blog awards!

2010-08-19 / 09:29:59
Ikväll blir det första gången man ska få träffa en blogg stjärna. Och den man hängt med längst är just blondinbella. I sin blogg enligt mig är hon stöttande, hjälpsam, positiv, smart, arbetsnarkoman och mycket annat. Jag följer just hennes blogg för att hon skriver om sånt man vill veta om. Och det är kul att följa henens fartfyllda liv. Hon lever drömmen, den drömmen många tjejer vill ha. tidigare har jag sett hennes sambo här i Övik där jag bor på gymet. Så nu fattas det bara hon.


Tillbaka! :D

2010-08-19 / 09:22:56
Nu är jag här igen, har varit riktigt skönt med en blogg paus. Tänker göra om min blogg så småningom då jag har tid och blir nöjd över en jag gör. Testar lite hit och dit, men som sagt alla andras man gör blir så bättre än sin egen.


Just nu är jag vaken med min sötnos som leker på golvet och nyss så dränkte hon ner sig med massor av blomjord så det blir bad för henne om en stund. Min sambo var ut igår så han ligger och sover djupt i vår säng. Hoppas han är pigg till fyra bara. Jag och en kompis ska nämligen på blog awards i Umeå ikväll. Ska få träffa blondinbella, se uppträdande, få goodibags osv. Ska bli riktigt kul faktiskt.



BLOGG PAUS!!

2010-08-10 / 23:41:15
Ni hänvisas till -- > min bilddagbok .. Kommer ta blogg paus i några dagar. Och det kommer bli ny header osv osv. Vi ses då men på bilddagboken uppdateras det om ni är nyfikna !

Lärde känna min kamera idag lite och testade olika justeringar..

Och fick till denna fina skärpa på Halie, blev faktiskt nöjd.

Nåt fel :/

2010-08-10 / 23:06:48
Men är det fel på statistiken eller? 3 besökare idag, hm eller inte :/
Som sagt en tjej ska testa på och göra lite design i min blogg. Bara om mitt internet vill funka. Kommer bara in på vissa sidor. Wierd, men snart blir det sängen också.  Godnatt!

Bloggen, hejdå?

2010-08-10 / 19:14:46
Hej bloggen..
Varför är det tråkigt att skriva här?
Jo för att helt plötsligt har mina besökare sjunkit. På bara en dag rasade typ 70 % frågan är varför, skriver ju som vanligt. Men ja, man bloggar ju för att skriva av sig. Men man blir ju också inne i hur många som kikar om det är värt eller inte det är frågan. Har mycket att fundera på nu !

Usch för bloggen

2010-08-10 / 13:50:17
Hej.
Är så less på bloggen. Har fått bloggdepression. Men försöker blogga ändå. Just nu äter jag och Halie mackor. Ska snart gå och träna. Är så fruktansvärt less på detta väder. Man kan inte göra annat än att sitta inne. Och det känns ju inte alls kul nu då Mattias jobbar natt och vi kan bara sitta inne.Typiskt Sverige. Kan det inte bara vara regn i två dagar sen sol igen, isåfall bor jag på fel ställe som sagt.

Less.nu

2010-08-09 / 22:08:00

Återkommer sen

2010-08-09 / 09:46:41
Nu sover stumpan morgon luren så jag tänkte stänga ner datorn och återkomma senare.
Vi hörs under dagen eller kvällen.

Godmorgon på pissvädret ute

2010-08-09 / 08:22:16
Godmorgon alla.
Sitter nu i v-rummet med en pigg liten tjej som river ner alla våra filmer. Känner mig halv seg ännu. Men ska snart plocka ur diskmaskinen och in med ny disk och sedan tvätta lite. Vid två ska jag på gymet. Älskar måndagar då är det den roligaste träningen :) Men som sagt några timmar dit. Nu ska jag kika vidare innan Halie vill umgås.

Färgade ögonbrynen som mist sin färg och dom blev lite mörka. Men HM hade bara den färgen då jag köpte. Men som tur är så ljusnar dom fort och tur är väl att ögonfransarna är färgad svart :)
Passade även på att färga håret igen.. Samma färg som sist!

