En del av alla foton som togs idag!

2010-06-30 / 22:09:41
Här kommer det lite mer foton sen dagen!
Ska försöka lägga in dom som jag inte lagt in på facebook :)

Uppdatering :)

2010-06-30 / 21:15:18
Hej, hade skrivit inlägg under dagen. Men glömde uppdatera in den på bloggen. Synd för det var långt.

Som sagt idag har det varit full rulle. Började med att vi gjorde lite ärenden på stan. Sedan då vi kom hem så fick vi Helle på besök, vilket alltid är lika trevligt. Vi bjöd henne på mat och hon fotade nya kort på Halie. Sedan snålåkte jag skjuts med henne till brux där jag körde ett boxingspass med Sandra. Och nu är man hemma igen. Samtidigt som jag skriver så sover jag ner Halie. Hon är lite bråkig nu för tiden.. Men hon är ju så stor nu. 8 månader gammal. Kan inte ens tänka mig att det var så längesedan jag ploppade ut henne.. Men kul är det att få se henne växa upp.

Lägger in fler senare då det är mer lugnt här hemma!!


En rastlös liten tjej!

2010-06-29 / 13:10:57
Sitter på ybussen nu och det är tre timmar kvar tills vi är framme. Halie är rastlös. Vi måste få henne att sova nu!

Har massor av myggbett!!

2010-06-28 / 21:45:05
Har kliat sönder mina ben och fötter. Här finns det gott och väl av dem. Fast mindre getingar. Har ju som sagt fobi för dom. Så hellre en massa myggbett.. Nu har vi ordnat fikat inför resan imorgon och det finns inte mer att göra än att slappa framför dator och tv. Ska snart inta sängen i musikrummet där vi sover. För imorgon ska vi upp i tid så inget glöms kvar.
Godnatt sverige!

Fick massa pussar av lillebror ikväll. Han har börjat förstått att jag är hans storasyster.
T.o.m att han är morbror åt Halie.
Han är en underbar pojk. Kommer sakna han och Eilah så mycket då vi åker imorn <3

Det är varmt i söder ;)

2010-06-28 / 16:28:52
Sol och värme har det varit gott om här i Uppsala. Och ingen träning har man hunnit med. Så jag har fått en veckas semster. Så fort jag kommer till norr igen sadlar man om. Men min mage gillade inte allt man ätit som man gjort i vissa dagar. Men så är det då man inte är van vid det heller. Idag har vi mest packat inför den långa resan imorgon. Vi åker 09.20 och är hemma 16.00 och då drar vi oss till willys direkt för att storhandla hem mat och (kattmat/kattsand) för vi får hem vår nye vän Sally imorgon för att titta hur det går och om hon passar in hos oss. Kiara får alltså en ny vän att busas med.

Nu så latar jag mig bara vid datorn, Mattias och Halie sitter ute i solen. Pappa ska snart på något möte. Tilda och mina två små syskon är också ute. Och vet ni vad? Har inte ätit pizza/kebab eller så på cirka 2-3 månader. Men idag ska jag äta kebabtallrik. Ska njuta mycket!!! :)



Det här är mina kusiner. Som jag inte träffat på kanske 5-8 år. Och vissa aldrig.
Btw, mina syskon "Eilah och Sofie" är med på bilden! Bara jag och Min bror Kim som fattas på denna bild om man ska räkna med alla kusiner inom min pappas släkt!!

Midsommar foton :)

2010-06-27 / 20:15:32




















Nu så :)

2010-06-27 / 17:59:36
Förlåt för mig dåliga uppdatering. Men jag har haft fullt upp i Uppsala. Och där är vi ännu. Men har som sagt uppdareat på facebook och bilddagboken så "gone" har jag då inte varit.

Vi kom nyss hem ifrån ett badhus här i Uppsala. Första gången Halie fick bada i pool. Vilket var det bästa hon gjort. Synd jag inte hat något foto på det. Men det får komma någon annan gång. Nu är det mat på gång här inne och jag ska ut och passa mina små syskon medans. Kan skriva lite mer senare!

Söderut .

2010-06-24 / 23:26:43
Idag har vi vart ute i den sköna solen. Och det är en speciell luft här. Just nu så sitter vi och surrar lite innan läggdags. Imorgon blir det fullt upp med mycket roligheter. Midsommarstång, mat, grillat, lekar och alkohol. Kan det bli bättre? Så får se om det blir något inlägg, ska försöka. Lägger i alla fall in på min bilddagbok. Så håll kol där om ni är intresserade.  MIN BILDDAGBOK!

Sofie är ombord ;)

2010-06-24 / 13:52:54
Förbi Gävle är vi nu och ungefär 40 min kvar eller så.. Vi hörs ikväll ! Stänger ner datorn nu !!

Uttag på bussen !

2010-06-24 / 10:15:33
Precis bredvid där vi sitter finns det uttag. Så jäkla nice. Nu kan man surfa hela vägen till Uppsala. Eller ja Gävle. För där hoppar min lillasyster Sofie på bussen. Halie somnade strax innan åtta och sover ännu. Fatta hur skönt det är. Hon sover ju knappt så här länge hemma. Så det gillas enormt mycket..

Åker just nu förbi Ikea i Sundsvall. Så det går fort denna resa. Om 4 timmar är vi framme så ;)

TRE TÄNDER, YEAH!

2010-06-23 / 21:35:47
Nu har det spruckit en där uppe också. Det går ju så fort. Och hon drägglar ju för fulla muggar allt jämt nu också. Man är knappt beredd. Men den hittade jag för en timme sedan. Vet inte varför men man blir ju så JÄKLA GLAD :D


Har bråkat med Halie i typ två timmar, och nu verkar det ha gett resultat. Jiho! Behöver som packa det sista inför resan imorgon. Ja det är ju en del kvar.. Snart kommer älskling hem också. Han cyklar. Så han får också bra träning idag precis som jag. Men ska inte babbla mer nu utan Packa, hej och hå!.

Kickboxning "tummen upp"..

2010-06-23 / 20:27:09
Åh så skönt det var. Nu mår man bra sådär efteråt. Särskilt då man ska sitta på en buss imorgon. Det blir en härlig vila. Försöker lägga Halie för natten nu. Får se hur det går ikväll. Igår tog det två timmar. Hoppas hon är mer snäll ikväll. Imorgon ska vi upp tidigt. Bussen går 08.10 och mamma är här 07.15 Så det blir nog en stressig morgon och saker kommer garanterat glömmas. Ska försöka ta i allt ikväll så det slipper bli så.

Jag gör det på mitt eget vis!

2010-06-23 / 11:58:35
Måste göra en ny header men har inte photoshop längre. Och minns inte vilken jag hade. Men tror att mr Mattias vet. Så fort han vaknar så ska jag be honom fixa det åt mig.

Har packat med en full väska till Halie vi är ju där nästan en vecka. Det är väl inte fel av mig? bättre för mycket än fär lite? Är i alla fall färdig med Halies kläder.. Och nästan mina. bara små saker kvar som dator, mat, duschgrejer, smink osv. Men det tar jag snabbt ikväll då Halie sover. Men nu hörde jag att tvättmaskinen blev klar, ska vika tvätt nu :)

Fast måste ju erkänna att jag ser mer glad ut :p

follow me?

2010-06-23 / 11:24:54
Följ min blogg med bloglovin

Packa för fulla muggar idag..

