Morgon foton på gumman ♥

2011-01-31 / 08:57:13

Lite sjuk

2011-01-31 / 08:14:45


Är lite halv sjuk idag och är hemma, Halie med. Orkade inte kliva upp med henne tidigt. Älskling kommer liks hem om någon timme. Är lite trött och har ont i halsen hoppas det inte blir värre än så. Så att man kan ta sig till skolan imorgon. Två år sedan sist och precis kring samma graviditetsvecka är jag i då jag var sjuk sist. Men får ta det lugnt och vila lite idag och försöka plugga om det går. Och där efter hoppas på förbättring under dagen. Ska ge Halie frukost nu!

Filmen var great ;)

2011-01-30 / 21:08:00

Nu är en film sedd och den var faktiskt riktigt bra. Men som vanligt kom jag inte på vad den heter och orkar inte kolla heller. Men nu var det tänkt att gå ut med Kiara och ge min mamma Halies bilstol. (Hon ska lämna henne hos dagmamman imorgon bitti så slipper jag stressa ihjäl mig.) Sedan röja undan lite och sova.

Halie har fortfarande inte vaknat och velat ha välling, så hon är verkligen trött. Men vaknar nog om någon timme.. Annars blir jag förvånad. Men sov så gott alla för det ska jag göra =)

Ångest för ingenting :/

2011-01-30 / 18:23:51

Halie somnade typ ståendes på mig först och sen i min famn. La henne sen i sin säng och fick världens ångest då och tänkte "nä, nu då hon väl var så mysig". Var så nära på att hämta henne igen. Hov var ju så mysig. Så därför måste jag städa upp lite och se en film så jag inte tänker på det mer. Hon lär ju ändå vakna snart igen och vilja ha välling då hon somnade utan den.


Mamma älskar dig mer än ALLT ANNAT!

En bra söndag

2011-01-30 / 17:29:32

Vilken otroligt härlig dag det har varit. Bättre sällskap får man ju leta efter. Först drog vi till ÖB och där uppe på bazar fann jag lite kläder åt Halie och även två tröjor åt mig själv för endast 20 kr styck, det var ju rena kapet. Sedan drog vi ner mot ÖB och där fann Camilla saker och  även jag... En liten tvättkorg och en sak man kan ta fast på spjällsängen.. Där efter blev det rusta och Willys. Så det blev lite filmer och mjölk, sånt viktigt man behöver. Nu är vi hemma och har ny ätit middag. Eftersom Halie varit så snäll idag så fick hon sig en glass nyss..
Hemi och Halie gick bra överrens i alla fall!

Men det tråkiga var att Holly sov under hela tiden, men jag fick ju ändå se guldklimpen.. Nästa gång är hon nog vaken :) Men en helt awesome dag. Nu är jag helt slut och ska ta det lugnt resten av kvällen.. .

Foton kommer sen då Camilla skickat de :)

Snart ska jag umgås med de underbara

2011-01-30 / 10:27:45

Längtar tills om någon timme. för då ska jag och Halie umgås med Camilla och hennes tjusiga barn.
Blir dessutom första gången jag får träffa söta lilla Holly. Så jag ser verkligen fram emot det. Vi ska trippa runt på affärer och umgås helt enkelt. SÅ skönt att hon kunde ta sig till Övik. Då min sambo tar körkortet så ska jag garanterat hälsa på henne med. Men som sagt alla man passar ihop med och trivs med de ska bo långt bort.

Men ska ta och äta lite frukost, duscha och sminka mig nu medans Halie sover. So long!

Sist Halie och Hemi sågs

Ska inte på idol!

2011-01-29 / 18:55:57

Medans halva facebook ska på idol ikväll så ska jag plugga lite och sedan se en film klockan nio. Tur att jag inte vara lika förtjust i alla idolerna denna gång än sist. Hade det varit då Erik vann hade jag lätt åkt dit. Men inte värt för fem öre att åka dit om det inte vore för bra sällskap osv.

Magen växer och växer,
känner mig rätt så stor men har inte känt så mycket av sparkar ännu. Tyckte jag kände det för en vecka sedan, men icke nu. Vi får se, vill känna krabaten snart så att det känns lite mer verkligt =)

Nä, nu ska jag vila skallen en stund och sen plugga matte. So long..

Mobil foton

2011-01-29 / 10:38:09

Har äntligen fått in lite foton ifrån min mobil och tänkte slänga in lite gamla som aldrig visats. Kommer även in någon video sen om ni skulle vara sugen på att se :)


I höstas då vi var på lekparken i stan

Halie har somnat i fasters famn

Mim mami

Sambon


Min brorsa

Mammas hund Twix fick testa Halies kläder

Sötan!

Gumman har somnat i bilen

Lärt sig att stå =)

Bus på knasiga kojan

En tuffing i mormors solbrillor

Texten säger väl allt

Somnar så gott i bilen

Leker lite

1 av Halies födelsedags tårtor =)

Närbild

På julafton

I bilen utanför ÖB

Mumsar i sig lite hos Anders

Tuffingen, hon gillar solbrillor

Äter i v-rummet

Ser lite ledsen ut, eller hur? men det var han inte :p

Min mammas fina hund

Älskling och hans syster. Delvis lite av min brors fot!

På väg hem!

Lite mys med pappa

Somnar i bilen, älskar fotot


Leker lite i min lillebrors rum

Måla vardagsrums bordet ;)

2011-01-29 / 10:07:06

Har nyss lagt Halie,
hon har lite oregelbundna lunchtider då hon är hemma, genom att hon vaknar så pass tidigt. Så hon fick välling och ska få lunch lite senare idag helt enkelt. Efter det så ska vi alla gå över till mammsen och måla om vårat vardagsrums bord svart. Det blir nog riktigt snyggt.

Har sovit över tio timmar i natt,
ja både jag och sambon passar på med sömn då båda är hemma. Så nu sover han. Imorgon ska han jobba 24 timmars pass.

Tänkte även passa på att plugga lite samhälls och matte ikväll, samma imorgon. Samhälls är ju bland de största läxorna som man alltid får göra hemma då jag bara har två lektioner i det.

Halie stökar ner

2011-01-28 / 21:58:44

Så här gör Halie då hon stökar ner sitt rum. Drar ut hela garderoben, ja det händer varje dag. Vårt lilla busfrö!

Ny divan soffa och liten fotölj

2011-01-28 / 19:49:48

Ja, nu har det vart svårt med uppdatering men det kommer en nu istället.
Igår köpte vi oss en riktigt snygg divan "en svart". Lite hård var den men annars är jag super nöjd över den. Blev så mycket snyggare här inne nu. Och idag efter skolan kom mamma och hämtade upp mig så vi åkte till ÖB och där köpte jag svart lack färg, ska lacka om bordet som fått så mycket fula märken. Och dessutom köpte vi en fotölj åt Halie. En röd. Tänkte ha svart och rött som tema i vardags rummet. Så de gånger vi får in bra med pengar då in handlas det nytt. Så nästa gång blir det en ny tv hylla. Men det är kul att köpa in lite nytt man känner hur bättre man trivs då.

Har precis lagt Halie och snart ska jag och älskling ha lite film mys. Fyndade en film idag och köpte någon gott påse. Så vi ska passa på då båda är lediga.

Kommer in ett foto på divan soffan senare, men ni får se Halie i sin söta fotölj istället :) gulligt va?

 


Märket där på foten är ju Sally som orsakat!

