ÄNTLIGEN :D :D

2010-05-31 / 22:59:09
Imorgon så är det träning som gäller. Jag och mrs Sandra ska börja tillsamamns på  Nu jäklar ska mamma fettet bort. Först ska vi dit och kolla lite på priser och information. Men jag ska i alla fall köpa ett 3 månaders kort som nu bara kostar 600 kr. Sedan kolla vad dom har för aktiviteter så att man kan anmäla sig in på dom också. Oh tänk er spinningpassen och kickboxning. Ryser rakt när jag skriver ner det. NU ÄR JAG TAGGAD. Därför ska jag gå och krypa till kojs nu snart.


Here we come, nu ska fettet bort och musklerna in !!!

Den funkar NU :D

2010-05-31 / 20:00:58
Mobilen funkar igen. Tydligen massa svart bak i skärmen, hur kom de dit? :S Är i alla fall gladare nu. Tack älskling som sprang upp till mamma och fixade den!

ARG!

2010-05-31 / 18:56:03
Blir så väldigt arg och ledsen just nu. Varje mobil jag köper pajar. Kanske är jag dum som inte köpt dom ny med försäkring. Denna mobil hann man ju ha i bara 2-3 månader. Och den ska betalas i 1 år till. KUL! Ska betala en mobil som inte ens fungerar! Vill bara slänga den långt bort. Så idag borde ingen ringa mig för jag är sur och arg.
Och vill inte komma nära min mobil i överhuvudtaget. Skulle bara vilja skriva ut så mycket nu. Men det vore osmart av mig isåfall. Så nej, jag går nu så jag inte säger nåt dumt!


Ute i solen =)

2010-05-31 / 17:06:34
Hej och hå. Har haft lite smått fullt upp. Gick ut en sväng i fin vädret och vi la oss ute på en filt. Och då fick vi lite besök av Halies gudmor Jennifer en stund. Sedan gick vi in för att äta och städa. Och Mattias kom hem och har nyss gått till min mamma för att hjälpa henne med sin bil. Halie är lite små bråkig med mig idag. Kanske tänder på G när som helst då. Har i alla fall nyss städat klart här hemma. Så nu vet jag inte vad vi ska göra. Om Halie blir gladare kanske vi går ut en sväng, men det får vi se. !

Solen lyster på nåt konstigt vis så bilderna blev inte så bra, men så är det alltid med min mobil kamera!


sötnos och jag !!

Min nya solbrillor som bara kostade 20 kr alldeles nya ;D

Solen var varm då den var framme men kom det moln var det inte så varmt längre. Men 1 timme satt vi ute!

Tack gumman!

2010-05-31 / 07:00:50
Jag fick sova enda tills nu utan att kliva upp en enda gång inatt, åh vad stolt man blir då. Nu är hon pigg vilket är förståligt. Hon går runt i sin gåstol som hon alltid gör på morgonen. Mattias ska också upp om en timme och dra sig till adecco.

Jag och Halie inte planerat något ännu. Ser att det är sol ute. Så vi kanske går någonstans. Det lär visa sig längre fram idag. Men nu så ska jag se lite tv är fortfarande lite trött!

Oj vad sent det vart !

2010-05-31 / 00:32:55
Oh my, en för lång film som var riktigt bra, Inte en film som man kan pausa och se vidare imorgon. Och nu tittar jag på klockan. DEN ÄR JU HALV ETT. Shit, och jag som ska upp med Halie inatt/imorgonm. Ojoj så trött jag kommer vara! Så godnatt säger jag nu !

Dubbel suck !!

2010-05-30 / 20:41:36
........ Inget funkar som det ska idag, gaah!!!

Idag ogillar jag mig själv. Känner mig tjock (trots att jag inte ätitt kolhydrater) Jag får inte in mina foton ifrån min mobil. Jag är slö och trött. Så därför ska vi se på "2012" nu .

Hittar inget rubriknamn!

2010-05-30 / 15:27:38
Hej, nu så sover Halie en lur och då passar jag på att blogga en skvätt. Det är morsdag och vi har mest städat och latat oss. Fy på oss, det är ju ändå en speciell dag. Vi ska i alla fall grilla utanför oss med min mamma, syskon och Malin. Om ett tag. Sedan blir det en romantisk komedi ikväll "Pretty women". Den som hela världen borde sett. Men bra är den. Eftersom att jag slutat äta massa SKIT så köper jag inte hem nåt heller. Vill Mattias ha så får han köpa hem det själv. Kanske kommer jag på nåt nyttigt som jag kan köpa hem. Men känns så onödigt. vi ser väl.

Nu så ska jag passa på att lata mig ett tag, tjohej!





















Resan är betald nu :)

2010-05-30 / 12:13:31
.....Det blev buss !!
För att tåg blev alldeles för dyrt och tog vi dom billigaste allternativen så skulle vi få byta till buss 1-2 gånger. Vilket känns alldeles för bängligt då man har Halie med sig och alla hennes grejjer. Så det fick bli buss. Tur är att hon får en egen plats där gratis. Så vi drar med oss en ligg del och täcke så ska vi fixa så hon ändå kan sova sina lurer där på bussen. Resan tar lite mer än 6 timmar. Så det kommer nog gå bra. Vi åker ändå från morgon till dag. Dagen innan midsommar åker vi och kommer hem på tisdagen. Det blir Halies första långa resa. Och hon ska få träffa sin moster och morbror för första gången. Hennes moster är ju bara ett år äldre än henne. Så om något år kan dom ju leka med varandra.

Nu så ska jag kolla ut någon lunch och hänga upp lite tvätt som nyss blev klar.

Dags att boka!

2010-05-30 / 09:48:41
la nyss Halie i sin säng, och hon har nyss somnat. Själv så tittar jag på oprah samidigt som jag sitter på internet. Tycker att vädret ute är lurigt idag. Den varierar mellan sol och grått väder.

Tänker kolla lite tåg resor nu och boka inför midsommar i Uppsala.

Min första morsdag :)

2010-05-30 / 08:52:04
Hur firar ni eran morsdag? Vi firar väl inte den något speciellt. Eftersom att vi firade Mattias födelsedag i fredags och det mesta av pengarna gick åt då. Så vi ska väl bara göra oss en god middag. Fick ju min morsdags present igår som gjorde mig nöjd och glad :)

Jag och Mattias bytte nyss med varandra, så nu är jag vaken med Halie. Hon springer runt här hemma. Mer och mer dag för dag. Stor blir hon. Man hinner ju inte ens med ibland.

Förmodar att alla andra mammor ska fira sin morsdag idag, vad ska ni göra?



Grattis på morsdagen till mig och min mamma!

Hände inte så mycket, suck :/

2010-05-29 / 23:27:23
Hej igen.Tyvärr hände det inte så mycket med håret som jag nästan förstod. Det blev som lite små slingor. Men det var ju det bruna som jag ville få bort. Får fråga en frisör hur jag ska göra. Tänker i alla fall inte klippa av håret igen. NEVER EVER! Nu ska jag ha tillbaka mitt långa hår igen.

Såg nyss på "Alvin och gänget 2." Den var riktigt bra :) Mattias vill se på "Farsan". Men mina ögon håller på att slockna. Så det orkar jag inte. Det får bli den filmen imorgon för min del.

Säger nu godnatt !

Gjorde Halie lite närmare på fotot och skarpare färger :)

Toning på G !

2010-05-29 / 20:45:43
Nu har jag toningen i håret. Och det ser osäkert ut om fläckarna försvinner. Hm, får se efter duschningen. Funkar inte detta så blir det frisören nästa månad. Såhär kan jag då inte se ut i håret. Usch och blä. Men jag berättar sen hur det vart.

Just nu så är mamma här. Hon lämnade lite filmer som hon bränt åt oss. Och Mattias rakaapparat som han fick av min brorsa i present. Nöjd vart han, han har ju tjatat så länge om en sådan.

Ska umgås lite nu!

Håll tummarna åt mig, okej?

2010-05-29 / 18:29:33
Så skönt att ha min gumma hemma igen, iofs så tog vi hem henne vid tolv. Men hela morgonen vakna jag av att det var så konstigt att ligga i sängen utan att gå upp. Så halv elva var jag tvungen att gå upp till mamma så jag fick se henne. Nu så myser Halie och pappa i soffan.. Hon ska sova om en timme och då ska jag tona mitt hår. Som ni borde sett har jag två fläckar på varsin sida av håret sen min misslyckade färgning/blekning förra året. Ni som följt mig via bdb vet vad jag menar. Så orkar inte rabbla upp det igen. Så nu ska jag försöka få bort det genom en toning som kicks sa skulle funka alldeles utmärkt på mig. Så nu får jag hålla tummarna på att hon har rätt och inte bara ville sälja en produkt. Men det blir efter Halie somnat. Mattias som får göra det på mig. Så svårt själv ju. Sa jag att vi varit på stan idag? det var vi och det vi köpte var: två nappar åt Halie, toning till mig, örhängen till mig och en mascara. Fick även en morsdags present av mig älskling och valde då ett sommar linne.. Men nu så ska jag kika runt lite samtidigt som jag städar runt här hemma !

