:)

2010-04-30 / 14:49:42
Har ränt omkring i stan.. Det blev willys för att inhandla sallad och dricka till det vi ska grilla. Nu är vi hemma och jag har nyss ordnat mig och Halie sover sin långa lunch sömn. Hon borde vakna snart. Vi åker så fort hon vill kliva upp. Tyvärr så är vädret detsamma som imorse så tråkigt. Men vi alla får mysas inne med gotta senare ikväll + film. Eller spel. Anders ska dessutom bjuda oss på ett glas vin, gott :) Jaja, ska inte babbla mer nu. Det kommer in foton imorgon så att ni vet. KRAM!!!!!

Dimma och valborg passar inte riktigt ihop :/

2010-04-30 / 09:15:41
Hej, idag är ju vädret KAAST!?!? det är ju valborg, KUL. Ska man grilla och smälla raketer i dimma? Jag hoppas verkligen att detta väder vänder idag. Man blir då inte på bra humör av detta väder. Men jaja, vi får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Alla utom jag sover. Har nyss betalat dom sista räkningarna. Så skönt, jag älskar att betala bort. Särskilt då vissa räkningar blir mindre och mindre för varje månad.

Men nu så ska jag städa upp lite här. Och packa inför "svedjeholmen" där vi ska fira våran valborg idag. Pusshejs.

Typ såhär ser det ut ute nu :/

"godnight"

2010-04-29 / 23:24:35

En trött tjej som inte vill sova

2010-04-29 / 20:15:49
Halie är fortfarande vaken och på ett fruktansvärt humör. Undra när hon ska somna ikväll? Typiskt att hon ska jävlas dagen innan valborg. Men jag klandra inte henne för det. Men det är nog en viss känsla dom får skulle jag anta. Just nu "i kanske fem minuter" så är hon lugn. Hon sitter i sin gåstol och jag gav henne två majskrokar. Tänker bara nämna det, snart är det dags att bråka vidare med henne, hoj !

Gumman tidigare idag <3

Dålig dag?

2010-04-29 / 19:03:18
Halv dålig eftermiddag. Och mina nycklar har inte kommit heller. Dom blev skickad för en vecka sen idag via posten. Suck, Linda ska i alla fall ringa dom imorgon. Jävlar om dom slarvat till det, då blir jag arg. Halie är på lite dåligt humör nu ikväll, inget som nästan hjälpt. Men imorgon får vi hoppas att hon är sig själv igen och såklart glad. Men är inte heller på mitt bästa humör just nu så jag lägger in lite foton sen idag istället. ENJOY!



Vi envisas med Halie och försöker ha henne på mage så mycket det går och hon vill.
Vi vill ju se henne krypa, vi får allt se vad hon bestämmer sig för ;)

Morgon prat

2010-04-29 / 11:07:25
Åh vad min lilla tjej verka älska sin säng? hon har nu sovit i över två timmar. Så jag har nyss sett på ett "andra avenyn" avsnitt, eftersom att jag missade det igår. Längtar redan tills nästa avsnitt är. En veckas väntan. Men men har städat runt här hemma. Det behövs även dammsugas och skuras men det får bli då Halie vill kliva upp. Annars väcker jag henne. Vi har nämligen en gammal dammsugare som låter jätte högt. Vi ska köpa in en ny snart. Men den funkar ju bra än så länge.

Tänkte påbörja Halies utveckling nu :)

Natten gick ju hur bra som helst

2010-04-29 / 08:11:58
Godmorgon allsammans. Klockan är: 8.05
Idag ska vi försöka ha en städ dag och sitta hemma. Vi har varit borta så mycket nu på senaste tid. Vi behöver städa och så. Genom att det är valborg imorgon och vi ska grilla med mamma, Anders + mina syskon. Till det blir det två cider. YAMMIE! Idag är vädret dessutom muligt. Ingen "gå ut dag". Hoppas det bara är idag vädret är så och att det blir bättre imorgon.