Foton från paradisbadet "mellanmåls time"

2011-01-26 / 19:30:01

 

Mysig dag

2011-01-26 / 16:59:48

Ny kommen hem.
Först så köpte jag samhälls boken och där efter åt vi lunch på café blåbär.. Och efter det så blev det paradisbadet. Halie hade jätte kul. Vilket var roligt att se. Hon fick även mellanmål där och sen badade vi lite till. På slutet såg hon trött ut så vid fyra bestämde vi oss för att dra oss hem. Hon somnade i vagnen direkt och vi hann fynda två t-shirtar till henne för 19 kr styck. Och nu är vi hemma igen, sambon ska ge henne middag medans jag ska försöka börja med läxan som jag gruvar mig för. Men nä nu jäklar, måste ju visa fram fötterna i morgon. Vi hörs lite senare och då lär jag vara "slut i huvudet".

Fotade lite med kameran, ska försöka få in fotona ikväll. :)

Stan och paradisbadet :)

2011-01-26 / 09:26:33

Godmorgon,
fick sova ut imorse. Helt underbart. Halie vaknade sex och somnade vid åtta igen. Min sambo gick upp med henne. Men nu så sover dem båda. Efter det ska vi åka buss in till stan. Ska hämta min samhälls bok idag som jag ska köpa, ska även kolla om de andra böckerna har kommit på bokhandeln. Måste också kolla efter ett par badtrosor åt Halie. Vi har ju två. Men nu så ska vi hitta ett par tjejiga så slipper folk fråga om Halie är kille eller tjej. Efter det så ska vi på badhuset. Ska bli riktigt mysigt. Halie har inte varit där på ett tag och då kunde hon inte ens gå, vilket hon kan nu. Så hon får det nog lite roligare den här gången. Är så less på skit mat så antingen gör vi oss en sallad här hemma och tar med, eller köper vi någon baguett och tar med. Får se vad sambon tycker då han kliver upp. Har i alla fall packat ner allt behövligt inför badhuset nu. Även ringt ögonkliniken för att få en tid åt Halie. Så om cirka 2 veckor ska vi dit med henne. Och ikväll blir det till att plugga samhälls. Sista dagen. Ska skriva ner två blad om två idiologier och imorgon återberätta lite. Gruvar mig, men hoppas jag uppfattat allt rätt och får ner det viktigaste bara. Nä nu ska jag ordna mig lite, snart drar vi. Ha en trevlig onsdag.


Sist då jag och Halie var och bada :)

Pluggning

2011-01-25 / 18:04:53

Ja nu har man ätit mat och umgåtts med andra familjen. Har även haft en tjurig dotter idag igen. Sen hon vakna har hon mest skrikit och tjurat, så svårt att veta vad hon vill då inget dög. Men nu är hon lite gladare då pappa kom hem. Risken är att hon blivit lite pappig nu då jag går i skolan. Det gör mig inget men bara jobbigt att ha en arg tjej här hemma. Men det ger väl med sig till slut. Imorgon är vi alla lediga så risken är ju att vi alla är glada då och särskilt då vi ska åka och ha kul :)

Måste kunna plugga lite ikväll men shit så jag är slut i huvudet, bara att ge gärnet ändå!! Får dricka mycket vatten och äta frukt så kanske jag får upp lite energi!





Passar på

2011-01-25 / 12:41:12

... att blogga nu då Halie liks sover.
Har nyss hämtat henne hos dagmamman. Gick jätte fint idag med. Och på skolan jobbade jag på väldigt bra. Har en läxa i samhälls nu tills på torsdag som jag inte börjat med. Jag ska jämföra två ideologer/ideoliger minns inte hur det stavades som sagt. Måste börja med det ikväll och imorgon göra resten, tur man är ledig så jag får anpassa tiden åt det. Sen ska vi på paradisbadet imorgon allihopa. Vi passar på nu då vi alla är lediga tillsammans. Så det ska bli riktigt mysigt.

Idag ska jag mest städa och tvätta. Sedan blir det skräpmat i stan med familjen och min andra familj. Dessutom pluggning. Vilket tillhör varenda dag..

Har ju gruvat mig ett tag för att gå till skolan och bevisa att jag är gravid, tänker att alla bara skulle glo och ha ett nytt samtalsämne. Men just nu känns det inte som det och jag har nog haft fel. Fast iofs kan ju folk tro att jag bara är tjock nu med, men det känns välkomnade där. Och har nog aldrig trivts så bra i skolan som jag faktiskt gör nu. Jag uppskattar skolan så otroligt mycker mer nu än förr. Ja, det tyder väl på att man blivit vuxen helt enkelt.



Vecka. 15

2011-01-24 / 21:46:44

Idag stiger jag in i en ny vecka vilket känns bra och skönt, närmare ultraljudet nu. Men denna gång njuter jag av att vara gravid också. Det går ju så fort sedan är pyret ute ur magen. Till er som undra så ska vi inte kolla könet. Det var ju så mäktigt att inte veta vad Halie skulle bli så vi gör detsamma denna gång. Men sen om man råkar se på ultraljudet är det inget att göra åt. Men det är inget vi ska kolla upp i alla fall. Fotona på magen la jag in igår kväll så det får bli vecka. 15´s foton. Men tänkte istället slänga in lite skillander på mig sen några veckor tillbaka. Tyvärr har jag ingen mag bild på mig precis innan. Så det blir från då magen syns helt enkelt.

Mår faktiskt jätte bra. Den mesta tröttheten är borta och nu är det en bra tid. Så länge det varar är jag nöjd. Men humörrsvängingarna är fortfarande kvar men inte lika mycket, ogillar dem till tusen men inget att göra åt. Annars kan jag bara säga att jag mår PRIMA SKINKA!
Fotona....



Från vecka 12-15.. förlåt om dom två första är åt olika håll men hade inget åt samma. Ska bli bättre på det där.

Full rulle

2011-01-24 / 21:33:19
Hej där.

Har haft det ruschigt idag, till en början så gick jag med Halie till dagmamman vid sju sedan gick jag upp till busshållsplatsen och tog bussen och tog mig till skolan. Där gick det bra men jag och läraren insåg att engelskan skulle bli allt för jobbig och särskilt då jag bara ska plugga till juni så jag bytte ut den mot datakunskap. Så det ska bli spännande att börja med det istället. Lunchade med en vän och klasskamrat och en från kursen. Vi hade en trevlig stund och pratade mest om dröm jobb. Där efter hade jag svenska och gick sedan lite tidigare så jag hann med bussen då jag skulle hämta Halie. Då jag kom var hon påklädd och dagmamman mötte mig på vägen. Det hade gått jätte bra för Halie där och hon hade ätit bra och sovit nästan två timmar. Men kan ju säga att hon har varit världens tjurigaste tjej idag. Har bara gnällt och skrikit. Inte så konstigt då hon inte är van att vara hos dagmamman så länge. Så hon fick lägga sig och sova strax efter sex. Jag och sambon hann inte göra mat åt oss själva så vi beställde lite pizza. Nu är klockan mycket för mig så jag hade tänkt att ordna lite in för imorgon då jag ska lämna Halie hos dagmamman igen men slutar tidigt imorgon så hon blir inte där lika länge. Men som sagt ska också ta upp lite tvätt. så godnatt på er, hoppas ni alla haft en bra start på den nya veckan :)

Tack så mycket :)

2011-01-24 / 06:22:31

Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer.
Skönt att komma ut med det faktiskt. Särskilt då man gått runt så länge och vetat och hållt tyst om det. Men nu är det ute och man slipper gå runt och dölja allting.

Om tio minuter
så ska jag klä Halie, ska gå med henne till dagmamman och sedan ruscha upp till bussen och ta mig in till skolan. Halie ska vara hos dagmamman sju timmar idag, första gången det blir så länge. Men har inget val då min sambo fick jobb idag och imorgon. Men som tur är slutar jag vid lunch imorgon så då är inte Halie där så länge. Men måste stressa lite nu för att hinna iväg..

