Bye!

2012-03-26 / 17:01:12
Hej på ett tag framöver. PUSS!

Sjuka barn

2012-03-25 / 23:27:32
Sjuklingar fortfarande. Eddy var lite svår att sova ner ikväll. Kan ju även berott på att vi ställt fram klockan. Då måste man ju även ställa om barnens tider, så det suger ju lite. Men nu sover alla och jag har egentligen ingen tid till att chilla. Måste upp med tvätt, ut med disk och ut med hunden och sova. För inatt vaknade dom till och från och jag hoppas jag får sova lite inatt. Är ju själv om att ha barnen inatt med och samma imorgon. Kommer bli en liten zombies i några dagar, så klaga inte om jag skriver lite konstigt då och då.

Dags att snarka ikapp prinsen min och jag hoppas att barnen är friskare imorgon!

En vecka sen

2012-03-25 / 13:49:26
Nu var det en hel vecka sedan jag uppdaterade mig här. Har haft mycket annat som hägrar i mitt liv än bloggen. Men rätt skönt att skriva av sig ibland.

Just nu så sover mina små sjuklingar. De har varit vaken en hel del inatt då de båda vaknat i feber. Halie låg bredvid mig i sängen och svettades ner febern. Kan ju lova att det käntes som om det vore sommar med 30+ i sängen. Imorse har vi bara varit.

Om en liten stund så kommer brorsan och felicia hit. Har så tråkgit så behöver lite sällskap. Älsklingen och hans syrra drog och iväg och festade i Umeå igår. Medan de roade sig där så blev det film, grönsaker och dip och tacos mys för mig, brorsan, felicia, mina barn och syrran här hemma.

Så med andra ord har jag faktiskt haft en grym helg. Vill även passa på att Tacka Simon för en underbart rolig födelsedagsfest i fredags.

Me and the kids

2012-03-18 / 17:04:10
Nu vet jag garanterat hur det känns att vara ensamstående mamma. Har haft mina barn i hela två dagar. De som är ensammammor utan ens en pappa närvarande, de gör ett sjukt bra jobb. Men man får ju in knixet direkt. Och det är nästan mer städat nu än annars, konstigt? Men ja som sagt.. Middagen är uppäten och barnen leker medan jag passar på att snabb chilla en stund. Ska bli grymt skönt att få slänga sig i soffan 21.00 och titta på big brother live ikväll.

Imorgon så ska älsklingen få vara med barnen på morgonen medan jag hänger på min mamma och handlar hem lite food.

Ska umgås med barnen nu och sen göra Halie redo för bompa och sängen.

Helgens sista dag

2012-03-18 / 06:09:41
Godmorgon.
Klockan halv fem så började Halie tjura. La henne i min säng, men det skulle jag aldrig gjort. Hon somnade inte precis om utan rörde sig mestdels i en halvtimme. Så klockan sex steg jag upp med de båda. Just nu så äter jag och Halie frukost medan Eddy går runt i sin gåstol. Ska strax lägga honom och myspysa med gumman min och därefter blir det dammsugning för fulla muggar här hemma. Hade även tänkt att panta burkar/flaskor med barnen. Det tar upp hela köket nu. Men vi får se, just nu känner jag mig lat. Men tittar solen fram så går vi garanterat ner till hemköp :-) Ska vakna till nu.. Tjing!

Besök hos min moster

2012-03-17 / 21:52:28
God kvällers.
Har haft det fullt upp med mina små idag. Älskling jobbar 26 timmars. Så vi drog ner till min moster idag och hon bjöd på mat och Halie fick lite lördags godis. Strax innan sex gick vi hem i Domsjös stup backar, jäklar så anfådd man blev av att styra syskonvagnen + en hund. Men det gick, allt går ju bara man vill. Halie somnade på studs efter bompa och Eddy somnade nyss. Så nu hade jag tänkt svika datorn ännu mera och förflytta lådor till gästrummet. Kan ju inte se ut såhär. Sen ska jag marsch i sängs. Eddys fjärde tand är på G så lill gubben vaknar en gång nu på natten och har lite ont i en timme. Hoppas att den kommer ut snart, men kan inte tjattra mer nu. Godnatt och fortsatt trevlig helg :-)

Lek med barnen imorse :-)