You rock my world

2010-08-09 / 00:11:26

Svar på era frågor!

2010-08-08 / 23:58:34
Såg nyss på en skräckis med min mamma. Samma som jag och Mattias såg här om kvällen. Men den är ju så bra och mamma älskar ju skräck så då var den värd att se ännu en gång. Men nu har hon gått över till sig och jag ska lägga mig en aning tidigare denna kväll. Om en kvart eller så!

Men nu tänker jag ge er alla svar på frågorna.

Har inte orkat

2010-08-08 / 14:18:26
Hej, har inte orkat blogga.
Har vart upptagen med Halie, photoshop och en pratstund med världens bästa J. Snart ska jag väcka upp min älskling och hinna umgås med han innan det är dags för ännu ett pass på hans jobb. Han har bara 4 nätter kvar. Sedan har vi tid att umgås allihopa igen.

Alla frågor jag fått på bdb och här kommer jag svara på här ikväll. Håll utkik!

Godnatt

2010-08-08 / 01:26:42


Nu kryper jag ner till sängs med mig själv. Dum som jag är är jag uppe ännu och den är snart två. Får ju skylla mig själv som är trött om dagarna :/ undra hur det ska gå imorgon då. Jaja, GODNATT!

Facebook mer än bloggen

2010-08-07 / 20:10:15

Frågestund!!!!

2010-08-07 / 19:58:59

GE MIG TIPS!!

2010-08-07 / 09:28:04
Har nyss dragit på en tvättmaskin och gjort lite mat åt Halie som jag fryst in. Snart ska Halie sova morgonluren. Och sedan hoppas jag på att mamma ska höra av sig så vi kan dra iväg mot Svedjeholmen

.

Höst?

2010-08-07 / 07:52:21
Godmorgon, fick sova till halv åtta.
Halie låg och lekte en stund i sin säng , så det var värt. Mattias är hemma och sover nu. Ska kanske till Svedjeholmen med Halie och mamma. Så Mattias får sova ut. Men satan så kallt det är idag. Sitter här med en filt runt om mig. Börjar kylan komma nu eller? Tror nog det. Och snart faller löven ner ifrån träden.

Sötnosen igår innan hon la sig  <3

Bad, städ och mycket mer!

2010-08-06 / 23:08:59
Det är så svårt att hinna uppdatera då man har barn. Har inte samma tid som förr längre. Men dagen har varit fartfylld och bra. Nu kan jag äntligen slå mig till ro och ska försöka hinna se en film innan jag ska sova. Men vilket fall så har vi badat idag med min mamma, lillebror, moster, hennes två barn, älskling och Halie. Det var så skönt att bada i denna värme, lite röd blev jag med. Efter det så åkte vi hem och stor städa, lagade mat och såg på en film. Där efter kom Emma hit, och det var mys vi umgicks i några timmar och kollade in gamla foton.

Så nu ska jag slappa framför tvn och käka chokladbollar och kanske träffa Helle en snabbis innan man ska sova.

Sol och bad :)

2010-08-06 / 11:25:21
Godmorgon, klev upp 11.
Hm,. Mattias väcker mig inte och låter mig sova. Ovanligt för att vara han ju. Men snällt är det ju. Skönt att vara utvilad nu då Mattias börjar jobba inatt. Och imorgon måste jag och Halie hitta på något. Är det sol blir det naturligtvis bad, annars hälsar vi bara på någon.

Nu ska vi kolla om Jonas vill med och bada. För familjen sjölund är ju i hamptjärn.