2010-06-23 / 09:41:21
Godmorgon alla pigga och glada?
Nu är vi vakna förutom Mattias och Kiara som ligger inne i sovrummet och sover. Men jag och Halie är. Idag ska jag packa det sista inför Uppsala resan imorgon. Får hoppas att inget blir kvarglömt. Efter det så ska jag och Sandra på ett kickboxningspass på brux.. För ungefär 6 år sedan gick vi kickboxning fast i Husum. Så man vet ju ungefär vad som kommer göras. Men sen är det ju helt olika.. Men det ska bli kul. För sedan kan jag inte vara på brux förän på nästa onsdag igen. Men tur att pappsen har en träningscykel där hemma som jag ska låna på morgonen. 

Gumman igår då vi var på väg till mormor som var barnvakt i cirka 2 timmar.
Idag ska hon också vara det med. Vilken snäll mormor hon har :)

Tränat med gulliga S !

2010-06-22 / 20:47:18
Har tränat med S idag. Sedan följde hon med mig hem och vi bjöd henne på mat. Alltid trevligt att umgås med henne. Och smalare och smalare blir hon. Jag vill också höra att jag gått ner. GAH, kanske har gått upp?. Nämen avis blir man ju, därför jag skriver såhär. Det är ju som sagt en dagbok för mig. Nu har S åkt hem och Halie är vaken!?!? hon vägrar somna så hon får vara vaken en stund.

Sovit ut :D

2010-06-22 / 10:53:29
Godmorgon, jag sov ut idag och tänkte träna vid fyra idag med Sandra. Frågade om mamma hade lust att ha Halie i två timmar. Och hon ställde upp. Då slipper man stressa nu på morgonen och Mattias får sova ut hur länge han vill. Så han blir på ett glatt humör idag. Det behöver han. Han jobbar ju idag och imorgon sedan drar vi till Uppsala. då ska vi passa på och njuta hans längsta lediga tid är ju då!!

H, M & K

Snart sängen för Halie !

2010-06-21 / 18:35:05
Har en tjurig liten flicka här i vardagsrummet. Hon är trött för att hon sovit en timme mindre idag. Men försöker hålla henne vaken en halvtimme till i alla fall.. Hon är nyss duschad och pyjamasen är på. Nu ligger och på golvet och leker med leksaker. Hela hennes låda är vällt omkull. Samtidigt sitter jag här och kollar på "teen mom"..

Min mamma kanske kommer föbi en sväng sen och hämta några kort som jag framkallat. Blev ett jätte fint på Busan som hon ska få ta och några på Halie såklart :)

Eftermiddags lur med den bästa ♥

2010-06-21 / 16:24:50
Sovde nyss middag med Halie i min och Mattias säng. Skönt var det. Men vi blev uppväckt. Trodde först att det var typ en inbrottstjuv men sedan såg jag att det var Mattias som hämtade sina inneskor. Och han sa att han började halv fem. Så det sa ju allt... Ska snart göra lite middag  kött blir det och grönsaker :) Halie ska få makaroner, korv och grönsaker.

Smaklig måltid och god eftermiddag :)

Före och efter, skillnad?

2010-06-21 / 13:59:21

Skillnad?
Till vänster innan och till höger efter.
Klippte och tunnade ur håret också. Mamma som gjorde det.
Och min sambo som färgade :)

Brux, here i come :)

2010-06-21 / 09:56:45
Packade nyss lite av Halies kläder som ska med till Uppsala på torsdag. Börjar man packa i tid får man ju med sig kläder/saker utan att glömma. La nyss Halie i våran säng med Mattias. För om cirka 20 minuter så ska jag röra mig mot brux för ett pass. Har längtat eftersom att det inte vart något i fredags då vi hade så mycket annat för oss. Men nu hinner jag inte babbla så mycket mer. Vi hörs senare!

Hej och hå nu går jag iväg och tränar ett svettigt pass :)

Tillbaka igen!

2010-06-21 / 08:28:43
Hellu again!!
Hade ingen ork att blogga igår.. Men idag är jag tillbaka igen..
Lördagen var helt underbar. Hade jätte kul med Sandra. Började med massa ärenden på stan. Sedan kom vi fram till hennes farmors lägenhet där vi gjorde tacos som vi åt till middag. Efter det så ordnade vi oss och sedan drack vi och umgicks. Det blev Harrys för oss båda. Och där hade vi jätte kul.. I alla fall jag :) Dessutom var man lagomt full så man blev inte så bakis igår.. Men nu har jag druckit en massa skit och ätit lite godis igår så nu måste jag på gymet och träna bort det idag .. Ska dit om ungefär två timmar.

Lite bilden sen i lördags..

Inväntar Sandra ..

2010-06-19 / 11:31:19
Jag är på G trots vårat skit väder. Jag och Sandra kan få denna kväll att bli rolig vare sig det är sol eller inte. Men vi har inte fått tag i Emma ännu. Hon kanske sover? Hoppas hon är med. Har nyss funnit kläderna jag ska ha på mig. Har ju fan inget nytt.. Så det blev skinn tights, linne och en vit tröja över som är genomskinlig. Det får helt enkelt duga...

Har nyss tryckt i mig lite frukost med Mattias, Halie och Inka! Och nu väntar jag bara på bättre tider. HOJ!

Min nya hårfäg får ni bara se i ett litet format :p
Jag ville inte lägga in denna för att det inte egenligen ser ut precis såhär.
Det är mer skimrande och inte sådär brunt.

Grattis g-farmor 100 år !!!

2010-06-19 / 09:45:13
YÄY, våran släkt kan leva länge.. Min pappas farmor Linnéa blir 100 år idag. Synd man inte kan närvara. Hon bor tyvärr i sandviken, utanför gävle. Och har inget foto på henne. Men ska kolla upp om någon kan skicka mig ett.

Grattis Sandra, min vän ♥

2010-06-19 / 09:36:56
Hej, jag är seg med min uppdatering. Har tappat lite blogg livslust..

Mattias mamma Inka är på besök, hon kom igår. Dom sitter nu på golvet och försöker få Halie att krypa. Halie försöker hela tiden men ger sedan upp. Snart så.

Och om ett par timmar så kommer Sandra och hämtar mig. Vi ska handla mat, gå på systemet och sedan till hennes farmors lägenhet för att ordna, det blir som sagt party ikväll. Lite besviken på vädret är man alltid. Dom sa ju molnigt och sol. Men ute är det jävla dimma. Aja, det blir vad man gör det till sägs det.

Sandra på fotot.
Stort grattis till henne som fyller 21 år idag.


Emma ska också vara med, men just nu får vi inte tag i henne.
Ring om du ser detta EMMA!



Handla mat och hämtning av linser ..

2010-06-18 / 07:10:57
Kvart i sju gick jag upp med min pigga lilla flicka. Hon fick nyss gröt. Idag så ska vi ändå hämta ut mina linser och handla in lite mat här hemma. Lät Mattias få sova längre idag. Så jag väcker honom innan vi åker.

Tänkte ta och sminka mig och sedan fota en bild och lägga in här på min nya hårfärg.

Har en ny färg i mitt hår.