Halie åker runt i sin gåstol. Hon har nog saknat den. Igår hann hon som aldrig sitta i den. Och natten gick ju faktiskt kanon. Enligt Mattias. "det är ju han som går upp en gång på natten" och jag på morgonen, då sover han ut. Men skönt att hon sover i sin egna säng nu i alla fall. Nu tänker jag och Halie gå och duscha. Tjingelingen.

Jag igår, vädret vad ju super fint då .

JIPPI ! :D

2010-04-28 / 22:58:42
Halie somnade fort i sin spjälsäng som hon nu sover i för första gången. Det var Mattias som nattade henne. Så jag har väl otur då jag ska natta henne, skulle inte förvåna mig. Men natten är ju fortfarande kvar. Då hon sov i vagnen så vaknade hon om nätterna. Men inte så konstigt, hur skön är en vagn då? Kanske kommer hon sova bättre nu. Jag håller mina tummar för det. Nu tänker jag ta bort all min make up, borsta tänderna och röja lite. Sen sova. Vi hörs imorgon. Tänker skriva om Halies utveckling då .

Halie idag innan Olsson kom och hämtade upp oss.

Mattias har klippt sig :)

JAJA, godnatt !

En lång dag på stan

2010-04-28 / 21:07:27
Hej och hå, nu då ni sett mig "in real" så har ni väl fått en annan syn på mig. Röst, ansikte och video.

Men men vi alla kom nyss hem. En väldigt lång dag på stan idag. Det började med att jag var på systemet och köpte två cider åt mig själv sedan gick vi runt på affärer och åt lunch på kebab city. Man får så mycket mat för pengarna där. Jag åt "strips och lövbit". Det satt fint. Har inte ätit sen dess. Så ska ta mig lite kvälls fika snart. Men efter det så kikade vi runt mer tills jag träffade Sandra och Carro där dom sa att det skulle vara en modeshow. Såklart stannade jag kvar då. Min sambo och Halie med. Vi fick platser precis bredvid scenen. Och fick dessutom bags.(Helle kom också dit) Tycker det inte låg så mycket bra i det, men gratis är ju bra. Showen var knaon och efter det kikade vi mer sedan drog vi hem. Klockan är nio och det är två timmar över Halies sov tid. Och för första gången så ska hon sova själv i sin spjälsäng. Undra hur det kommer att gå tro? ni får veta imorgon. Har en del att göra nu. HEJ DÅ !

Visst är Sandra fin? hon har färgat håret och allt. Kul och ses, det är så sällan vi gör det!

Ett snabbt videoinlägg

2010-04-28 / 12:15:40

Bekymrad !!!

2010-04-27 / 20:22:26
.......... något som bekrymrar mig :/

Halie skelar fortfarande med ett öga, vissa vet som träffat henne. Och hon gör det fortfarande så nu ska vi till ögonläkaren. Jag HOPPAS hon inte har en dålig syn "som jag, den är värdelös". Vill inte att hon ska få det som jag. Glasögon är jobbig. Men visst är det inte hela världen, finns ju värre saker här i livet. Men ändå. Blir ledsen  på mig själv. Varför ska man få ärva dom tråkiga sakerna? Jag har dålig syn och det är jobbigt. Men det är ju just nu jag grubblar. Vi får se då vi får hem en lapp och vi har kollat upp detta. Men är det någon fler som vart med om detta, Att din son/dotter skelat länge.. Är det alltid synen, eller kan det vara annat. Vill gärna ha massor av svar. !!

