och det är precis vad jag är. Jag har henne i mitt hjärta och dit har hon kommit för att stanna. Hon är en tjej som gör världen lite bättre än andra. Vacker på på in och utsidan, många skulle göra vad som helst för att vara i hennes kläder. Jag avundas henne och är så glad över att få ha henne i mitt liv och att jag får dela alla glädje och sorg dagar med henne. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Tack för att du är du och ingen annan för jag älskar dig precis som du ÄR!

Inskolning på dagis, dag 3

2011-08-25 / 13:53:32
Två dagar sedan nu, här är det fullt upp med två barn, djur och inskolning på dagis. Och det går alldeles utmärkt. Halie märket knappt av oss utan har fullt upp med att leka runt med allt och alla. Men trevligt har vi haft det där, de andra föräldrarna är riktigt goa och detsamma med personalen. Så nu känns det riktigt bra att hon hamnar där. Halie behöver full fart och vad är inte bättre då än dagis? Idag så åt vi lunch där, samma igår. Men idag åt Halie bättre, igår var hon mest nyfiken på alla barn som satt där. Imorgon så ska jag dit själv med barnen eftersom att sambon fick natt pass nu ikväll. Har ju haft lyxen att ha honom hemma i typ två veckor utan jobb. Men jobb ger pengar och det är på det man överlever. Ska även på efterkoll imorgon vid tio, så vi kommer få springa ifrån dagis en stund och sambon kommer få kliva upp en snabbis så att han kan ha koll på barnen efter det så går jag och barnen tillbaka till dagis och sambon får gå hem och sova igen. Ibland är det full rusch och lite sömn som gäller!

Förutom dagis idag så skall vi till ögonkliniken med Halie klockan tre och därfter handla hem någon middag och lite frukost.

Mammas två små guldklimpar

Och hur går det med lille Eddy?
Till och från på kvällarna, ibland jätte ont i magen och är onöjd hela kvällen tills han somnar, men då sover han nästan hela natten, ammas bara en stund och sedan sover han vidare. Kan inte klaga då han faktiskt ger mig sömn. Annars växer han och frodas som han ska.. Har redan storlek 62/68 så han är en riktig karla karl.!

Napp barn?

2011-08-23 / 21:04:52
Eddy tjurade ikväll som alla andra kvällar, men då testade vi nappen och då somnade han. Har börjar inse att han kanske vill snutta lite på kvällen men då har jag mjölk och då blir han arg, kanske nappen funkade just därför. Ska se imorgon kväll också hur det blir. Nu är han vaken igen och lite gnällig. Ska testa och se om det går att amma honom nu.

En kanon dag trots regn

2011-08-22 / 22:17:00
Det började med bvc "läkarbesök" för Eddy. Hade totalt glömt bort att det inte var spruta denna gång så det var väl tur för min del. Han vägdes, har gått upp 200 gram på fyra dagar och var 58 cm lång. Så han växer med en väldans fart vår lilla grabb.

Efter det så rullade vi bilen mot Svedjeholmen "ovanligt, not". Men dit skulle Nattis och Lucas komma. Då de väl kom så lekte Halie och Lucas för fulla muggar. Dom gick suveränt bra ihop, blev nästan förvånad. Det enda var väl att Halie ville krama Lucas så hon höll fast honom och vägra släppa så då blev väl Lucas lite ledsen. Men det gick fort över. De gick riktigt bra och skönt var det att få se Halie leka och ha riktigt kul. För skratta gjorde de massor av gånger. Håller just nu på att slänga upp ett videoklipp vi fick med då de hoppade runt i hallen samtidigt som de fann godis de käkade upp. Videklippet kommer finnas på min facebook.

En grymt bra dag och för första gången så hittade inte Halie på en massa hyss utan hon lekte och hade det skoj. Älskar då det är så.

Då vi kom hem så var Halie tröttare än tröttast, tog en timme innan hon ville somna hon var så kel go så jag valde att lägga mig bredvid henne just ikväll. Det gillades starkt och somna gjorde hon. Nu håller sambon på att sova ner den minsta. Efter det så ska jag hänga upp tvätt, äta kvällsfika och städa undan lite för imorgon ska Halie inskolas på dagis, spännande!

Några av alla foton, orkar inte lägga upp några fler!


Såhär glad var Halie idag

Eddy höll sig vaken en liten stund då vi kom fram men resten av eftermiddagen så sov han

En glad farsa :)

Lilla Lucas och Nattis!

Min bror kim och hans dotter, att spela samtidigt som man tar hand om dottern verkar funka kanon :p

Halie och Lucas

Skrattade och tjoade hela dagen lång :) underbart att se på.

Go pluttarna!

Snart bvc med den minsta

2011-08-22 / 11:30:09
Nu sover barnen, oho så tyst det blev här hemma. Jag hade tänkt ta en snabb dusch och sminka mig. För 13.30 så ska vi på bvc med Eddy för läkarbesök.. Huvva, då är det spruta för hans del, avskyr då det är sprutdags kan inte låta bli att lida med dem och tårarna får man försöka hålla inom sig. Men tur det ger något bra med sig. Efter det så ska vi umgås med Nattis och hennes son.. Även min bror, hans tjej och deras dotter. Blir nog trevligt. Tur man kan hitta på saker trots detta skit väder.

Sambon och Halie i början av sommaren!

KARLAR!!