Gravid, tredje gången :)

2011-01-23 / 19:49:24

Ja, som ni alla andra så har ni sett att jag är gravid igen, tredje gången. Och vi väntade även nu ett tag med att berätta. Egentligen så skulle vi vänta enda tills ultraljudet ska göras  21 februari. Men min mage har blivit så pass stor att det varit svårt att dölja det så vi bestämde oss för att säga det ikväll till resterande. Så nu vet ni. Är i vecka 15 imorgon. Och allt hittills har gått jätte bra och fint. Och det var ju inte så längesen jag fick missfallet. Jag blev gravid två veckor efter missfallet, vilket jag inte var beredd på. Så först trodde vi bara att det var positivt på testet för att jag fått missfall innan så jag fick åka in och göra blodprov några gånger och gyn. Till sist fick vi se pyret och ett hjärta som slog, så gravid var jag och glad blev vi. Så nu hoppas vi på allt mellan himmel och jord att pyret stannar tills den är redo att komma ut. Tog några foton idag som kanske inte blev så bra, men här har ni dem i alla fall.

Blev inget paradisbad

2011-01-23 / 14:41:26

Har nyss duschat med gumman och efter det så åt vi lite mellis. Och som ni ser blev det inge badhus, så svårt att ta sig in som sagt. Så det blev en tråkig inne dag, hade velat gjort något idag. Men finns inget att göra då man bor en bit ifrån allt. Men blir nog till helgen istället.

Ska i alla fall plugga lite ikväll om ideologerna "samhällskunskap". Och lite matte. Tänker fan satsa allt som går och så mycket jag hinner. Men måste medge att det är himla bra lärare på skolan och människorna som går där. Trivs jätte bra. Och det är så skönt att få komma ur sitt bo och träffa lite folk. Dessutom kommer mina tre beställda böcker till veckan, ja då kan man börja på riktigt.

En tidig söndag morgon

2011-01-23 / 08:00:24

Godmorgon.
Halie vill upp tidigt hon, strax innan sju hörde jag henne in till rummet. Har nyss bytt blöja och tagit på henne kläder. Strax blir det frukost. Jag tänkte att vi ska till badhuset idag, vi familjen. Halie skulle behöva roa sig lite. Sambon slutar vid åtta så det blir ju ganska perfekt. Badhuset öppnar tio så rullar vi in där efter nån gång. Men först frukost och packning och blir hon allt för trött så får hon sova innan vi drar dit.

Fast kom nu på i sista sekund att det inte går bussar här på söndagar. Så antingen kollar vi om vi hittar någon skjuts eller får vi helt enkelt vara hemma :( will see!

Via ska väck..

2011-01-22 / 21:46:48


Har ni barn som har ömtålig hud så måste jag säga att via inte alls är bra. Har sett att Halie fått lite prickar men trodde det var något annat. Jag har alltid kört på billighets märken då det gäller tvättmedel men förra månaden ville jag testa via.. Men då hände det, så nu tänker jag byta igen och måste även tvätta om hela Halies garderob. Min mamma har även samma problem till min bror som inte alls tål via. Så via är inte så bra som man tror. Men visst alla är inte känslig för den sorten, men kan säga att det är en av dem vanligaste sorterna som avger det Halie fick. Ville bara tala om det ifall era barn fått så.. Men nu ska via väck och in med något nytt!

Mellansel och tefatsåkning

2011-01-22 / 19:15:38

Ja, idag blev det också fullt upp, ville att Halie skulle ha kul idag. Det var tänkt att åka pulka så vi for mot Mellansel. Men då sov hon så sött i bilen så vi drog först in mot prylaffären och där fann jag en ruskigt snygg tavla "marilyn monroe" för endast 128 kronor, tyck jag var riktigt billigt. Efter det så åkte vi till en backe i hörnett och där blev Halie livrädd för skotrarna som kom så vi åkte lite tefat och sen åkte vi hem, Halie var så förstörd efter skotrarna så. Sedan fick jag och Halie mat hos mamma och det blev makaroner och köttfärsås, efter det gick vi hem och nu sover hon =) så jag ska passa på att plugga lite matte och senare se någon film och mysa ner mig. Blir tidigt sängs nu då jag fått in en liten sovrutin så vill jag inte förstöra den + så vaknar Halie vid sju nu för tiden.

Ljuva helg!

2011-01-22 / 08:34:44
Hallå där.

Nu är det helg och min stumpa ville upp vid sju, ja hon är ju van med dagmamman som sagt. Men tur man la sig i tid så att man är pigg. Ska kanske göra något idag med gumman och kanske min mamma och dom andra. Får se om dom planerat något. Men det är riktigt skönt att vara ledig känner jag. Det är ju så stressat annars. Och jag längtar inte tills på måndag. Min sambo ska jobba tidigt på morgonen så jag måste upp vid fem och ordna Halie och mig själv. Sedan till dagmamman med henne och kuta upp till bussen och in till skolan och efter det får jag skynda mig till bussen och hämta henne. Är man inte van så är man inte. Men det är väl dags att känna på hur aktiva jobbande/studerande mammor känner sig helt enkelt.

Men nu ska jag njuta av helgen så länge den varar,
älskling drog nyss på jobb "24 timmars pass". Så honom träffar vi imorgon igen. Men ska umgås med mitt busfrö nu. Hej på er!

Götta och film ikväll :)

2011-01-21 / 19:07:04

Ja, numera är det en uppdatering varje dag och inte mer än så. Jag hinner inte med mer. Ibland kan det komma in någon fler om det hinns.

Idag så har detta hänt:
For till skolan och slutade vid två och idag jobbade jag på jätte bra, så är nöjd över mig själv =) vid lunch tid gick jag och en nyfunnen vän i klassern och käka på en pizzeria. Gött på en fredag. Då jag slutade så tog jag bussen hem och träffade min underbara dotter och sambo. Har lekt lite med gumman och min sambo. Efter det gick vi över till mamma en stund och jag följde henne till affären. Fann jätte mycket fynd i en tio kronors låda. Vårvantar till Halie, liten mickael jacksson bricka  till Halie, hörlurar till sambon och sy nålar till min mamma. Köpte också två filmer som vi ska se på ikväll och lite god saker som tillhör helgen.

Men nu är Halie övertrött, sambon försöker sova ner henne vilket inte går så bra. Ska kila in och hjälpa honom nu.

Nonstop hela dagen lång, puuust!

2011-01-20 / 20:35:09


Äntligen fann jag lite tid till att blogga. Dagen har varit helt crazy ja med andra ord fullt upp. Var först i skolan och fick sluta tidigare så vid lunchtid så mötte jag upp min älskling och gumman på stan så gick vi runt och kikade och fann lite rea, vilket jag älskar men blev inte så mycket. Köpte även block, pennor ja allt man behöver inför skolan. Efter det så gick vi på UH och åt tacobuffé och Halie åt pannkaka med grädde och sylt. Efter det var hon på bus humör och då vi skulle gå så gick hon hela vägen från UH till bussen samtidigt som hon höll min sambo i handen. Har aldrig hänt förr. Och gud så lycklig hon blev och att hon orkade gå den biten. Jag blev ju fan impad. Tuff brud :) Vi åkte hem och sen kom sambons syster hit och satt med Halie en stund medans vi stor handlade en full vagn på willys. Det blev tio påsar. Så nu har man fyllt köket med god saker igen, så skönt. Är nu hemma och har nog aldrig varit så trött och slut på. Nu måste jag sova för att bli mig själv igen.

Men innan det.. Ska kanske ta ledigt imorgon på skolan för att åka och träffa min morfar i Umeå. Måste träffa han nu så mycket det bara går, men det är bara kanske. Annars blir det en helt vanlig dag. Men jag hoppas givetvis att vi kan ta oss dit.. Så han får sig lite sällskap av oss alla. Nu hoppar jag till sängs, natti med er.