Fullt upp idag

2010-08-06 / 00:28:02
Sorry.
Men vart fullt upp idag och har nyss gjort om min header så det är därför. Kan ju börja med att berätta hur dagen varit. Det blev först bad i bergom med familjen och Jonas. Sedan åkte jag med Jonas till gymet. Så då vi var klar där så åkte jag loch han till svedjeholmen där Mattias och Halie var. Så vi käkade där och sedan åkte vi hem. Varit en skön dag. Dessutom är det så härligt då man aktivierar Halie då somnar hon fort här hemma. Så imorgon börjar ju Mattias att jobba natt och då ska jag försöka aktivera henne och åka iväg så Mattias får sova ut här hemma. Annars blir man ju knäpp om man bara sitter inne. Nu tänker jag lägga in lite foton här nedanför och sedan kika runt här på internet..

Efter att fått bada och lekt på stranden så blev Halie så trött att hon somnade direkt i bilstolen!

Fick sova ut idag :)

2010-08-05 / 11:00:02
Nyvaken och klockan är nu snart elva. Min älskling lät mig sova ut =) vad snäll han är va? men det var välbehövt kan jag ju lova. Var ju så trött och slut på igår att jag glömde bort min presnummer dom fyra sista. Ja då är man slut på. Men idag skiner solen i alla fall så något måste vi ju göra idag.. Kanske bada? ska gyma vid två och fixa lite med en tjejs blogg tills den blir bra och sedan finns det inte så mycket planerat.

KUNG film, den rekomenderas varmt till alla skräck älskare ;)

2010-08-05 / 00:43:43
JÄKLAR SÅ BRA FILM!!!
Åh jag rös, gömde bort mig i vissa tillfällen och älskade filmen. Sånna där skräckisar ska det finnas mer av. Bra handling och ett super bra slut. Nu så ska jag bara kika runt en stund och sedan ska jag lägga mig och sova med älskling som inte jobbar, skönt. Blir ännu en till sådan natt imorgon. Sedan jobbar han natt i 6 dagar, ledig en och jobbar sedan tre kvällar. Så det kommer bli tomt. Vi kommer hinna ses någon timme. Men det får vi ta. Nä nu ska jag kolla annat, godnatt och sov gott everyone ;)

Halluja!

2010-08-04 / 22:18:34
Har vart ute och käkat idag, hälsat på i Svedjeholmen och fixat lite i vardagsrummet så nu kan inte Halie nå så många sladdar mer. SKÖNT! Nu är det bara några säkerhetsgrejor vi måste köpa in då Mattias lön kommer in. Men hinner inte säga mer än så nu, ska se en skräckis med Mattias. :O

Regn :'(

2010-08-04 / 13:30:20

Hallå!

Sov till nästan elva imorse.
Halie är övertrött men ligger nu inne i sitt rum med Mattias på en madrass. Tror hon äntligen har somnat nu. Det är regn ute idag. Vilket suger för då blir det en inne dag och Halie behöver komma ut. Men vart ska man gå i ett regnigt väder? hade man bil och körkort hade man kunnat åkt till knasiga kojan. Men men! Behöver dessutom träna idag både jag och Mattias. Men vi kommer inte hinna båda två. Och som sagt idag är det en "sådär" dag.

Älskling har somnat på soffan

2010-08-03 / 23:39:19
Hej, äntligen.
Har hjälpt en tjej med bloggen som jag hållt på med många timmar idag. Kul man lär sig ju bara mer om alla dessa koder. Kanske man kan bli riktigt duktig en dag kanske.

Mattias har somnat på soffan, stackarn är helt slut idag. Och imorgon får jag sova ut till tio. Whoho.

Bergom och hemmakväll

2010-08-03 / 19:31:28
Halie och jag fick inviga våra nya badkläder idag. Det blev ett skönt, snabbt dopp. Sedan for vi en sväng på hemmakväll där dom hade dom billiga filmerna, skulle se om vi hittade fler. Men köpte bara en. Dom bästa är ju slut såld. Tur jag var där i tid sist.. Tänkte dissa datorn några timmar nu och se på film med min sambo.

Jag lägger in dom andra senare ikväll ..