Fotot togs igår på våran kväll "Mattias födelsedag" :)

 

Hej, nu är jag tillbaka.

2010-05-29 / 16:53:48
Igår hade jag och älskling en riktig mys kväll. Jag lät Halie vara hemma hos mormor. Som bor tre minuter bort. Sedan gjorde jag middag här hemma. Förätt: Oster på tandpetare och vi dippa med creme fresch. Middag: Grillspett, strips, sås och sallad. Efterrätt: kola glass. Till allt det så dela vi på vitt vin och två öl var. Jätte gott och mys. Han fick en sommar skjorta av mig i present. Vi pratade hela kvällen och såg film till halv tre imorse. Har aldrig någonsin haft en sån bra kväll. Och det var första gången som vi verkligen brytt oss om varandra. Tack till min mamma som var barnvakt åt Halie så vi fick denna kväll tillsammans. Och tack till min älskling som var helt underbar..

Nu är jag tillbaka igen så nu ska jag uppdatera mer. !!

Den där skjortan fick Mattias av mig. Fy så snygg han blev i den ;)

Oförglömlig kväll!
Synd att man inte fick med maten, efterrrät osv. Kom ju på det fita för sent.
Men det ni ser är osterna, creme freschen, vinet, öl, hans present åt vänster och lite ljus ;)

Grattis älskling <3

2010-05-28 / 08:30:36


Nu är det bara 5 år kvar tills du är 30 år, hur känns det? Ska inte vara dum nu. Men min älskling fyller år idag. Och jag har ordnat med något som är lite hemligt. Så jag återkommer nog om det imorgon. Ska blogga så mycket jag kan nu. För stänger av min dator för dagen runt eftermiddagen.

Tredje födelsedagen jag fått vara med... <3

7 månader

2010-05-27 / 19:13:54
Grattis till min dotter som blir 7 månader idag.
Tiden går ju bara så snabbt. Tiden går allt fortare och fortare.
Puss på min sötnos, du är det bästa mamma och pappa har.
För all evighet ska jag alltid finnas till hands.

Han blev överraskad :)

2010-05-27 / 19:01:56
kan nu avslöja ett. Mattias blev nyss uppvaktad av min familj på tårta och present. Han trodde vi skulle hämta en bänk där, men nej nej. Istället kom dom alla sjungandes med tårta och en present. En stor Elvis tavla fick han utav oss. Har har länge velat ha den. Och vi har inte känt att vi haft råd med den och lagt pengar på bättre. Men nu har han den. Och nöjd blev han så såg det ut i all fall. Mamma bakade tårtan och den var god. Halie fick även oj oj hon blev helt till sig. Skakade av lycka. Så glad har jag då aldrig sett henne.

Men gubben har inte fått min present ännu. Det kommer imorgon. Det är faktiskt då han fyller år. Så tills dess får jag hålla min mun tyst så han inte får veta något. Nu så ska vi börja gå hem så Halie får sova och sedan blir det bara lugnt och lägga sig i tid. Jag ska ju upp med Halie inatt och imorgon bitti.


Fotot snodd på google.
Men ungefär såhär såg den ju ut ;)

Hemliga uppdrag

2010-05-27 / 14:08:34
Idag med mamma.. Är nu hemma och min älskling tar en lunch fösare. Jag fördriver tiden med städ och Halie så klart. kan inte nämna något mer om vad jag ska göra tills på lördag. Kan inte skriva ner och riskera att någon skvallrar eller att han läser själv. Han läser faktiskt min blogg ibland.

Men Halie sparkar mig nu och envisas att jag ska bry mig om henne. Får skriva mer sen.

Sova, sova inte?

2010-05-26 / 07:46:06
Nu har solen gömt sig i tre-fyra dagar. Saknar den, vill ut och sola och ta på Halies nya sol hatt och sol brillor, även mina nya. Men den dyker väl upp snart igen får man ju hoppas. Försöker sova ner Halie en stund nu så jag kan duscha. Hon ligger och gnymter lite. Får se om hon är trött nog att vilja sova, annars får jag vänta med att duscha till Mattias kliver upp klockan åtta. Brukar annars ta med henne in. Men vill duscha ensam idag! "raka benen osv" :)

Nu slutade speldosan att låta, ska gå in och skruva igång den igen. Sådär ja. Nu är det bara att vänta och se hur hon vill ha det helt enkelt.


Hm, hon ville inte sova. Får vänta med duschningen en kvart .

Sova, sova inte?

2010-05-26 / 07:46:05
Nu har solen gömt sig i tre-fyra dagar. Saknar den, vill ut och sola och ta på Halies nya sol hatt och sol brillor, även mina nya. Men den dyker väl upp snart igen får man ju hoppas. Försöker sova ner Halie en stund nu så jag kan duscha. Hon ligger och gnymter lite. Får se om hon är trött nog att vilja sova, annars får jag vänta med att duscha till Mattias kliver upp klockan åtta. Brukar annars ta med henne in. Men vill duscha ensam idag! "raka benen osv" :)

Nu slutade speldosan att låta, ska gå in och skruva igång den igen. Sådär ja. Nu är det bara att vänta och se hur hon vill ha det helt enkelt.


Hm, hon ville inte sova. Får vänta med duschningen en kvart .

Vaken med tuppen

2010-05-26 / 06:41:39
Här får man inte sovmorgon då man har en så pigg dotter såhär dags. Ska inta datorn en stund. Sedan tvätta massa. Har ju dubbel tvätt nu, så det kommer få hänga massa tvätt i hela lägenheten. Sen ska man handla mat idag också. Antingen vid åtta eller vid nio-tio. Beror på när min mamma kunde skjutsa mig och Halie. Mattias brukar alltid vara med och handla. Men inte idag. Han ska på adecco.

Men men.. Känner hur trött jag egentligen är. Men försöker hålla mig pigg nu.

Hittade en gammal bild på Mattias och Halie, dom är ju bara för söta ibland!

Föräldrarträff, ni har väl inte glömt?

2010-05-25 / 21:47:34
Hoho, nu är jag hemma. Vi har hållt på med hemligheter idag. Så jag måste vara tyst om det. Sedan har man nyss diskat och Halie somnade för några timmar sedan :p Just nu så slöar jag en stund och ska snart skriva en liten matlista som ska inhandlad imorgon. Willys blir det.. Vilken affär tycker ni bäst om?

Ska dona på lite hemma nu. Skriver mer sen !
P.s har inte fotat på ett tag nu, sorry!


Så ni vet är den på fredag eller lördagen.
Sen om man vill vara där en hel helg, kan man absolut hitta på mer.
Därför ni måste anmäla er så vi kan planera in mer skoj.
Men föräldrarträffen är som ni vet på skansen "Stockholm". 30 eller 31 juli ..

Men hejsan :)

2010-05-25 / 17:02:05
Lite sent men hej. Sitter hos mamma. Vi har käkat middag här. Innan det så har vi varit runt på olika affärer. Vi fyndade lite smått. Har även haft möte idag men vad säger jag inte. Men det gick bra. Så nu tar man det lite lugnt innan vi ska hem igen och sova ner Halie för natten. Det har varit fullt upp idag för henne med. Och hon har fått en leksak, solglasögon, solhatt och en söt filt av sin mormor. Men nu så ska jag umgås lite här och göra lite mat åt Halie. Första gången som hon ska få riktig mat som vi ska göra själv. Hoppas hon gillar det!


Norska hollywoodfruar ;)

2010-05-24 / 20:57:40
Försökte nyss komma på något som är gott och nyttigt. Men gud så svårt det var. Särskilt då Mattias ville ha allt som är riktigt dåligt som chips osv. Men då kom vi på banan och sen smälter man choklad. Då är ju bara chokladen onyttig och tar man inte så stor mängd så är det inte lika dåligt som om vi skulle dela på en chips påse. Så älsklingen for nyss på affärn för att handla det och en mjölk. Jag stannade för Halie sover ju och snart börjar ju "Norska hollywoodfruar". Det kan man ju inte missa. "svenska" kommer nog vara den bästa. Men men.

Undra vem som blir min favorit. I svenska var det självklart "Maria" ..

Middag .

2010-05-24 / 15:39:51
Nu ser det ju bra ut här hemma. Och M är påväg hem. Och Halie sover. Tänkte snart börja med maten. Det blir kyckling, wook och ris. Men jag äter allt utom riset. Har ju fuskat igår. Men man lär sig av sina misstag. Magen kurrar till tusen nu så jag ska nog på börja med maten nu


Första dagen på veckan

2010-05-24 / 12:55:00
Är trött idag. Men Halie envisade sig att vara vaken och då hon väl ville sova så var det inte längre än en timme. Det är så skönt att ha min älskling hemma igen. Så inatt kunde man sova gott.. Just nu är han på adecco. Så vi har inte hunnit ses så mycket, men han kommer ju hem vid tre så. Då är han bara min, hehe!

Håller på att städa för fulla muggar här hemma. Ser ju ut som fan. Så jag ska fortsätta med det nu.

Älskling förra året på midsommar ..

Känna på sig

2010-05-23 / 20:36:37
Fick nyss ett samtal av min älskling och han är påväg hem. ÄNTLIGEN!