Ja usch säger jag bara

2011-01-19 / 21:04:38
Nyss tittat på granskning på ettan, hemskt är väl det enda ordet jag får ut. Så jävla hemskt. Ja ni som sett vet nog vad jag menar. Ingen vill att det ska hända ens barn.

Imorgon är det skola igen och där efter måste vi "familjen" ta oss till willys med buss. Får se hur det går att konka med alla dess blöjor, mat osv. Ja man skulle haft körkort helt enkelt.

Men tänkte ta och sova nu så jag är pigg imorgon!

Hej igen :)

2011-01-19 / 19:27:05

På tiden nu.
Har haft så fullt upp med skolan, Halie och annat så det är inte sant. Nu vet jag hur en vardag funkar då man faktiskt gör något istället för att vara mamma ledig.

Trivs jätte bra på komvux, jätte bra människor och lärare. Dessutom en jätte trevlig tjej man börjat prata med. Ja, vi klickade ganska snabbt. Sedan går en av mina nära vänner på skolan med, så ska bli kul att få träffa henne lite mer än vanligt

Böcker till kurserna börjar ordna sig. Imorgon ska jag köpa samhällsboken. Och svenska boken kanske vi inte behövde. Det skulle vi få veta nästa vecka. Engelska och Matte boken köper jag nästa vecka. Detsamma med block, pennor, linjal osv.

Men som ni ser är det fullt upp med en hel del och annat privat. En kär familjemedlem kanske lämnar oss inom cirka en månad eller kortare tid :'( Så bloggar jag inte så mycket beror det på att jag har fullt upp!


Så numera är det min kära sambo som är hemma med gumman och tar henne till sin dagmamma. Halie är där tre timmar per dag nu och det går jätte bra :)

Förlåt

2011-01-18 / 21:55:15
Är så ledsen för att man inte kunnat blogga. Skolan tar ju all tid och har läxor och Halie. Ska försöka få in ett imorgon, ska sova nu. Godnatt!

Hemmagjord pizza

2011-01-16 / 17:05:02

Är fortfarande hos mamma nyss gjorde vi hemma gjord pizza andra dagen i rad. Det är enklast att göra och går fortast. Var även snäll mot mamma och tog bort all disk åt henne. Nu så leker alla med Halie i vardagsrummet. Och om någon timme ska vi lägga henne och ha lite filmtajm hos oss ikväll. Gruvar mig tills imorgon :/ men men går nog över efter första dagen.

Någon fler som börjar skola imorgon, har hört att komvux i dom flesta städerna börjar imorgon.

Alla bakis utom jag, Halie och Malin :)

2011-01-16 / 14:04:43

Helt underbart,
kan jag njuta över att må fint i kroppen och huvudet medans dom andra har ont i huvudet, mår illa och är sugen på fett. Vi gick nyss över till min mamma för att Halie skulle få en del att göra.

Idag blir det alltså slappar dag då dom andra inte är så kry. Och imorgon börjar jag skolan och jag har inte köpt några böcker alls får se vad dem säger imorgon. Men är lite nervös inför det. Det var ju flera år sedan sen sist. Jag ska fan klara det här nu, hoppas min hjärna hänger med bara.

Nä nu ska jag umgås med dom andra!

Dom ska festa, jag ska feta mig :)

2011-01-15 / 17:27:06

Sitter hemma hos min mamma. Dom alla ska ut ikväll så där spontant som vanligt. Men dom får nog det kul, själv ska jag ordna massa gotta så jag kan unna mig själv lite medans dom unnar sig. Sen ska jag se någon bra film. Kan ju faktiskt behövas ibland att man unnar sig själv.

Just nu ska vi i alla fall göra hemma gjord pizza, namnam! Bloggar mer sen då det lugnar sig här.

Alla sover utom jag ;)

2011-01-15 / 11:05:50

Perfekt, vaknar alltid då sambon och dottern lagt sig igen. Då hinner man mysa och titta internet för sig själv. Så det är ju väldigt nice. Min älskling har gått upp med Halie varje morgon nu, han är ju så snäll. Ja sådanna växer inte på träd precis.

Idag har man hört att det ska vara runt -26 ute, uscha säger jag bara ge hit våren istället så blir vi alla nöjda. Och själv ska man ut i kall vädret för vad jag vet ska vi till sjukhuset och besöka morfar idag. Man får klä sig efter väder helt enkelt. Har ju inköpt världens varmaste jacka. Kunde t.o.m bara ha tshirt under den igår och då var det ganska kallt. Jackan är typ över varm. Så nästa vinter måste jag även köpa en som är lite svalare för jackan passar inte alls varma vinterdagar.

Scones, thé och skräckis

2011-01-14 / 22:10:36


Min dotter är mitt allt, vilket alla redan vet. Men kan ni tänka er hur stor kärleken är till ens barn? ja ni som har ban ni vet ju såklart vad jag menar och ni som inte har kan veta på ett ungefär. Men efter att pyret kommit till världen då tänds alla lampor och från och med den dagen lever man på riktigt. Jag älskar dig Halie

Ja nu är de scones bakning på gång igen, sambon står och bakar medans jag plockar fram. Till det blir det såklart en skräckfilm. Har varit slö precis hela dagen lång. Har mest legat framför tvn och varit allmänt lat. Men imorgon blir det andra bullar, lite stor städ har jag planerat in.

Angående morfar så ska vi dit och hälsa på honom imorgon, han har ju haft fullt av besök hela dagen lång. Så vi väntar med det tills imorgon. Ska bli skönt att han är sig själv och kan prata. Det var ju en ganska hemsk upplevelse ifrån min sida. Så nu vill jag minnas han som sitt gamla vanliga "ja". Vilket jag får imorgon.

Nog om bloggning. Scones, thé och skräckis väntar!

Vinter foton

2011-01-14 / 13:39:18


Idag var vi ut i fin vädret men kallt var det så det blev bara en liten stund

Nyss vaknat

2011-01-14 / 10:53:22

Det gick rätt bra att somna inat ändå, tur det. Min sambo gick upp med gumman så att jag fick sova ut lite. Nu sover dom båda och jag sitter vaken själv. Nu är helgen här och inget är planerat. Men något blir de säkert.

Hoppas också att det är bra med morfar, mamma har inte ringt så då verkar inte sjukhuset heller ha ringt. Han är ju faktiskt värd at få må bra nu, var ju inte så längesen han låg på sjukhuset. Sen får vi planera in ett besök hos han då han vilat ut sig lite mer. För just nu pallar han inte för mycket folk och sen får man hälsa på korta stunder helt enkelt.

Men ska se favorit programet nu "Seven heaven".

Akuten

2011-01-13 / 22:40:36

Allt gick bra och min lillebror fyllde år och där efter så ringde gammel farmor. Min morfar hade fått kramper och var påväg in. Jag och mamma for direkt in och där låg han och först såg han ut att må ganska bra. Två av mina morbröder kom dit med. Han fick ett rum och helt plötsligt ser jag hur han tittar snett mot mig och börja krampa precis som epelepsi, jätte obehagligt och rädd blev man. Vi fick sitta kvar då hans kramp avslutade av sig själv. Men redan någon minut efter så krampa han igen. Kände hur tårögd jag blev men höll allt inom mig. Efter det så gjorde dom koller och han ligger nu kvar där. Känns som att de är nära nu, men är så himla ledsen. Trots at jag haft lite kontakt med morfar nu så älskar jag honom..

Men det härliga var att han var pigg nog att få veta hur det gick för modo, och tur dom vann det gjorde han glad!

