Frånvaron har sina orsaker

2011-11-26 / 17:58:58
Nästa en vecka sen nu.
Så tråkigt att man sällan finner en stund för att blogga. Men det är fullt ös nu då sambon jobbar varje dag i långa pass och jag har haft barnen själv. Halie fick feber igår och har hållt igång i två nätter nu, hon har även lite ont i munnen säger hon. Men inget allvarligt så vi behöver inte åka in. Förutom det så har Eddy fått torsk nu, därför han jämt skriker då jag ska amma honom. Han har ju inte bara torsk utan även infektion i öronen och snorig. Så då kan ni nog tänka er att jag har riktigt fullt upp här hemma.. Samtidigt som man försöker hinna med hemmet så gör jag det bästa för att få barnen nöjda. De har de inte lätt just nu, men jag hoppas att de kryar på sig inför dopet som hägrar om en vecka nu.

Det känns faktiskt riktigt tungt nu.. Särskilt då min sambo jobbar så långa pass och inte närvara lika mycket längre. Men det är ju så bra att han äntligen fått jobb. Synd bara att det kommer att vara så intensivt till en början, men man får se det på ett annat sätt. Det ger ju faktiskt pengar.

Idag har vi i alla fall fått upp julen, passade på innan sambon drog iväg på jobbet. Just nu så sover Eddy trots att jag försökt få upp honom. Så inatt kommer han nog somna sent och jag kommer att vara trött som bara den, men vad gör man. Ska försöka få upp honom igen strax och lägga Halie till sängs. Men ska ta hand om henne nu, hon har rivit ner alla Eddys kläder på golvet här nu, JIPPI :)

Grann besök

2011-11-22 / 00:25:23
Åkte till vårdcentralen med Eddy idag och tur var väl det. Han hade infekterat på höger öra och jag fick ut droppar jag ska droppa i båda öronen. Jäkla läkare på akuten som gör allt för att påskynda utan att titta noga. Men nu kommer han iaf bli bättre och sen får vi hoppas att det tar slut med öron ont för hans egen skull. Dessutom kostar ju medicinerna en hel del i slutändan om det blir många.

Förutom det så har jag även fått fint besök av grannen.. Vi har mumsat i oss chokladbollar och surrat ihjäl varandra. Det trevliga timmar..

Nu så har Eddy somnat vet inte om han somnat för natten eller inte. Annars lär han vakna alldeles strax, fast jag hoppas att han sover för natten.. Jag ska ju upp om sex timmar med Halie. Vi får se då hon vaknar, vaknar hon tidigt så går vi ner på dagis annars kanske vi bara är hemma. Sambon jobbar ju, han drog iväg på jobbet klockan fem idag och kommer hem åtta på morgonen igen. Men nu ska jag inte surra mer, dags att inta en skönhetssömn, natti natt !


AW, sötnosen Halie var så liten här och Eddy är sin syster upp i dagen :)

Nattetid

2011-11-21 / 01:01:54
Mitt i Eddys skrik tänkte jag ändå passa på med ett inlägg. Han är hungrig men pappa gör så gott han kan för att få honom att tok skratta så han skrattar samtidigt som han är lite onöjd.
Men som sagt den här dagen har spenderats i Svedjeholmen, halva dagen iaf. Vi åkte dit och bjöd de alla på mat och sedan åkte vi hem igen. Har städat, tvättat och kollat på Beck.. Efter det så har vi umgåtts med Eddy och nu är det natt, dagen gick snabbare än väntat. Nu vill vi bara få Eddy att sova.. För vi alla ska upp sju imorgonbitti. Vi ska på inskolningssamtal på dagis. Efter det ska vi hem och sova lite till, eftersom att det inte blir många timmar inatt. Sedan iväg och hämta Halie, busa här hemma och sen ska sambon iväg och jobba vid fem och då tar jag över hemmet och barnen. Inte mer än så bestämt just nu..
Eddy har ju fått liknande i andra örat nu, så han är rätt grinig och det är nästan omöjligt att amma på ena sidan nu. Är det värre imorgon så ringer jag vårdcentralen. De är nog så mycket bättre än läkaren på akuten var. Tycker inte om att Eddy har ont, och man tyck ju inte att det ska bli värre och värre. Men vi får se imorgon... Nu ska jag natta ner Eddy och själv sova, natti natt :)