2010-06-17 / 21:38:15


Jomenvisst. Köpte en mörkblond färg. Men tycker det blev ljust brunt. Var tvungen att färga mitt hår i en mörkare nyans pågrund av dom mörka fläckarna. Dom är nästan borta nu och syns litegranna på en sida. Men inte så att man tänker på det som tidigare. Där emot så vill jag sminka mig och ordna imorgon för att se om jag blev nöjd. Fotar något kort som jag då lägger upp mot kvällen.. Mamma har också toppat mitt hår idag och klippt Mattias. Och nu håller dom på med vår diskmaskin som blivit knäpp på sistone.

Bortbjuden på grillat ;)

2010-06-17 / 15:29:08
Väntar på att min lilla guldklimp ska vakna och att Mattias ska komma hem ifrån gymet. För då ska vi dra till Halies mormor.. Hon ska bjuda på grillat, det gillas :) halie har sovit i över två timmar nu. Men det är bra. då kommer hon att vara pigg och glad då vi går iväg.

Har lite tråkigt nu och är data less, så jag ska nog städa undan lite medans jag väntar in alla.
PUSS!

Jag i Gävle, saknar min KROPP. Och där var man ändå lite små mullig enligt mig själv i alla fall. Om ni inte visste så var jag jätte smal som yngre.  Tur man börjat träna så kanske man kan få en sådan igen?

Ännu en bildfilm

2010-06-17 / 14:24:10
Nu är jag hemma sen typ två timamr tillbaka. Halie sover på sitt rum, var ganska så trött då jag kom hem. Är också väldans trött så jag latar mig på soffanistället. Mattias och hans vän är på brux nu. Jag och M brukar ju skifta, haha!
Vill ni se fler bildfilmer?
Tyckte väl det, här kommer det ännu en. En liten - skitfilm - gjord för ett tag sedan!!!

Old picture of me ;)

2010-06-17 / 09:06:01
Vad händer idag då?
Jo jag ska träna, det enda som är planerat idag..
Just nu är jag själv vaken, Halie och Mattias sover.
Så jag ska snart ta frukost och sedan inta mig till brux..

Har nedan kan ni även se lite "old oicture of me"..

Pdol bildfilm ...

2010-06-17 / 08:50:24
Under nattens gång så fick jag in en bildfilm igenom youtube. Jag gjorde den för några år sedan då jag och min vän Sandra N var på pdol "dansar och ler". En minnesvärd helg.

Summer and sun ;)

2010-06-16 / 21:51:29


1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Åselemarkanden (tradition, varje år åker vi dit)

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- En kväll med familjen, grillar en stek och dricker en öl och pratar framtidsplaner.
Eller en utekväll ute i solen på en festival kanske, med mina vänner..
3. Vad lägger du helst på grillen?
- helt klart en flintastek

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Fira middsommar i Uppsala hos Halies morfar med familj, åselemarknad, föräldrarträff, ulvön osv

5. Dina bästa sommarfärger?
- gult är super fint på sommaren ;)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- Jadu.. Regn, bad, fest och resemål inom sverige

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- hmm, orkar inte tänka så långt just nu...

8. Havet, sjön eller poolen?
- hm, poolen är ju varmast nu då man blivit äldre och fryser för ingenting

9. Vad väljer du i glassbaren?
- MJUKGLASS!!!

10. Vart går din drömsemester?
- Vart som helst utomlands. har aldrig varit utomlands!!

Tänker snart lägga in lite gamla bildfilmer !

2010-06-16 / 20:53:10
Tänkte försöka ladda in lite roliga videos på youtube men just nu jävlas det. Lite bildfilmer osv. Många jag känner är med. Så håll utkik om du vill se om du hamnat i mina bildfilmer. Dom kommer in så fort det vill funka.

Har dessutom nyss framkallat 100 bilder gratis, fast frakten kostar ju 29 kr. Men det är ju ingenting. Så snart får man hem lite nya bilder på gumman. Så man kan lägga några fina kort i hennes ramar hon fick på dopet.

Men men, nu ska jag jävlas vidare ...

Old picture...
Olsson, jag och Nonas. Tyvärr har jag förlorat kontakten med honom. Vilket känns väldigt surt. För han är en av dom jag håller varmt om hjärtat!

Fest på lördag?

2010-06-16 / 18:42:17
Tydligen så ska jag festa med två av mina fina flickor.. Sandra K och Emma J. Vilket var sådär 4-5 år sedan sist. Har egentligen inte råd med en fest, men dom ville absolut ha med mig. Och vad gör man inte för Charmiga S! Hihi. Ska bli kul. Så på lördag sätter jag igång partyblåsan och har super kul med mina vänner. Mattias sa att han kunde vara hemma med Halie så vad hindrar mig? :)

Sist jag var ute och partajade på krogen.

Jag och Halie ska mysa med Sandra och Angelina ♥

2010-06-16 / 10:58:26
Nu så ska jag gå ut och umgås med Sandra och hennes söta dotter Angelina. Vi ska sitta på vår gård och känna den underbara solen. Se ya!

Solen är kommen ..

2010-06-16 / 09:39:40
Äntligen tittar den fram, så idag kan man alltså inte sitta inne. Förbjudet enligt mig. Men måste låta min sambo sova någon timme först. Vet inte alls vad vi ska hitta på heller, men det märks ju. Ska snart ta mig frukost och se lite på tv medans Halie leker på golvet. Sedan ska jag ge henne gröt och borsta hennes två små tänder :)

♥ Sweet dreams ♥

2010-06-16 / 00:05:51
Men nu så ska jag gå till min stora, sköna och varma säng. Den lockar ganska så mycket nu. Särskilt då jag vet att jag är träningsfri imorgon, det gillas då man kört på hårt. Ska bara försöka få med min karl så jag kan somna i hans famn. Det är nog det bästa som finns

natti natt!

Jordskalv i Umeå!

2010-06-16 / 00:00:42

Stort jordskalv i Umeåområdet

Det var vid 22:30-tiden som boende i och omkring Umeå kände hur husen skakade.

Hemma hos Björn och Yvonne Gillewård i Klappmark norr om Umeå Skakade det ordentligt.
- Hela vitrinskåpet började skaka. För tre-fyra år hade vi ett litet skalv, men det här var det kraftigaste jag varit med om. Vi sprang ut för att se om det inträffat ett jordskred, säger Björn Gillwård.

Makarna Gillwård var långt ifrån ensamma om att känna av skalvet. Samtal från hushåll i bland annat Robertsfors, Sävar och Rödålund strömmade under tisdagskvällen in till redaktionen och VK.se var stundtals så överbelastad att nätet låg nere.

Reynir Bödvarsson är föreståndare vid intitutionen för geovetenskap vid Uppsala Universitet.
- Det är för tidigt att säga var huvudskalvet inträffat. Men det var ett stort skalv med svenska mått mätt, säger han.

Tidiga beräkningar pekar enligt Bödvarsson på en styrka av minst tre på richterskalan. Vid 23:30-tiden fanns ännu inga rapporten om skador på varken människor eller fastigheter.

VK.se återkommer fortlöpande med information under kvällen.

2010-06-15 22:39

7 orsaker jag ogillar hos mig själv..

2010-06-15 / 16:28:01
Måste bekänna mina synder idag!
Vissa saker är jag helt värdelös på och behöver därför skriva ner dom.


7 orsaker jag ogillar hos mig själv..
1. Jag är tjatig.
Why? jo jag har ärvt det, men sen kan jag vara det lite väl mycket ibland. Och avskyr att erkänna det. Ibland undrar jag hur vissa människor orkar med mig?

