Bättre söndag än de andra

2011-08-22 / 00:02:27
Hej och hå, så dagarna går.
Sitter här nu sent in mot natten, Klockan är ju fan tolv. Men ska sova efter detta inlägg var det tänkt. Sambon har somnat framför tvn, trots att han sovit hur mycket som helst.. Förstår inte hur män kan sova så mycket?

Imorse då jag vaknade så tog jag syskonvagnen med barnen och trippade ner mot Svedjeholmen till mamma och de andra. Satt där och umgicks några timmar. Sedan kom sambon och Sandra dit en stund. Efter det så blev det thai mat och brorsan var även med och åt med oss. Orkade inte göra mat idag så då passade en box suveränt bra, fast Halie fick burkmat.. Tur det finns billigt fusk till de små :) Där efter så pratade jag och Sandra resten av kvällen. Hon åkte hem vid tio. Jag satt mig här och då ringde en barndomsvän som jag inte talat med på ett år. Hur underbart som helst. Vi kanske ska ses en dag nu till helgen och prata och dricka gott, lyxigt ;) sker inget annat så blir det nog så..

Men nu hör jag hur Eddy ligger och vrider och vänder på sig, hungern börjar väl tala så nu är det dags för sängläge och ge min underbart söta son lite mat.

Foton på de små kusinerna.. Tagna idag!

Gubben vrider och vänder på sig

Min brors dotter Felicia, så otroligt söt!

Gubben ligger och modellar för mamma :)

Börjar bli lite sömnig :)

Vackra lilla flicka!
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