En kväll/natt på akuten

2011-11-20 / 11:41:57
Jag tror jag dör lite just nu, jag och sambon upptäckte att han ska jobba från torsdag till söndag. Alltså han kommer inte hem någonting alls under den tiden så bara för mig att öva sig att vara ensam mamma de dagarna. Gruvar mig då jag inte alls är van med det. Jag måste iaf aktivera Halie varje dag så man inte får något problem att natta henne på kvällstid det är ju mest då det kan bli turbulens här hemma för Eddy brukar ju alltid vilja amma just då hon ska nattas, men i slutändan brukar man alltid fixa det.

Igår blev det så mycket att jag inte hann blogga någonting alls. Dagen började med att min syster ringde och ville gå på stan med mig. Det passade ju eftersom att jag behövde nya dop kläder. Det fann jag också, är super nöjd men kan garantera att jag ser så vuxen ut i kläderna, folk blir nog lite paffa på dopet. Efter stan så åt vi i Svedjeholmen och där efter åkte vi hem. Halie somnade på studs.. Jag, sambon och Eddy kollade inte gamla minnen allstå "foton". Efter någon timme så började Eddy med skikattack då jag ammade honom. Tryckte vid örat och han skrek mer. Så då förstod vi att öroninflammationen var på väg igen fast på andra sidan av örat. Så jag ringde min mamma och vi åkte in.. Vi fick vänta 2 timmar innan de tog emot oss. Och väl där inne så tog det 7 min.. Jag åkte alltså bara hem med lite information. Blev ganska så less.. För idag är han mer skrikig och har mer ont och det enda vi som föräldrar kan göra är att ge han alvedon och nezeril. Blir det värre så ringer jag vårdcentralen på måndag, får mycket bättre respons där.

Förskott dop present

2011-11-18 / 23:49:51
Den här fina tavlan fick Eddy i dop present i förskott av en barndomskompis till mig. Den hänger nu i vårt vardagsrum.. Nu kommer man aldrig glöma dag och tid.. Vill ha en till Halie med så jag ska försöka göra en själv.

Halies första dagis foto ♥

2011-11-18 / 23:26:59

Två skrikiga barn på stan

2011-11-18 / 23:14:21
Jag lägger upp bild på sofforna snarast, så fort jag finner lugnet här hemma..
Idag har dagen varit fullt ös, ni vet ju redan vad som gjorts. Det har i alla fall varit en bra dag. Förutom att jag hade två skrikiga barn mitt i stan. Har faktiskt inte varit med om det tidigare men vad duktig man ändå är som finner sätt att lugna ner dom. Jag var ensam med dem medan sambon var och skrev på kontrakt. Då de blev som jobbigast så fick jag dra mig emot bibblan och sätta mig inne på toan och amma och byta deras blöjor.. Trots det så var de lite halv kinkiga efteråt så jag fick gå runt i cirklar med vagnen på torget, jag lär ha sett rolig ut men det var det enda sättet att få de lugna.. Till slut blev sambon klar och då fick han lämna av oss i Svedjeholmen och han själv fick brumma iväg fort till Bjästa för att göra en deligering. Som sagt, vi kom hem sju och Halie somnade på studs men där emot så är Eddy kinkig..

Börjar fundera och tro att han är "öronbarn" precis som min bror var som liten. Eddy har ju haft öroninflammation och den är över nu sen några dagar tillbaka. Men nyss upptäckte jag att han hade väldigt mycket var och annat klibb i det andra örat. Så nu måste jag införskaffa en sån där sugpropp. Men jag hoppas verkligen inte att han kommer ha problem med det där senare, blir ju bara jobbigt för honom. Men det får tiden utvisa.

Just nu så försöker sambon sova ner Eddy, har ammat honom konstant sen vi kom hem.. Kände att jag behövde en liten paus, med Eddy verkar inte alls följa med på noterna så jag ska snart ta över.. Klockan tickar ska inte spendera mer tid framför datorn nu..