Orkar inte ens städa idag. Så det får bara stökigt tills imorgon.

Ni som känner mig vet om att jag ibland kan få "sug i magen". Samma sug som man får då man typ åker berg och dalbanan. Den känslan tyder på att saker ska ske. Och inte bra saker. Varje gång har nåt hänt. Har nu haft den där känslan hela dagen och undrar vad det är som kommer hända. Hoppas det bara är en inbillning.

Im back again .

2010-05-23 / 19:15:00
Tog två dagars uppehåll med min blogg, men är tillbaka nu igen.

Idag kommer min älskling hem, som jag längtat efter honom. Många säger "det är bra att sakna" självklart håller med. Men bara det inte blir allt för ofta för min del i alla fall :) Är seg idag.. Kom nyss hem och har nu lagt Halie. Vi har varit hemma hos mamma. Men men nu blir det dator och tv <3

Två super trevliga människor stötte jag på i lördags ! :)

Sol igen !

2010-05-22 / 08:59:52
Nu är jag och Halie uppe. Hon vaknade först halv sju och sen somna hon om igen vid halv åtta tills nyss. Vi ska snart ordna oss. För vi ska gå till stan och möta upp Isabelle och Elina. Trevligt ska det bli. Solen lyser ju. Vilket är helt underbart.

Men imorgon kommer han och Kiara hem. Så då får jag pussas på honom igen.

Men nu ska vi tjejer ordna oss. Hej och hå ! Vi ses kanske på stan..

Puss på dig !

Lite tankar och känslor bara ;)

2010-05-21 / 23:10:38
Sitter och degar på soffan nu, för en liten stund sedan så vaknade Halie och ville ha mat. Men hon somnade fort igen. Sitter och saknar sällskap av min kära älskling. Det märks att man blivit bortskämd med hans närvaro. Han har säkert fullt upp där han är nu. Vill inte störa heller :p ska i alla fall ringa och säga godnatt till honom om någon timme.

Det är sånna här tillfällen alla känslor kommer upp och förhållandet sätts på prov och saknad. Ni tänker nog såhär få "en helg, det är ju inte ens nån lång tid". Jo för mig är det så. Och hellre saknar jag honom än att vara tjejen som inte bryr sig. Det är viktiggt att sakna. Men usch avskyr den där jäkla saknaden. Två nätter borde gå fort. Jaja vad jag surrar om min älskling hela tiden. Slut pratat om det ikväll.

Tänker surfa någon timme till sen ska jag sova, så jag orkar med Halie inatt och imorgon! PUSS!


Detta foto togs då jag och Mattias hade något på G och vi hade klätt ut oss på fotot.

Ge mig förslag!!!!

2010-05-21 / 19:19:11
Kom nyss in. Grillat satt fint i magen. Snart ska Halie sova. Så efter det kommer Jenna hit och det blir väl bara massa "tjej snack". Resten av kvällen med andra ord blir lugn.

Sitter och funderar på Mattias födelsedag. Behöver tips på presenter/present man kan ge??
Han fyller 25 år...

Älskade sol !!

2010-05-21 / 16:55:17
Mamma och moster försöker få fjutt på en eld där ute. Jag inväntar att min gumma ska vakna till liv. Hon är helt slut och har sovit i snart två timmar. Måste snart väcka henne. Vilket jag helst inne vill göra. Men maten kallar ju snart.

Hoppas ni andra grillar nu också om inte hoppas jag ni tar er en sommar öl kanske? Sånt här väder ska man vara rädd om. Det är så få av dom. SOL, SOL UNDERBARA SOL !

Att sakna är viktigt och bra

2010-05-21 / 15:48:21
Det är nog ganska vanligt att vara beroende av människor. Och försvinner dom i några dagar sakna man dom ju alldeles förfärligt mycket sen tänker man bara på det. Mattias kommer jag sakna och tänka på, men det är ju bara för att jag älskar honom så mycket. Klart det kommer kännas tomt i sängen och lite här och var. Halie kommer nog känna samma sak. Det blir ju så. Tycker det är skit bra att han åker iväg i helgen. Så får han lite tid med sina vänner och roa sig imorgon. Blir faktiskt lite avis. Han ska på vårmönstringen och åka runt i raggarbil. Det är ju hur kul som helst. Men sommaren har ju bara börjat jag hinner. Det var ju tänkt att vi skulle åka raggarbil och dra på Sollefteå crouising i helgen nu då han fyller 25 år. Men vi hittar ingen bil, synd. Skulle vilja inviga denna fina sommar i en fin bil att glida runt i. Men nåt ska vi göra. Det lär visa sig.

Btw, jag är ingen raggare. Allätare är min grej ..

Halie sover nu en liten lur innan mamma kommer hit. Stripsen ska vi göra uppe hos mig och sedan går vi ut på vår gård och börjar grilla. Nam nam ;)

Du är min och Halies hjälte. Utan dig skulle vi aldrig klara det så bra. Du betyder guld för oss !

Hejdå älskling, ses på söndag!

2010-05-21 / 15:18:02
Idag gick jag till stan med Malin och Halie. En skönt promenad i denna underbara solvärme. Kollade min syn och fick linser idag. Hur skönt som helst att slippa brillor "me likes". Nyss for min älskling och Kiara till Umeå, buhu vad jag kommer sakna honom. Men det blir ju vad man gör det till. Så om 1-2 timmar blir det grillning med mamma, moster och hennes två små barn. Ska bli skönt i detta väder. Sedan ska jag och Halie bara sitta hemma och kanske glo på någon film.



Men men, ska ordna lite här hemma nu och packa det som behövs till grillningen !

Helgen är kommen .

2010-05-21 / 09:31:35
Nu har man ny duschat och Halie sitter bredvid mig. Om 1-2 timmar så ska vi gå till stan. Men först hämta upp Malin som ska gå med oss. Kommer ta sig en timme. Men har man sällskap går det alltid fortare. I stan ska jag kolla synen och beställa linser. ÄNTLIGEN! Sen inväntar vi tills Mattias och Malins mamma kommer så hämtar hon upp oss. Sedan drar min älskling, bror, Malin och Jonas till Umeåstad. Kommer bli tomt här över helgen. Men tur jag har en planerad helg som jag sa igår. Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska ge Halie nåt att äta, äta själv, sminka mig och packa nödvändiga grejor. Tjoho!

Planerad helg :)

2010-05-20 / 20:15:22
Hej, jag är trött efter dagens varma sol. Så nu blir det bara en film med älsklingen min. Han drar ju till Umeå imorgon. Han ska träffa sin mamma och vänner dom ska även på vårmönstringen. Då min älskling roar sig där tills på söndag så ska jag grilla på fredag med min mamma och moster. Och på lördag ska jag gå på stan med Isabelle och Elina. Hoppas vädret är fint. Isåfall sätter vi oss och solar lite med. Emma ska jag också kanske umgås med denna dag. Ska planera lite mer med henne om tid osv. Sedan på söndag kommer kanske en tjej som heter Tina. Men helgen är i alla fall bokad. Skönt då slipper man sitta hemma bara. Älskar att ha saker att göra. Kommer vara helt slut efter denna helg vill jag lova.

Men ska inte surra mer nu, ska se film nu för Halie har somnat.

Ett gammalt foto som mormor fotat!

En solig dag !!

2010-05-20 / 15:57:21
Ett stort grattis till Sofie och Lars till er söta son Liam som idag är två dagar gammal. Längtar tills jag får se honom . <3

Idag har varit en bra dag. Åtta imorse for vi på affärn och handlade in lite mat. Vi köpte oss även en glass. Efter det så gjorde jag en lunch här hemma "skink sallad" som vi tog ut till gården där vi satt oss och åt. Vi fick även sällskap av våra grannar P och J. Vi har vi nog suttit hela dagen lång ute tills nu. Så snart blir det middag.

Men nu är man lite små trött efter solen. Men det måste ändå röjas undan här hemma, hörs. !

Hon somnade en sväng inne på willys.

Det var en varn dag så Halie fick bada ute på gården .

Leker för fulla muggar .

Sötnosen då ;)

En lång dag

2010-05-19 / 23:20:51
Halie fick ju bada på balkongen idag.. Men vet ni vad som hände då? Jo våran granne har en liten tjej på typ 2 år skulle jag tippa. Hon kom igenom och över till vår balkong. Kände stressen då mamman kom som försökte tala till mig. Me hon kan inte svenska eller engelska. Tur jag hade min moster här som tog lilla tjejen och gick över med henne. Lill tjejen försökte igen, men lyckades inte. Men vem vet då hon kommer på besök nästa gång igen? Inte för att det gjorde så mycket, men sånt är så pinsamt för mig i alla fall. Särskilt om man inte kan tala med mamman.

Nu så ska jag bara kika runt en stund sedan kallar sängen. Imorgon ska vi på affärn klockan åtta.

Tittar på vad pappa gör, tror det var så ;)

Överlycklig liten tjej ... Detta leende gör mig själv lycklig.

