Tankar

2011-11-02 / 12:53:01
Jag och familjen har bosatt sig i Svedjeholmen nu i en dag, vi blir här till imorgon med. Och gamla lägenheten blev  just klar så vi skall strax ringa för en besiktning, hoppas man inte åker på för mycket nu..

Jag har upptäckt en sak alla frågar.
Detta är ingen pik mot någon eftersom varenda en jag känner frågar den frågan.. Som sagt då man inte är med barnen så ställer ofta folket "Vem har barnen?".. Visst jag tror att det rent utav är en fråga man bara ställer, skulle särkerligen ställa samma fråga själv. Men varför undrar man egentligen? om man inte är med barnen så har ju förmodligtvist en nära, vän, pappan, mormor osv barnen. Jag tycker ofta den frågan kommer upp så fort jag är barnfri. Dessutom är det så mycket snack så fort man inte är med dem. Råkar man åka på fest oavsett om man skulle hållt sig nykter så ja då pratas det runt. Folk måste ju ha lite att prata om. Och oftast är de dom som inte har barn som snackar. Att ha ett barn betyder inte att du är låst för all din framtid och att du aldrig i ditt liv kan leva åt dina intressen mer eller ta dig ut och släppa loss lite. Vore det så, så skulle man nog bli en helt värdelös mamma/pappa. För tro mig, att ha barn dygnet runt utan att få egentid någon gång ibland det gör en till ett monster till slut och vem vill bli det till sina barn. Jag tycker bara det är så onödigt att snacka en massa, man är väl vuxen? sånt där gjorde man ju bara som yngre. Trots att det man hör inte sätter sig in i en så blir man ändå rätt less på folk som inte har något liv.
Åsikter!
Postat av: Anonym

Men vad bra då, men man måste som sagt få ha sina åsikter! Vad utav dom där kommentarerna var elakt då? Jag skrev vad JAG tyckte!!

Kommenterat - 2011-11-02 / 21:04:28
Postat av: carro

ja det får du, det sa jag att du fick..sa inte att de var elaka heller utan ville klargöra att jag vet vem som skriver, anonym och inte anonym så vet jag vem det är. inte så svårt att lista ut heller.och vill ni så gärna uttrycka er som ni gör så kan ni väl åtminstone själva stå för er åsikt. vilket ni inte gör då ni inte ens kan skriva ert namn.

Kommenterat - 2011-11-02 / 21:10:34  | URL - http://haliesmamma.se
Postat av: Anonym

Eftersom du redan vet vad jag heter så behöver jag inte skriva det. Och vad spelar det för roll vem fan som kommenterar i din blogg. Jag skrev vad jag tycker och jag ser inget fel i hur jag formulerade mig..Men du, ha en fortsatt trevlig kväll du med :->

Kommenterat - 2011-11-02 / 21:19:38
Postat av: Anonym

Tycker om din blogg och tycker att du är en stark och bra mamma!



Klart du ska fara ut och ha kul du också! :-)

Kommenterat - 2011-11-02 / 21:43:26
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