Photoshop

2010-08-03 / 12:52:19
Har photoshop igen, men inte alls den som jag hade tidigare.. Det är den jag vill ha. Och Mattias är så glömsk så han hittar den inte. Suck, jag som hade lärt mig den photoshopen. Har försökt med den som jag har nu men åh så komplicerad den är. Får väl lära om mig på nytt helt enkelt. Om någon timme ska jag väcka upp älskling som ligger och sover. Vi måste ju ta oss ut. Halie blir på så dåligt humör nu då vi vart inne en hel del..

Madrass i Halies rum :)

2010-08-03 / 11:07:12


Vi hade det super mysigt, Halie vaknade sju imorse och jag var så trött. Så jag la en madrass i hennes rum och la mig på den. Då fick hon leka och sedan somnade hon bredvid mig med. Nu vid elva klev vi upp. Matar henne med gröt just nu. Blir att bada hennes i diskhon idag med. Hon kladdar ju ner sig så mycket.

Det är sol ute och Mattias är ledig idag, så kanske blir det bad. Det var ju nå veckor sedan nu. Och hösten kommer snart man måste ju passa på. Sedan har vi ju köpt en ny fin baddräkt åt gumman som hon måste hinna använda. Jag har ju också nya badkläder.

Två på natten .

2010-08-03 / 01:33:35

Idag har dagen gått undan, knappt umgåtts med karln min men så är det då han jobbar natt.. Väckte han två sedan drog jag till gymet, kom hem till middagen som älskling lagat. Till det såg vi på en av filmerna. Sedan for han på jobbet. Men jag hade ju sällskap av Helle ikväll, vi såg på två filmer. Trevligt var det i alla fall. Nu är klockan mycket som vanligt, den är fan HALV TVÅ! Inte så konstigt man är trött. Men det är Mattias sista natt nu. Sedan blir han ledig i 2-3 dagar. Men ska inte surra mer nu, måste ta bort lite disk, borsta tänder och allt som tillhör innan jag ska lägga mig. Vi hörs imorgon! Natti alla underbara...

Bad i diskhon!

2010-08-02 / 11:46:54
Gav nyss Halie gröt och hon blev så kladdig så jag fick bada henne i diskhon, det gillade hon ;)


Frågor angående förlossningen!

2010-08-02 / 10:11:04
Ladda upp första bilden du la upp på ditt barn då hon/han kom till.
Och svara på frågorna angående din förlossning!


När fick du sammandragningar?
Vaknade vid nio-tio på morgonen och kunde där efter inte somna om.

Vad gjorde du den dagen?
Jag gick på affärn, pizzerian, dansade dansmatta och tvättade. Hade dessitom en del besök hemms hos oss, fullt upp med andra ord.

Hur länge höll du ut?
Tills det var 3 minuter mellan värkarna sen ville jag in.

Hur tog du/ni er in?
Åkte med Mattias kompis in.

Hur mycket var du öppen?
3 cm, och då kände jag att nu är det verkligen på riktigt nu ska vår sötnos UT snart!

Tog du epidural?
JA, kan ju säga att den hjälpte mig på många vis.

Vem hade du med dig till förlossningen?
Min sambo!

Hur var sällskapet du hade med dig på förlossningen?
Han var ett jätte bra stöd för mig. Är så glad att det är han som är pappa till min dotter.

Var förlossningspersonalen bra?
Ja dom var faktiskt riktigt bra.

Hur var du då du låg där inne med värkar?
Hade skit ont, jag blundade och försökte andas. Var nära på att få några tårar men höll dem inne. Så jag var väl mest tyst och blundade.

Fick du föda eller kejsarsnitt?
FÖDA :D

Fick du tjej eller kille?
En tjeeej, blev så lycklig ville så gärna ha en tjej och fick min lilla sötnos.

Vad fick hon/han heta:
Halie perkiö sjölund

Hur gick det att föda? och hur många krystvärkar tog det innan hon/han var ute?
Det gick faktiskt galant att föda, jag var som gjord för det :) det var cirka 4 värkar sen var hon ute.

Fick då hålla henne direkt?
JAAA och gnällde gjorde hon.