Mitt första sommar dopp

2010-05-19 / 19:56:52
Inte är det ofta man tar sitt första dopp i mitten av maj? tidig sommar i år. Hoppas jag. Bara inte sommaren vill slutade tidigare i år. Då blir jag arg.

Men som sagt blev det: brorsan, morsan, älskling, halie, moster, malin och jonas som åkte dit. Men bara jag, brorsan, jonas och älskling som doppade sig. Det var ju inte alls kallt som man trodde. Halie doppade sina fötter och reagerade inte ens. Härligt. Då dröjer det inte länge tills vi kan ligga på stranden och chilla.

Känner mig slut på nu. Har hållt igång hela natten och dagen.


Underbart väder

2010-05-19 / 13:20:26
Kom nyss in ifrån den varma solen ute. Man blir fan lat av den. Men nog kämpa man på att gå ändå. Halie somnade i sin vagn. Så jag styrde in den i hennes sovrum. Då hon vaknar tänker jag ta fram hennes badbalja och fylla den med vatten sen ska hon få bada på balkongen. Det kommer hon nog gilla.

Mattias slutar tre idag och min moster kommer efter det med. Hon ska komma hit och bjuda på mat. Sedan blir det väl en film på kvällen förmodar jag.  Myspys !

Halie innan vi gick ut. Hon fick på sig en söt rosa klänning med rosa blöj trosor till.


Vi satt oss i skuggan!




























En timme satt vi ute ..

Ensam tid ;)

2010-05-19 / 10:22:36
Nu har jag nyss lagt Halie igen. Trött var hon.. Funderar på om man ska ut och sätta sig på filten med henne då hon vill upp igen. Men det är ju bara så jobbigt att få ner allt ihop. Jag får helt enkelt se.

Har i alla fall nyss städat, diskat och plockat undan. Njuter lite av ensamtid med datorn tills gumman vaknar upp igen. Mattias är ju på adecco idag. Men men, har inte mer att tillägga nu !

Gumman fick ligga på golvet medans jag ordna mig inne på toan :p

04:45

2010-05-19 / 04:48:31
Halie är vaken och har varit det i en timme nu. Men nu envisas jag med henne i sängen. Och tror faktiskt hon somnat nu. Har varit tyst i över två minuter nu. Jag får hoppas det så jag kan lägga mig och somna om igen. Ska checka detta nu. Hörs nästa gång hon vaknar. PUSS!

GODNATT !!

2010-05-18 / 23:27:14
Nu tänker jag lägga mig för natten. Jag ska nämligen upp med Halie inatt. Vi ser väl om hon är snäll denna gång. Jag håller mina tummar.

Lägger in dagens bilder innan sängen kallar..

Halie fick ett rån med smör på

Mhm så gott

Kladd gillar jag ;D

Mamma/mormor kom på lunch ute i det fina vädret

Bror/morbror kom så fort han hörde att han skulle få lunch av oss ;)
HAHA

Busan var lite cool idag "min mammas hund, Kiaras syster".

Busan och min sambo

Kiara !

Varit ute i solen hela dagen lång

2010-05-18 / 19:51:00
Enda ifrån tolv idag har vi varit ute. Det började med utanför oss där vi satt och solade oss på en filt. Dit kom även brorsan och mamma. Vi bjöd dem på lunch ute i det fina väret. Då dom drog iväg så gick vi vidare ner till min moster och då köpte vi glass. Halie fick sin första. Hon älskade det. Så glad man blir av att se sitt barn nöjd. Efter det följde jag med min mamma på affären och hem till henne där vi åt middag och nu är vi hemma. Halie slocknade på 5 minuter. Det brukar aldrig hända. Men hon är nog helt slut efter denna dag ...

Jag är solbränd som en räka nu. Men det var det värt. Det blir solfaktor imorgon om vädret är lika fint. Nu så ska jag se en film "har lånat 5 nya av min moster".

Bilder som jag fotat kommer in sen, orkar inte lägga in dom just nu !

Lycklig med er

2010-05-18 / 10:29:24
Hej och hå. Kollar runt lite på internet och Halie har nys ätit frukost och springer nu runt i sin gåstol. Hennes favorit sak om man säger så. Det är skinande sol idag med. Så vi ska ta ut filten och mysa idag igen. Matte ska ta med sig lite kaffe ut också.

Idag fick jag världens lyckorus igenom kroppen. Jag kanske inte har jobb, gått ut skolan, rest utomlands eller åkt flyg. Men jag har en familj, en familj som älskar mig. Det finns inget annat som skulle kunna göra mig lyckligare än dom. Att dom nu finns i mitt liv gör det helt underbart.
Jag gör precis allt för dom.

Godnatt säger jag nu

2010-05-17 / 23:09:01
Gjorde nyss veckans matlista ifrån torsdag till söndag. Sökte lite recept på internet och fann mycket bra. Men ojoj så dyrt det blir då man äter lunch. Har gjort det ett tag och märker att det behövs handla in mycket mer än det vi handlar för.

Varför ska arbetsmarknaden vara så svår nu för. Ge min mantti, ett jobb. Och mig ett i januari? :D vore ju great. I min dröm skulle det gå till så lätt. Natti, ska sova snart !

Fotot togs igår då vi spelade brännboll :)
Det är min bror som är över vagnen och Halie där i såklart.

Nu blir det andra bullar här hemma ..

2010-05-17 / 22:14:21
Tycker den diet som jag har nu är trög och tråkig. Ska köra på med mer tempo nu. På torsdag ska jag inhandla bättre mat. Ska börja skippa makaroner, potatis osv nu. Mitt schema kommer ungefär se ut så här:

Frukost 9.00-10.00 - Havregrynsgröt, en fiberrik macka och kanske ett ägg och mjölk..
Lunch 13.00-14.00- Sallad med bara grönsaker, ost, skinka osv. Med vatten till.
Middag 16.30-17.00 - Fiber mackaroner och kyckling med varma grönsaker och ett glas mjölk.
Kvälls fika 21.00-22.00 - (många blir ju hungrig på kvällen) en frukt blir det, inget mer. Då får man gå och lägga sig så man slipper känna hungern.


Denna fina och bra lista kommer börja på torsdag.
Tidigare har den funkat, jag hoppas detta går nu med.
Jag får tro på mig själv.
Självklart så går jag mina promenader också!

Någon som vill göra något skoj i helgen? :)

2010-05-17 / 20:59:34

Dagens händelser !

2010-05-17 / 20:36:28
Nu är vi hemma, eller vi har varit det i kanske en timme. Men vi tjurar på med Halie. Försöker natta henne hela tiden men det är bara pappa som funkar för henne just nu. Pappa kär just nu kanske? Hoppas det inte blir så till helgen. För då ska nämligen pappa Mattias till Umeå på vårmönstringen. Kul för han ju :) det är ju hans stora intresse. Så det blir bara jag och Halie hemma i helgen för första gången. Mamma och dotter helg.

Idag var vi ute i solen på en gräsplätt nedanför vår lägenhet. Vädret var kanon och Halie fick gunga för första gången. Hon gillade det. Så är det fint imorgon igen gör vi nog samma sak. Där fick vi dessutom besök av min mamma som kom på kaffe som Mattias gjort och tog med sig. Och nina kom ut med sin råtta. Trodde inte jag var så rädd för dom, men det var jag tydligen. Lite i alla fall. Sedan blev vi bjuden på mat hemma hos mamma som min moster gjorde. Starkt men gott var det.

Lägger in lite bilder under dagens händelser..

Halie gungar för första gången !

Visst ser hon lycklig ut?
Kommer fler bilder då hon gunga sen.
Har dom på min kamera!


Här blev hon lite tjurig och ville sova lite lunch.

Dotter och mor <3

Denna bild gillar jag ;)

Sötnosen kan nu sitta själv jätte bra

Kiara fick också såklart vara med

Ut i solen !!

2010-05-17 / 12:41:11
Har fått sova ut nu. Så man får vara pigg idag ändå :) så härligt. Solen är framme då och då. Vad kan man göra då? har så dålig fantasi nu för tiden.

Nu kom vi på vad vi ska göra. Köpa nåt gott och ta med kaffe ut till en lekpark och fråga om mamma och dom andra vill med ut. Ska ringa ett samtal till min mamma nu.

Halie är tjurig!

2010-05-17 / 04:54:58
Om ni inte visste så raderar jag allt jag anser som onödiga/kränkande och knäppa kommentarer. Jag anser inte att det ska finnas på min blogg som är till för att skriva av mig och skriva om mina dagar och mitt liv helt enkelt. Så vill ni skriva något sånt så åker det lika fort bort igen.

Halie börja bli lite tjurig nu, kanske vill hon sova snart? den är ju nästan fem nu och jag är pigg nu. Så blir det om man hållt på med henne i flera timmar.

Brännboll ;)

2010-05-16 / 17:06:40
Tina la nyss in lite bilder sen helgen på hennes facebook nyss. Whoho skrattade ihjäl mig lite. Lägger in någon här, sedan ska vi här hemma dra oss upp mot geneskolan och spela lite brännboll ;) Hörs sen!

Jag hemma hos Isabelle

Sedan gick vi hem till Elina och festade vidare


Det var ÖS !!!!