2. Envis.
På vissa plan är det bra att vara envis, men inte då det blir för mycket av det.

3. Vill alltid ha rätt.
Har försökt få bort det så gott det går och ibland kommer jag på mig själv då jag talar med vän/sambo att jag försöker överstiga och få min rätt.

4. Tar inte till mig kommentarer.
Har så sjukt svårt med det. Säger någon exempel "fin du är i tröjan" då säger jag oftast "hehe, köpte den på gina tricot". Tar inte åt mig själv, utan åt tröjan!!

5. Ibland blir jag så arg att jag skriker rätt UT!
Inte alls bra med tanke på hur mycket man kan få andra att höra. Och hur mycket fula ord man kan skrika ut, utan att egenligen mena dom .. 

6. Hör sällan av mig.
Jag är en kass vän som sällan ringer, och på msn och sms går jätte bra. Men tala i telefon är något svårare för mig. Varför vet jag inte.

7. Lättretlig/sur.
Det säger väl allt?

Tisdag ..

2010-06-15 / 09:05:14
Godmorgon alla, nu är jag och Halie uppe! och vädret ute är skit, lika dåligt som igår. Undra vart sommaren tog vägen? sedan alla tog studenten och folk fick sommarlov så ändrades vädret till detta?. Hm! Tur man bara ska träna idag, då är det skitsamma vilket väder det är. Har träningsvärk under armarna och lite vid benen idag. Måste ha stretchat dåligt igår. Och brukar inte träna armarna men karlarna var inte klar igår samtidigt som mig så jag tog lite styrka för kul då. Längtar tills man gått ner i vikt så man kan börja träna upp lite muskler, me love :)


Ett foto som min moster fotat med hennes mobil kamera!

Vad händer?

2010-06-14 / 09:50:43
Vilka är min äkta vänner egentligen!? Det brukar jag veta, men inte nu längre. Dom man alltid haft börjar man tappa kontakt med. Medans äldre vänner man haft under tonåren börjar höra av sig. Känner mig smått förvirrad. Sen jag blev mamma åt världens underbaraste flicka så blev inget detsamma längre!

Mammas lilla ALLT <3

Träna med älskling

2010-06-14 / 09:46:10
Godmorgon everyone. Halie ligger på golvet och leker. Idag ska jag träna. Mattias ska visa mig lite mer knep för att träna magen så jag ska snart ringa min mamma och kolla om hon kan ha Halie i 2-3 timmar. Annars är det bara måndag och ingenting planerat. Så vi får se vad dagen har att erbjuda, tjingeling!

Marabou choklad kaka, yammi :)

2010-06-13 / 18:58:36


Har lite bättre humör nu. Behöver få i mig socker tror jag. Ska be Mattias köpa hem en marabou kaka. Jag är faktiskt duktig som inte äter pasta, potatis, strips, max, chips, ostkrokar osv längre. Enligt mig jätte bra. Därför är jag värd en choklad kaka ikväll!!! Behöver få i mig lite socker..

Har nyss legat på golvet med Halie och sett på en bra film på 3an. Nu har den slutat och Halie fick gå i gåstolen en stund. Vid halv nio ska hon lägga sig och då ska jag invänta på min choklad.. :)

Humörsvängningar!!

2010-06-13 / 14:59:09
Idag så är jag arg, sur och irriterad. Det är ingen idé att säga varför heller så hela världen kan se, är lite privat för det. Men jag hoppas att turen kan vända och precis allt kan vara bra för en gång skull. Det ska alltid finnas en massa hinder.. "ogilla". Precis allt är fel enligt mig idag och jag ogillar mig själv som ett as idag.. Depp dag, OJA! självförtronde på 0 idag och samma med allt annat. SUCK! Men Halie sover nu så nu ska jag bara slappa och skita i att städa. Man blir ju knäpp av att städa dygnet runt. Hörs, hej då !

Nyänget istället

2010-06-13 / 13:13:17
Hej och hå. Det blev ingen bergom. Bara en snabbis till nyänget. Men vädret ändrade sig och det var jätte blåsigt så vi for lika snabbt igen. Nu är är vi hos Anders och har nyss gjort lunch här. Så nu är mat mätt och belåten. Blir nog här någon timme till. I alla fall tills Mattias ska jobba!

Bergom

2010-06-13 / 09:47:10
Hm, jag vaknade av mig själv? vilket aldrig har hänt sedan Halie kom till världen. Sitter nu vaken helt själv. Shit, så annorlunda. Jag kunde inte sova mer än jag gjort. 9 timmar har jag sovit och det räcker gott och väl för mig.

Idag är det sol och vi ska till bergom, skickade nyss ett sms till min mamma och fråga om vi kunde åka på ett badställe. Hon var på så nu ska jag invänta tills Halie och Mattias kliver upp så att vi kan åka..

Film klockan nio ;)

2010-06-12 / 20:02:10
Hejsan, jag har fortfarande tråkigt. Kommer nog förbli en sådan dag tills jag vaknar igen imorgon. Hoppas det händer något då. Och att vädret blir bättre. Då kan man ju ta sig ut. Snart ska Halie sova. Har nu gjrot så att hon sover senare. Det är ju sommar, och hur roligt är det att behöva gå hem sju varje kväll. Kan ändra om hennes sovtid sen mot vintern. Så det blir rätt med dagis senare. Men så är det. Väntar också på att en film ska börja klockan nio. Det måste jag SE! Wedding daze heter den ;)

Hon har tagit studenten .....

2010-06-12 / 15:43:45
Mattias har nyss åkt till jobbet. Och Halie sover eftermiddagsluren. Efter det ska hon få mat och göra lite mat till mig också men det får bli vid fem.. Nu har jag bara allmänt tråkigt. Det är lördag och det finns absolut ingenting att göra.. Har städat och är less på dator och tvn. BU HU !

Eftersom att jag inte får in mina foton från mobilen så snodde jag ett och klippte ut Helle.
Här har ni henne, min fina vän. Som ställer upp i vått och torrt, love you <3

Men tråkigt då !!!

2010-06-12 / 10:39:24
Jag har tråkigt, vad ska man hitta på idag!?
Ute är det inte så fint längre, hm. Sitta inne idag! Men vad tråkigt att göra det alldagliga som städa, sitta vid datorn, laga mat osv osv osv. Men har inget val, får gilla läget. tänker inte gå ut i dåligt väder och frysa! Är lite negativ nu. Men det går över, nästa gång jag blogga ska jag i alla fall gjort något som jag inte brukar göra. Om jag kommer på något vill säga ! Haha, vi hörs sen så jag inte negativera ner er ALLA!

Godmorgon alla glada?

2010-06-12 / 09:09:58
Är nu vaken med en pigg Halie. Man har fått vila ut lite och nu är man pigg. Tur man la sig vid tolv igår. Det var nog många som inte gjorde det. Det var ju studenten så. Idag är det inget planerat. Förutom att Mattias ska jobba klockan fyra. Det ser ju ut som sol ute, så kanske går vi ut en sväng. Men först måste jag låta Mattias sova ut.  Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga just nu, vi får helt enkelt höras mer sen!

En mysig kväll

2010-06-11 / 20:52:30
Hej, kom hem för sådär en halv timme sedan.  Halie somnade i vagnen och tog av henne försiktigt så hon fortsatte att sova i sängen. Det är så härligt då det är så. Så slipper man bråka med henne. Vi har varit hos Halies mormor och grillat kött utanför henne.