Hur mådde du efteråt?
JÄTTE trött, men mådde fin fint psykiskt,

Vilket datum och tid kom hon/han ut?
02.52 - 27 oktober, 2009 =)

Vilken vikt och längd fick hon/han?
3615 gram och 50 cm lång.

Fick du sy?
Japps det fick jag.

Hände det något "men"?
Nope, allt gick jätte bra. Hon hade lite gult i sig men det försvann av sig själv och lite problem med amningen men den funkade bra så fort jag fick åka hem.

Vad kommer du minnas bäst av hela förlossningen?
Det är nog precis innan hon skulle födas då jag tänkte "Nä, nu jäklar ska jag bli mamma. Nu ska jag trycka mellan himmel och jord så hon/han kommer ut :) Sedan första ögonblicket då hon kom. Då vi blev en familj såklart.

Vad hände som du inte ville skulle hända?
Kanske att jag fick sy men inget annat!

Gjord av / Haliesmamma.se

Min förlossningsberättelse

2010-08-02 / 09:31:44
Förlossningsberättelse "Halie perkiö sjönund"
Den började redan 26 oktober då jag vaknade att sammandragningar och kunde inte sova vidare. Dom var inte alls så hemska men steg ju mer med dagen. Jag rörde på mig, gick på pizzerian, dansade dansmatta och höll på med tvätt. För vi båda ville ha ut Halie nu. Mot kvällen blev dom mer täta och kändes mer och mer. 3 minuter emellan och sedan ville jag in. Men innan det så åkte vi iväg och köpte en bilbarnstol. Och där i bilen satt jag i värkar. Minns att jag pratade med min mamma som tyckte jag var lite dum som åkte och handla bilbarnstol mitt i mina värkar. Men så var det och sedan åkte vi in och jag fick ctg på mig och helt plötsligt tyckte jag att värkarna inte alls var lika kraftiga som innan så hon gjorde ett gyn på mig "första gången jag gjorde den med". Obehaglig känsla. Men helt plötsligt sa hon att jag öppen 3 cm, jag blev nästan chockad och tänkte "oj snart är hon här". Vi gick ut till vår chauför och sa att vi blir kvar och jag ringde ett samtal till min mamma och berättade. Sedan kom vi in och jag tog ett bad och min slempropp gick och efter det så la jag mig i deras säng. Fick sådanna värkar att jag bosatte mig där under hela förlossningen. Ville inte alls upp och gå där mer. Jag blundade hela tiden, så gör jag alltid då jag har ont. Sedan bad jag om att få epidural för jag hade så ont. Det tog 1-3 timmar innan han kom och gav mig. Där efter jag fick den så tittade jag och kände hur enkelt allt blev. Men bara 20 minuter sedan började jag trycka automatiskt och sa "det trycker jätte mycket nu" dom sa "nu är det dags att föda". Tre-fyra krystvärkar och sedan var hon ute 02.52 - 27 oktober "bf datumet". Att föda var nog lättare än jag trott, värkarna var nog värsta biten. Jag hörde ett gnällande och sköterskan visade upp henne och sa "ser du vilket kön det är?" kille sa jag direkt. Nej titta mer noga "en TJEEEJ" och jag upprepade det säkert 15 gånger jag var så lycklig att jag fick en tjej. Hon las på mig direkt och smatidigt sydde dom mig, sprack ju. Vågade inte röra henne så jag såg inte riktigt hur hon såg ut först. Men lycklig var vi, inga tårar kom vilket förvånade mig, jag som är så känslig. Men jag var så slut på att det inte ens orkade komma ut en tår. Ringde min mamma 10 min efter och berättade allt. Det var nog den enda jag orkade att ringa till var så trött. Sedan tog Mattias henne och jag fick se hur vacker hon är. Och han tog på henne sina första kläder och jag bara "log". Underbar känsla. Sedan bad dom mig ta en dusch och även att jag skulle försöka kissa för att dom ville veta att jag kunde göra det. Gick super men det var obehagligt. Sedan blev jag skjutsad i rullstol till BB avdelningen där jag lämnades i ett rum med tre andra och jag bad Mattias åka hem och sova nån timme. Själv så sov jag typ ingenting. Visste inte alls hur jag skulle betee mig då Halie grät. Hon greppade som inte tag i bröstet heller. Tre timmar senare var det väckning på BB och där satt jag och väntade på att nån skulle komma till mig. Mattias hann komma före någon pratade med mig. Först kom en stressad bb sköterska in och sa att jag ska ta en spruta för att Halie var positiv och jag är negativ. Sedan berättade jag att jag otrivdes där jag var och hellre ville hem. Hon sa att det inte gick för läkaren hade åkt hem. Men erbjöd ett rum som för tillfället var tomt. Så vi gick in dit och vi allas sov tre timmar till. Åt knappt mat för jag var inte alls hungrig. Utan behövde mest sömn. Under natten var jag där själv med Halie och hon skrek mest om nätterna så jag bad dem ta henne. Jag behövde verkligen få sova. Gjorde vad som helst för att dom skulle ge henne ersättning under natten så jag fick bli pigg. Men dom kom ändå in med henne var 3e timme. Och ja det gick inte så bra. Dagen efter kom Mattias igen och amningen funkade sådär och dom ville jag skulle stanna. Men jag ville hem och sa att det kommer funka bara jag får komma hem. Jag åkte hem på eftermiddagen och amningen gick mycket bättre då vi fick åka hem. På hemvård så såg dom att Halie hade lite gult i sig, men hon slapp solning och det gick bort av sig själv. Och därefter fanns det aldrig några fel eller hinder. vi fick ett friskt barn :) vi är lyckligt lottade som har henne!