2011-08-22 / 10:26:03
Karlar säger väl allt?
Man be dem gör en liten simpel grej, men tror ni att det blev gjort? NÄDU, vaknar nu klockan tio och försöker få tag i bvc då vi inte kom ihåg tiden idag. Pengarna på mobilerna är slut och min bankdosa är borta så jag kan inte ens fylla på mobilen. Som tur va så gick det att skriva något sms så jag fick be min mamma ringa bvc, så får hoppas att hon får fram vilken tid vi ska vara där. Kan ju ha varit imorse med.

Alla är vakna här hemma iaf, och snart ska Halie äta och sova lunch!

Bättre söndag än de andra

2011-08-22 / 00:02:27
Hej och hå, så dagarna går.
Sitter här nu sent in mot natten, Klockan är ju fan tolv. Men ska sova efter detta inlägg var det tänkt. Sambon har somnat framför tvn, trots att han sovit hur mycket som helst.. Förstår inte hur män kan sova så mycket?

Imorse då jag vaknade så tog jag syskonvagnen med barnen och trippade ner mot Svedjeholmen till mamma och de andra. Satt där och umgicks några timmar. Sedan kom sambon och Sandra dit en stund. Efter det så blev det thai mat och brorsan var även med och åt med oss. Orkade inte göra mat idag så då passade en box suveränt bra, fast Halie fick burkmat.. Tur det finns billigt fusk till de små :) Där efter så pratade jag och Sandra resten av kvällen. Hon åkte hem vid tio. Jag satt mig här och då ringde en barndomsvän som jag inte talat med på ett år. Hur underbart som helst. Vi kanske ska ses en dag nu till helgen och prata och dricka gott, lyxigt ;) sker inget annat så blir det nog så..

Men nu hör jag hur Eddy ligger och vrider och vänder på sig, hungern börjar väl tala så nu är det dags för sängläge och ge min underbart söta son lite mat.

Foton på de små kusinerna.. Tagna idag!

Gubben vrider och vänder på sig

Min brors dotter Felicia, så otroligt söt!

Gubben ligger och modellar för mamma :)

Börjar bli lite sömnig :)

Vackra lilla flicka!

Eddy begär mer

2011-08-20 / 23:00:02
Nu begär lill gubben mer mat, har försökt få honom nöjd hela kvällen men det är tomt i mina bröst.. Har försökt så länge så nu får han lite ersättning. Var så nöjd nu då han inte behövt det på två dagar. Men är han hungrig så måste han ju få bli mätt. Under natten kommer jag nog producera massvis och har jag tur så går det bättre imorgon.

Idag så har vi varit i Svedjeholmnen och umgåtts. Sambon och min mamma gjorde även hemmagjord pizza, blev suveränt gott. Var på lite halv dåligt humör där "tur mamma är van". Men ibland har man även sådanna dagar. Lite gladare nu. Halie somnade fort ikväll så det gjorde kvällen ännu bättre. Sen har man gotta i sig lite ostkrokar och loka. Ser en film på tv 4+ som är grymt bra. Och den börjar nu så HOJ!

Det bästa jag har

2011-08-20 / 09:37:19

Super fin dag

2011-08-20 / 09:20:56
Godmorgon lördag.
Klev upp halv nio och min sambo halv sju med Halie. Har legat och amma Eddy imorse sen sov vi en liten tupplur där efter gick vi upp med de andra. Idag har vi väldigt fint väder här i norr så jag funderar på om man ska göra något. Man kan ju inte sitta inne nu då man fått fin vädret hit, dessutom kommer det nog inte vara så länge till. Inte länge kvar till vinter tiden är här så säg.

Eddy var för första gången världens bästa bebis igår.
Ha skrek max 3 sekundet. Vi fick honom lugn. Började med dropparna i förrgår så han fick då och igår kväll.. Och direkt efter amningen så gick vi runt med han, lät han ligga på mage och masserade. Och det hjälpte bra. Han sov som bara den igår, halva kvällen och hela natten. Helt otroligt, han har nog haft för ont i magen tidigare. Vi får hoppas att det fortsätter såhär nu :) Man blir väldigt nöjd själv då man lyckas.

Dollarstore med familjen

2011-08-19 / 19:28:32
Imorse så drog vi iväg till dollarstore. Vi lämnade av Kiara hos min mamma och då såg vi att min syrra var vaken så vi kollade om hon ville följa med och det gjorde hon. Väl vid dollarstore så köpte vi massor.. Blev mot 800 kr, men man får ju faktiskt en hel del för det priset. Gick ganska snabbt och denna gång var barnen snälla. Halie var lugn och Eddy sov under hela resan och inne på affären. Då vi var klara så åkte vi snabbt in mot stan för att se om min syster kunde finna en mp3, men icke då. Så vi drog iväg på frasses och åt. Då vi väl satt oss ner för att äta där inne så var det fullt med getingar som kommer emot en, jag har stor FOBI för getingar så vi satt oss utanför där det fanns bord men efter en stund till så kom det tre styckna dit också. Gick inte ens att sitta där så det slutade med att vi stod och åt vid bilen. Tycker att personalen borde tappa folk då de inte gör något åt det.. Efter det så åkte vi raka vägen hem och alla somnade i bilen förutom chaufören. Skrattade väldigt mycket åt min syster då hon höll på att somna, hennes huvud for upp och ner och helt plötsligt kommer det förbi en racerbil och hon flyger upp skrämd som ett höns, men det har hon inget minne av då jag berättade det för henne. Roligt var det i alla fall. Då vi kom fram till min mamma så befann sig mr olsson där, längesedan man såg den karln, vi pratade lite och han fick se Eddy för första gången. Efter det så drog vi oss hemåt och städade och hade en överdrivet aktiv Halie som sprang runt och var jätte dum med katterna, vet inte vad som flugit i henne men hon är verkligen i en trots just nu. Bara att härda ut som förälder. Just nu så lägger sambon henne och Eddy ligger och vilar i vårt sovrum. Då det är lugnt här hemma så ska vi inta soffläge och se lite film, vi får se vad tv utbudet har ikväll.