RENT HEM :D

2010-05-16 / 14:47:52
Nu är det rent här hemma. Ska snart ta mig en dusch. Ute är det kvavt och skönt. Fönster och balkong dörr är öppen här hemma. Solen kommer bara fram ibland, mest är det molningt. Huvudsaken luften är varm så är jag nöjd. Det är ju ändå söndag och det är känt för att städa och helt enkelt ha tråkigt. Ska ta hand om min stumpa nu som gnäller på mig.


Gjorde bilden lite skarpare. Så nu ser man ju mer av hennes två små tänder.
Ä
lskar denna bild.

Solen skiner ju :)

2010-05-16 / 11:09:11
Nu tittar ju solen fram. Kanske man ska äta fika ute i solen idag, vad tycks? vore ju faktiskt trevligt än att bara sitta inne och städa hela dagen lång. ska kolla vad min sambo tycker om det. Han sovar djupt inne i sovrummet.  Får väl lägga Halie först då hon är trött efter det kan vi ju faktiskt ta oss ut. Äh, män lyssnar på kvinnor eller hur? haha.

6 månader!

2010-05-16 / 09:50:59
Har helt enkelt glömt bort men nu ska jag skriva ner om hur mycket Halie lärt sig under 6 månaders tid och vad hon kan just nu osv. ENJOY!

Halie är väldigt duktig och verkar gå framåt med stora steg. Medans vissa saker tar lite längre tid. Hon kan sitta stadigt men fortfarande kan hon ramla åt sidorna. Men sitter man bredvid så kanske man få ta emot henne ibland men annars går det fin fint.
Maten: Halie äter nu en måltid mat per dag. Och vi ska börja med två gånger per dag om någon vecka. Hon äter bra och får oftast i sig allt. sedan får hon gröt varje morgon och resterande så får hon välling. Hon brukar få rån med smör ibland som hon kan äta själv "hon älskar rån".
Nätterna: Då vi bytte från hennes vagga till spjälsäng trodde vi att det skulle bli lite jobbigt med tanke på att man inte kan gunga henne till sömns. Men första natten gick jätte bra och hon sov längre. Man stryker henne på kinden, ger henne napp och slå på musik på mobilen så somnade hon. det går jätte bra. Men har varit lite jobbig nu i en vecka, vi tror att det är tänder på G.
Tänder: Halie fick två tänder i början då hon var 5 månader, två styckna längst ner. Så numera kan hon bitas och det är hårt. Man får vänja sig helt enkelt.
Halie kan skratta, gråta på riktigt, gnälla osv. Tiden går ju så fort. Tänka sig att hon redan blivit så stor.


Gumman sitter själv i soffan

Såhär fin var Halie på "sista april"

Halie fick testa äta själv :)

Hon leker med sin vän apan

Stiliga tjej!

Jag uppskattar livet

2010-05-16 / 09:35:19
Godmorgon. Äntligen är man pigg igen och känner sig som en vanlig människa. Halie går runt i sin gåstol medans jag kikar runt på internet. Snart ska hon få gröt och jag ska ta mig en dusch. Idag är det söndag och ingenting är planerat. Typiskt södagar enligt mig. Vädret ute är monligt så det vart ingen sol heller. Så det blir en städar dag. Det behövs det också.

Ibland sitter jag och funderar på mitt liv och hur lycklig jag blivit dom senaste 6 månaderna. Att ett barn kan förändra så mycket. Göra en mer stabil och säker på livet. Hon gör mig så glad och det gör min sambo och hund med. Att ha en familj är guld värt och jag uppskattar varje sekund med er<3

En bra film

2010-05-15 / 22:27:32
Kolla på trean det är en spännande film där nu. Är så trött, men man håller sig vaken :) efter filmen blir det garanterat sängen som äger rum.

Nedan för oss hörs det "dunka". Det är fest. Usch vill inte tänka på sånt. Är fortfarande ganska bakis. Det släpper nog inte förän jag fått sova ut en natt. M
en nu börjar filmen snart igen. Tjing!

Jag <3 lördag

2010-05-15 / 18:51:13
Angående ångesten så är det inte så illa som man kan tro. Bara jag som är känslig och får ångest för minsta lilla. Men ska försöka dra det i bakhuvudet nu.

Har nyss grillat och det satt fint i magen. Så gott :) Ikväll blir det film och helt enkelt MYS! Det är ju lördag. Jag älskar helger. Jaja, vi hörs senare! 

Grillning på G

2010-05-15 / 16:48:24


Hej. sitter hos Anders nu. Vi ska grilla här. Det blir korv och pinnbröd för mig och Mattias. Är fortfarande bakis men inte lika mycket. Dessutom är det ju varmt ute. Inte kan man sitta inne då heller.



Synd man inte har pengar just nu. Vi ville så gärna köpa en liten glass åt Halie. Hon gillar faktiskt glass. Det får isåfall bli på torsdag. Ska nu njuta av det UNDERBARA vädret med folket som är här och prata bort min förbannade ångest.

:/

2010-05-15 / 13:21:28
Usch för ångest och bakisheter. Det är sådant som gör att man inte vill dricka. Så säger man väl varje gång. Ändå lär man sig inte.

Mattias och Halie ligger och sover i sovrummet. Skulle själv vilja gå och lägga mig och sova en blund så kanske man mår bättre då man vaknar igen..

Ångest, varför?

2010-05-15 / 10:29:17
Har nyss kommit upp ur sängen. Känner mig inte helt kry ännu. kvällen igår började hemma hos Isabelle där vi åt grillat och drack. Sedan tog vi oss till Elina och var där någon timme. Och tog sedan taxi in till olles. Hände väl inte så mycket till en början men vi efterfestade med Calle från idol . Och han är nog den enda kändisen man festat med och det första jag gör är att göra bort mig, haha, Han blev riktigt sur på mig. Jag måste ju vara BLOND ibland alltså! Men men, vad kan jag göra åt detta. Nu ska jag fortsätta ha ångest, varför vet jag inte. Är nog mest att jag gjorde bort mig. Kommer nog gå och känna mig dum nu i en vecka...

Taggad, yesyes...

2010-05-14 / 13:22:55
JAG TAGGAR !!! Spotify är min bästavän just nu. Ska snart dra på mig smink. Konstigt nog fann jag kläder på 10 min. Bara för att man klagar så går det lättare. Tur det i alla fall. Kan inte tjattra nu har inte tid. Databörd man är ibland, haha! Hej och hååååå!


Helle är så snäll som ska skjutsa mig och hämta mig ikväll. TACK GUMMAN!

Jiho :)

2010-05-14 / 12:41:13
Det blev som tänkt. SÅ skönt det ska bli. Efter en lite halv jobbig vecka med en Halie som haft ett taskigt humör "tänder på g" så ska det bli kanon att åka iväg en kväll. Och vi blir bara brudar. Evigheter sedan jag träffade dem allihopa. men nu gäller det att hitta kläder. Jag har inte shoppt på evigheter så vad har jag som är fint :/ ett par lack leggins blir det men till vette fan.

Mattias och Halie är påväg till stan och ska lämna lite papper. Medans jag och Kiara är här hemma. Ska ut med henne en snabbis sedan söka fram något fint om jag nu har det.

Ett halv långt inlägg ;)

2010-05-13 / 23:50:43
Har inte hunnit eller orkat uppdaterat under kvällen. Så jag tänkte blogga lite nu innan jag ska gå och sova. Har haft min syster här Isabell. Sedan kom min bror hit med min kusin dom var här en stund och sedan for dom medans Isabell var kvar och såg på en film med oss. En jätte bra film. Som vanligt kommer jag inte på vad den heter.

Försöker titta på Bella&Tyra show, men det var ju helt lönlöst. Dom har ju haft Kissie som gäst så många tittade och det gjorde att man inte ens fick upp ett skit. DÅLIGT dom borde vetat att Kissie är så pass känd att det ska lagga. Men jaja. Får titta imorgon.  På tal om imorgon. Jag kanske ska tträffa några tjejer och grilla och dricka lite vin. Det låter ju så lockande. Och tror jag behöver det. Har varit slut på i en hel vecka nu. Känner att jag inte haft någon tillräckligt ro eller någon sömn. Så jag kanske behöver detta? Min sambo tycker jag ska det. Men han är alltid positiv. Medans jag typ "gråter" då han ska ut. Mja kanske inte gråter. Tror jag blir smått avis dom gångerna han ska ut. Beror nog på det. Men innerst inne vet han att jag bara menar väl. Hoppas jag. Annars får jag väl be honom springa och läsa min blogg. Haha.

men det värsta är, VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG? äger inget fint längre. Har ju gått runt med mamma kläder i cirka ett års tid nu. Har inte ens köpt hem ett snyggt partylinne :/ så jag står nog och slänger runt med mina kläder i typ 2-3 timmar imorgon. Därför måste jag börja ordna mig i tid isåfall. Men ja det är ju inte bestämt ännu. Men som ni kanske ser så är jag väldigt sugen på det... Ni får veta imorgon. Ska stoppa ner mig i våran sköna säng nu ..