Sedan gick vi in till henne en stund och surrade lite. En mysig kväll. Och utanför oss verka dom festa gärnet. Musik och öl. Man blir faktiskt lite sugen, men äsch då. På midsommar ska jag faktiskt dricka litegranna, så det ska bli kul :)

Men men, snart kommer ju Mattias hem. Då blir det nog lite mys och film. Inget kan fan klå det ;)





Grilltajm..

2010-06-11 / 15:20:53
Vilar mig lite.. Halie är så tjurig idag. Men snart ska vi grilla med hennes mormor, 2 av hennes farbröder och hennes moster. Då är hon säkert jätte snäll! Vi hörs sen..

Jag älskar min dotters ögon, ser ni vad vackra dom är? alldeles klar BLÅ !

Nyss kommit hem ifrån träning och student!!

2010-06-11 / 13:19:59
Måste fixa sladd till min mobil.. Har fotat så mycket nu på Helles student, knasiga kojan osv. Det kommer in så fort jag får in alla foton. Jäkla sladd som inte vill reagera då jag försöker få in dom, men men. Helle såg hyfsad nöjd ut i alla fall och fint väder fick dom med. Så jag tror att Helle får en super bra kväll.

Mattias drog nyss på brux och sedan ska han jobba. Så vad ska jag och Halie göra? faktiskt ingen aning. Det är så fint ute, men känner inte för att gå ut ensam. Får väl se om någon erbjuder nåt kul.. Men nu så ska jag diska!

Studenten imorgon då ;)

2010-06-11 / 00:21:54
Hur dum får man vara ibland? Jag som vill få bort två fläckar i mitt hår. Klart man ska köpa avfrägning. Tack vare facebook folket fick man veta det. Så ska köpa mig lite avfärgning och dessutom silver schampoo sen. Det kan faktiskt hjälpa en hel del :) Nog om det ..

Var på min lillasysters och lillebrors avslutning ikväll. Det var kul träffade lite kända ansikten och lyssnade på barnens fina röster. Man blir ju rörd då dom sjunger så fint. Sedan blev det tårta och saft. Klart man måste vara trevlig och ta en bit, så det gjorde jag. Nio kom vi hem två timmar efter Halies sovtid. Men det gick bra ändå hon somnade på sådär 30 sekunder och sover ännu. Kan förstå att hon var trött efter allt liv på skolan. Strax efter det så kom ju Mattias hem ifrån inskolningen. Det hade gått jätte bra för han där. Han ska inskolas imorgon också. Och sedan jobbar han två dagar i helgen. Tur han har, så fort han kom dit så fråga om om extrajobb i helgen. Klart han säger JA! Och han jobbar ju på kvällen. Så vi hela familjen har ju ändå tid för varandra på dagen. Så imorgon ska vi till studenten.. Helle går ju ut ;) synd bara vi inte pratat alls med varandra. Men men vi ses imorgon. Så jag ska väl önska henne lycka till och ha en "onykter student". Och innan det ska jag hinna träna. Och sedan blir det inte mycket mer. Jag och Halie har inte bestämt mer...


Oväntat besök !!

2010-06-10 / 14:58:17
Hej min bästa vän "bloggen".
Imorse tränade jag och därefter umgicks jag med min barndomsvän. Alltid lika kul att träffa henne. Hon for för en stund sedan. Och jag försökte nyss mata Halie men hon spottade bara ut allt. Så jag låter henne krypa på golvet nu. Så får hon säga till då hon verkligen vill ha mat. Har ju börjat mixa till henne. Så billigt och bra. T.o.m jag älskar maten. Skulle kunna äta hennes mat som min egen middag. Bra det blir gott ..

Men nu kom min lillasyster hit, ska försöka att locka hennes hår. Hon har avslutning ikväll. Jag återkommer!

Hej, bloggar senare!

2010-06-10 / 08:13:18
Godmorgon, nu är jag nyduschad i håret. Och ska gå till brux om 5 minuter. Så jag hinner inte säga så mycket här förutom att jag är vaken och lever. Och att jag bloggar på ett par timmar. Ska umgås med Robine efter brux <3

Tar det lugnt..

2010-06-09 / 21:39:03
Mattias har nyss bakat bröd så det luktar gott här hemma. Men det tråkiga är att jag inte kan äta någon. Min rutin är ju att inte äta på kvällen eller natten. Inte bra om jag ska ner i vikt och tränar. Men till frukost ska jag smaka en. Mums. Hans bröd är alltid så gott.

Just nu så ser vi på filmen "strul" samtidigt som jag sitter vi internet. Och funderade nyss ut vilken tid jag ska träna imorgon, så det här händer imorgon:

- 07.30 Vakna upp, käka frukost och fixa mig lite.
- 08.20 Gå till brux ..
- 11.00 Vara duschad och klar och vänta på Robine..
- 11.30 Får skjuts av Robine och hennes mamma hem till mig..
- 16.00 Har Mattias dragit till jobbet, så jag och Halie har en mamma&dotter kväll ...

Hemma ljuva hem, heter det väl? :)

2010-06-09 / 17:08:43
Nu är vi hemma igen.. Det var mysigt på "knasiga kojan". Och skönt med inte så mycket folk, eller jo dom kom ju precis då vi åkte. Typ två skol klasser. Men men där inne lekte  Haliemed klossar, åkte ruschbana med pappa och sedan käkade vi lunch där. Gud så bra meny dom hade, särskilt för mig som ska ner i vikt. Så maten var väldigt omtyckt utav oss. Sedan gick vi till stan och häntade ut en bok som Halie fick gratis av stasbiblioteket. Vi fick den av bvc igår. Efter det kollade jag på någon sommar jacka. Men fy så fult mode det blivit på jackor, ska vara super korta. Jag vill ha en hel täckande jacka som i alla fall slutar efter magen.. Inte innan magen :/ men jag får söka vidare. Hittade ingen på stan.

Sedan kom Mattias kompis och hämtade upp oss. Jag matade Halie och vi hade tydligen en mixer här hemma så nu fick hon i sig maten och den blev kanon god. Nästan så jag själv kunde sno hennes mat :p efter det så duschade jag henne. Och nu la jag henne på golvet så hon lär sig krypa nån gång om hon nu kommer göra det, så olika det där med alla barn. !! och min händiga karl håller på med maten..

Btw,
fotade massa fina kort på knasiga kojan men min sladd har slutat funka. Så jag ska kolla upp detta senare och se vad felet är. Men så länge bjuder jag på en av gårdagens foton ;)

Knasiga kojan, here we come

2010-06-09 / 09:34:52
Hejsan, och tack för era svar angående igår. Ser att många av er mosar med gaffel. Men på så sätt lyckas vi aldrig mosa det riktigt. Det blir ju vissa bitar som inte går. Och Halie kan verkligen inte äta det så :/ suck, verkar som att den enda utvägen för oss blir att testa stavmixer och går det inte då får vi helt enkelt köpa burkmat och ge henne hemmagjord mat då hon är äldre och kan äta mer bitar i maten. Det blir ju så dyrt men vad gör man inte för sitt barn.

Just nu så har min sambo somnat i soffan och Halie sover i sin säng. Vi ska till knasiga kojan idag. Det är gratis innan Halie blir 1 år. Så då ska man ju passa på tycker jag. Så nu ska jag äta frukost, fixa mig och klä mig. Så vi hörs efter vi varit där ... Tjing!