Hoppas jag kommer somna inatt ser fortfarande hans ögon då jag blundar.

The last house on the left

2011-01-13 / 18:25:28

Avgudar denna filmfilm och musik som lyder här nere "The last house on the left". Har ni sett den? Det har jag tre gånger och jag älskar den skräckfilmen, har ni inte sett den så är det riktigt värdig att se på!

Grattis till min lillebror på 13 års dagen

2011-01-13 / 14:16:55

Fick lägga Halie ännu en gång efter en hård dag. Så nu passar man på att slappa. När hon vaknar igen ska vi bege oss mot mamma och fira min lillebror som blir hela 13 år. Shit, nu är han tonåring. Dom blir ju så stora allihopa utan att man tänker på det. Han ska få en stor present utav oss. Berättar vad det var i den sen. Man vet aldrig om han råkar kika in i min blogg. Eller någon skvallrar. Så halie ska få ta på sig sin nya fina vita klänning med lite krimskrams på och hellokitty strumpbyxor. Vi ser väl om hon lyckas hålla den fin, klänningen alltså. Hon har ju inte så mycket vitt kvar då dom lyckats förtöras genom mat osv. Men tror vi ska köpa in "rosa" ni vet nog vad jag menar, då kanske man får behålla vissa kläder. Men så är det med barn.

Katt racing

2011-01-13 / 11:44:43

Racing med katterna här hemma. Ibland är dom helt störd springer överallt och upp mot dörrarna på kanten där. Och ibland blir man riktigt irriterad på dem, dom kan ju börja leva om såhär då Halie ska sova och det ogillas. Då får man slänga in dem i vardagsrummet och stänga dörren. Nu håller dom på för fullt här hemma igen. Men måste ju säga att det mestadels är vår kattunge och som numera är nästan fullvuxen. Hon är inte riktigt klok det vet nog alla som hälsat på oss, en busigare katt får man nog leta efter. Har ni katt racing hemma?

Har inget foto på vår andra katt på den här datorn. Så det fick bli på Sally, vår minsta :D

Vilo morgon

2011-01-13 / 11:29:26

 


Så där ja,
har man vilat över en timme medans Halie var hos dagmamman. Jag lämnade henne imorse och sambon har precis gått för att hämta henne. Hoppas hon sover längre i vagnen denna gång. Hon är lite dålig på det. Annars kommer hon gå runt och vara trött idag igen och risken att vi får en jobbig kväll igen. Fast ikväll är älskling hemma, skönt då kan vi hjälpas åt.  Men hon är inte heller så van med allt det här, det blir ju tungt för henne i början men kommer sen att bli en vana. Och imorgon är hon ledig.

Hon vägrar sova

2011-01-12 / 20:57:32

Nu slår nog dottern reckordet för att bråka och vägra sova. Har hållt på i tre timmar nu och testat precis allt. Men inget har funkat. Nu ligger hon i sängen igen och pratar lite så nu ber jag till gudarna att hon somnar. Klockan är mycket och hon ska till dagmamman tidigt imorgon bitti.. Bråkar hon mer ikväll får jag ringa dagmamman och kolla om vi kan komma någon timme senare. Tur man kan ringa henne på kvällen eller på morgonen hon sa att både och var helt okej att göra.

Snart kommer älskling hem.
Tänkte ju städa undan här, får se om jag hinner det. Halie är ju så svår ikväll. Men i varje fall ska jag ordna så vi kan se på en film i sovrummet och bara mysa. Det behöver vi efter dagens nattning med Halie och alla promenader och helst han. Men nu är det tyst här tror stumpan börjar somna.


Älskar att slänga in gamla foton på stumpan.
Bara för att jag sitter på vår andra dator där det mesta ligger, fun fun!

Lite gamla pics på gumman

2011-01-12 / 17:09:00


Fullt med att gå idag.. Men min sambo kommer gå mer än mig idag över någon mil sammanlagt. Han ska gå hem efter jobbet som ligger i stan. Det är för att det inte går någon buss då han slutar.
Halie var helt slut efter dagmamman idag så hon sover just nu. Andra gången idag. Men ska snart väcka henne. 

Slänger in några foton på Halie som jag aldrig lagt in tidigare.. 
Dom är cirka 4 månader gammal!

Halie hos dagmamman

2011-01-12 / 09:31:50

Har nyss lämnat mitt busfrö hos dagmamman,
tänka sig att hon är där 1 timme längre idag. Lite ovanligt tyst här hemma nu. Men då passa man på att vila och städa. Som sagt så vet ni alla redan vad vi ska göra idag och har slut på bloggfantasi så vi får helt enkelt höras sen. Puss & kram!

Scones och thé, i love it!

2011-01-11 / 22:22:18

Oh yes, min händiga sambo bakar scones så snart blir det scones och thé I LOVE IT. Visst fan är det gott? Ska nog sätta på en skräckis med och mysa till det ordentligt. Har snart sett på alla jag laddade hem hos mamma sist, så det är snart dags att ladda hem fler. Tur vi är grannar så säg. Jamenvisst.

Imorgon, händer då?
Halie ska till dagmamman klockan nio och ska äta lunch där för första gången. Så vi ska hämta hennes vid halv tolv-tolv. Efter det så beger vi oss på ett såkallat "hemligt uppdrag". Och efter bara det är vi nog trötta. Man blir så trött av att röra på sig mycket, det tar på krafterna. Stackars sambon ska också iväg och jobba vid sex på kvällen men tur att han slutar vid tio.

Nä nu ska jag njuta lite av det goda, ha en mysig och trevlig tisdags kväll allihopa.

Fotot säger allt: ♥ HÄRLIGA SOMMAR ♥

2011-01-11 / 19:19:37

 

Blev lite överraskad idag

2011-01-11 / 18:44:19

Blev full rulle efter att Halie var hos dagmamman. Ni minns kanske att jag hade en lite dålig dag och överöste arghet på min sambo om städning. Ja då var det så att han gick med Halie till dagmamman medans jag var hos min mamma och han skulle komma dit, det tog en timme och inte kom han. Blev orolig och undra om något hänt för han svarade inte på sin mobil. Efter en stund fick jag ett sms. Ja, där säger han att han passade på att städa lite och skulle strax komma över. Vilken underbar karl jag har, det trodde jag inte om han =) jag blev väldans glad över det och särskilt att få slippa städa. Efter det så hämtade vi Halie med bil, ja min mamma skulle liks på affären och vi med. Sen kom vi hem och gjorde oss mat och nu sover gumman i sin säng. Så nu blir det bara lugnt och hänga upp tvätt. En skön och härlig kväll med andra ord.


I love you


En tjurig Carro

2011-01-11 / 13:56:37

Sitter nu hemma hos min mamma med Kiara. Min sambo lämnar Halie hos dagmamman idag så ska vi gå tillsammans då hon ska hem. Har ett uselt humör idag. Och såklart så åkte min älskling på det, menar inte att vara elak och arg men ibland så är man så arg att man inte vet vad man ska göra. Men är på bättre humör nu igen som tur är. Vilken kärring man är ibland, ja tjejer med alla dessa hormoner. Så lär ju alla killar tänka om oss. Idag blev jag arg över att det var så stökigt hemma (fjantsak), och att det var fullt av disk. Så det blir till att stor städa i eftermiddag helt enkelt så  det blir fint igen. Men nog om det nu.

Min mamma poppar massvis med partymuysik nu, det märks att hon inte vart ute på några månader. Ha ha, bra musik i alla fall. Ska sällskapa lite nu, Vi hörs sen!





Konferansresan, bra eller inte?