Ha en trevlig helg allesammans :-)

Fullt ös, det gillas

2011-11-17 / 20:09:50
Men hallå där alla.
Har haft full rulle sen igår kväll.. Jag och sambon fick för oss att möblera om lite här hemma, vi tog min väns gamla soffa.. Så nu har vi en stor dubbelsoffa här hemma, så då tog vi bort databordet och flyttade in bort + stolar till köket. Ser betydligt mycket bättre ut.. Nu vill vi bara inköpa en ny tvhylla.. Fast det är ju så mycket mer man vill köpa in och kasta en del som vi har, men det får bli då vi känner att vi har råd. Sambon har nu äntligen fått börjat jobba på sin fasta tjänst :) han börjar på måndag.. Skönt att saker oich ting ordnar upp sig ibland. Man tyck ju att det inte alltid bör finnas motgångar. Sånna här tillfällen gör en så glad.

Just nu så sover båda barnen, Eddy lär ju vakna strax igen, därför jag skyndar mig på att blogga och surfa lite.
Imorgon så fyller syrran min år.. Hon blir 16, vart försvann tiden? hon är ju snart 18.. Jag har sagt till henne att det är jag som ska dra ut henne på krogen för första gången ;) två år kommer gå fort, då kommer jag själv vara 25 bast. Usch så gammalt det lät.. Men som sagt imorgon kommer det bli mycket att göra.. Först:
- Till sambons skola och lämna uppgifter..
- Äta lunch på stan.. 
- Sambon drar iväg och skriver kontrakt. 
- Jag och barnen letar efter present till syrran och något till mig som jag kan ha på dopet. 
- Handla mat på coop och Willys
- Bli bjudna på middag och tårta hemma hos mamma.


Och efter det så är dagen slut.. Men det är så härligt att ha saker att göra, älskar sådanna dagar :) 
Nä nu ska jag hålla koll på dörren, det ska komma en som ska köpa lite kläder.

Herregud, UNGE!

2011-11-16 / 19:13:36
Mina barn har en tendens att jävlas på kvällstid då inte sambon närvarar, varför vet jag inte? men det är väl mycke testning ifrån Halies sida kan jag tro. Just nu så tjafsar hon. Hon kliver upp ur sängen och har kanske gjort det 50 gånger hittills samtidigt så är Eddy onöjd, han vill ligga ner och amma lite.. Kan tyvärr inte gå och amma samtidigt, Eddy avskyr det.. Så jag får helt enkelt gilla läget och göra det bästa av situationen. Samtidigt som det så måste jag även kolla katten som konstant vill in till Halies rum hela tiden. Går inte heller att stänga in henne i rummet då hon klöser på dörren och ja det blir ju dyrt om man får betala för något sånt. Så då sambon kommer hem så kommer jag att vara helt slut på. Och lägenheten orkar jag inte ens tänka på just nu, städa och städa hit och dit. Nä det skiter jag i ikväll.. Då barnen är lugna och Halie somnat ska jag sjunka ner i soffan och bara VARA! Men vi får se hur det blir det är ju som sagt barnen som bestämmer. Nä nu ska jag inte ge er mer negativ energi utan nu måste jag få positiv energi. HEJJA HEJJA. Vi hörs senae ikväll, puss och kram!

Svar på era frågor

2011-11-16 / 11:59:17
Har fått lite frågor så jag tänkte ta och svara på dem här och nu.. 

Hur lång är Eddy och hur mycket väger han?
Nu var det ungefär 1 månad sedan vi vägde och mätte honom. Men senast vi var på bvc så vägde han 7100 gram och var 64,5 lång.. Och kan garantera att han har ökat på både vikt och längd sen sist. 

Hur fixar jag ett eget domän bra och billigt samt enkelt?
Då jag ville ha ett domännamn så sökte jag bara på google, jag fann en sida och där efter gjorde jag en. det finns ju massvisa sidor att välja emellan. Och det kostar mig 80 kr per år att få ha det här namnet. Inte en stor summa precis, ganska enkelt och skönt att ha ett domännamn. 