Halie ville smaka av min systers glass och min syster fick inte tillbaka den efter det!

Ser lite lodis ut, men att äta bland getingar var inget jag ville, detta funkade bättre enligt mig :)
Sambon donar på innan vi beger oss för hemfärd.

Ett litet foto på kramfors

En onöjd pojke om kvällarna

2011-08-17 / 12:54:58
Hej världen ..
Sitter vaken med min äldsta just nu, jag sov ju ut imorse då sambon fick gå upp ruskigt tidigt med Halie.. Klockan fem börja hon bråka och ville upp, helt otroligt hur hon ändrat sin sömn.. Tror vi ska ha henne uppe lite längre ikväll och se om hon sover mer då. Men då Halie sov lunch så la sig sambon också och jag klev upp med Halie.. Ska låta han sova en stund till sen måste jag väcka med han så han inte sover bort hela dagen. Eddy lär också vakna på en stund så.

Idag sker inget planerat, men känns drygt om man ska behöva sitta inne hela dagen, Halie blir ju ett monster här hemma. Särskilt nu då vi har en BÖL katt, Halie är så dum mot henne och vår knäppa katt ska gå till Halie hela tiden.

Som sagt, många på facebook har läst att Eddy är skrikig varje kväll i cirka 6 timmar. Det har varit så i över en vecka nu. Han är skrikig vid samma tidpunkt trots att han fått mat, bytit blöja på, inga tänder på G osv. Vi har listat ut att det kan vara tre saker tack vare facebook folket.. Hård i magen efter ersättning, inte tål mjölken i ersättning eller en liten kolik. Men vi ska testa oss fram nu för att se vad det är som gör han så arg på kvällarna.

Lunchtime

2011-08-16 / 11:42:05
Då sover alla lunch här hemma förutom jag och Eddy.. Eddy sitter och små gnäller i babysittern. Han har varit så onöjd de senaste dagarna och varför vet jag inte, kanske magknip osv. Han har varit lite dålig på bajsfronten trots att han äter precis som vanligt.

Vi har i alla fall funderat på att åka till någon lekpark så Halie få aktiveras lite. Det är regnigt men vadå det finns egentligen inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det är väl det enda vi kommit på att göra.

Längtar så otroligt mycket till på fredag nu, ska bli så härligt att få inköpa lite mat, frukost, höstjacka till Eddy osv. Första gången man får dubbla barnbidrag med.

Tummen ner på vädret

2011-08-16 / 10:22:22
Idag klev jag upp nio och sambon halv sju med Halie. Men han ska sova lunch samtidigt som Halie ska sova. Eddy har också somnat om ännu en gång. Han sov riktigt bra igår.. Somnade vid tio på kvällen vaknade 01.00 och ville ha mat och sov vidare.. Ville ha mat vid halv sex och därefter vid sju imorse och sen sov vi till nio. Halie klev in i vårt rum efter fyra imorse. Men som tur var så somnade hon om till halv sju.. Men ska snart ge henne lunch och sova ner henne för hon är trött, sitter och gnäller hos pappa i soffan.. Och Eddy ligger bredvid mig och sover.

Undra vad man ska hitta på idag då? vädret är ju inget att hurra för. Och nu tre dagar innan man får pengar så är man ganska så fattig.. Och vi har ju varit inne i några dagar nu och Halie behöver aktiveras, jag får försöka tänka ut något medan Halie sover lunch. Men men ska göra annat nu!

Ensamstående gör det bra!

2011-08-15 / 16:24:02
Sitter hemma hos mamma och resten med Eddy idag. Kände att det varit en sådan tung natt och morgon så jag behövde komma ut lite. Har nyss fått middag och ska väl hem på någon timme och äntligen få umgås med sambon och Halie såklart. Har ju inte träffat sambon så mycket nu under helgen då han jobbat och jag har gjort annat.

Folk som är ensamstående föräldrar med små barn gör det riktigt bra. Har fått känna lite nu medan sambon jobbat mycket och guuud så jobbigt det är, inget att rekomendera. Hade det bara varit ett barn så hade det gått så mycket lättare men med en liten bebis, hund, trotsig dotter på snart två år då blir man riktigt slut på. Särskilt då dottern gör allt för att trotsa mamma. Vill bara säga att ni som är ensamstående gör ett ruskigt bra jobb. En eloge till DOM!