Mycke händelser och trött som bara f*n

2010-04-27 / 19:51:10
Det började med att jag, Halie och Kiara trippade ner till min moster Marie och fick lunch där. Mattias slutade tidigt som jag hade hoppas på så han åt med oss. Vi var där till runt ett då mamma skickade ett sms och frågade om vi ville följa med på en affär. Vi följde med och jag fyndade en film som vi ska se på ikväll. Sedan så skjutsade mamma oss till bvc där jag satt nervös inför hennes sprutor. "Får ju så ont i hjärtat då hon får ont". Det värsta är att jag tycker att dom stressar på en så mycket, man hinner inte ens fråga något. Och jag hann inte ens se om hon gick på linjen aa eller vad det nu heter. Men denna gång tog hon i alla fall sprutorna samtidigt och Mattias höll henne "bra sambo jag har :)" sen tröstade jag henne. Och då vart det bra sen.

Jag skrev ju innan hur mycket hon vägde och hennes längd och nu väger hon: 7770 gram. Längd: 67,5. Homf: 43,4 .... Så visst hade jag väldigt rätt om hennes vikt och längd? Efter det så kom mamma och hämtade oss igen och vi beställde pizza, käkade och sedan drog vi hem snabbt till Halies sovtid. Viktigt att hon får sova samma tid varje dag.

Den här bilden är ungefär två-tre månader gammal och den blev aldrig uppladdad..

Ingen feber har hon fått ännu, men hela natten är kvar så vi får se. Sist gick det ganska bra. Då fick hon bara litegranna. Men vi ser, man försvånar sig aldrig av dom små. Nu så ska jag hänga upp tvätt och sedan inta TVN.
IM SO TIRED TODAY ..

Tisdags morgon

2010-04-27 / 08:30:19
Godmorgon. Klev upp sju med Halie. Hon har dessutom varit super pigg inatt mellan 01.30-03.00 så jag fick helt enkelt lägga henne i sitt babygym och hon fick leka sig trött. För det var helt omöjligt att få henne att somna om igen. Är ju inte van med detta, pågrund av att vi varit två hela tiden tills idag. Så det är bara att jag vänjer in mig vanan nu. Nu sover hon igen. Så då hon vaknar igen så blir det duschning och ordna sig. Vi ska nämligen på lunch till min moster idag. Och träffa mina små kusiner. Efter det vankas det som jag inte ser fram emot, ja ni vet vad. Får även veta om några timmar vilken tid min sambo slutar. HOPPAS han kan följa med. Men vi får se.

Nu så ska jag passa på och städa medans Halie sover.


Titta så sött Halie somnade i sin pappas famn igår, åh blir avis. Vilken känsla det är.

Home sweet home

2010-04-26 / 19:17:02
Idag blev det mat och en sulky åt lill gumman. Är super nöjd över köptet. (lägger in bilder nedan). Vi hann även grilla idag med folket uppe vid geneskolan. Såg nyss på tv 4 förkväll med Kissie som gäst. Usch vad tråkig hon var. Skulle hellre sett Blondinbella där. Men men, sveriges största bloggerska ska tydligen vara såhär.




Denna sulky blev det och den rä köpt på barnenshus, är super nöjd med den och Halie verkar också trivas i den.
För er som undrar så tror jag priset var 899 kr, det är ett fynd :)


En annan vinkel av sulkyn

Våran hund Kiara. För er som undrar så är hon en "lapsk vallhund"

Och lite köp av burkmat. Ska börja göra den själv sen då jag vet vad hon gillar. En burkmat hon älskar är ju "biffstroganoff"

Halie precis innan hon skulle sova för natten

Mattias håller på att sova ner Halie just nu. Trött är hon. Och för första gången ska jag ta hand om Halie hela natten, morgon och dagen. Mattias börjar nämligen på något som heter adecco imorgon..

Gummans "outfit, today"

2010-04-26 / 08:03:24
Halie är så söt idag, enligt mig. Hon har på sig en t-shirt hon fått av min illasyster och hennes mamma. Och byxorna har min mamma gjort alldeles själv. Ville bara nämna de och visa hennes "dagens outfit".