Och hur kan man tjäna pengar på att blogga?
Man tjänar ju då man lägger in reklam i bloggen, du behöver bara söka på google exempel "tjäna pengar på bloggen". Så får du hjälp om hur du ska göra. Jag tjänar ingenting på min blogg. Jag har inte orkat ta in reklam osv. Hade det tidigare men tyckte det blev så jobbigt att hålla reda på allting. Men har du många besökare på din blogg så är det ju absolut värt att ha reklam i bloggen :) Man kan även tjäna pengar på andra sätt. Sätt dig ner och googla så finner du.

Vänt på Eddys sovtider

2011-11-16 / 10:27:40
Godmorgon säger man väl.
Så skönt, nu har vi lyckats vända på Eddys sovtider. Då han var sjuk så började han vara uppe om nätterna. Och det tog hårt på våra krafter kan jag ju säga. Men nu har vi äntligen vänt på hans tider.. Han sover från nio på kvällen till tio på morgonen.. Förutom att man ammar honom emellan det då. Men det är otroligt skönt att kunna få någon timme med sambon på kvällen. Igår hade vi hela tre timmar tillsammans utan barnen.
Sambon sover just nu på soffan, Halie är på dagis och Eddy sitter och pratar i babygymet. Jag ska strax städa och ta hand om tvätt innan Halie kommer hem. Då sambon lämnat av henne sticker han iväg och jobbar. Han jobbar enda till nio ikväll så jag ska även lägga barnen.. Får hoppas att Eddy vill vara snäll då man lägger Halie. Gruvar mig alltid för hur läggdags ska bli. Trots att man alltid lyckats varje gång så gruvar jag mig ändå. Men men...
Ska börja göra något här hemma nu så jag slipper göra det sen.. Pusshejs!

Kusinerna :)

2011-11-15 / 12:40:14
Det var si sådär 3 dagar sedan nu. Jag och familjen var i Svedjeholmen två dagar men nu är vi hemma igen. Tillbaks till vardagen om man säger som så. Har nyss snabb städat lite och Halie sover lunch, Eddy har även med somnat men ska väcka han om tio minuter. Har bytt rutin på honom och det funkar kanon bra. Han får sova en halv timme på dagen sen tre gånger en kvart åt gången då sover han därefter typ från nio på kvällen och vaknar vid två är uppe en halv timme och sover vidare till klockan tio på morgonen. Det funkar kanon, jag får mer tid på kvällen.
Men snart kommer det en som ska köpa Eddys pop overall som han vuxit ur, hörs senare.. Bjuder på lite kusin bilder nedan ;)

Mamma älskar dig

2011-11-12 / 16:02:51

Mamma älskar dig

2011-11-12 / 15:45:27

Värdelös dag

2011-11-12 / 13:38:26
Är så irriterad idag, hela dagen är förstörd känns det som.
Först och främst så blir jag inte uppväckt, så jag vaknade halv två och har sovit alldeles för länge och vi som skulle bort idag men det är ju ingen vits nu, inte hinner vi och sen så är några på dollarstore.. Den bästa affären jag vet, och inte säger dom till.. Jaja, känns bara skit i dag.. Lika bra att spendera dagen i sovrummet idag!

Beställt

2011-11-11 / 21:44:19
Beställde nyss hem en dop present åt lilla Felicia, synd bara att frakten alltid ska bli så fasligt dyr. Men det är det värt till en söt liten flicka. Här hemma är det faktiskt chill.. Har nyss ammat och vikt tvätt. Strax så ska jag ta fram lite rostat bröd och se på film. Mer än så sker inte en kväll som denna. Vi hörs av mer imorgon, puss och kram :)

Bara tre veckor kvar

2011-11-11 / 19:22:49
Har nyss städat och avvarat lite mys tid med hela familjen innan Halie skulle sova. Hon fick lite godis och var hur nöjd som helst men sen då vi fick lov att duscha av henne för att hon smetat in sig i allt godis så blev hon inte alls lika glad. Men tröttheten sa ju till, hon somnade direkt.. SÅ nu kan vi bara slappa här hemma. För städningen är klar och Eddy är nöjd. Skall väl bara ta hand om lite tvätt och så.
Nu är det bara 3 veckor kvar till dopet och jag börjar få lite frustration. Det är ju så mycket att göra som att:

- Planera in ingridienser och hur tårtan ska se ut.  
- Fixa två foton på en cd och ge till bagaren
- Ringa runt och kolla med dom som inte svarat om de ska komma
- Köpa allt som tillhör ett dop
- Hitta kläder åt mig själv
- Hitta dop present åt Felicia och någon liten present åt Halie så hon slipper känner sig utstött.
- Ringa prästen, vi har inte ens träffat honom ännu
Och mycket mycket mer som jag inte kommer på här!