Behöver hjälp, hur gör ni?

2010-06-08 / 22:43:40
Jag har en fråga som gäller Halie.
Hur mosar ni maten bra?
Vi använder en maskin som man kan använda då man ska göra juice.
Men det blir fortfarande klumpar som är alldeles för stora för henne.
Hur gör ni????

Bvc idag ..

2010-06-08 / 22:40:12
Vet ni vad?

Klockan elva idag så ringde bvc till mig och fråga om jag fått hem ett brev av dom "nej sa jag" och då sa hon tur att jag ringde för jag såg att ni inte hann få den sist heller, det är nämligen 8 månaders kollen idag halv tolv. jag bah, shit. Men hon sa att jag inte behövde stressa och att hon väntade på mig. Dessutom var hon ny och ännu trevligare än dom två man haft innan. Hon satt lugnt och prata och jag fick även klä på Halie där inne. Dom körde alltså inte ut oss. Som dom innan brukar göra. Och jag blev lite förvånad över hur mycket Halie gått upp i vikt.

Nu väger hon: 8600 g (gått upp 1 kg på en månad)
längden: 69 cm
och homf minns jag inte och orkar inte kolla just nu !!

Tränad och inte på humör ..

2010-06-08 / 20:13:27
Hej, nu är man nytränad och ny duschad. Eller ja det var ju ett tag sedan! Och Halie är fortfarande vaken, suck! Tror min sambo lät henne sova middag alldeles för länge. Typiskt.. Hoppas nu inte det blir samma tid imorgon. Tänker bara låta henne sova 1 timme imorgon på dagen så hon är trött vid sju-åtta! Jaja, är inte på så bra humör nu. Så jag ska nog inte skriva så mycket mer då. Jag har i alla fall en bra nyhet och det är:

Mattias inskolas på torsdag, så nu kommer det börja hända grejjern ;)

Det här är min bästa partybild. Taget för längesen, jag och Mattias hade bara varit tillsammans i cirka 3 veckor här. Och bilden älskar jag!!!!
Tyvärr är bilden fejk sparad via bilddagboken och orginalet ligger på en av mina datorer. Så det är därför kvalitén är som den är !

Piggare !

2010-06-08 / 10:53:49
Hej, nu är jag nådigt mycket piggare. Fick sova till halv tio så det kändes ju bra. Har nyss sminkat mig och klätt både mig och Halie. Och på en stund kommer mrs Tina och hälsar på, det var ett tag sedan man umgicks med henne. Bodde på gränsvägen med mamma då, hm och det var ju kanske 5 år sedan eller nåt. Efter det så ska jag gymma! mer än så är det inte bestämt. Får dessutom se vad chefen pratat med Mattias om idag, han ska ju snart få ett schema om jobb tiderna, ska bli kul att kika på :) och se hur mycket han får jobba och tjäna! Men nu har jag inte så mycket mer att säga!!

Jösses så tidigt det är !!

2010-06-08 / 05:07:59
04.55, en pigg liten flicka!!
Herregud, hur kan det alltid vara så att då jag ska upp med henne vill hon vara vaken och jävlas. Medans Mattias ska upp med henne då sover hon enda in till morgonen. Han måste bära med sig mer tur än mig. Just nu så fick

jag sätta mig här och försöka vara lika pigg som henne. Hon verkar inte ett dugg trött. Men om en halvtimme ska jag väcka Mattias så han får ta över. Han ska ju upp och gymma halv sju så. Kanske man kan sova en timme i alla fall. Mer under dagen som händer är att jag ska gymma, annars ingenting. Det dyker väl upp mer under dagen skulle jag tro.
Men nu så ska jag titta på en pigg liten tjej som låter i sin gåstol och längta tills klockan blir halv sex så jag kan gå in i min sköna säng och slumra till en stund. Vad underbart det skulle vara just nu ! Jaja, vi hörs av senare, får se om jag har tur med att vara pigg idag eller inte.!! Natti alla ni som sover så fint....... Zzzzzzzzz



Träningen ger resultat inuti mig :)

2010-06-07 / 21:13:22
Sofie skickade lite foton till mig igår som hon fotat, lägger in dem nedan.

Jag tränade idag likadant som vanligt men är ändå jätte kry och inte alls jobbigt efteråt. Därför ska jag köra ett hårdare pass imorgon!! Så svetten rinner mer. Det börjar kännas inuti mig att man gått ner i vikt. Men om det syns så mycket ännu vet jag inte, det kommer nog om några veckor. Borde det göra då jag håller mig till min diet som faktiskt är bra, men nog fan unnar man sig en godibit någon gång. Annars skulle man nog inte ha en pepp till att träna. Man måste ju få äta något gott någon gång. Tränar fyra gånger den här veckan. idag, imorgon, torsdag och fredag. SO GREAT! Efteråt mår man så bra. Gymkortet var värt vart enda öre. Tränade själv idag för att jag skulle hinna en del saker. Och vid tolv idag var det inte mycket folk vilket var ännu bättre. Alla maskinerna var typ ledig. Och inte en enda brud syntes till. Bara stor karlarna med stora muskler. !!

GRATTIS ÄLSKLING!!!

2010-06-07 / 19:51:27
Har inte kunnat uppdatera något idag, men nu så!! Kom hem för någon timme sedan. Dagen började med att gymma på brux. Sedan bjöd Mattias kompis oss på lunch, dom åt burgare och strips medans jag valde en kyckling sallad =) efter det så for Mattias på en intervju och han ska nu få vikariera hela sommaren på äldreboende. ÄNTLIGEN säger jag. Så glada vi blev båda två. Efter det så åkte vi till min moster och kusiner. Och där bjöds det på mat.

Och nyss har jag städat och vikt tvätt och ska nu slappa framför datorn :)

Dags att nanna kudden kanske?

2010-06-06 / 23:25:02
Ja jo nu ska jag gå och sova. För imorgon händer det en del.
Träning,  besked av nåt efter 14.00 och göra en tjänst åt en vän.

I love that picture..
Liam is so cute!

Vilket underbart besök man fått idag :)

2010-06-06 / 21:54:40
Hej.. Nu har besöket vart här och det var jätte trevligt. Åh vad söt Liam var, nästan så man blir sugen på en till, eller hur Mattias? haha. Kan redan nu säga att någon av oss ska ha jobb innan vi ska ha ett till. Nog om det. Längtar tills jag får träffa dom igen. Synd dom bor sådär 12 mil bort. Men då har man ju faktiskt anledningar till att hälsa på.

Fotade lite såklart, kunde inte undgå då söta Liam var här.

Lilla Liam är bara runt två veckor nu <3

Deras första familjefoto, fotade jag Caroline Sjölund :)

Psst, visst är det stor skillnad på Liam och Halie.
Ser ni hur stor min lilla flicka har blivit???

Besök!

2010-06-06 / 16:46:13
Lovisa och hennes son kunde inte komma, så vi tog det lugnt här hemma. Och snart kommer sofie och hennes familj hit. Äntligen får jag träffa lille Liam!! Halie nuvarande pojkvän ;) höhö, i alla fall i min och sofies värld. Vi köpte hem lite wienerbröd också som vi ska bjuda dom på Dom lrä dyka upp här om en timme. Sa vi la nyss Halie till sängs så hon är lite pigg då dom kommer. Och Mattias gör mat. Kebabgryta. Den är ju så gooood.

sofie ringde nyss, dom rä här om typ 10 min, yääääy!! hej oc håå!