2011-01-10 / 23:01:39




Tittar på "break up", den är riktigt bra. Har sett den massvis med gånger förut med. Innan såg jag även på konferansresan, någon fler som såg? i varje fall så var det roligast att se spotlife. Tycker dem andra sög. Dom som var där inom träning var endast chefen den glade, alla andra såg ju bara sur och besvärade ut och sen dom där som  vill bygga en grej för utomjordlingar, hallå finns dem ens? då borde dem redan ha visat sig. Men i vilket fall så var det inte lika bra som väntat jag som väntade mig massvis med smaskiga detaljer om vad som brukar hända. Men men, vad tyckte ni som såg det?

Är en tröttis idag, Halie med

2011-01-10 / 18:19:40

La nyss ner en övertrött ltien tjej, dagmamman tog knäcken på henne. Det förstår jag hon är ju inte van med det. Men det kommer. Imorgon så ska vi dit igen vid samma tid.

Är för trött för att kunna skriva just nu fast jag så gärna vill, vi hörs sen. Puss på er =)

Besök ifrån söder i februari :)

2011-01-10 / 14:27:48

Nu är min lilla ängel hos dagmamman, hon älskar att vara där så hon hade knappt tid att säga hejdå till oss. men snart ska vi hämta henne igen, efter tre. Och ska liks min älskling till stan så vi går tillsammans en bit. Hoppas Halie blir lika glad idag som sist då vi lämnade henne, älskar att se henne glad och lycklig då man hämtar henne.

Nyss ringde lillasyster från Gävle. Hon och hennes kille ska komma i februari vilket ska bli super kul. Får man även träffa henns kärlek för första gången. Troligen blir det 17e om allt går som det ska. Vi har även planerat in att gå runt på stan på fredagen och lördagen ska vi på paradisbadet. Det ska bli riktigt trevligt.


Men nu ska jag passa på och njuta av lite tv innan min stora bebis kommer hem igen.

Måndag = Halie dagis

2011-01-10 / 10:45:26

Nu är man vaken och jag fick sova till tio så jag har en snäll sambo som faktiskt låter mig sova ut. Halie sprninger runt här hemma, ska strax ge henne en macka sen lägga henne vid tolv så hon kommer upp strax innan två. För hon ska ju till sin dagmamma idag och äta mellis. Ska inte göra mer idag förutom det. Är lite slö och tyst idag. Idag är en sån dag, alla kan ju inte vara bra.


Tänka sig bara en vecka kvar tills jag börjar skolan, shit det var ju flera år sedan. Jag hoppas verkligen att jag klarar det och uppfyller kraven. Jag tänker inte ge upp i alla fall och göra mitt allra bästa helt enkelt!

Godnatt ni underbara

2011-01-09 / 23:11:26




Nä, nu funderar jag på att tänka på refrängen. Är sugen på att se en film i sängen, får se vad älskling vill. Det är ju ganska så sent. Det är massor av filmer på tvn, men såklart har jag sett dem alla så jag förblev datanörd denna kväll. Men härligt det med ibland, för jag har märkt att det blir lite av det ju äldre min snutta blir. Men så är det familjelivet går före allt annat i världen. För att ha en familj det är den största lyckan. Det vet alla mammor/pappor. Nog om gulligull prat nu, ska borsta tänder och sånt nu. Godnatt och hoppas ni sover gott och vaknar av att ni drömt en magisk dröm =) för det ska i alla fall jag!

♥ bio/popcornen

2011-01-09 / 18:27:28


Jag känner att jag vill göra något roligt snart igen. Så jag funderar på om man ska gå på bio med älsklingen och kanske någon till om den vill med vill säga. Känner att jag glömt bort mig själv lite och då passar en bio alldeles ypperligt. Det får bli då pengarna kommer in igen så kanske man kan käka ute med, åhh sitter här och längtar bort nu. Älskar bio och mys. Och bio popcornen så jävla goda. för att få mig på humör så brukar vi göra det. Bowling är också riktigt roligt. Sen har vi relaxen, men jag kan bara vara i sånt en stund sen tycker jag att det blir för kallt eller blir jag svimfärdig. Och festa är inte värt längre nu då Halie är så pass gammal att man helst inte skulle vilja vara bakis, det är så mycket jobbigare att ta hand om henne då. Men bio är nr 1 på min lista som favorit "egentid syssla".

Promenix med en tjejkompis

2011-01-09 / 14:00:00


Idag så ska jag ut och gå med Jenna, ska bli riktigt välbehövligt om jag säger så. Måste ju röra på mig lite också har varit dålig på det nu den senaste tiden. Blir väl tjej snack hela vägen, sånt som karlar håller öronen för.


Mer än så händer inte en söndag, det vet väl alla att söndagar oftast är riktigt tråkiga. Varför är det så? Men men, städ som vanligt blir det och parningen ska även göras idag..

Sommar, sommar kom hit!

2011-01-09 / 12:56:14



Härliga SOMMAR, vem längtar inte till sommaren 2011 nu nu då juletiden är över?

Slutet på veckan

2011-01-09 / 12:37:41


Sitter hemma hos min mamma nu som vanligt. Det är nära mellan Kiara och hennes nyblivne man :) hoppas det snart blir något. Vill så gärna att hon ska bli mamma och se hur valparna kommer att se ut. Men efter idag så ska vi vara hos oss där Kiara känner sig mest trygg.

Jag måste medge att jag är riktigt kass på att hänga efter bloggar. Dom enda jag läser är dom närmaste och mammor inom bilddagboken.
Så skriv en kommentar så kikar jag in din blogg.. Behöver läsa lite mer och nytt! :)

Tillfällig..

2011-01-08 / 22:27:34


Var så less på min design och har en tillfällig nu och hoppas på att en tjej ska göra en åt mig. Jag hinner ju aldrig grejja på med photoshop nu då det varit så mycket . Så då är det lika bra att be andra proffs göra det åt en..

Har suttit här nu hela kvällen och ska snart se en skräckis i sängen med älskling och kvällsfika blir det med.

Ett bra program på MTV

2011-01-08 / 20:08:52

 

 


Har nyss ätit lite glass med min älskling och kollade på "if you knew me.....". Herregud vilka tårar man kan få. Tänk om dom kunde annordna det i alla skolor. Jag började minnas hur det var i skolan. Jag har haft en fruktansvärd jobbig tid men även en underbar tid. Jag har fått uppleva både det sämsta man kan uppleva i skolan och det bra kom sen. Det är riktigt synd att man själv som mobboffer få träna upp sin självkänsla för att kunna stå emot och inte ta emot skit. Då det egentligen är mobbarna som ska göra det. Men ett bra program på mtv, tyck alla borde se det nån gång.

Idag så gick det nästan med parningen, men vi fick ge oss efter en stund då båda hundarna blev helt slut. Så imorgon fortsätter vi igen.. Nu börjar Kiara bli mer på hugget.

Debatt hit och dit..

2011-01-08 / 14:11:58


Dags för parning igen, man vet aldrig när Kiara vill gå med på det då vi aldrig hållt koll på hennes löpning och hur många dagar den varat. Så vi måste låta dem träffas varje dag för att se. Hoppas det bara går. Så vi förblir väl här till eftermiddagen, precis som igår. Sen hem och då blir det som vanligt film och nå kvällsfika. Myspys det med.

Nu tänker jag säga vad jag tycker!

Tycker att folk går så hårt fram gällande socker till sina små barn. Klart man inte ska ge dem go saker allt jämt.  Men min dotter kommer få tårta om någon fyller år och även hos sin dagmamma kommer det bli fika ibland med en liten bulle. Men javisst alla ska tycka som dem vill och göra som dem vill. Men man tröttnar så mycket på denna debatt om att man vore en dålig mamma om man skulle ge sitt barn en glass eller få en lite kaka. Tycker det är så himla töntigt.