För tidig morgon

2011-08-15 / 07:04:05
Kan man vara såhär less.. Jag brukar kunna ta det som det kommer med barnen men det har varit riktigt jobbigt ikväll/inatt/imorse.. Så fort Halie somnade så bråkade Eddy med mig i massvisa timmar. Inget dög, då jag väl fick honom att somna vid elva så somnade jag själv helt utmattad. Han vaknar fem och vill ammas precis då han är påväg att somna hör jag hur Halie har vaknat upp och hällt ut all mjöl på golvet.. Kände hur arg jag blev inombords la henne i sängen igen och har hållt på i över en timme men hon vägrade somna om så nu måste man vara vaken och jag känner mig inte alls på humör, för det är KAOS i lägenheten och det har nog aldrig sett värre ut än såhär. Trots att man fin städade i förrgår. Halie stökar ju ner exakt hela tiden.. LÄNGTAR till att sambon kommer hem, han kommer kring åtta. Han har säkert mer energi åt Halie än mig just nu. Orkar inte ens vara glad. Hoppas humöret blir bättre senare, nu ska jag göra annat.. Tjingelingen!

Möhippa och krogen

2011-08-14 / 19:26:50
ÄR SÅ TRÖTT, och Halie vägrar somna.. Går in och ut hundra gånger idag.. Och idag har jag inget psyke till det. Men det är ju självklart då hon ska jävlas som mest. Under hela dagen har hon faktiskt varit go och snäll så det tackar jag för. Eddy är i alla fall mätt och belåten.. Har precis somnat i babysittern.. Dessutom är det kaos hemma och jag orkar verkligen inte städa ikväll så jag låter det bara vara till imorgon så får jag ta krafterna till att städa då. För har man sömn i sig går allt så mycket lättare. Nog om det nu ..

Igår så var det möhippa för mammas kompis. Vi drog in henne på stan och hon var klädd i slickade tights, vit tröja där det stod en hel del och en kondomhatt på skallen. Hon fick olika uppdrag att göra på stan och hon slutförde varenda en, var rätt så roligt att se henne gå runt där. Efter det så kom Eddys gudmor till stan.. Hon följde med oss hem och vi ordnade oss. Valde att gå ut igår, drack mig inte nå särskilt full blev bara 4-5 öl och jag trivdes som fisken och jag kände hur värd jag var det. Har varit så otroligt less nu på slutet och känt att jag behövt komma ut lite så det var riktigt välbehövligt. Eddy fick ju matas med ersättning, vilket han tar jätte bra. Pumpade även ut en måltid innan jag tog en öl. Sambon fick ha sina två barn för första gången själv, det hade gått bra och han tyckte nog om att få rå om de själva litegranna. Men nu imorse vid nio så åkte älskling in på jobbet och jag tog över. Har gått rätt bra idag, har som inte varit bakis mest trött. Men har ju haft så snälla barn under dagen så jag kan inte klaga då.

Men nu till kvällen..
Började med att sambon och barnen skjutsade in mig och Sandra till stan, vi satt oss vid hamnparken och snackade. Sandra valde att vara alkoholfri förutom att hon tog ett glas vin. Men jag pimplade i mig någon välförtjänt öl och vi hade det allmänt trevligt. Någon timme där efter så uppsökte vi toaletter där jag kunde pumpa lite bröstmjölk. Gick ju kanon och pumpen funkade as bra på mig. Efter det så mötte vi upp min mamma och de andra tjejerna. Vi satt ute ett tag till och hade det allmänt skoj, efter det så blev det merry can för oss alla. Vi hade hört att det skulle vara trubadur men då vi väl kommer in så var det nå jävla "death metal" inget jag lyssnar på för fem öre och ändå är jag allätare. Gick inte ens att surra där inne så vi hade först tänkt att dra direkt men bestämde oss för att sitta kvar en stund. Det var inget folk jag kände där, men vi tog någon öl och sedan bestämde vi för att dra mot olles.. Väl där så blev klockan mycket och vi hann aldrig ta oss in utan vi satt där utanför och umgicks istället då kom brorsan och hans polare ner dit så då blev det ännu trevligare. Efter det så tog vi oss hem och Sandra sov över. Det blev till att slänga sig i sängen direkt så man fick sig lite sömn innan sambon drog iväg på jobbet.

Så det var min lördag, med andra ord så var den helt underbar och jag känner nu hur otroligt skönt det var att unna sig själv lite. Nu kan jag leva på det här ett bra tag och få ny energi till mina små småttingar.

Foton sen möhippan och kvällen kommer här nedan, ENJOY!

Gabbi i sin vackra utstyrsel ;)

Gumman fick en glass av mormor

Vi hade rätt så skoj åt henne

Eddy sov som en stock i den lånade vagnen (fick låna brorsans vagn då jag upptäckte i sista minut att däcket blivit punka på..)

Min fina och otroligt snälla syster följde med mig dit och höll mig sällskap

Jag var på ett bra humör :)

Här satt hon utanför systemet och fixade ihop pengar

Fick 50 lapp ;)


Precis innan vi åkte in till stan

Lite alkohol och sällskap i hamnparken

Eddy 1 månad

2011-08-13 / 09:59:01
Igår blev min lilla prins 1 månad gammal.

Nu kan han:
- Flytta sig från höger sida, till mage och till vänster sida.
- Stadig med nacken, otroligt bra för att vara så liten.
- Har redan rutiner på mat och sovtider (kommer nog ändras ju äldre han blir dock).
- Är mer vaken och tittar mer.
Växer och frodas med andra ord.