2012-03-16 / 22:46:43

En trött mamma

2012-03-16 / 06:49:52
Godmorgon, herregud vad jag är trött idag. Ska förklara föer er varför.
La mig direkt efter bb igår, somna väl strax efter elva. Skönt att det gick så fort med klockan fyra började Eddy gnälla. Måste vara hans tänder. Men det tog en timme innan jag fick honom att somna om igen. Så vid fem somna han och jag om igen. Halv sex kommer Halie in och vill ha välling och napp. La ner henne igen och en halvtimme senare så kom hon och hade bajsat och ville sen upp. Så ja, så många timmars sömn blev de ju inte. Och inte igår heller, så idag är mamma trött. Tur älskling kommer hem till lunch, kan man lägga sig och slumra till en stund men innan dess så ska jag och barnen få åka med mormor in till stan. Vi ska på försäkringskassan och därefter ett ärende på bibblan. Sen åker vi hem igen så fort mormor är klar med sitt. Så startar vi helgen. Sen vet jag inte vad som händer och sker. Bytte åt mig ett sällskapsspel igår på Örnsköldsviks fyndhörna så kanske man kan spela det ikväll, det måste ju testas ;) Nä nu måste jag slänga lite vatten i ansiktet och göra frukost till mig och Halie.


Egentid för mig själv :-)

2012-03-15 / 21:28:17
Har haft en bra dag. Rört på mig, hämtade Halie på dagis. Sedan hem för att sova ner gumman. Därefter gick hela familjen över till grannen. Vi åt mat och umgicks. Därefter har det varit tvättning och har nyss nattat ner mina sötnosar. Så nu har jag lite egentid och klockan är bara 21:15 .. Shit, längesen det var så. Riktigt skönt att få koppla av ibland :-) Älskling är på jobbet och kommer hem imorgon. Nä, nu ska jag hänga upp tvätten och sen slöa framför Big Brother med varma mackor och thé..


Älskar det här foto, hur söt kan man va egentligen!?


Torsdag morgon

2012-03-15 / 07:59:34
Godmorgon.
Är trött som f*n denna morgon. Somnade efter två inatt och Eddy vaknade nyss. Jag får bita ihop helt ekelt. Ikväll så ska ändå M iväg på nattjobb så jag får räkna med lite sömn nu. Fast nu sover ju faktiskt Eddy vid nio-halv tio varje kväll så nu kan man faktiskt få i sig mer sömn som tur är. Vet ni hur skönt det är att ha honom tillbaka? så kry som han är nu har han nog aldrig varit. Skönt att ha sin prins tillbaka. Glada, nyfikna Eddy :-)

M drog nyss iväg med Halie på dagiset. Nu då bilen är paj får vi alltid gå. Det är ju inte så nära som man tror tar ju cirka 20-25 min att gå dit. Men vad gör man inte för att Halie ska få leka av sig. Hon behöver ju det och hon älskar ju sitt dagis, så man gör ju allt då för att hon ska få åka dit.

Kommentarerna

2012-03-14 / 23:32:58
Inte har jag lagt mig än inte, men nu ska jag det. Såg bara nyss att jag glömt publicera flertals kommentarer sen tidigare. Lite synd att jag såg det förän nu. Har aldrig tänkt på att det försvinner på startsidan om man inte hunnit se dem, men ja nu vet ni ifall jag inte svarat er. Det är för att jag inte sett det..

Ska gå in i sovrummet och snarka ikapp Eddy nu, nattinatt :)

Vi är fortfarande tillsammans........

2012-03-14 / 20:04:49
Innan jag stänger av datorn så verkar vissa inte förstått ännu. VI ÄR FORTFARANDE TILLSAMMANS. Bara för att vi ska bli särbo betyder inte det slutet. Antingen så kan vi laga igen problemet. Om inte så är det så. Visste först inte om jag skulle skriva ut om det här för folk kan ju ta allt så fel. Särskilt de som inte alls hänger med vår vardag eller känner oss. Visst hade man fått reda på det förr eller senare.. Det var väl den anledning till att jag skrev ut det så folk skulle förstå att vi bara ska bo i två olika lägenheter i samma område. Vi båda är positiva till det här, vi kände båda två att det är en super bra lösning för oss alla. Tack för mig!!

En kvälls trött kille

2012-03-14 / 19:57:17
Oavsett hur mycket han än gnäller så ler han varje gång man gör en grimase. Så himla go. Han vaknade upp och hade säkert velat sova en tio minuter till. Men nu får han vara lite tjurig till nio då han brukar sova. Men med lite ståhej så ska det nog funka :-)


HAHA, kunde inte låta bli.. Vad tänker han på!?