Det brukar även vara debatt om att man går ut och festar, visst det gör jag aldrig nu. Men jag har festat lite efter Halie kom och tyckte att det var riktigt välbehövligt. Vissa väljer kanske en bio medans andra väljer krogen, vänner och lite alkohol. Ser inge fel med det heller så länge inte barnet får se en full eller inte mår bra utav att vara hos personen som är barnvakt. Och att man inte går ut allt för ofta. Fast vem vill det, förlora tid med sitt barn för att gå ut ofta!

Dom som piercar sina små bebisar/barn.
Ja det kan jag hålla med om lite att varför ska man göra det? men skulle jag ha en vän som gjort det på sitt barn så skulle jag nog inte säga så mycket om det. Jag själv piercade mina öron då jag var runt 11-12 år.

Ge sina barn barnmat 1 månad tidigare.
Ja varför kan man inte göra det om man ser att sitt eget barn är mogen för det? åldern är satt för en gräns för cirka bara. Halie fick lite tidigare än utsatt datum.

Inte ta in sitt barn på dagis förän barnet är 18 månader.
Klart man kan ta in sitt barn på dagis efter 1 år. Vissa behöver jobba och man får inte ens mamma ersättning i 18 månader. Dessutom är barnet stort och behöver leka och träffa andra barn.

Dricka fast man ammar.
Självklart kan man det, men då ska man tänka på att inte amma dagen efter för än mot kvällen. Jag gick ut då jag ammade, visst mina bröst var mega stora och hade ont och hade svårt att få ut bröstmjölk så kommer nog inte göra det igen om jag inte finner en pump som är bra.

Lämna sitt barn över vecka hos sin mormor/farmor osv.
Jag tycker såhär är man så pass liten som Halie skulle jag nog aldrig lämna hon mer än två dagar. Det tycker jag är nog länge. Vore ju annat om man blev jätte sjuk eller om man ska in och föda.

Ge sitt barn cocacola, fanta eller saft.
Coca cola har jag aldrig gett Halie. Inte fanta heller men hon har fått smakat på kolsyrat vatten. Och saft brukar hon få dricka. I den här frågan tycker väldigt många mammor olika. Det finns mycket fel och rätt. Men som mamma bestämmer man helt enkelt själv.

Det finns så mycket mer. Men kom ihåg att det är du som är mamma/pappa till dit barn och ler ditt barn mot dig så vet du att du är en bra mamma/pappa. Det kan faktiskt ingen annan avgöra. Jag tycker att jag är en bra mamma mot mitt barn och det kan jag säga rätt ut. Jag tycker att jag ger henne det hon behöver. Och jag kommer alltid gå på min egen instinkt!

Film och chokladpudding

2011-01-07 / 18:45:29
Åh irriterande och inget som behöver sägas här men var bara tvungen att nämna det ordet.

Nog om det, kom nyss in igen och blev bjuden på lite mackor och oboy hos mammas karl, göttans var det. Fick även med chokladpudding och vaniljsås som ska göras. Då kommer min lillebror även över hit.

Ska även titta lite filmer och sen måste det städas lite, vi har varit så lat på den senaste tiden.

Old picture, i know!

Parning på G

2011-01-07 / 16:42:10


Har varit över hos mamma hela dagen efter vi hämtade upp lillan hos dagmamman. Vi ska ju para Kiara och hoppas på att hon en dag blir mamma. Ska bli riktigt kul om det lyckas vill säga.

Hos dagmamman gick det jätte bra och då jag kom så hoppade hon på mig och kramade om mig. Vilken lycka det var. Har hon aldrig gjort förr. På måndag ska hon dit igen och vara över där då som ska äta mellis.

Men nu så är vi hemma igen och jag hade tänkt att följa mamma till hemköp för att hämta ut mina nybeställda foton.. några ska in i scrapboken och andra upp på väggen. Måste ju få upp något nytt =)

Halie är hos dagmamman själv!

2011-01-07 / 09:18:04
Kom nyss hem och Halie är hos sin dagmamma. En timme till att börja med idag. Hon tog det jätte bra då vi gick sa hejdå och sen var det inge mer med det. Men det är storm ute. Så det är inte alls kul att gå ute. Klockan tio ska vi dit och hämta henne igen, vädret får man härda ut helt enkelt. Om allt går fint nu så ska han få äta mellis hos dagmamman på måndag. Kul att det går framåt =) och att hon trivs där. Klart hon gör, det finns ju så mycket roligare saker och även barn där.

Helgen är även kommen och inget är planerat ifrån vår sida, på kvällarna blir det film helt klart. Men annars är det inget som ska göras. Vi ser väl helt enkelt.

Ska vila mig en stund i soffan nu för att se bege oss igen.

:'(

2011-01-06 / 12:28:19
Gråter då jag läser det här =(

Degar hos mami

2011-01-06 / 12:15:16
Sitter hemma hos min mamma nu. Så år även Halie roa sig lite. Ska strax lägga henne i mammas resesäng för att få sova en stund. Blir inte så mycket idag förutom att vi är här.


Det var inte alls längesen Halie var såhär liten !

Jag har en underbar sambo ♥

2011-01-05 / 21:15:38

Den som skapat och gett mig så mycket glädje från hela första början är min finaste sambo. Utan honom hade vi inte haft vår underbara dotter, "hund" Kiara, familj eller den eviga kärleken. Tillsammans har vi byggt upp det här. Och tillsammans ska vi gå igenom lyckliga som olyckliga stunder. Vi vet att vi klarar allt nu. Vi har varit med om det mesta och det gav oss bara mer styrka i förhållandet. Samtidigt som vi älskar varandra så är vi även som bästa vänner. Vi kan tala om precis allt och vi vet att det alltid stannar mellan oss två. Jag älskar att vara din tjej. Och jag älskar att få dela allting med dig. Vi är som gjorda för varandra och jag ska älska dig precis som du älska mig.

Precis så det är

2011-01-05 / 21:07:00













Visst fan stämmer den in bra? :)

Godmorgon =)

2011-01-05 / 10:51:44
Har sovit i typ 10-11 timmar. La mig i tid och Halie sover till halv tio varje dag nu.. Tycker hon kunde börja med det tidigare :p för snart kommer hon börja dagis och behöva kliva upp tidigare, men men. Tur man får lite sovmorgon nu tills dess i alla fall. Halie och pappa leker här ute medans jag tjurar i sovrumemt, är lite övertrött. Så det kan vara ibland.

Det enda som sker idag är att vi ska till dagmamman vid två efter hennes lunch sömn. Sen blir det bara lugnt.

God kväll på er

2011-01-04 / 20:51:44
Har nyss tittat lite program på tv och ska nu börja dra mig mot sängen för en film och mys med älsklingen. Blir alltid jätte trött efter åtta. Så ska skynda mig på så man orkar se en hel film, får hoppas på det i alla fall.

Har så lite fantasi kring bloggen nu, handlar bara om vad som händer och inget annat. Brukar ju skriva lite annat skoj men har tappat orken helt till det. Det kommer väl. Känner att jag behöver komma ut lite. Vilket blir då jag bröjar skolan, ny krafter och nya tag helt enkelt :)

En härlig dag

2011-01-04 / 16:57:32
Nu är vi hemma igen. Det gick jätte bra även idag. Hon var själv och fick lära känna sin dagmamma. Det gick lika bra som igår och hon blev även bjuden på en banan. Imorgon ska vi dit igen vid samma tid sen tänkte vi lämna henne en stund på morgonen på fredag för att det redan går så bra.