En tur på affärer väntas

2010-04-26 / 07:45:57
Nu är jag uppe med tuppen vill jag lova. Har väckt min bror och det var vid sju och snart ska han gå över till mamma och åka till skolan. Efter det så kommer mamma hit och då ska vi handla mat och en sulky. Det blir nog en toppen dag. Vad är inte bättre än att fylla kylskåp och frys. Och köpa en sprillans ny sulky :)

Nu så ska jag kika runt lite, ordna mig, ta hand om Halie då hon vaknar och sedan drar vi. Skepp och hå !

Det finaste vi har

Morgon dagens händelse och lite pics

2010-04-25 / 22:22:54
Imorgon blir det en bra dag. Vi ska köpa en sulky vagn åt Halie. Vi kände att det var dags nu då sommaren kommit till oss. Dom hade jätte fina och bra pris på barnenshus för er som tänkt köpa en. Imorgon ska vi dit och kolla om vi fyndar en. Sedan blir det lite planeringg angående något jag inte kan tala om nu tyvärr. Ni får se närmare fram.

Nu ligger Basse och snarkar för fulla muggar. Och ska jag lyckas väcka honom imorgon så bör jag sova.
Natti natt !


Jag i Obbola, vi grillar

Jag och Malin innan fest

Jag och Malin klädde ut oss lite inför wheels

Detta är Malin som fotat, fin bild på dom :)
På bilden: min brorsa och farsa

Jag på wheels

Malin som redigerat och fotat
Det här är Basse, han kallas så men heter Sebastian

Lillebror sover över

2010-04-25 / 21:09:43
Har nyss tittat på "hata göteborg" och ätit nybakat bröd som M gjort med Basse. Min lillebror är det. Han sover över här ikväll. Han har skola imorgon men jag är ju ändå uppe så tidigt med Halie så jag väcker honom och sen går han till mamma som ska köra honom. Han har precis somnat på madrassen inne i vardagsrummet. Trött var han.

Så resten av kvällen består bara av dator och tv ..

Halie gumman är tjurig ikväll.. Hoppas hon somnar djupt snart och inte vaknar förän dom tiderna hon brukar vakna. Dom vi är van med .. Jaja, jag har faktiskt inget vettigt alls att nämna som ni märker.

Det blir bättre med tiden

2010-04-25 / 15:59:54
Det första videoinlägget ska ju vara tråkig osv. Enligt mig, det är svårt att komma på vad man ska säga. Men det kommer bli bättre med tiden. Och visa mig ska jag ju också. Men ja, min röst säger väl ganska mycket ändå. Nu har ni ju fått in en annan bild utav mig.

Sitter hemma hos min mamma nu. Hon har nyss klippt Mattias. Halie sover sin lilla tupplur i mammas rum just nu så då passar jag på att blogga. Vi ska väl snart hem..

Tänkte att nästa blogg inlägg ska handla om "Hur mycket Halie har utvecklats på 6 månader". Det komemr inom den närmaste tiden :)


Tummen upp för att jag höll det jag sa..

Mitt första videoinlägg

2010-04-25 / 12:53:37
Tänkte att det var dags nu så mycket som jag skrivit om det här och lovat er hit och dit. Tyvärr får ni inte se mig "in real". Då jag känner mig alldeles för sliten idag.

Trevligt besök :)

2010-04-25 / 11:46:07
Det var hur trevligt besök som helst. Kul att dom "nästan" är i samma ålder. Blir ju roligare då dom blir äldre. Halie har kanske fått en ny kompis då? Dom drog nyss. Dom har en stressad dag framför sig. Hoppas vi ses snart igen.

Min sambo ligger fortfarande och sover, han är slut körd sen helgen. Alltså han har ju tagit hand om Halie halva fredag och hela lördag. Så nu får han sova ut, jag gick upp med Halie imorse så.

Har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra resten av dagen. Får nog kolla med M först. Tjing !

Bilden kanske inte är så skarp. Men ser ni hur mycket hon växt sen hon föddes?