Våran sötnos har hamnat i en jobbig period just nu. Hon vägrar att sova på speciell/vanliga tiden. Så numera dom senaste dagarna så har hon vaknat till och från mellan 18.00-23.00 efter det sover hon. Kvällarna blir som sagt jobbig, men det kommer ju inte vara så alltid. så man får tänka!.

 

Video!

2010-05-13 / 10:50:26

LÄNGTAR till den riktiga sommaren

2010-05-13 / 10:44:10
Har lite planerat. Vill ni veta vad. Okej ska berätta!

Dagen innan helg

2010-05-13 / 09:29:54
Glömde nämna att Jennifer kom någon timme på besäök igår, kul :)

Men nu är det morgon och idag var det tänkt att gå till ås där Robine bor. Men då jag vaknade kände jag mig helt slut och förkyld. så vi ställde fram våran träff några dagar. Så idag blir det väl till att vara hemma och gå en sväng till affären. Såg att Halies mat börjat ta slut och hennes gröt.

Det blev inte lugna gatan idag ...

2010-05-12 / 15:12:25
Det blev då inte lugna gatan som planerat. Helle kom hit och vi var här en stund tills vi fick för oss att dra in på stan för att kolla kläder åt Helle till studenten. Men det fanns ju knappt något. Inget i Helles stil. Men det ordnar sig. Internet har ju allt som jag brukar säga. I dagens läge är det ju så.

Idag fick vi också schassit, ÄNTLIGEN. Har väntat jävlig länge. Nu är det påsatt. Mattias som fick göra det. Vad vi testat nu så drar den inte åt vänster. Men allt kan ju hända så vi får väl se. Är ändå besviken på dom. Kunde ju fått pengarna tillbaka istället, men men. Får väl vara nöjd nu och hoppas att den inte går sönder igen.. Vi fick ju kompisation som jag sa tidigare det var en pyjamas och ett par sockar.

Fick Helles fotobok idag med. Hon har ju fotat mig, Halie och Mattias enda sen jag blev gravid. Det var en projekt genom skolan. Och vi fick boken idag som hon jobbat på. Tack gumman, du har gjort ett bra jobb ;)
Men ska vila mig lite nu.

Gumman min igår  ....

Lugna gatan ;)

2010-05-12 / 10:16:58
Idag är man pigg, skönt. Och det blir ju en vilo dag. Ännu bättre. Halie åker runt i sin gåstol. Medans jag nyss åt frukost.. Tänker inte ens sminka mig idag. En fri dag ifrån allt sånt.  Har faktiskt inget mer att säga som är intressant.

Mormor som fotat..

En bra film

2010-05-11 / 23:40:05
Nu har vi nyss sett på en av filmerna vi lånade av moster idag. Den var jätte bra.. Kom inte ihåg namnet på den just nu och orkar inte kolla heller. Kollar runt en snabbis innan jag lägger mig. Hoppas att Halie är snäll med mig inatt för imorgon ska Mattias på adecco så då tar jag henne på nätterna och morgonen. Tänker vila hela dagen imorgon. Får fin besöket hit. Så då håller jag och Halie oss hemma tills på torsdag. Men nu måste jag säga godnatt om jag ska orka med denna natt!


Brännboll dag 2

2010-05-11 / 20:09:26
Ojoj, nu är man slut på. Det blev brännboll idag igen. Helt slut var allihopa så nu kommer det bli en-två vilodagar minst för alla. Jag blir nog bara lugn imorgon. Men på torsdag så trippar jag till stan för att umgås med Robine. Bara det är fint väder så ;) nu så ska jag vila mig lite och äta en kvälls macka och ett äpple. Det är jag värd. Lägger in lite bilder också som min syster fotat!

Jag är på G, medans mamma helst vill slippa. Visst ser det så ut? :)

Lillebror Sebastian

Gubben min gör upp planen

Halie satt snällt i sin sulky i alla fall i en halvtimme

Min bror Kim

Mattias ser rädd ut för mig

Sötnosen min

Syrran och jag

Det var mycket sol ute som ni ser


Lite paus

Här kör vi för fullt

En nöjd Kiara innan vi gick hem ...

Sol och värme bjöds på denna dag

2010-05-11 / 15:39:51
Kom nyss ifrån moster och vi har dessutom stort städa. Halie sover än. Hon somnade vi tolv. Och klockan är halv fyra snart. Men inte så konstigt då hon bråkat i två dygn och hållt sig vaken. Det är nu allt kommer tillbaka. Jennifer borde komma när som helst. Kul, inte ofta man har henne på besök.

Ikväll blir det full fart igen. Vilka aktiviteter vi ska göra vet jag inte nu. Men jag och syrran har planerat in några.
Lägger in lite bilder under morgonkvisten hemma hos moster.

Kiara och en liten bit av moster

Idag var det kanon väder, vi satt ute och solade oss lite.

Min kusin Zackarias leker ute

Kiara njuter i skuggan och tittar på allt som rör sig

Zackarias var på lek humör :)

Mattias står i solen .

Lunch hos moster

2010-05-11 / 11:57:07
Sitter just nu och skriver där med. Åt en jätte god lunch. Men nu är man proppmätt. Tog ju inte alls mycket och bleb såhär mätt. Avskyr bara mä'ttnad nu då man är så duktig med hur man äter och rör på sig. Men det ger sig under dagen i alla fall :) Min kusin Zackarias är också här hemma. Men har inte mer att säga nu. Vid tre - fyra kommer Jennifer och hälsar på så nu ska jag vara social med dom som är här.

Mitt mål !!!

2010-05-10 / 22:34:39


MITT MÅL!

Alla kläder på bilden finns kvar.
Då jag nått mitt mål så tar jag på mig det och fotar ett liknande :D

Brännboll och sällskap

2010-05-10 / 22:30:51
Puuhh, nu har man spelat en massa brännboll. Vi blev ju 12 styckna. Och kul var det och träning för mig. Jag ska ju röra på mig varje dag. Vilket jag gör. Är lite stolt över mig själv. Och jag känner hur mycket bättre min mage mår. Hoppas att jag går ner kilon sakta men säkert nu. Har fortfarande inte vägt mig. Men det blir nog om 1 månad skulle jag tro. Om jag vågar. Eller den dagen någon skulle se om jag gått ner i vikt. Jag är ju bara i början än så länge. Imorgon ska vi också hålla till vid geneskolan och röra på oss. Jag och lillsyrran skrev nyss ner en massa. Hon for nyss hem. Bjöd henne på en kvällsmacka innan.

Nu så har Halie nyss somnat tog flera timmar, det måste vara tänder på G igen. Vilket humör hon har. Skönt att vi är två inatt/imorgon. Mattias går ju bara på adecco varannan dag. Det är lite mer planer imorgon med. Men det kan jag lika gärna tala om för er imorgon bitti. Nu så ska jag njuta av tystnad och sedan sova.


Här hade du och jag något på gång, vilka minnen och pirriga magar :)


Vår första pussbild och det var nyår !


Båtresan, längtar tillbaka!!


Brännboll idag

2010-05-10 / 17:10:39
Åh äntligen är jag lite utvilad.  Halie sov enda till kvart i fyra. Och jag till halv fyra. Det behövde vi båda två efter denna natt och morgon. Vi har nyss tryckt i oss tacos. Och Halie fick kyckling och coscos. Nu så spelar Mattias och J något spel och jag inväntar på ett sms ifrån mamma. Vi ska spela brännboll vid geneskolan idag. Sist jag spelade det var typ i 9an skulle jag tro. Så hoppas ingen har höga förväntingar på mig, haha!


Ska söka fram en skön huvudtröja nu och sedan lär vi dra när som helst. Vill ni vara med så kom dit.

En tjurig flicka

2010-05-10 / 12:25:42
Såhär jobbig har aldrig Halie aldrig varit som hon vart hela natten tills nu. Hon vaknade först vid ett och somnade om sedan vakna hon igen halv två och somnade sedan om. Sedan vakna hon vid fyra och bråkade enda till halv sju och vaknade sedan åtta. Sen dess har hon varit grinig och gråtit och somnade för bara 5 minuter sedan. Tack mamma. Jag hade tvätt som skulle hängas upp, disk, städ osv. Så mamma var snäll och hjälpte till med bråkiga Halie och fick henne att somna. Så nu ska jag vila en stund och se hur länge hon tillåter mig det, ska passa på så hej!

Gumman för några veckor sedan !

Mamma bloggar.

2010-05-09 / 17:30:44
Goa vänner ifrån bilddagboken. Där vi alla funnit varandra och blivit som ett gäng tillsammans. Där har vi kunnat prata ut och få höra andras åsikter och hjälpmedel. Jag vill bara tacka dom alla som tar sig tid att läsa mina bilddagboks inlägg och även följer min blogg. Känner att det är viktigt att ni finns och ger mig feedback i det jag gör.

Jag hoppas verkligen att många av er kommer på föräldrarträffen i slutet av juli.. Ni som nu läser detta och har barn ta nu åt er av det ni nyss läst. Ni är bara så jävla bra i mina ögon !!