3615 gram
50 cm lång!


Betyg på förlossningens personal i Umeå: 10 poäng dom var jättre bra men ett litet minus på han som gav epidural var så sen.
Betyg på BB personalen i Umeå: 1-3 poäng gillade inte alls att vara där. Dom var för stressade och alla sa olika och jag ville bara hem och otrivdes där. Fick ingen vila alls. Den fick jag ta då jag kom hem! Sorgligt nog.

Ett vara gavid och föda är nog den bästa upplevelsen man kan uppleva.

Imorse ville Halie upp åtta .

2010-08-02 / 08:47:15
Godmorgon.
TRÖTT jag är, Halie vaknade en timme tidigare imorse. Precis då kom Mattias innanför för dörren. Det är sol ute men vet inte om det är varmt, hoppas. Skulle vara skönt med att bada. Fast det skulle jag nog ändå inte hinna. Vid 2-3 ska jag på gymet. Sedan hem och äta med med familjen sen drar ju Mattias på gymet och jobbet. Och därefter kommer Helle hit, vi ska se på film. Passande att jag köpte nya igår ju ;)

Halie sitter på golvet och skiter, så snart blir det till att byta blöja på henne.

Ny kategori!

2010-08-02 / 00:49:33
Nu finns det en ny kategori både i listan och här ovanför

Tänkte använda bloggen lite mer som en dagbok. Skrev mycket sånt då jag var mindre. Och i dom böckerna ingick det även händelser i mitt liv, tänkte nu dela med mig av det jag upplevt. Så det kommer in lite då och då. bra händelser och dåliga. Därför skaffade jag en kategori så finns det på en och samma plats.

Klockan är nu snart ett och som vanligt är jag uppe sent, får egentligen skylla mig själv att jag är trött. Men då Halie sover är det så mycket jag vill göra som jag inte hinner med på dagarna. Dessutom så Jobbar Mattias sista natten imorgon och sen är han ledig till på fredag. Då kan vi hjälpas åt =) Men nu är han på jobbet och jag ska kika bara en stund till sedan sova! Kul att ni tittar in..

Partner och otrohet

2010-08-02 / 00:31:11
Tänkte at ni ska få lära känna mig ska börja skriva ut händelser som berört mig på olika vis i mitt liv. Jag börjar med partner och otrohet.


Har tidigare haft en långt förhållande. Tänker inte nämna några namn men ja dom som känner mig vet vem jag talar om. Men som sagt det här är min blogg och jag skriver vad jag vill i den så länge jag inte hänger ut personen.