Vad ska man hitta på i helgen då?
M ska jobba hela helgen så jag sitter redan nu och funderar på vad vi ska hitta på, vi kan ju inte bara sitta inne. Särskilt inte med Halie som verkligen behöver göra saker om dagarna. Något kommer jag nog på!

Svedjeholmen

2012-03-14 / 15:32:27
Sitter i Svedjeholmen med familjen. Vi ska käka mat här. Tog med oss lite ingridienser så att vi alla kan äta tillsammans. Det blir lasange, hur gott är int det då!? MUMMA enligt mig.. Där efter åker vi hem igen till vardagen. Vad ska jag mer säga, ingenting alls. Är så tråkig med ord nu för tiden, blir nog bättre sen. Tjing ;)

2 timmars promenad

2012-03-14 / 13:05:13
Morgonen började rätt bra.
M gick med Halie till dagiset och sen då han kom hem så bestämde vi oss för att gå till konsum extra och handla och därefter så hämtade vi Halie på dagiset. 2 timmar tog det och nu mår man riktigt bra som både fått motion och sol i ansiktet. Resten av dagen är inte alls planerad. Antingen så går vi ut igen eller så städar vi på här hemma och leker med barnen.

M gjorde även nyss en super god lunch.. Kebabgryta och makaroner. Medan han grejade på med det så gav jag Eddy gröt. Så nu är jag värd lite slapp i soffan tills att Halie vaknar upp.

Dagens foton på en glad lilleman :-)

Hej på er

2012-03-13 / 22:37:00
God kväll.
Är kass på uppdatering, men mycket händer och sker som ni nyss fått vetat. Och känner att jag inte vill dela med mig av allt till alla.

Dagen har varit helt okej. Vart mest inne förutom att jag och Eddy åkte med mormor till affärn. Annars har vi bara umgåtts, tvättat, städat och ätit. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller varför jag ens gör detta blogg inlägg. Aja, får bli bra såhär. Slänger upp söta foton på ungarna istället som jag fotade idag :)

Mammas små hjärtan ♥

2012-03-13 / 21:59:35

Flytta isär

2012-03-13 / 08:59:11
Har myst ner mig i soffan och gör lite ärenden på internet. Ja ni vill säkert veta vad som försigår.
Såhär är det:
Jag och min sambo ska flytta isär. Men vi tänker fortfarande vara förlovade och tillsammans. Vi tänker alltså börja om på nytt. Då man väljer att flytta till två olika lägenheter så tänker många oftast på att man gjort slut, thats it. Så är inte fallet här. Vi gör det här för att ge oss en helt ny chans. Barnen kommer vara hos båda, vi kommer även sova över hos varandra och barnen får vara hos vem de vill. Och vi kommer att bo i samma område. Vi tänker inte göra värsta stora grejen av det här. Vi tar dagarna som de kommer. Jag flyttar ut och M bor kvar här. Så nu vet ni iaf.


Just nu så söker jag lite lägenheter, hoppas på att få en innan 1 april.

Helgens foton

2012-03-12 / 11:25:58

Berättar kanske idag

2012-03-12 / 11:13:48
Har saknat dig bloggen, men ibland har jag inte tid för dig.
Just nu händer och sker detta:
Halie är på dagis, pappan gick dit med henne imorse och därefter tog han bussen till jobbet (bilen är paj). Eddy har nyss fått i sig en hel tallrik gröt och leker nu på golvet. Och mamman har duschat, sminkat sig och inväntar nu att både mormorn och Halie ska komma hit (cirka en timme kvar). Där efter så drar jag iväg med bussen på ett ärende på stan. Hoppas det går bra för isåfall berättar jag för er alla senare hur det är tänkt att bli inom en snar månad eller tidigare.

Eddy är frisk som en nötkärna och är nu gladare utav att leka självständigt ibland så nu kan han äntligen börja träna sig, som det ska vara. Lite humör har han då allt. Men han är ju kräfta precis som jag så vad kan jag vänta mig?