Dopet förra året, finaste Halie!!

En trött mamma

2011-11-11 / 10:50:50
Sitter här typ halv död. Sambon tog Eddy inatt och han somnade fyra.. Där efter vaknade Halie åtta så han var med henne en halv timme sedan gick jag upp med henne.. Just nu äter hon lunch och ska efter det sova och då ska jag själv passa på att blunda. Avskyr att vara trött, hela dagen blir ju förstörd. Och på det är det helg och då vill man ju vara pigg och allert. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Eddy är ju bättre, skriker mindre. Men istället har han vänt på dygnet och vill vara vaken nattetid och det gillas inte alls, för då sambon börjar jobba mer pass är det jag som får vara vaken dygnet runt och i slutändan skulle det aldrig funka. Vi gör olika metoder varje dag nu så vi kan få honom att somna nattetid igen, men nu börja Halie leka med maten, tjingeling!

En fantastisk dag

2011-11-11 / 00:23:39

Eddy bråkade med mig enda till halv sex på morgonen. Han vägrade äta, sova, sitta, ligga i gym, sitta i babysittern. Utan gallskrek så gott han kunde till han tillslut bestämde sig för att amma lite och där efter somna och då var klockan sex på morgonen, jag var helt slut. Somnade på soffan och vaknade av att Halie och sambon väckte upp mig.. La mig i sovrummet och blev sedan uppväckt tio utav Eddys gallskrik. Han ville inte amma, inget dök. Jag kände mig orklös så jag ringde min mamma som snällt kom hit och erbjöd sig att vara barnvakt. Självklart somnade han innan ens mamma tog honom men jag fick VILA.

Sov vidare två timmar..
Efter det så gick jag över till Sandra och hjälpte henne att sätta upp gardiner och vi försökte luska ut hur hennes lampor skulle upp, så vi satt oss ner och tog en fika paus.. Efter en timme så hade sambon gjort middag så vi gick över och åt även lite middag efter det så gick vi alla över och sambon hjälpte henne upp med en lampa.. Sen gick de hem och jag stannade kvar en timme och umgicks och hjälpte henne upp med fler gradiner.

Halv åtta
kom jag hem och då var mamma här, vi ska vara hundvakt imorgon så hon lämnade över sin hund och Eddy. Väl inne igen så kom en barndomsvän på besök hon gav oss massvis med godis. Samtidigt så snackade jag med fadern min på skype, det var kul.. Det var några månader sedan vi hördes av, blev glad då jag fick höra att de alla ska komma på dopet. Efter jag snackat med honom så kollade jag och Lelle lite gamla foton på oss då vi var yngre, vilka goa tider vi haft och bus.. Fast det var väl mest jag som drog in henne i bus :) vid elva snåret så drog hon sig hemåt och jag tog hand om lite tvätt. Nu är klockan efter ett så jag ska nu amma Eddy och hoppas att han vill sova för natten och inte bråka hela natten. Sov gott !

Det värmer om hjärtat.

2011-11-09 / 23:26:32
Gissa om man blir överraskad och alldeles tagen då min vän som nyss blivit min "granne" kommer över med en bukett rosor, gofika och en film.. Blev så glad, det där är en riktig vän. Fast det har jag alltid vetat att hon är. Men att få det bevisat på det sättet gjorde mig riktigt glad. TACK GUMMAN!!

Innan det så drog sambon iväg på jobbet vid fem tiden och jag tog hand om barnen. Eddy sov från 15.00 till 20.30 och det beror ju på antibiotikan, men jag hann ju umgås med Halie, vi satt och sjöng och tjoade innan det var lägg dags för henne och hon somnade fort. Så min kväll har varit kanon bra. Tänker nu spendera sista timmen med sambon, han ska iväg och inskolas ännu en dag imorgon bitti.. Så godnatt på er :)

Lånade en väns kamera som hon lämnat här och hon har en system precis en sån som jag har (som det är något fel på), så jag passade på att fota mina barn lite. 