Jag minns det som om det var igår. Träffade en kille jag blev kär i. "ung". Men någonstans i början kändes det både bra och fel. Vi var kär och galen som det brukar vara. Och jag trivdes med honom. Men efter två år hände allt han var otrogen med en tjej då jag hälsade på min pappa i Uppsala. Samma dag fick jag ont i magen och ville kräkas och ringde genast upp honom och fråga om något hänt. För då jag får ont i magen så har det skett något hemskt eller ska hända. Och tänker jag tillbaka nu idag så var det den gången han var otrogen första gången. Och det fick jag veta av en tjej jag inte känner så väl på min avslutningsfest. Aldrig i mitt liv hade jag upplevt en sådan smärta och hjärtat for i bitar. Jag fick panik, jag grät, jag visste inte alls hur jag skulle hantera det. Jag försökte gå vidare men mådde så dåligt att jag endast var sur var eviga dag och mitt hjärte var i bitar som inte gick att laga. En del av mig ville lämna honom medans en annan del vill ha kvar honom "vanan". Jag minns att jag gjorde uppehåll och sedan slut. Men bara efter någon dag så fick jag återfall och ville ha honom igen. Men då ville han inte ha mig längre. Jag förstod ingenting. Men allting slog till för mig senare då jag fick veta ännu fler otroheter. Som nämligen inte han berättade. . Men kan ni förstå känslan att bli bedragen med två vänner, sitt ex inblandad inklusive fler? dessutom var vi förlovade. Och jag var nog ung och dum som inte förstod vad förlovning innebar. Jag inbillade mig själv att han var den enda. Men egentligen mådde jag ju bara skit tillsammans med honom. Men tack vare det så kom jag över honom ganska snabbt  Men jag har lärt mig väldigt mycket. Och det tror jag han också har gjort. Visst fanns det bra stunder med, men varför ska jag se tillbaka på det då jag skapar dom bästa stunderna nu. Som sagt.
Det sämsta som hände då det var han och jag:
- Gick upp i vikt "innan var jag väldigt smal".
- Var alltid sur och arg, och kärleken jag hade för han slutade jag visa.
- Jag lyssnade aldrig på min inre känsla och lät det gå för långt då jag kunde stoppat det innan.
- Två vänner som betydde för mig fick jag säga upp kontakten med. Gick bakom ryggen på mig och sårade mig lika djupt då jag fick veta att dom vart med mitt ex.
- Fjortissnack "överdrivet fjortis i sms "älskar dig" varje gång jag skrev. Uttjatade om ni skulle fråga mig nu.
- Jag kunde "vara bossen". Vilket gjorde mig sämre att vara hon som bestämmer och pikar allt.

Och det bästa med att det tog slut:

- Jag hade precis flyttat till och fick starta om på ny kula.
- Jag lärde mig en del om förhållanden.
- Jag blev en gladare människa, gick ner i vikt och fick bättre självkänsla.
- Jag träffade Mattias och fick en underbar dotter som bara jag och han skulle kunnat skapa.
En sak är säker, jag kommer aldrig vara otrogen. Skulle aldrig klara av en sådan sak!
Den här händelsen berörde mig mycket. Och jag lärde mig av den.

Har ni varit med om liknande inom otrohet? släng gärna in en kommentar då!

10 nya filmer i samlingen..

2010-08-01 / 22:58:59
Blev en bra kväll till slut. Mamma skjutsade älskling till jobbet och då åkte vi till hemmakväll innan och fyndade 10 filmer bara 19 kronor styck och ganska nykomna med. JAG ÄLSKAR FILM!! Så jag såg nyss "kärlek 3000". Den var riktigt bra, fick tårar av den också. Sorglig kärleks film. Tur jag såg den själv då. Säkert inget för Mattias. Men bara 9 kvar nu, Vi har ju en del att se. Vill ju köpa fler, lätt beroendeframkallande rea kan vara.