Visar nu mina topp 5 på bilddagboken!
Ni får deras bloggar eftersom att vissa har så att man inte kan kolla (om man inte är vän osv.) Men bloggarna ska vara helt öppna för alla :)


Jätte snäll tjej. Hennes kommentarer på min bdb är både hjälpsamma och fina. Hon har en dotter som heter Nova. En tjej som vet vad hon vill och tar sin familj först av allt.. Hennes blogg: Tryck här!


Pratar mycket med henne hon har en dotter som heter Amanda. Vi annordnar dessutom en föröldrarträff tillsammans. Hon är speciell på alla vis och det är det som jag gillar med henne. Öppen och ärlig. Hennes blogg (men nu bloggar hon inte längre, men det finns mycket att läsa): Klicka här!

Vilken fin familj dom är. Hon har två barn och båda är pojkar. Hon är en av dom som jag måste följa på bdb. Alltid något intressant som hon skriver om. Hennes blogg: Klicka här!

Hon har en jätte söt son. Och är en jätte trevlig tjej. Vi kommenterar varandras bdb's inlägg.
Och alltid är det nåt hon kan komma med :)

Störtskön tjej. Hon skriver ut sin ilska (vilket är bra) och berättar precis allt vad hon tycker och känner. Men är även förstående. Hon har en fin son. :) Hennes blogg: Klicka här!



Menar inte att favorisera nu. Utan bara allmänt om vilka som jag följt länge. Dom här har jag följt längst och dom kommentarer och dom läser. Finns fler som jag absolut gillar mycket och vill följa så länge jag kan. Men jag skrev ju om er ALLA där uppe :)

Psst - Fia, er har jag träffat redan <3

Hemma hos mami

2010-05-09 / 16:28:34
Nu sitter vi alla hemma hos min mamma. Gick hit imorse för att jag ville röra på mig lite. Tog med mig frukost till mig och Halie. Sedan fick vi lunch och middag här.

Ikväll så ska vi spela kubb. Vädret är ju vindstilla och kanon. Så det passar ju suveränt. De blir på geneskolan om någon skulle få sug att vara med.

Old times, det är minnen som jag alltid bär med mig.

Carro och jag på g hemma hos Emma . Tre år sedan ungefär.

Olsson och jag, samma här :)

Video (Halie kladdar)

2010-05-09 / 09:06:02
Äntligen kom videon in. Detta var då Halie fick äta sin mat själv. Som ni ser lekte hon väl mest med den :)

Sovit ut :)

2010-05-09 / 08:42:18
Hej. nu är jag uppe med Halie. Fick äntligen sova ut inatt. Det var efterlängtat. Ute är det lite monligt. Passar väl på en söndag. Dom är oftast tråkig oavsett vad man gör. Ska nog städa och tvätta. Orkade inte det igår. Kanske tar en promenad till mamma med. Måste röra på mig varenda dag. Ska ge min sötnos lite gröt nu. Hon springer och lever om så hon väcker upp alla grannar snart. Bus ungen min !

Fotot har Udda tagit då vi träffade henne på stan.

Hoppas du vart nöjd ;)

2010-05-08 / 21:46:45

Foton sen igår !

2010-05-08 / 19:23:43
Nu kommer det lite foton på bror och lite annat .. :)

Btw, Kim strejkade lite så jag fick inte sminka han så mycket.

Umgåtts med Malin

2010-05-08 / 19:00:09
Hej.. Idag har jag umgåtts med Malin hela dagen. Hon stannade och åt middag här och dipa med grönsaker. Dessutom har vi tittat på 8 delar av the oc<3 Malin blev lite som besatt.. Hon tog med sin mammas hund Busan hem. Mamma borde saknat henne.

Nu blir det bara tv och plocka undan lite, sen sova. Är helt slut.

Malin idag, vi var båda slitna!

Vi har haft en super trevlig dag ..

Promenad till hemköp

2010-05-08 / 11:14:26
Kry jag känner mig idag. Sambon är helt slut sen igår kväll så han sover. Jag gick över till "mamis house" och tog med mig Malin på en promenad ner till hemköp. Köpte lite middag. Tänkte göra kyckling gryta med wook och ris. Och ikväll ska vi lyxa med att dippa morötter och gurka med ranch dip.


Jag, Halie och Malin åt nyss frukost mackor för oss. Förutom Halie som åt gröt. Nu så ska vi ta det lugnt och glo på någon bra film.

Bilder på min bror som jag sminkade och klädde vackert kommer in ikväll. Håll utkik :)

Halie är klurig idag

2010-05-07 / 11:34:24
Tro om Halie blivit stor nu och vill sova mindre. Tidigare så var det såhär ungefär.
7.00 - Vakna
8.30 - Sova
10.00- Vakna
12.30 - Sova
14.30 - vakna
17.00 - Sova
17.30 - Vakna
19.00 - Sova för natten .

Men imorse vakna hon typ sex och sov sedan bara i en kvart och är ju vaken nu sen dess. Strejkar hon idag? Det lär märkas. Snart kommer bror hit och då blir det tårt bakning..

Grattis :)

2010-05-07 / 06:39:06
Godmorgon allesammans. Idag ville Halie kliva upp klockan sex. Tur hon har en mamma som la sig tio igår kväll så jag orkade upp. Mattias sover, han ska upp på någon timme. Adecco för han idag. Senare vi lunch tid så kommer brorsan hit. Han har ingen aning varför, haha! Men han blir nog glad över sin födelsedag.

Ska snart duscha och äta lite fruskost. Ska duscha Halie med. Men ja hej så länge!

 

Jag är så duktig :)

2010-05-06 / 19:40:00
Jag orkar inte ens sitta vid datorn idag. Men känner mig lite tvungen att blogga. Vet ni vad?

har jag gått idag med Halie i barnvagn. Först till stan och gick runt där i två-tre timmar det blev en lunchfralla och ett par sockar åt Halie. Träffade en gammal killkompis på stan som också fått barn. En kille på tre år. Kul var det att se honom i alla fall. Skulle fika med en vän, men ja det blev inte så. Men tur man har Halie då är man aldrig ensam. Sedan gick vi hem igen och stannade upp på konsum för att handla ost, mjölk, bröd, tougummi och frukt.. Sedan fick jag små springa upp för dom sista backarna för Halie var hungrig. Vi kom ju hem tillslut så hon fick sin mat. Och började sedan göra min och Mattias mat. Han kom hem efter fem. Nu så sover Halie för natten och jag orkar inte ens städa upp här hemma som jag brukar göra varje dag. Men jag ska nog tvinga mig till att göra det snart ändå. Sen ska jag sova. Ska ju upp med Halie inatt för att Mattias ska till adecco imorgon med. Sedan fyller min brorsa 20 år imorgon. Så det är lite planering. Vi hörs imorgon.

Nä, nu j*klar !!!!

2010-05-06 / 09:08:28
Nu är jag less på att sitta hemma och bli fetare och fetare. Dags att ta itu med det då vädret är fint ute och det är varmt. Tänker prova annat sätt nu. Ska röra på mig varje dag och börja med fibrer och äta lite nyttigare. Och köpa in frukt igen. Så ser vi hur det går.

Idag börjar jag med att gå till stan med min sambo, Kiara och Halie och orkar vi så går vi hem också. Heja mig, vill ha på mig mina jeans igen ! Tänker inte väga mig nu för då mår man bara dåligt. Att väga sig är inte alltid bra. Så fort jag känner mig lite nöjd så väger jag mig. Lär ju ta sin tid. Men har jag lyckas sluta röka ska jag väl lyckas gå ner i vikt också, eller hur? ni får tro på mig helt enkelt :)


Där tänker jag inte hamna!!!

Torsdagens planer

2010-05-06 / 07:52:47
Har nyss klivit upp med min tofia som är jätte pigg. Hon kör runt i sin gåstol samtidigt som hon pratar och låter. Söt hon är. Blir alltid så glad av att höra henne..

Vad händer för oss idag?
Egentligen så skullle jag träffa Jennifer men vi har inte pratat än så vi ser väl. Kanske ringer jag henne och ber hon komma till stan om jag orkar fara in :p Mattias ska i alla fall på studiebesök med adecco idag. Dom ska till husum fabriken. Det är vad dagen har att erbjuda hittills. Ska mata och byta på min sötnos nu.

Min gullunge igår. På  bus humör !

Oväntat besök

2010-05-05 / 20:51:38
Sandra och Angelina kom strax efter att Linnéa varit här. Åh vad stor Angelina har blivit. Hon är ett år äldre än Halie. Så hon var pigg och allert och sprang runt här. Mattias gitarr var hon helt inne i. Men kul att dom kom. Det kommer bli fler gånger.

Nu så nattar Mattias Halie. Jag har haft fullt hus med henne hela dagen. Så jag är lite trött nu. Ska ta det lugnt nu resterande av kvällen.





Visst är Angelina söt?

En bra dag med mycket besök, men nu så ska jag slöa framför "andra avenyn".
Vad jag har hört ska det vara det sista?
Vi ser väl, hoppas inte!!!!

Så kul att ses :)

2010-05-05 / 14:35:33


Nu har Lelle nyss åkt iväg. Åh vad kul det var att ses och prata gamla minnen. Hoppas att vi ses snart igen. Just nu så sitter Halie i sin gå stol och jag är lite datanörd. Snart kommer Mattias hem och då blir det att planera en middag, annars bara lugnt resten av dagen/kvällen ..