Väl hemma så gjorde jag chilicorncarne och pasta. Tycker jag lyckades bra för det var riktigt gott. Räckte även till två matlådor. Så min karl har då han jobbar och även jag då jag ska börja skolan. Måste fylla på lite. Dessutom har vi tagit bort lite av julen, sambon tog nyss ner granen så nu är det bara gardinerna och små prylar kvar. Skönt att få bort julen, den är bara mysig innan julafton tycker jag.

Mycket som händer på bara 1 år.                                              Min flicka är stor..

Ja, idag är det tisdag

2011-01-04 / 11:56:49
Hallå alla där ute.
Har nyss städat upp lite här hemma och duschat. Strax ska jag lägga Halie för en lunch sömn och efter det går vi till dagmamman och pappa M ska såklart med. Får vi se hur det går denna dag kanske hon få träffa fler barn? who knows. Vilken fall så ska vi hämta ut en sak på hemköp efter det sen blir det bara att hålla sig hemma. Skönt med sånna dagar nu efter juletiden. Dessutom ska alla julsaker ner, så skönt. För katterna river så mycket i granen! Och Halie rör gärna alla advensljus så nu blir det som vanligt igen.

Det gick ju kanon

2011-01-03 / 19:05:35
Det gick super bra hos dagmamman och jag gillar henne jätte mycket och det gjorde Halie med. Hon storm trivdes så mycket. Så jag tror att det här kommer gå jätte bra. Vi ska dit imorgon igen på eftermiddagen. Även på onsdag och fredag sen nästa vecka om det gått bra så ska vi lämna henne där till att börja med 1 timme. Men vad glad man blir som mamma att man ser sin dotter leka och ha kul. Och hon kommer få fullt upp med att lära och leka med andra barn. Det behöver hon. Men kommer såklart sakna henne, vilket gör att man dessutom kommer ha mer energi åt henne då vi ses. Min lill plutt är så stor helt enkelt, bara att inse :)

Kom nyss ifrån mamma.. Hon var snäll och bjöd oss på hemmagjord mos och köttbullar. Var även kvar och såg jönsson ligan som var på tvn. Och nu är man hemma och är rätt så trött. Men städa måste göras och sen blir det mys med en film inne i sovrummet =)

På väg mot dagmamman

2011-01-03 / 07:57:06
Sitter i köket och har nyss klätt på och matat Halie, jag själv är även klar. Om en timme ska vi infinna oss hos Halies dagmamma. Så jag ska möta min sambo halvvägs dit då han tar bussen precis nu. Dessutom så måste vi även hitta dit. En lite krånglig väg då jag faktiskt aldrig brukar vara just där hon bor. Men vi hittar nog till slut så. Ska bli lite spännande och se hur det kommer vara eller snarare bli. Men nu hade jag tänkt att dra fram vagnen och klä på henne ytterkläderna så vi hörs av senare.

:)

2011-01-02 / 21:09:20
Äntligen sover min lilla unge. "huvudvärk till tusen". Tänkte ta och plocka undan lite här och plocka fram allt som ska ordnas med imorgon. Så det blir en tidig säng, får se om jag somnar. Tar nog in datorn och ser på film tills jag blir trött. Sov så gott alla!

SUCK!

2011-01-02 / 19:00:19
Skriver här för att lugna ner mig lite. Halie vägrar somna, hon brukar alltid sova vid denna tid och trött är hon inte en snack om den saken. men gall skriker och vägrar somna och jag har så ont i huvudet och tålamodet ligger snart på 0. Typiskt då vi faktiskt ska upp imorgon jätte tidigt. Men klart det ska jävlas då. Det kommer då man behöver det som minst som sagt. Nä nu måste jag in till henne igen innan grannarna tror något!

Har en busunge här hemma

2011-01-02 / 15:52:23


Det blev tyst här hemma, så jag smyger in i Halies rum och tittar vad hon gör jo hon river nämligen ut hela sin garderob samtidigt som hon dansade till musiken som lyder här hemma. Hon är en riktig BUSUNGE!

Lunch prat

2011-01-02 / 14:01:51
Nu har min sambos bror åkt hem så jag och Halie är nu ensamma hemma, lite ovanligt tyst eftersom att dom senaste dagarna har det alltid varit någon här. Men nu får man ta sig ett ryck och börja städa här hemma. Tur att köket är klart i alla fall. Och att min sambos bror och min egen bror slängde alla sopor innan dom gick.

Måste bara nämna att Halie älskar madrassen som M legat på. Sitter just nu där och river sönder reklamblad och trivs. Har nyss gett henne lunch så nu ska jag chilla en liten stund innan jag börjar med stor städning. Och imorgon börjar 2011 på riktigt för både mig, sambon och Halie!

Lite nervös inför imorgon

2011-01-02 / 10:38:43
Godmorgon.
Halie ville upp nio så det var också en riktigt bra tid. Vaknade strax efter att min sambo stack på jobbet. Och nu har jag och Halie även väckt upp hans bror. Han ska hem idag vid två. Så jag och Halie blir nog bara hemma och städar efter allt röj i helgen.

Men har i alla fall haft en riktigt bra helg med mycket bra sällskap. Så kan inte klaga.

Halie var duktig imorse åt upp ALL GRÖT, har inte hänt på några veckor, så skönt. Och imorgon ska hon skolas in hos dagmamma. Så nervös jag är. Man undrar ju hur det kommer gå, sen känns det i mammahjärtat att hon blivit så stor och numera ska man lämna henne där. Hoppas jag kommer gilla dagmamman bara så att det känns bra att lämna henne där. Men det visas sig imorgon. Tur min sambo slutar jobba 1 timme innan vi ska dit så han kan också hänga på dit nu första dagen

Ingen rubrik

2011-01-02 / 00:06:31
Blev bjuden på pizza av min lära bror idag, det var snällt av honom. Så vi passade på att se en film.. Och nu är ännu en film på gång, vilket jag inte orkar se. Ska ta mig till sängen strax. Sambon ska jobba imorgon så man ska upp med tuppen med Halie. Hade säkert bara tur imorse att hon vaknar sent, blir nog en tidig morgon denna gång. Will see.

Men men, är lite slut på ord nu då jag är övertrött så godnatt på er :)

Toppen nyår :)

2011-01-01 / 14:05:03


Mitt nyår har faktiskt varit galet bra.
Började kanske inte så bra för mig då hälften av mitt smink försvunnit och såg ut som satan under ögonen. Men annars bara toppen. Vi for till Svedjeholmen och åt nyårs mat, väldigt gott. Sedan smällde vi lite raketer och smällare och umgicks en stund. Då Halie blev trött åkte vi hem och la henne och vi började spela lite spel hemma hos oss och även Jim och Carro besökte oss. Vissa drack lite och vissa var nykter. Det blev tre spel och sen blev klockan tolv och vi skrek på ballkongen och sprättade upp en alkoholfri pomac. Där efter röjde jag undan och la mig och resten av folket som var här for vid ett. Halie vaknade inte en endaste gång då det sköts raketer utanför hennes fönster. Hon sov så djupt. Tur det. Är hyffsat pigg idag då Halie vaknade tio imorse trots att vi la henne lämpligt igår. Men jag klagar inte nöjd är jag då man ändå var uppe någon extra timme igår och min stackars sambo klev upp fem och fick gå till jobbet som är en lång bit att gå. Men han har nyss slutat och är nu på väg hem igen.

Och idag vet jag inte vad som sker kanske lite film och snackset som blev över igår. Sambons bror är ju kvar här tills imorgon. Men nu ska jag chilla en stund medans Halie sover lunch!

Massor av nyårs foton

2011-01-01 / 13:05:58
Ja igår var det inge bloggande, för jag bestämde mig för att skippa datorn. Datorn är faktiskt inte allt. Men nu är jag tillbaka igen och tänkte slänga in massvis med nyårs foton!

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