Nu ska jag njuta resten av kvällen med datorn och kanske en film till :)




Tröttsam dag

2010-08-01 / 18:04:59
Sitter hemma hos mamma!
Är helt slut. Har städat och tagit hand om Halie som en tok idag. Ska sitta framför tv/dator hela kvällen sen. Men men såhär är det att vara mamma ledig. Vissa dagar är dom helt underbara medans vissa är tröttsamma. Nä, ska umgås lite med mamma nu.. Tjing

Ett busfrö till dotter =)

2010-08-01 / 12:54:02
TACK för alla svar och att ni tog er tid.
Har nyss röjt undan här hemma. Behöver bara dammsugas och skuras nu. Men det väntar jag med tills Mattias är vaken. Ska väcka han om 30-50 minuter så han hinner med dagen lite.

Halie sitter nedanför mig och försöker dra ur sladden samtidigt som hon trycker på delete. Så roligt att jävlas med mamma. Men jag är så stolt över henne, hon kan ju stå så bra och ta sig upp nu. Visst längtar man tills hon kan gå då man slipper bära henne. Men det är inte frid och fröjd det heller då springer hon ju runt och hittar på hyss. För jag kan ju lova att min lilla flicka kommer göra mycket sånt.

Nä nu ska jag umgås med henne.

Har en fråga till alla mammor/pappor.. Behöver era svar :)

2010-08-01 / 09:15:51
Har en fråga till alla mammor/pappor..
Vad tar ni med er för mat till erat barn då ni ska bada eller göra annat?

SOL, äntligen :D

2010-08-01 / 08:37:30
Godmorgon allesammans, det är sol ute idag :)
Finns det något bättre att vakna till då man ser att den stor sol lyser ute. Whoho, bad idag då kanske? allt hänger på mammsen om hon vill med ut och bada. Måste låta Mattias få sova till 13-14.00 också. Det behöver han som jobbar natt. Matar Halie med gröt nu samtidigt som jag bloggar. En pigg tjej som klev upp en bra tid imorse med. Fast inatt började hon vrål skrika vid tre "blev väckt upp av massa liv".. 'Då fick hon välling och somnade om igen.

Är så less på grannar som lever om och folk som skriker utanför fönstret. Hade jag inte haft Halie så hade jag inte  brytt mig ett skit. Men det är jobbigt att dom hela tiden väcker upp Halie. Vi har en granne ovanför som tittar på film mellan 12.00-03.00 och det är så högt att man hör t.o.m vad det är för film och sourround ljudet surrar ner i Halies rum. Och grannen bredvid smäller i dörrarna, skriker och lever om mellan 23.00-02.00.. Liksom vad ger det? Älskar ju vår lägenhet och där vi bor. Synd bara det där. Vi får helt enkelt klara oss. Tänker inte börja och klaga för sådan är jag inte.

Jo föresten, Halie fick världens sötaste baddräkt igår av pappa!
Den ska hon isåfall använda idag :)

Dags att röja undan och sova kanske?

2010-08-01 / 00:54:59
Har mixat lite med bloggen så gott man kan, man lär sig bara mer och mer. Men kan inte göra så mycket nu då jag inte ens har photoshop. Måste hem till mamma och ladda hem det. Vi har mobilt bredband så då skulle det ta dagar att få hem det. Dessutom stängs ju internet av då och då. Och det skulle göra att det tog ännu längre tid.

Ser på klockan och den är snart ett och jag har inte städat ännu. Typiskt att det jämt ska bli stökigt efter nåra få timmar. Fast man knappt vart hemma. Typiskt. Ska väl kika en stund till sedan städa upp allt här och förbereda mig för sängen.


Imorgon är faktiskt ingenting planerat. Men det är typiskt söndagar. Men då får man nog stor städa här hemma då Mattias vaknar. Och det vore underbart om vi fick lite sol så man kunde få bada. Men ja det får jag nog drömma om! Nä nu ska jag göra allt jag sagt. Godnatt alla, släng in en kommentar så blir jag glad :)
My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