Planera

2010-06-06 / 15:12:26
Det är sol men vi är fortfarande inne :O inte bra. Vi planerar att ta oss ut nu!!!

Nu drar vi på nyänget, byyye!!

Morn morn på er alla !

2010-06-06 / 10:06:08
Nu är man ny duschad.. Och ska snart röjja undan här, mata Halie och göra i ordning mig. Idag får vi besök av Lovisa och hennes son. Ska bli kul, har ju aldrig träffat hennes son tidigare.. Och det är om ungefär två timmar så därför hinner jag inte säga mer nu. Hörs senare ! hej och hå !

Det absolut bästa som finns i min värld!
Mattias blir ju brun bara han vistas ute, vissa har ju tur.

Skånska is the shit =)

2010-06-06 / 00:14:34
Är det bara jag som älskar skånsk dialekt? så jävla snyggt enligt mig. Skulle också vilja tala som dom !! As coolt tycker jag. Skulle vara fränt med en liten skåning till vän så kanske man umgås mycket med den personen och börjar få in lite sånt själv? haha, nu fantiserar jag en del. Men ni som pratar skånska vet vad jag tycker nu i alla fall.


Film kväll med bror och Malin

2010-06-05 / 23:35:08
Har nyss haft min bror Kim här och Malin. Vi har sett på två skräckfilmer och sedan bjöd vi dem på fruktsallad med glass och grädde. Det gillades starkt. Nu har dom nyss tagit sig hem. Så jag och min sambo chillar litegranna nu.

Min mamma ringde mig nyss full och glad, hon är på harrys ikväll. Och där sa hon att hon träffat mycket folk som känner mig. Men hon minns inte deras namn, haha jösses.

Menmen ..
Har fotat Halie idag ifrån min kamera som är mycket bättre än mobilens kamera så jag lägger in några här under, enjoy :)

Och lilla Busan som vi är hundvakt åt "Kiaras syster" :)

Lite snabbfrågor ...

2010-06-05 / 10:51:44
Listan är snodd av Lovisa!

SENASTE:

Dryck: saft
Telefonsamtalet: morsan
Sång du lyssnade på: grooves - writing on the wall
Gången du grät: hm, 2 veckor sen
Gången du skrattade: idag åt bella & tyra show


HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär?: klart
Förlorat någon speciell person: hmm
Varit deprimerad: absolut
Varit så trött att du somnat sittandes: jopp
Varit full: jaa
Varit hög: ...
Fått ditt hjärta krossat: yes
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
rosa, svart och rött


I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: hm
Fått ditt hjärta krossat: nej
Skrattat så att du har börjat gråta: nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej
Insett vilka som är dina äkta vänner: oja
Kysst en kompis: nope
Badat i isvak: haha, nä


BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: 3 och uppåt
Har du några husdjur: en hund
Vill du ändra ditt namn: äsch då, mami valde ett helt okej namn :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: åt tårta med min sambo, bebis magen och helle
Vilken tid vaknade du idag: halv tio
Vad gjorde du igår runt midnatt: la mig precis i sängen
Någonting som du längtar till: sommarens alla aktiviteter och halies ett års dag
Senaste gången du träffade din pappa: i julas
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jobb och pengar
Vad lyssnar du på just nu: lady gaga
Vad gör dig irriterad just nu: inget


OM DIG:
Vad är ditt namn: caroline
Smeknamn: carro
Singel/upptagen: upptagen
Stjärntecken: kräfta
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: geneskolan
Gymnasie: park
Högskola: ingen
Hårfärg: just nu, blondt/orange
Långt eller kort: mellan
Längd: 164
Vad gillar du gällande dig själv: stresstålig
Piercings: bröstvårtan, öronen, näsan och sidan av läppen
Tattoos: ingen
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: öronen
Tatueringen: .....
Bästa vän: robine
Sporten du gick i: fotboll
Husdjur: katt: minns ej
Konsert: har aldrig vart på en
Förälskelse: en på kollo
Alkohol du drack: häxblandning

Robine..

JUST NU:
Äter du: nä
Dricker du: saft
Är du på väg att: klä på mig
Lyssnar du på: halie som springer runt i sin gåstol
Väntar du på: sol

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: har ju halie
Vill du förlova och gifta dig: är redan förlovad och gifta mig vill jag :)
Karriär i åtanke: ja


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: kramar
Kortare eller längre: längre än mig
Yngre eller äldre: äldre
Romantisk eller spontan: romantisk
Snygg mage eller snygga armar: snygga armar!
Tatueringar eller piercingar: tatuering
Känslig eller inte: både
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: hm

Mattias ögon är så vacker!!!

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Gjort något sjukt spontant: absolut
Tappat glasögon eller linser: yes
Krossat någons hjärta: mjo :(
Har du blivit arresterad: nä
Dissat någon: ja


TROR DU PÅ:
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: verkligen
Himlen: vet ej
Tomten: hehe
Att kyssas på första dejten: kanske, kanske inte
Änglar: ja

SVARA ÄRLIGT:
Vad kan du verkligen inte leva utan: min familj
Vilken är din högsta önskan?: få leva alla mina dagar med min familj, få ett bra jobb, hus och ha råd med resor och leva ett bra liv helt enkelt!

Hundvakt !

2010-06-05 / 09:51:34
Så skönt att få sova ut till halv tio. Nu sover älsklingen och jag är uppe med min lilla guldklimp som är här bredvid mig som skriker och leker. Idag vad händer då? det enda jag vet är att vi ska vara hundvakt åt Kiaras syster Busan, mami ska ut ikväll med min morbror. Sedan ska Helle gumman komma förbi en stund, mys ;) Så det blir nog en lugn och sansad lördag, vilket behövs efter en hård vecka. Blir nog massor av film ikväll med. Men nu så ska jag ta på mig kläder osv, hej så länge ..

Lilla Busan, jätte go hund!

Kvälls uppdatering

2010-06-04 / 23:49:42
Har ni märkt att jag bara skriver om tråkiga ting nu för tiden? vet inte vad men har tappat inspiration. Avskyr då det ska bli sådär. Får se om det går att bättra på. Men i alla fall så har jag nyss käkat fruktsallad och sett på två filmer med min älskling. det blev "sommaren med göran" och "pretty woman". Båda har man sett, men dom är ju bra.

Känner mig dessutom mindre idag. Kanske börjar träning ge resultat för mig själv. Jag tycker det syns litegranna. Men som sagt det tar ju några veckor innan det kommer ett bra resultat som jag är nöjd över. Jag är nöjd då jag får på mig mina favorit jeans som ligger i garderoben. Men jaja så ligger det till.

Jag håller tummarna för min älskling på måndag. Kanske inte håller tummarna utan det är ju ändå ganska säkert 70 % men man vet ju som sagt aldrig.

Du gör mitt liv, min vardag och min dröm .. PUSS!

Nu blir det vila !

2010-06-04 / 12:50:45
Sist jag skrev att jag skulle passa på och vila, jag hann inte. Halie vaknade precis efter jag uppdaterat inlägget. Men nu fick jag henne äntligen att somna så nu ska jag där emot ta mig en liten vila. Pusta ut framför datorn och soffan. Mattias kommer ju snart hem. Han har slutat på adecco nu, det var sista dagen idag. Nu handlar han lite ingridienser till dagens mat. Så han lär dyka upp när som helst.