Hemligheter

2011-08-13 / 08:34:51
Godmorgon people.
Har nyss städat en massa här hemma och Halie hon stökar ner så jag får städa mer. Men så är det ju jämt då man städar då hon är vaken. Eddy ligger och gnäller lite i babysittern så jag skall snart amma honom och hoppas han somnar. Vid tolv händer det grejer, kan inte uttrycka mig mer än så utan uppdateringar kommer senare helt enkelt. Nu ska jag amma pojken min, vi hörs ikväll!

Svar på fråga!

2011-08-12 / 23:27:54
vad kul :) Men tänkte en sak, får man ha olika till barnen? (klart man får väl, dum fråga av mig egentligen men :P) Frågade en familj ja känner för längesen om deras val av gudföräldrar å då vare samma till alla barnen, men tänkte aldrig på vrf eller så, så nu när du har olika så undrade jag bara :) (om man måste ha samma till alla barnen eller om man kan ha induviduellt/barn som nu ni :)

Svar: Självklart så skall man göra precis som man tycker är bäst. Men om jag ska säga mitt tycke och hur vi valt så vill jag ha en enskild till var och en. Mycket roligare att ett barn får en egen gudmor/gudfar och inte behöva dela den med sitt syskon, det blir ju lite mer speciellt. För en gudmor/gudfar skall ju vara en speciell person som skall finnas till hands för de hela livet och finnas till vid speciella tillfällen i deras liv. Så därför tycker jag att ha en alldeles egen är mer personligt och speciellt. Slipper det även bli en avundsjuka osv :) nyfiken jag med, hur har ni det med era barn? har dom några gudföräldrar och isåfall har de samma? :)

Halies gudmor

2011-08-12 / 18:56:09
Fick en fråga om vem som är gudmor åt Halie, har kanske inte uttryckt mig så väl om vem som är det. Men det är i alla fall en vän jag känt i många år och oavsett om vi inte hörts av på länge så har vi alltid varandra. Hon är en person som finns kvar och älskar barn. Tycker hon var passande åt Halie. Här nedan får ni se ett foto på henne :)


Jennifer, jag, sambon och Halie (DOP)

En trevlig dag i lekparken

2011-08-12 / 18:51:33
Dagen blev kanon, var kanske lite trött av mig men med fint sällskap så ordnar det sig. Solen sken fint och barnen hade kul.. Och jag blev helt paff över hur snäll Halie var där. Började även leka med en tjej i ungefär samma ålder som henne och de båda var snälla mot varandra.

Jennie och hennes son bjöd även på go bullar och mjölk, det satt fint i magen. Typiskt bara att lilla Eddy vaknade till och från och var som inte riktigt nöjd så jag hann som inte vara med hela tiden. Men snälla Jennie tittade till Halie då och då där, det uppskattade jag.

Nu då vi kom hem så gjorde jag snabbt mat åt en dotter som var tjurig och trött. Efter det så satt vi oss och såg film och för första gången så tittade hon i cirka 10 minuter.. Vi behöver ju få Halie att titta på film därför att det ska bli lättare att kolla exakta synfelet på ögon.. Men som sagt, Halie somnade i min famn klockan sex, var väldigt tidigt men jag la henne i sängen och får nu hoppas att hon inte vaknar upp senare och inte vaknar upp jätte tidigt imorgon. Men skönt för mig, fick lite egentid ikväll. Men det behövs städas är typ kaos här hemma. Men jag passar på att surfa en stund till så ska jag väl ta och städa upp på ett tag.

Nedan får ni se dagen i foton!

Sandra blir gudmor

2011-08-12 / 12:49:13
Nu sover alla barnen så sött. Halie i sitt rum och Eddy på soffan.. Klockan två så ska vi iväg på lekparken med Jennie och hennes son, han är några år äldre än Halie. Det ska bli riktigt trevligt att få komma ut lite. Halie behöver dessutom aktiveras idag. Då somnar hon även lättare mot kvällen.

Sambon är på jobbet, trodde han skulle jobba på morgonen men det var visst 12.00-21.00 och imorgon 08.00-16.30 där efter så blir det 24 timmars pass på söndagen och sedan är han ledig, så skönt. Då kan vi samsas lite om barnen igen och umgås. Man tappar så mycket tid med varandra nu då det är så mycket. Men det tar vi alltid igen i vilket fall :)

Och igår bestämde jag vem som skall bli gudmor åt lille Eddy. Under hela graviditeten har jag tänkt och tänkt. Och har bara haft en person i mitt huvud, det blev såklart min bästavän Sandra, fanns ingen mer lämpligare person än henne. Hon passar perfekt. Hon blev glad så det känns bra.

Sandra, min vackra vän.. Och nu gudmor åt min underbara son Eddy

Kladdkaka mys

2011-08-11 / 19:49:14

Fotot taget ifrån google!


Om en kvart har jag bestämt att jag ska göra kladdkaka och överraska min älskling då han kommer hem. Det är alltid han som gör kladdkaka och bakar medan jag någon gång kan göra chokladbollar men annat brukar sambon göra, så han borde ju bli lite chockad tycker jag. Hoppas bara att den blir lika god som hans. Gjorde ju kladdkaka jämt förr så jag borde ju lyckas tycker jag.

En inne dag hemma med barnen

2011-08-11 / 19:03:13
Försöker natta min äldsta, blev dock en timme tidigare än vanligt då hon är så bråkig idag. Hon har inte somnat ännu, går in och ut.. Men i slutändan så somnar hon ju. Eddy sover här bredvid mig i sin babysitter, får hoppas att han sover tills hon somnat. Blir så stressande att springa med han ammandes i famnen, det har ju hänt några gånger. Eddy brukar ju vilja ammas precis vid hennes sovtid. Men så är det med små barn.. Blir väl lite lättare då Eddy blivit äldre och har fasta rutiner han med. Men tiden får gärna gå sakta så jag kan njuta av att hans bebistid.