Mina fina hjärtan.. Det kommer in fler foton ;)


Halies utbrott

2012-03-08 / 20:03:27
OJOJ, vilken dag säger jag då bara.
Halie hade sitt första riktiga, rejäla utbrott idag. Av ingen speceill anledning alls. Hon rullade runt och skrek som en stucken gris på golvet. Tror hon börjar bli sjuk.. Om inte så är det en trots som börjat komma. Blev ganska chockad över hur arg hon blivit idag, precis allt var fel spelade ingen roll alls. Sen var hon snäll nå fåtal gånger. Som tur va så fick jag henne till sängs ganska fort. Istället så är Eddy vaken och gnäller en hel del. Nu då han äntligen blivit frisk så har tandköttet bestämt att en till tand ska titta fram. Så lillgubben har ont just nu. HOPPAS att det inte blir som sist då han skrek i flera timmar innan han somnade, well see.

Skriver mer senare ikväll. Eddy ropar efter mamma nu på sitt egna vis!

Pulka och grillning

2012-03-06 / 09:45:27
Godmorgon.
Känner mig pigg ch kry, men vaknade av Eddys gallskrik.. Trött som jag var då så insåg jag inte att han hade bajsat. Tur M var pigg nog att förstå det. Nu är jag iaf vaken och chillar i soffan. Halie är på dagis och leker. Efter hon kommit hem och sovit sin lunch så ska vi ut och åka pulka och grilla med min bror, malin, hampus och barnen. Det ska bli riktigt mys. Nu då barnen varit sjuka till och från har man som varit fast inne en hel del så firskluft är något som verkligen behövs just nu.

Synd bara att man inte ens har en kamera längre, men tur att jag fortfarande har min lånade kamera här (mammas). Ska låna den idag och fota lite, det behövs lite nya foton.. Eller hur!?

Men men, nu ska jag göra annat vettigt medan man kan så säg. Ha en underbart fin dag!


Ett härligt, gammalt, underbart, fint somrigt foto på gumman

En hel mysig dag

2012-03-05 / 22:17:05
Godkväller.
Latar mig i soffan efter en trevlig kväll.
Har haft bror, Malin, Felicia, Dalle och Carola här och Hampus ifrån Umeå är på besök. Vi har ätit god middag som M lagade till och efter det så gjorde M efterrätt.. Kladdkaka, men då hann alla dra innan den var klar så vi har smaskat i oss den själva. Till det såg kollade vi en traditionell ungdomsfilm #Hip hip hora". Och nu så ser vi givetvist på ig brother. Ska strax sova ner lillkillen min.. Han är fortfarande frisk och kry :) Imorgon bitti så tar han sista dosen.

Men nu börjar Big brother igen. Pusshejs!

Vi är pigga :-)

2012-03-05 / 08:10:43
Godmorgon.
Denna morgon är mamma hyfsat pigg som inte behövde gå upp alls med Eddy inatt. Han vaknade halv sju och var febefri. Det gör ju en så glad. Hoppas att det är pencelinen som gör det.

Just nu så kläs Halie på som strax ska till dagis. M ska tydligen inte jobba idag så då har vi fyra händer som kan städa. Passar på medan Halie är på dagis.

Vår bil gick ju igenom besiktningen och allt men någon vecka efter så pajade generatorn. Så M har hållt på att byta generatorn i tre dagar. Men eftersom att alla dessa skruvar sitter som inrostat så har han nu gett upp. Vi måste nu finna en billig verkstad som tar över det. Hojjta om ni vet någon som är billig på det.

Det går fort, lillgumman är så stor. Man bli lika förvånad varje dag som går över hur mycket hon utvecklats!

1 dag

2012-03-04 / 23:25:14
Hejja min lilla prins som hållit sig feberfri i en 1 dag. Visst det har hänt förr att han varit feberfri i 2-3 dagar och sen så kommer den tillbaka. Men nu hoppas vi inte på det, vore ju skönt om han skulle få slippa. Dessutom så var han på väg att krypa idag. Han stod på alla fyra men sen blev det inge mer, han kommer nog på knixet snart. Mys med en unge som kommer krypa och riva i allt, man har ju som glömt bort det där nu då Halie blivit så stor.

Ni alla har nog sett, läst och märkt att jag varit depp i några dagar nu.
Det är mycket som händer kring saker och ting. Men lösningar börjar sätta sig på sin plats nu. Berättar allting då jag vet lite mer. Så jag får fortsätta vara hemlighetsfull helt enkelt.

Vi är iaf hemma igen.
Så det blir stor städning imorgon för min och Eddys del. Halie och M ska på jobb och dagis. Sen får man se vad dagen har att erbjuda..