Men ska inte skriva så mycket mer nu så jag hinner vila mitt huvud och kropp lite innan det är dags för träning!

Min snygging. <3

Passa på att

2010-06-04 / 10:13:07
................. vila, medans Halie sover morgon luren!
Idag har jag lite träningsvärk vid bröstmuskeln men annars inget farligt.
Det försvinner nog efter dagens träning. Men något jag avskyr med mig själv är att jag får ångest så fort jag äter. Imorse åt jag en macka, yoghurt och ett ägg. det är ju f*n inte normalt att få det då. Samma då jag äter. Brukar typ äta: köttfärsås, grönsaker och keso. Och äter på en liten tallrik så man inte ska ta för mycket. Men så fort jag känner att magen bli mätt blir jag neråt vänd. Suck hur ska man göra så att detta försvinner. ? Kanske kommer med tiden !

Men ska lata mig i soffa nu !

Hundvakt ..

2010-06-04 / 07:56:23
Tjena, tjena.
Känner mig ganska trött. Tror jag måste vila mig en stund sen då Halie sover igen. Men nu får jag helt enkelt försöka vakna till. Det är dessutom sol ute idag, det är toppen ju. Får se om vi tar oss ut något. Träna ska jag i alla fall göra idag vid fyra. Sedan blir det helg, skönt. Men faktiskt inget speciellt planerat. Förutom att vi är hundvakt åt min mammas hund Busan imorgon. Det är Kiaras syster. Men nu ska jag vakna till med ögonen.


Visst är hon söt? Henens gudmor som fotat det här!

Se ya tomorrow!

2010-06-03 / 19:47:57
.......... jag orkar inte uppdatera mer idag, så vi hörs imorgon!

Yes yes !

2010-06-03 / 11:15:03
Både igår och nu på morgonen så har jag struntat i lägenheten. Alltså inte städat. ÄR så less på att ständigt hålla det fint. Men måste nog snart ändå sätta igång, annars blir det ju värre och värre och mer och mer tid tar det då.

Men i alla fall så sover Halie sin lilla sömn och lär ju strax vakna. Älskling sover också. Ska väcka honom om en halv timme ungefär. Ska dra upp till min mamma och hämta hörlurar till min mobil. Hon hittade dem i min brorsas rum. Skönt kan jag digga musik på gymmet. Ska pusta ut lite och invänta styrkan till att städa nu. HEJ SVEJS!

Mitt runda ansikte, ni ska allt få se om några veckor på skillnad ;)

Brux idag!

2010-06-03 / 09:15:26
Godmorgon folket. Känner mig pigg med lite träningsvärk, men det ska nog gå bra ändå. Har tränat med träningvärk förr. Och i början får man ju alltid det. Får stretcha lite bättre denna gång. Måste finna en mp3. det gör ju att man ka träna ännu bättre. Har en men det finns inga hörlurar till den. Ska höra mig för och se. Ska ju ha ett par till min mobil. Men tyvärr glömde jag dom hos min mamma och har inte hittat dom sen dess. Detta måste i alla fall ordnas.

Äntligen pigg :)

2010-06-02 / 14:14:24
Ringde min mamma vid elva imorse och kollade om hon kunde ha Halie i 1-2 timmar så jag kunde bli lite piggare. Så svårt att ta hand om henne då man är jätte trött. Och min mamma var snäll och gjorde det så dom drog ner till min moster och satt där. Och jag sov i nästan två timmar. Det var behövligt och nu har jag min lilla guldklimp hemma igen. Har nyss tryckt i mig lunch också, det blev: Bacon, thai grönsaker och keso. Göttans. Har inte så mycket träningsvärk idag bara lite. Skönt då blir det inte lika jobbigt imorgon. Synd jag alltid ska få ångest då jag äter och råkar känna mig mätt. Buhu !

Fotot är taget med min mammas kamera!

Så trött!!

2010-06-02 / 09:05:55
Mattias klev upp med Halie då han lix skulle upp för att ta sig till adecco. Jag kan knappt öppna mina ögon. Shit så trött jag är. Hoppas dom vill vakna till snart. Och Halie kommer ju inte vilja sova förän på länge.

Lite party pics!

2010-06-02 / 04:16:20
Åh mina ögon sprängs snart, är så trött och ingen är vaken. Därför tänker jag lägga ut lite gamla partybilder här nedan som jag inte lagt in tidigare, enjoy!!

Alldeles för tidigt .

2010-06-02 / 03:47:52
Halv fyra ville Halie kliva upp. Hon verkar då pigg som springer runt här och låter. Medans jag tvingar mina ögon öppna. Har bara sovit i en två timmar. Pust, bara att göra det bästa av situationen. Just nu så ska jag bara kolla runt på internet och invänta tills Halie blir trött igen så jag kan sova vidare. Har inte så mycket mer att säga än det.

Två foton som är tagen med min mammas kamera. Här är Halie badad och fin efter all tårt ätning !

.... rubrik?

2010-06-01 / 22:27:05
Nu blir det snart sängen för min del, är lite slutkörd på. Sedan ska man ju upp med Halie imorgon, kanske inatt beror ju på. hon som bestämmer. Imorgon ska vi bara ta det lugnt och om det är sol så går vi nog ut och sola oss som vanligt. Men nu säger jag hejdå och godnatt så hörs vi imorgon!

Halie precis innan hon la sig inför natten ikväll!

Vilken super bra dag!!

2010-06-01 / 21:15:32
Vilket träningspass det blev. Två timmar, men skönt nu såhär efteråt. Sandra åkte nyss till hennes buss. Vi kör igen på torsdag och fredag. Men sedan efter helgen så blir det varannan dag. Fy så bra man mår nu bara efter första. Det kommer bli tungt. Bara man trigga upp varandra så kommer det här funka skit bra. Köpte mig 3 månaders kort dom hade sommar pris på bara 600 kr. Jäkligt billigt enligt mig. Innan dess så satt jag, älskling och Halie ute i solen. Det var ju så fint ute. Och lite bilder fotade vi, lägger in dom här under nu ;)


Jag och Mattias.. Ja ni ser att jag har en snus inne. Brukar som inte hända ofta. Men tog mig en idag :)

Idag var Halie på ett super bra humör då ghon fick vara ute i solen

Värsta grimasen :)

Mattias kan också..

Sötnosarna i mitt liv !!

Titt, jag kan äta tårta...

2010-06-01 / 11:36:35
Snodde nyss några foton på Halie på min mammas facebook. Här ser ni hur fint Halie kladdar då hon får äta sin tårta själv för första gången. Den fick hon då Mattias fyllde 25 år. Halie älskar tårta vet vi nu i alla fall :)

Så gott, hon älskade det och man blir så glad av att se henne gilla saker, det värmer i mamma hjärtat!

Taggad till tusen

2010-06-01 / 10:02:54
Är nu uppe med min gullunge som går runt i gåstolen. Jag är så taggad till att träna idag. Ska bli så skönt. Vid fyra så ska vi röra på fläsket som vi båda vill få bort. Men duktiga Sandra har ju redan fått bort massor av fett. Men men nu så ska jag kika runt som vanligt, ta frukost och umgås med Halie. Vi får höras sen!
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