Sambon jobbar fortfarande, han slutar halv tio ikväll. Så vi hinner väl bara prata lite sedan blir det sängen. Blir ju så nu då man har två barn att tänka på. Men det känns som att man fått in bra rutiner nu.

Då Halie somnat tänker jag göra äggmackor, se tv och mysa med Eddy som troligtvist kommer att vara vaken då =)

Satt och lekte med Halie inne i sitt rum i en timme, myspys :)

Torsdag

2011-08-11 / 11:41:56
Då åkte sambon precis iväg på jobbet. Han var så snäll och klev upp med Halie imorse, jag tänkte kliva upp vid nio men vaknade inte förän den var halv elva så jag har sovit ut ganska så bra. Hann umgås lite med sambon innan han drog iväg.. Han kommer hem runt tio ikväll och där efter jobbar han åtta imorgon bitti. Jobb och jobb, men det ger ju pengar. Hade tänkt att umgås med två vänner idag, men vet inte hur det blir då vi inte hörts. Kanske ses vi en annan dag istället, will see.

Igår kväll så kom brorsan, hans tjej och fasters sötnos hit.. Vi planerade lite och åt tigerkaka och thé. Hade en trevlig kväll. Då de åkte så var det sängen som gällde för oss. Har nu lagt Eddys lift i sängen så man slipper oroa sig över att ska rulla ner från sängen. Har gått jätte bra inatt att ha honom liggandes där..

Just nu så sover Halie lunch och Eddy sitter vaken i sin babysitter. Jag skulle behöva städa mer än jag gjort. Men känner att jag ska ta det lugnt en stund nu så tar jag hand om det på en liten stund!

Tisdagens aktiviteter

2011-08-09 / 19:42:20
Får se hur långt inlägget blir innan Eddy gnäller igen. Tror han har lite ont i magen ikväll, för han är inte så nöjd, trots flera rap och lite bebbespya.. Sambon lägger Halie, verkar gå rätt bra han håller även på med sockerkaka som vi ska bjuda brorsan och M på då de kommer över, vilket dom skulle göra. Själv är jag inte så överförtjust i sockerkaka, men måste ju ta en bit då han kämpat i köket samtidigt som Halie röjt där inne.

Vad har hänt idag?
Vi klev upp halv åtta. Blev frukost, lek och amning. Efter det så fick vi fin besök av Sandra och hennes dotter Angelina.. Det gick hur bra som helst och Halie var snällare än vanligt. Märks att hon fått träffa mycket barn nu. Vid lunch tid så drog de iväg och jag la Halie. Hon sov i två timmar och jag hann vila i trettio minuter innan Eddy ville ammas. Där efter så gick vi över till min bror med familj. Satt där och åt mellis och pratade. De fick även en full påse med kläder utav oss och vi fick lite pojkkläder av dem så det blev som ett byte kan man säga. Mot fem tiden så slutade sambon och vi gick hem för att göra lite middag åt Halie, vi själva har inte ens ätit ännu. Är rätt hungrig men finns inget gott i frysen.. Bara mat sambon och Halie gillar.. Suck, ska söka fram något snart måste ju få i mig något så inget stör amningen.

Fotona togs imorse =)

Foton på my first born "tagna igår"

2011-08-08 / 17:44:29

Tappat matlusten

2011-08-08 / 16:23:59
Är det bara jag som tappat matlusten efter graviditeten? allt känns bara äckligt, jag är hungrig och äter regelbundet men små mål.. Men har tappat suget till det hela.. Fast för mig är det positivt då rasar man ner i vikt och jag har redan tappat en del men har kvar en del med. Har inte vägt mig ännu för jag vågar inte se vad som står på vågen.. Ska väga mig om typ 2 månader för då har det ju gått en liten tid sen man var gravid.. Nä, nu ska jag finna någon mat att göra till mig och Halie allt känns bara usch och BLÄ!

En måndag som denna

2011-08-08 / 15:54:37
Halie sov tre timmar till lunch, vilket behövdes. Fast ändå är hon lika tjurig och bråkig. Måste vara en period just nu eller så håller hon på att bli sjuk för det var ju ett bra tag sedan nu. Fast då hoppas jag att det slår ut snart. Eddy sover som en prins i vår säng. Själv har jag och Halie duschat och hängt upp tvätt. Nu så leker hon runt med alla vår/höst mössor medan jag vilar framför datorn. Snart ska jag fundera ut någon middag och där efter invänta att brorsan och de andra kommer hem så vi kan gå över och hälsa på. Mer än så sker inte en mulig dag som denna. Hoppas det kommer sol snart igen så man kan gå och bada med barnen.

Mina guldkorn

Dagens ..

2011-08-08 / 12:54:59
Till dagen.
Inatt var det första gången som Eddy ville vara vaken och åt en massa. Men otroligt nog så nöjde han sig bara med mig och behövde ingen ersättning. Trots att jag bad min sambo göra det två gånger men då han väl gjort klart hade Eddy somnat. Känner mig lite dum idag som bad sambon kliva upp och göra det inatt. Han skulle ju iväg och jobba vid tolv idag.. Men det är inte lätt att komma in i en rytmen med två barn och sömn heller.