Hej rubrik ;)

2011-11-09 / 10:23:30
Låter sambon få vila ut rejält nu, trots att jag skulle behöva någon timme. Men kan ju ta den då Eddy vaknar och vill ha mat. Pojkarna har sovit ett bra tag nu och Halie har blivit hyper här hemma. Har stökat ner hela vardagsrummet bara för att jag satt mig här en liten stund. Vadå strejka? Haha. Skall strax ge henne lunch och där efter sova ner henne. Sen blir det lugna gatan här hemma en stund såvida inte Eddy har lika ont idag, hoppas inte. Man lider ju så fasligt med honom. Men nog om det nu, Halie river snart hela lägenheten.. Dags för mig att hitta på något med henne innan det är lunch och vila.

Öroninflammation

2011-11-09 / 08:48:02
Inatt fick sambon ta Eddy och jag klev istället upp med Halie nu på morgonen. Hujedamej har bara sovit fyra timmar. Eddy har verkligen ont. Har glömt att nämna men vår lilla pöjk har fått öroninflammation. Vi märkte det en halvtimme innan vårdcentralen stängde igår genom att smått trycka på sidan av örat då han varit så skrikig i över ett dygn och då märkte vi att han hade ont där så då åkte vi och kollade och rätt hade vi, han har nu fått 5 dagars antibiotika som han skall ta tre gånger per dag. Hoppas det hjälper honom nu. För inatt var han verkligen skrikig. Det lär ju göra svinigt ont.. Har så svårt att amma honom på en sida genom att han har så ont i ett öra. Ibland önskar jag att jag kunde överta hans smärta. Men så lätt är det inte. Vi får hoppas att det ger med sig snart.. Han har hunnit ta antibiotikan två gånger hittills.

Förutom det så har jag och Halie tvättat hela morgonen, jag tog mig nyss en liten paus och Halie satt sig ensam vid bordet och ritade. Så fort Eddy vill ha mat tänkte jag lägga mig ner och vila en stund så får sambon gå upp.

Sovit ut

2011-11-08 / 13:55:33
Jag och plutten har sovit ut och han sover fortfarande, mår så mycket bättre nu. SKÖNT, för snart kommer ju även Halie hem. Hon får egentligen bara vara på dagis till halv tolv, men jag ringde till de idag och kollade om hon kunde vara där till sambon slutade halv två. Egentligen inte men om det var kris osv så skulle det gå och det gick. Tur man hade, skulle inte vara så kul att få gå ner och hämta henne då man mår pyton. Men nu så är sambon där och hämtar upp henne, undra hur det gick.. Första gången som hon faktiskt sovit där, undra om hon ens lyckades somna. Jag får väl höra det snart.

Idag så blir det spagetti och köttfärsås till middag, ska be sambon handla grädde och krossade tomater innan de dyker upp.


Min stadiga pojk!

Magsjuka & febrig son

2011-11-08 / 08:51:03
Inget att hurra för. Det började med att sambon spydde i söndags då vi kom hem.. Men nu har han tillfrisknat lite.. Ja, då åkte jag på det, jag som aldrig är sjuk och magsjuka minns jag inte ens då jag hade senast och på det så blev Eddy febrig.. Han har skrikit konstant hela natten medan jag fått springa emellan och spytt. Tyvärr fick ju min sambo ta hand om han då och då under natten och han som skulle på jobbet idag. Ja, han är nog trött. Men vad ska man göra då det blir så. Imorse hade gubben 39.1 i feber. Den har nu sjunkit och han sitter i sin babysitter, lite halv gnällig så jag ska strax gå dit. Känner mig fortfarande inte kry och har inte ätit sen middagen igår så jag känner mig rätt så tom i magen. Men skulle jag äta något nu så skulle jag garanterat inte få behålla det. Någon som vet vad jag kan få i mig? genom att jag ammar lär jag behöva lite energi och mat i kroppen. Men nu börjar gubben bli otålig, vi hörs av mera sen!