Ny dag med besök

2010-05-05 / 10:38:48
Godmorgon. Fast jag klev ju upp kvart i sju med Halie. Och nu sover hon. Och då passade jag på att städa. Får snart besök av en gammal klasskompis. Lelle, vi umgicks jätte mycket då jag var yngre. Vi gick ju i samma klass. Ska bli jätte kul att hon kommer och hälsar på. Om någon timme är hon här så nu ska jag bara njuta lite av tystnad och kolla runt på internet.


Halie testar :D

2010-05-04 / 16:01:57
Halie fick testa babygymet idag med en uppbl[stbar sak man sitter i. Hon älskar den som ni sert här nedan. Men nu måste jag äta moster skriker nu och säger att maten är klar :D

Bad day ......

2010-05-04 / 14:41:49
Vilken dålig dag, kan den bli sämre? Tjafs överallt. Hit och dit. Tur jag och min sambo blir vänner fort. Att vi vet vart vi har varandra. Tror jag ska få min vecka snart. Det är nog därför jag var arg här hemma idag + en annan sak som jag inte ska gå in på. Men veckan är nog här när som helst nu. Men men väntar på att min moster ska komma. Så ska vi börja och göra mat senare.

Halie var duktig idag som åt upp hela hennes portion mat :) Har dessutom testat lägga upp min video på youtube igen. Så har vi tur funkar det idag.

Veckans händelser !

2010-05-04 / 10:58:22
Idag kommer moster hit, vi ska ALLA äta middag tillsammans :)

Blogg torka?

2010-05-04 / 10:37:52
Idag är blogg "booring". vet inte vad jag ska säga. Ska försöka så gott det går i alla fall. Halie sover sin morgonslur, Mattias med och om några timmar så kommer min moster hit. Vi ska äta tillsammans. Annars händer det inte så mycket mer. Lugnt förmodar jag. Men man vet ju aldrig.

Hela veckan är planerad. något varje dag, kul ! men nu hör jag att Halie börjar vakna till där inne.

Kladda med mat är kul ;)

2010-05-03 / 17:39:39
Nu har min sambo kommit hem och vi åt potatisgratäng, fläskfilé och kalla grönsaker till maten idag. Hungrig var han. Han sket ju i att äta lunch idag. Typiskt karlar. Man måste göra deras lunch låda så dom äter något.
Nyss så fick Halie leka med maten för första gången. Och jag fick till många fina bilder på det :)

ENYOY !!!!

Det började fint och väl ..

Tills pappa kom och förstörde

Ser ni hur mycket hon älskar det :)

Glad eller vadå?

Kladd och mer kladd

Skelar med sitt vänstra öga

Min sambo




Pappa busar med dotter..

En bråkig liten Halie

2010-05-03 / 14:04:19
Nu sover Halie, hon har inte velat sova på typ hela morgonen idag. Men nu så. Det gäller att kämpa på. Det blev inget "ut" idag, eller snarare gick vi snabbt ut med Kiara. Har ingen ork i kroppen idag. Så imorgon går vi ut om det är sol för då kan Mattias också följa med. Lite roligare då.

Fotade Halie tidigare imorse då jag försökte få henne att sova. Såhär såg hon ut då :)


Om ni tittar noga så ser ni två tänder nedanför :)

Aldrig ska jag sluta älska dig.. Mammas ALLT!

Måndags morgon

2010-05-03 / 08:32:51
Halie vaknade bara en gång inatt, skönt. Min sambo åkte nyss till adecco. Och solen skiner idag så man måste ju hitta på något . Ska bara komma på vad. Måste i vilket fall ut för att Kiara behöver rastas. Nu ska jag bara vakna till. Klev nyss upp.

Vill ha sommar och värme så man kan sätta sig  ute och fika, eller varför inte bada ! Men det närmar sig. Ska inte babbla mer skit nu utan ordna massa grejer.

Ett foto taget för några dagar sedan !

Film maraton

2010-05-02 / 23:46:05
Har nyss sett på två jätte bra filmer. Eller ja den första var jätte bra och den andra sådär. Dåligt slut och jag hatar dåliga slut. Marie åkte nyss hem. Hon har varit här hela dagen. Men det är alltid kul med besök ju. Imorgon är det inget planerat men är det fint väder så skulle jag tro att vi tar oss ut.

Men nu blir det nog sängen för min del. GODNATT !

SÅN fin bild på min sötnos, min moster som fotat ! :)

Té och scones

2010-05-02 / 20:26:25
Vem tackar nej till det en söndags kväll? det ska vi i alla fall äta nu snart. Och bagarn i huset är min sambo. Han är den enda som bakar bröd medans jag är det som bakar god saker som chokladbollar osv. Men är så nöjd över att ha en karl som verkligen kan och gillar att baka. Stort + på det. Marie kommer snart igen hon åkte snabbt hem och skulle fixa en grej. Och dessutom tar hon med sig skräckfilm. Så man ska få krypa ihop bredvid älskling.



Det var ju inte alls längesedan det här fotot togs och sen ni vad liten hon är här mot för nu ..

Gumman min hemma hos mormor

Titta vilken söt mössa Halie fått av sin morbror Basse.

Moster är nu här

2010-05-02 / 14:19:13
Nu har moster tagit sig hit och till middag blir det köttfärsås och spagetti. Mamma och lillebror var här nyss med en snabbis. Lilla Halie sover just nu. Har faktiskt inget mer att säga. Söndagar är slö dag och det blir samma med bloggandet.

Detta är min lillebror Sebastian, Halie och min kusin Lucas som håller i henne.
Fotot togs på hennes dop på fikat.

Morning

2010-05-02 / 10:15:33
Har nyss matat Halie med gröt och puré så det blir godare. Sedan la jag henne i sin spjälsäng och hon somnade direkt. Så nu passar jag på att kika runt på internet och städa upp lite. Det blir ju stökigt på bara en timme här. Men tur man går och plockar upp hela tiden.

Idag kommer min moster hit på middag, så det blir en trevlig söndag. Men nu har jag nyss gjort mig lite frukost, tjing.

Besök av moster

2010-05-01 / 23:57:52
Har nyss tittat på tv med moster Marie som åkte hem för cirka en halv timme sedan. Som vanligt glömde hon dvd filmerna som hon ska låna av mig. Så imorgon kommer hon hit igen och då ska vi bjuda henne på mat.

Såg nyss på en jätte bra film på 4an som nyss slutade, kommer tyvärr inte ihåg namnet. Jag brukar igentligen sova nu vid elva men Halie vakna nyss och är väldigt pigg. Så man får se då man hoppar i sängs. Ska se på en ny film nu som börjar på 4an.

Glömde bort att vi hade en scan här hemma så jag scanna nyss in lite kort :)

Hemma hos Isabelle och Jennifer då dom bodde i sund. Var kanske 13-14 år gammal här.

Är hos Isabelle och Jennifer här med fast i en annan lägenhet som dom bott i

Gick kanske i 8an eller 9an här

Jag och min mamma :)

Jag med hjälm inomhus. Slog mig hela tiden :p

Crousing i Övik

2010-05-01 / 18:48:23
Den var vi på idag. Sambon, Halie, moster och henne kompis. Snygga bilar var det. Blev så sugen på att ÅKA. Men till sommaren så har vi bestämt att vi ska på en crousing. Längtar redan. Men då ska det vara sommar och sol. Förutom att titta på raggar bilar så har vi käkat på max, varit på café och jag köpte ett par skor på HM. Nu är vi hemma och jag ska snart gå runt och snabb städa. Moster ska komma på film ikväll :) vi får höras sen.

"Tyvärr blev det inte en enda bild på crousingen, glömde totalt bort det."

Regn väder just nu

2010-05-01 / 10:13:42
Nu är man vaken halv tio, snacka om att få sova ut. Min snälla sambo gav mig mer sovmorgon. Det var välbehövligt. Idag är det regn. Vilket inte alls passar. Vi ska ju kolla crousingen i stan idag. Men vi åker ändå dit. Ett väder ska inte få stoppa oss.

Kvällen igår var lugn och trevlig. Började med att vi åt grillat och umgicks. Efter det så skjutsade min mamma ungomdarna alltså "brorsan, Malin och Udda" till Domsjö för dom skulle festa. Efter det så tog vi fram gotta och smaskade i oss och drack ett vin glas. Senare kom min moster och hennes kompis förbi och umgicks en stund. Vi  hade ganska kul. I stort sett var det så vi gjorde tills klockan blev tolv och vi for hem. Halie fick ju sova natt där. Fick väcka henne då vi skulle hem, men hon somnade lika snabbt igen. Tur det :)

Lägger in gårdagens bilder  .

Udda, brorsan och Malin.. Precis då dom skulle åka.

En glad sambo och Halie

Mammas hund Busan och våran hund KIara

Mattias drack en öl till maten och jag en cider. Och Halie fick vatten..

Vi två <3


En valborgskyss


Att ignorera mamma är kul




My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