Halie var riktigt bråkig och grinig imorse. Hon måste vara trött efter helgen för vi kollade om hon hade feber men det hade hon inte så vi fick lägga henne strax innan elva med välling. Eddy ligger i sovrummet. Han vaknar och sover till och från. Och sambon är på jobbet han kommer hem nio ikväll. Hinner väl umgås med han någon timme och sedan ska han jobba morgon dagen efter.

Jag hoppas min bror och hans familj hinner komma hem innan halv åtta ikväll så vi hinner umgås med de lite och ge presenterna till lilla Felicia.

Visst har vi en underbart vacker son? kan fortfarande än idag knappt tro att han låg i min mage för några veckor sedan. Helt otroligt.

De här kläderna fick han av Hampus, Hampus syster och hennes pojkvän.

<3

Helgen i Umeå

2011-08-08 / 12:43:55
Hejsan..
Nu har jag äntligen tid för att uppdatera lite.

Fredag.
Sambon jobbade och jag var hemma med barnen hela dagen. Försökte städa även fast det inte gick så bra då Halie var riktigt bråkig. Vid halv fem så kom sambon hem och då nämnde han att chefen skrivit sms om att han ska jobba på lördagen (24 timmars pass). Kände mig så irriterad då och sambon försökte ringa ett nummer i kris och sa att han inte kunde jobba, vi skulle ju till Umeå. Som tur va så ordnade det sig och vid halv sju kom vi iväg till Umeå. Väl där så umgicks vi lite och åt lite kvällsfika.

Lördagen.
Det kom besök. Sambons morbror och deras familj och sambons mormor och morfar. Eddy och Halie fick lite presenter. Det uppskattades. Efter det så kom även sambons lillebrors syster och hennes pojkvän dit. Av de fick Eddy en jätte fin sommardress som han har på sig idag. Så mot kvällen hade alla åkt och vi alla var utmattade efter trevligt besök. Det blev lite tv och gotta.

Söndagen.
Blev lugnare den här dagen. Vi skulle få besök av sambons moster och hennes familj men eftersom att de skulle bli så sent så blev vi tvugna att åka hem. Halie var riktigt trött..

Små kusinerna möttes för första gången =)

Fasters sötnos

Goungarna leker med händerna i munnen

Farmor Inka håller i Eddy

Sedan blev det ett bad för Eddy

Eddy, sambon och sambons lillebror =)

Halie hittar på hyss

Min stolta bror håller i sin otroligt söta dotter Felicia!

Kusinerna möts för första gången ♥

2011-08-07 / 20:18:33
Uppdatering om helgen kommer senare

Felicia var en otroligt söt tjej som liknar både sin mor och far.

Mummel

2011-08-05 / 13:48:44
La Halie klockan tio imorse då hon var så bråkig. Hon sov i tre timmar och precis då hon steg upp så somnade Eddy. Så de går som om varandra. Just nu så sitter Halie i mitt knä, hon är lite övermysig idag tror jag. Mycket nu då Eddy finns till. Trots att jag har mycket tid till henne för Eddy sover ju så mycket om dagarna.

Har ny duschat och ska snart packa i det sista.

Fasters sötnos

2011-08-05 / 07:24:51

Idag får jag äntligen träffa min bror och hans tjejs nya tillskott Felicia

Tidig morgon

2011-08-05 / 07:17:55
Dottern ville upp 06.45.. Jag gjorde en vällingflaska och la henne igen för att hon kanske skulle somna om. Men icke då, var bara till att gå upp med henne. Just nu så leker hon runt i vardagsrummet medan jag försöker pigga upp mina ögon. Har ju varit uppe någon timme då Eddy velat amma och min mjölk tog slut. Men tur sambon liks skulle upp så han matade Eddy med ersättning innan han drog iväg till jobbet.

Då jag blivit piggare ska jag ta fram frukost och städa så man kommer hem till en rent och fint hem på söndag. Finns inge värre än att komma hem till stök. Sedan ska jag packa i det sista, ut med hunden då Halie sover lunch och över till brorsans lägenhet för att ta med lite kläder åt honom. Sedan vid fem tiden så rullar vi mot Umeå. Ska bli så kul att få träffa alla och visa upp Eddy..


ÄLSKAR FOTOT. Sista fotot innan Eddy tittade ut!

Finaste Eddy i eftermiddags

2011-08-04 / 22:10:23

Föräldrar möte på dagis

2011-08-04 / 21:57:14
Kass uppdatering igen.
Men det blir så då man har två barn, inte lika mycket tid till internet. Men som sagt har varit i Svedjeholmen idag igen, tog med mina två barn och hund i vagnen och gick dit. Gick bara bra, precis innan vi var framme började  Eddy tjuta om mat men jag gick bara fortare och ammade då jag kom fram, var ju nästan där i vilket fall.