Lyckad :)

2011-11-06 / 19:24:51
Halloween festen blev lyckad enligt mig. Vi blev mot 15 pers och det var riktigt kul att få träffa vissa personer. Dagen efter så åkte jag och min bror upp till Umeå där våra barn och sambo befann sig. Och vi kom hem idag. Har inte mycket mer att säga just nu, ska  vila mig lite och därefter ta en promenix med min nyblivna granne Sandra :)





Orkar inte lägga upp fler nu ... Vill någon av er som var med ha eller se så säg bara till ;)

Börjar arta sig

2011-11-04 / 13:21:13
Har nu städat hela lägenheten.. Nu ska jag bara tvätta lite till sen så måste jag börja med sminkning och utstyrsel för att där efter börja med middagen som jag ska bjuda på. Hoppas jag inte klantar till det nu bara, visst kan jag laga mat. Men bara för att det måste bli bra så kan det lika gärna bli uselt.

Har inget mer att säga, skriver efter allting är färdigt, tjong!

Mamma tårar :'(

2011-11-04 / 11:32:36
ÅHH, magen gör ont. Mina barn sitter i en bil påväg till Umeå just nu och jag känner faktiskt hur några tårar rinner ner från min kind. Varför skall det kännas så jobbigt för? Man känner sig helt värdelös just nu, men tur det kommer hit vänner snart som kan få mig på humör. Men nu först så ska jag städa, tvätta massvis eftersom att Halie spydde inatt. Där efter ta fram allt till utklädnaden och på börja sminkning och mat. Full späckad dag med andra ord. Nä måste ta mig från datorn nu innan jag börjar stor böla, ha en underbar fredag kära vänner!

Beslutångest

2011-11-03 / 20:04:27
Hej och håå.
Nu är det lite lugnt här hemma, kollar runt lite på "kändisar" en utstyrsel, men finner ingen som passar mig. Antingen så är de för vanliga och då är det svårt att se vem man liknar eller så är de svåra. Men som tur är så har jag en plan B. Gick ju som sagt med Johanna och Jessica på stan idag. De köpte massvis till sin utstyrsel, de kommer bli as läskiga och läckra ;) ska bli kul att se de imorgon. Har nyss städat, men ska städa mer imorgon då ungarna och sambon åker. USCH, första gången i mitt liv mina barn ska 12 mil bort UTAN MIG. Men jag får infinna mig i det, de kommer ju tillbaka dagen efter så. Kommer bara kännas väldigt tomt. Men sambon tycker jag bara är fjollig som säger det. Då säger han bara "litar du inte på mig eller?". Det har han ju rätt i. Måste ju ge honom en chans nu.. Vi får väl se hur mycket han glömmer av alla saker han har med sig. :p haha! Men under en timme kommer jag säkerligen gå runt i lägenheten med lite ångest. Sen blir det brottomt med både utklädnad och göra mat. Men jag hoppas nu att kvällen blir lyckad och kul...

Just nu så badar sambon Eddy.. Efter det så ska han göra en extra koll på gamla lägenheten eftersom att den skall besiktigas innan sambon och ungarna drar iväg till Umeå. Hoppas vi slipper städa om för vi har verkligen kämpat på alla håll och kanter, den är så ren den kan bli. Där emot får vi säkerligen betala för några tapeter, men men så det kan gå med barn :)

Nej nu ska jag inte ödsla min tid framför bloggen utan övergå till google, so long!

Till stan

2011-11-03 / 10:42:07
Godmorgon säger man väl.
Skall nu skynda mig på hem för att ta en snabb dusch och dra på mig lite smink. Sen blir det stan med Johanna för att kolla lite utstyrsel. Har blackout. Men idag måste jag bestämma mig för vad jag ska vara. Imorgon kommer alla, ja ni vet inte om att jag ska ha halloween fest. Men ibland säger man inte allt, men det ska jag ha. Har varit planerat sen typ två månader tillbaks. Det kommer kring tio pers och jag ska bjuda de på mat. Så det här kommer nog bli riktigt skoj, får man hoppas i alla fall :)

Nä nu känner jag stressen i mig, måste iväg nu !

Stan (:

2011-11-02 / 20:57:18
Det har nu tagit nästan en hel dag för dem med släpet. Och ingen middag har vi fått i oss heller förutom barnen förståss. Eddy har ny vaknat och ligger nu på en filt på golvet och pratar med sig själv, men han börjar låta lite tjurigt nu så jag skall strax sätta mig ner och gosas med han.