Sist då vi hade en krypandes hemma, Halie gumman!

Lördagen

2012-03-03 / 19:31:18
Hej och hå.
Här är det ungefär som vanligt. En febrig son som nu har feber dygnet runt istället för ibland. Han vaknade vid halv fem imorse med 39.7 och ville inte alls sova förän klockan blev halv nio. Så lite sömn är något jag får dras med till Eddy blir frisk.. När det nu blir :/ Tycker att det är så synd att han ska behöva vara sjuk varje dag. Det är så svårt att få honom att utvecklas exempel på golvet då han söker en extrem närhet. Medicineringen har nu varit i två dagar. På tisdag så tar han sista dosen. Finns det ingen skillnad då så skulle jag ringa in till bvc. Läkaren sa att om han nu hade urinvägsinfektion så ska han bli pigg ganska snabbt .. Alltså inom 5 dagar. Det återstår att se. Jag hoppas givetvis att han blir frisk.

Förutom det så har vi sovit över i Svedjeholmen.. En natt igår och nu en natt till, imorgon så beger vi oss hem. Är rätt så skönt att vara borta då minsta är sjuk osv. Men nu var det tänkt att ännu en dag äta onyttigheter, en öl och film.. Hoppas alla ni andra har en bra kväll, PÖSS!

Finisar ♥

2012-03-02 / 21:20:36
Bjuder på ett sött foto på brorsan, hans tjej och lill Flisan :)

Det är så det är

2012-03-02 / 21:07:09
När saker och ting känns helt meningslöst och allt är åt skogen så kan man finna lösningar. Det finns en del som skall göras nu och i slutändan så kommer man att veta resultatet.
Sitter i Svedjeholmen och ska snart gotta i mig lite ostkrokar och umgås med alla som är här. Känns riktigt skönt att komma bort, blir rätt ensamt hemma ibland.. Borta bra, men i slutändan så är hemma bäst. Kommer nog alltid att vara så..
Eddy har nu fått i sig sin medicin 3 gånger, han har fortfarande feber. Så det har inte funkat hittills. Vi får se om några dagar. HOPPAS!!! Ni får ha en bra fredags kväll, hade gärnat velat se Björn Rosenström. Men de kommer nog fler tillfällen.

Så här gick läkarbesöket

2012-03-01 / 16:47:15
Eddy var ju in hos läkaren idag, och idag fick vi en helt annan och hon var så mycket bättre än han som vi hade tidigare, hon lyssnade flitigt och insåg att det varit ett problem lång tid nu och tog på det på största allvar att han har haft bakterier i urinen två gånger innan. Allt annat var som det skulle vara, han är ju förkyld så hon hörde slem osv. Eftersom att Eddy knappt ätit på hela morgonen och vi försökte göra ett urinprov där hemma i en timme så fick en plastpåse tas på där och sen fick vi komma tillbaka med provet då han kissat i den. Om cirka en vecka så får man svar även från den, så nu känns det tryggare. Dessutom hämtade vi ut medicin till honom som är emot urinvägsinfektion. Inom 5 dagar så ska han bli bättre.. Om inte så ska vi in på koll igen. Vi får hoppas att det hjälper så att det inte är något annat som ligger och spökar. Men nu vet nu iaf. Han är fortfarande febrig har varit det enda sen igår om inte längre..


Just nu så befinner sig mina barn hos deras mormor och jag är hemma, njuter till fullo med andra ord samtidigt som jag saknar dom givetvist!

:'(

2012-03-01 / 16:40:35
Det svider, hur kommer det sluta!?

Lite nedstämd

2012-03-01 / 06:49:31
ÅHH, kan det bara bli bra eller!? är så less på att känna mig nedstämd och vara negativ.
Klockan fyra vaknade Eddy med 39.2 i feber. Och han ville inte alls somna om.. Så för en kvart sedan somnade han, men var bara till att fortsätta vara vaken eftersom att Halie snart kliver upp.. Tyck jag hörde att hon öppnar sin dörr nu, ja ni ser. Fåtals timmar sömn fick man.

När saker och ting går i stöpet och det inte är samma som förut, det är då man börjar bli rädd för vad som kan ske. Jag känner att jag lever i en enda stor bubbla just nu där dagarna bara går och går men ingen förändring sker.


Jag vet att jag är gåtfull, men man kan faktiskt inte skriva ner allt. Godmorgon på er iallafall!
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