Då sambon slutade vi halv fem så drog vi nästan direkt till föräldrarmöte. Vi hade en möte angående Halies dagis. Hon ska ju skolas in på dagis nu då dagmamman slutat.. Men Halies dagmamma ska ju börja på samma dagis som henne så hon kommer fortfarande ha henne, det är en lättnad. Men är väldigt oroad över hur det ska gå. Älskade att ha henne hos en dagmamma där det bara var cirka 4 barn och nu ska hon hamna med ett dussin. Så det känns ganska spänt, får se hur det funkar helt enkelt. Men något som är sjukt dåligt är att kommunen nu ändrat reglerna för de som ska ha barnen där 15 tim i veckan. Vilket vi kommer ha jag är ju mamma ledig. Så Halie får bara vara där mellan 08.00-11.30 alltså inte tidigare eller senare.. Tycker det är så himla dumt att de inte har något tid mot eftermiddagen. Så jag får ju bara gilla läget helt enkelt. Känns bara så drygt då det ändå tar 15-20 min att gå dit och sen ska man ha Eddy med sig och en stor vagn och där efter gå hem igen och hinner ju inte ens vara hemma så ska jag hämta henne igen + att Halie precis ska sova lunch då och hon sover inte alls bra i vagnen så jag undrar hur det ska gå. Men jag får väl hoppas att jag bara nojja mig över allt och att det blir bra i slutändan.

Imorgon så drar vi till Umeå med familjen..
Ska bli riktigt trevligt, vi får dessutom träffa lilla Felicia. De fick åka hem idag.. Fast de är ju inte hemma utan hos brorsans tjejs mamma. De ska vara där någon vecka och där efter hem. Vi ska stanna där till på söndag .



Lilla älskling, min sambo som fotade med kameran.. A lovely picture =)

Svedjeholmen idag igen

2011-08-03 / 07:31:46
Godmorgon alla pigga.
Halie ville upp strax innan sju denna morgon. Typiskt att hon alltid tar sovmorgon då sambon är hemma men inte då man ska ha barnen själv. Men bara att vänja sig.. Eddy sover i alla fall. På en stund så kommer mamma hit och då beger vi oss mot svedjeholmen för ännu en dag med loppis.

Har inte så mycket mer att nämna idag, är tom på ord helt enkelt. Vi hörs senare! Ha en fin onsdag allesammans!

En dag i solen

2011-08-02 / 22:06:39
Dags för ett skrivande inlägg.

Just nu så sover Eddy, men vaknar snart igen och vill amma om jag känner honom rätt. Halie somnade rätt fort ikväll. Var väl för att sambon lekte gärnet med henne nu ikväll innan hon nattades. Medan gjorde jag sen middag till oss två och hon somnade precis då den blev klar .

Innan idag så har vi suttit i Svedjeholmen och haft loppis. Fick lite sålt igår och idag. Men samtidigt får jag njuta av vädret vi haft med mina fina barn. Sambon var ju ledig idag så det var rätt skönt att vara två om att ha barnen. Men imorgon så jobbar han igen och då ska mamma hämta upp oss så ska vi ha loppis då med. Det är ju till på torsdag.

Det känns ju underbart att man blivit faster
och att det bara skiljer 2 1/2 vecka mellan Eddy och Felicia som hon skall heta. Så jag och brorsans tjej får väl avara tid med varandra om dagarna medan karlarna jobbar. Det är ju positivt att vi bor grannar.

Nu så ska jag se om jag finner mer som ska till loppisen, godnatt på er alla.

Fotona får bevisa dagen!

2011-08-02 / 19:01:39

Finaste barnen man kan ha.. Sitter ute i Svedjeholmen och myser i solen

Halie satt och poppade musik med pappa i bilen

Eddy och pappa myser

Nöjd och belåten efter en rejäl amning =)

Halie var pigg och allert!

Pappa tar det lugnt och Eddy sover

JAG HAR BLIVIT FASTER! ♥

2011-08-02 / 18:32:21
Jag har blivit faster till sötaste Felicia som vägde runt 2770 gram (tror jag) och är 50 cm lång. Längtar tills att ni får komma hem och jag får se ert underverk.

Faster snart?

2011-08-01 / 22:12:28
Jag tror att jag blir faster inatt eller imorgonbitti om jag går på känsla. Malin och min bror är på förlossningen nu men jag vet inte hur det går ännu. Får se så min mamma som följt med dem ringer eller skickar ett sms. Jag väntar spänt.

Har ju varit med Malin eller befunnit mig där hon varit hela dagen. Hon har haft oregelbundna värkar som kommit och gått. Och efter 12 timmar så valde de att åka till Umeå på förlossningen. Snart så får Halie och Eddy sin första kusin!

Ikväll så har jag inte hunnit med något alls nästan. Så fort Halie somnat så vill Eddy amma ihjäl sig han tömmer min mjölk jätte fort och vi har gett honom 120 i ersättning. Hur mycket är inte det då? Är förvånad över hur mycket han äter. Särskilt då Halie åt det normala. Men tyvärr räcker inte min mjölk på kvällarna. Men jag hoppas jag får amma ett tag till.

Nä nu ska jag skynda här hemma, Eddy gnäller och jag måste städa undan lite. Imorgon blir det loppis igen!

Loppis dag

2011-08-01 / 09:08:14
Godmorgon.
Klev upp strax innan åtta, sambon jobbar idag. Har nyss ordnat mig för snart ska jag och barnen till Svedjeholmen och ha lite loppis. Har inte ens hunnit finna allt jag vill sälja. Blev sån stress igår med allt. Men några lådor kläder har jag funnit. Men skulle vilja finna mer i sakmässigt också. Men loppisen kommer att vara till på torsdag så ikväll får jag söka lite mera. Hoppas man får ut något av loppisen bara. Det lär ju märkas. Sambon kommer väl på en stund och skjutsar oss då han har sin fika rast.
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