Imorgon så ska jag på stan med Johanna, vi skall ut och kolla lite. "hemligt, hemligt". Efter det så ska jag göra lite förberedelser och ärenden med sambon och sen ska vi hem.

Hinner inte skriva mer än så just nu, har en kille så börjar bli otålig på filten. God kväll :)

Halie & Eddy lika gamla!

2011-11-02 / 19:53:38

Halie och Eddy små bebisar.

Alltid kul med jämförelser

Finisarna, kan knappt minnas att halie varit så liten som eddy är just nu .

Rubrik!

2011-11-02 / 19:17:28
Då har man suttit halva dagen själv med barnen i Svedjeholmen. Mammas karl och min bror hamnade i trubbel då släpet pajade, eller ja däcket. Så de har grejat med det sen typ två idag. Lär ju dröjaa ett par timmar till.

Halie sover, hon är sjuk och har feber.. Min lilla gumma <3 Eddy sover ännu så nu passar jag på att ta mig lite egentid.

Tankar

2011-11-02 / 12:53:01
Jag och familjen har bosatt sig i Svedjeholmen nu i en dag, vi blir här till imorgon med. Och gamla lägenheten blev  just klar så vi skall strax ringa för en besiktning, hoppas man inte åker på för mycket nu..

Jag har upptäckt en sak alla frågar.
Detta är ingen pik mot någon eftersom varenda en jag känner frågar den frågan.. Som sagt då man inte är med barnen så ställer ofta folket "Vem har barnen?".. Visst jag tror att det rent utav är en fråga man bara ställer, skulle särkerligen ställa samma fråga själv. Men varför undrar man egentligen? om man inte är med barnen så har ju förmodligtvist en nära, vän, pappan, mormor osv barnen. Jag tycker ofta den frågan kommer upp så fort jag är barnfri. Dessutom är det så mycket snack så fort man inte är med dem. Råkar man åka på fest oavsett om man skulle hållt sig nykter så ja då pratas det runt. Folk måste ju ha lite att prata om. Och oftast är de dom som inte har barn som snackar. Att ha ett barn betyder inte att du är låst för all din framtid och att du aldrig i ditt liv kan leva åt dina intressen mer eller ta dig ut och släppa loss lite. Vore det så, så skulle man nog bli en helt värdelös mamma/pappa. För tro mig, att ha barn dygnet runt utan att få egentid någon gång ibland det gör en till ett monster till slut och vem vill bli det till sina barn. Jag tycker bara det är så onödigt att snacka en massa, man är väl vuxen? sånt där gjorde man ju bara som yngre. Trots att det man hör inte sätter sig in i en så blir man ändå rätt less på folk som inte har något liv.

Städ och sånt

2011-11-01 / 00:57:31
GOD KVÄLL.
Har fortfarande full rulle med livet.. Halva kvällen har jag spenderat med att göra rent i gamla lägenheten. Nu är det nästan klart, lite små göra imorgon och sedan kan man ringa och be om besiktningstid. Efter att ha varit och städat ur den så spenderade jag och killarna framför tvn.. Såg de sista avsnittena på Skilda världar. Så nu är det bara att invänta tills att vi kan köpa resterande boxar. Klockan är nu redan ett så nu måste vi bege oss till sängen.. För imorgon skall Halie till dagis, vi ska göra det sista i gamla lägenheten och där efter så skall sambon jobba några timmar. Inte så kul kanske, men MÅSTEN göran består ju mestadels i varadagen.
Sist så skrev jag vad Halie fick utav oss i present av resterande så fick hon:
Hellokitty dress utav farmor med familj.
Docka som kan kissa och äta av mormor med familj
Playdoh av Tina, Johan och lilla Joline
Förvaringslåda som ser ut som en skattkista av Renee och lilla Tuva
Presentkort på specsavers av Petra, lilla Emelie, Pernilla och lilla Isabell
Målar bok och en sjal där det stod "Halie" av Jennifer, Isabelle och lilla Felicia
Nu måste jag gå till kojs, Eddy vill ammas och sova! Nattinatt..
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