Idag får vi lite besök

2010-04-25 / 09:22:43
Idag får vi besök av Camilla och Hemi. KUL, första gången jag får se honom. Halie sover just nu så jag hoppas att hon vaknar snart för dom kommer ju om inte så länge till. Vill helst inte väcka henne. Då blir hon på så dåligt humör. Men hon hinner säkert vakna.

På bilden: Camilla och Hemi. (Bilden är snodd ifrån hennes facebook)

Vet inte alls vad som händer mer idag. Solen skiner fint så vi hittar säkert på något.
Men nu så ska jag ordna lite, dom kommer ju snart. Hörs senare !

Foton sen igår

2010-04-24 / 22:06:13

Igår......

Vi lämnade lite cvn..

Kiara fick såklart också följa med

Mattias med sitt cv

Gumman var glad

Och jag

Hallu hallu :)

2010-04-24 / 21:50:52
Hej, nu känner jag mig som en människa igen. Jag och Mattias har nyss tittat på körslaget.. Som i överallt annat så hejar jag på (Marie picasso).. Till det så åt vi stora ostktokar och chips.. Och min favorit saft, (päron dryck). Just nu så tittar vi på die hard. Jag tittar bara lite då och då. Kunde inte stå ut med att jag bara bloggat en enda gång idag..

Tyvärr finns det inget mer att skriva om. Har ju mest sovit idag .

Jag, Nina och Malin

Bakis.se

2010-04-24 / 15:05:42
Åh vilken dag. Är bakis som satan.. Mattias ville ha ut mig igår. Så jag skyller på honom.. Så jag gick först över till Simon och satt där och umgicks en stund. Sedan åkte jag och umgicks med Carro g, vilket var evigheter sedan vi sågs. Vi satt hos någon hon kände och efter det så gick vi till henne. Hälsade även på Jennifer lite snabbt. Där var det fullt ös. Jag minns varken hur jag kom hem osv. Usch, man ska väl ändå inte få minnesluckor om man dricker sällan. Jaja, kom ju hem välbehållen och somnade i soffan. Och då jag vaknade så var jag så bakis man kan bli, men nu är det lite bättre som tur är. (Det är sån här bakis smärta som gör att jag inte kommer dricka på länge nu)

Sitter ensam här hemma. Mattias tog Halie och Kiara och bytte däck på min mamma bil. Men det var välbehövligt att få sova i lugnet. Men nu är jag upplivad och saknar att ha dom här...

Just nu så funkar det inte att lägga in foton.. Vårat internet har "förbrukat minimum". Lägger in senare.
Nu ska jag slöa framför tvn ..

Annaaxel kan dra.

2010-04-23 / 08:09:37
I typ två månader har jag hållt på och då skrev jag detta mejl till dom igår:
> NU skriver jag mitt sista mejl till er 
om ni nu inte fixar detta.
> Har väntat för länge på detta schassi
och vill inte ha något.
> Nu då hela handtaget också har lossnat.
> Idag kunde det gå riktigt illa för min dotter.
> Och tycker att eran service är helt värdelös
och har ringt er förut över
> 10 gånger.
> Och såhär ska inte jag som kund behöva göra.
>
> Jag vill ha mina pengar tillbaka helt enkelt!!!!!!
> Får jag inget svar på det här meddelandet
och pengarna tillbaka.
> Så blir jag tvingad att kontakta konsumentverket.
> För som ni förstår behöver jag en fungerande
vagn till mig dotter .
>
> / Caroline !!!!


Och mitt svar:


Hej Caroline!

Vi fick din ram från tillverkaren i onsdags
och skickade den till dig
omgående, så den bodde vara framme
 i början på nästa vecka.

Här kommer beskrivning hur ni ska montera vagnen.
Börja med att skruva loss suffletten.
Skruva bort de 2 skruvarna som
håller tyget på ramen och knäpp
loss de 2 tryckknapparna på undersidan,
kom ihåg vilken stång tryckknapparna satt på.
Knäpp loss inköpskorg.

Börja med att knäppa fast inköpskorg på
den nya ramen. Skruva först
skruvarna genom tyget och sedan in i ramen.
Fäst tryckknapparna på
stången. Skruva fast suffletten och sätt
sufflettens kardborre på plats.
Justera skruvarna till suffletten så den går lagom lätt.

Trevlig helg!
Mvh Irina


GÖR MAN SÅ?
:o Fan så jag är arg och besviken på dom..
Fattar dom inte att vi inte vill ha deras
vagnar som orsakat så mycket för oss..

DEN ÄR DESSUTOM SKICKAD TILL UMEÅ,
SÅ VI MÅSTE SLÖSA PENGAR FÖR ATT TA OSS DIT NU...

Imorgon händer det grejern ;)

2010-04-22 / 22:50:10
Nu har man nyss fikat och tittat på bra tv program. Och pratat med männen här i soffan. Att jobb är ingenting som kommer på posten. HAHA, så imorgon så kommer Jonas hit och dom ska få gå och presentera sig på olika företag och lämna cvn. Tycker ni att jag är hård? Äh, dom behöver jobb. Och vi behöver få ihop en bättre ekonomi. Skulle ju vara underbart om man kunde lägga undan till en "resa". Och så mycket annat. Som att ta körkort. Men det kan inte göras förän en har jobb. Det blir ju inte jag. Just nu är jag mamma ledig. Och i december blir det min tur att söka. Men ska bli en intressant dag imorgon. Jag lovar att fota bara jag kommer ihåg. Nu ska jag sova. PUSS.

Centrum och grillning

2010-04-22 / 19:37:11
Hej, längesen? Jo det blev ingen promenad idag utan "centrum". Vi var på försäkringskassan och sedan åt vi på subway. Efter det så åkte vi till Willys och köpte kött osv. För vi skulle grilla. Det blev ju mamma, syskon och deras vänner och vi. Trevligt och gott var det. Så idag åt vi vår första flinta stek. Nu har vi kommit hem igen. Och jackorna luktade inge vidare så dom la jag i tvättmaskinen direkt.

Pappa Mattias lägger Halie för natten nu. Hon är lite tjurig, men vadå det tillhör ju. Nu så ska jag städa och fixa lite mer här hemma medans man kan.



Inne på subway, som ni ser var hennes barnstol väldigt för stor. Men det funkade ändå :)

Där var hon jätte glad, vilket fotona inte visar

Jaq var lite ego inne på subway toaletten

Halie pigg och glad i sin trasiga vagn.
VET NI VAD?
Dom har inte ens skrivit tillbaka eller hört av sig än???
Ringer man konsementverket då?

Kiara är så nyfiken :)

Morn morn

2010-04-22 / 08:46:57

NU är jag och Halie vakna. Och idag är ingenting planerat och solen skiner så fint. Fast idag har jag bestämt att vi ska gå ut. Man kan ju inte sitta inne då det är så här fint. Funderar på om man ska gå en promenad. Ska låta Mattias få sova en stund först.

Längtar tills precis all snö är borta och man kan sätta sig i en park med en filt och fika. Åh fatta vad underbart? Ska äta lite frukost nu och mata lilla gumman .

Så spännande ...

2010-04-21 / 21:53:41
Andra avenyn ska alltid vara så spännande varje gång. Nu sitter man här med hjärtat i halsgropen och funderar på nästa program. Det får inte missas. Ett alarm ska ställas in.

Nu ska jag bara röja upp lite här, se lite tv och kika här sedan sova. Imorgon är en ny dag med sol igen hoppas jag.


Glöm inte att ta vara på varandra ..

Full rulle idag

2010-04-21 / 20:34:36





Men jag har haft ett besök ifrån Umeå idag. Imorse vid tolv kom Linda hit med sina två hundar och en av dom var valp. Så otroligt söt. Har foton som jag ska lägga in. Vi åt hemmagjord pizza och pratade. Och innan hon skulle hem så visade jag henne det innhängnade området där hennes hundar kunde springa. Sedan åkte hon hem runt sju ikväll. Så vi hann ses några timmar.. Tack för en underbar dag. Verkligen kul och se att man faktiskt har vänner därifrån.. Linda är ju en av dom. Nästa gång får jag åka till henne.

Nyss var Malin här och lämnade Kiara. Hon fick nämligen vara hos mamma då Lindas hundar var här. En av dom var en tik och är lika dominant som Kiara. Och jag ville inte stå och passa dom hela tiden då det var jag och Linda som skulle umgås. Malin satt här en stund och tittade på hennes favorit kanal "MTV".. Och nu har hon dragit hem igen.

Halie sover, Mattias tittar på "uppdrag granskning", Kiara vilar och jag är datanörd. Om en timme börjar ju "andra avenyn". Vilket vi inte kan missa..



Lindas busing som heter "Pooh"

Han är så söt ....

Linda var inte riktigt med på fotot, men Halie var därför får den läggas in :)

Visst är hon söt?

Vackra tjej

Halie kollar in Linda ;)

Lindas andra hund Tyra

Sötnos

Mattias sitter och umgås

Jag fotar snett osv, men visst är texten snygg? ;)

Godnight :)

2010-04-20 / 22:03:31
Är lite dålig med bloggen. Har kanske lessnat lite? Jag får se kanske bara fått någon noja eller så.

Har nyss kollat på tv med Mattias och till det så åt vi tzatsiki bröd och chips. Mys och gott var det. Nu blir det snart sängen så man orkar upp med Halie imorgon bitti. Fast oftast är det Mattias som går upp först och senare jag. Ja vi har ju våra rutiner.

Nu ska jag snart gå ut med Kiara. Mamma som bor fem minuer bort kommer och möter oss så går vi ut med dom tillsammans. Kul med sällskap ibland ju. Men men så är det i alla fall. Så jag säger godnatt nu...

Bilderna säger min dag

2010-04-20 / 17:39:11
Idag har vi handlat in lite mat..

Och efter det så lät vi våran hund KIara och mammas hund Busan få "busa" av sig lite energi..

 

Det är fint väder idag.


Inne på ett innhängnat område..
Mamma talar i telefonen.

Solbrillorna på såklart

En glad liten skit :)

Mer bus ..

...

En sommar kyss .

Gumman gillade vädret lika mycket som oss

Hon klär i sin napp :D

 

Natti natt ....

2010-04-19 / 22:38:29
Nu har jag varit utan min älskling i 15 timmar, men han är på väg hem nu i alla fall. Vi ska ju faktiskt upp imorgon. Stackars han som kommer vara trött imorgon. Föresten jag med.. Imorgon så ska det inhandlas lite mat. Sedan en sväng in på babyproffsen där vi ska köpa påsar och till försäkringskassan och lämna in lappar och fixa bostadsbidraget igen. Men nu så ska jag röja lite och sedan vänta på min sambo och sedan SOVA.

Bilden är ungefär två månader gammal, men här har vi mina älsklingar.
En sover och en kommer snart hem..

TVÅ tänder :D

2010-04-19 / 14:40:33

 

 

 

 


Halie har fått två tänder där under :)
Inte konstigt hon vart tjurig.

Nu är det bara att vänta och se då hon biter mig :O
AJ. Tur jag bara ammar lite på kvällen.

 

Min moster kom på besök (hon kommer hit snart igen, hon skulle bara hem snabbt till tvätten) och det var hon som såg att hon fått två tänder. Så vi passade på att väga henne då med. Och igår mätte jag och Matte henne. Men det var väl två månader sedan ungefär så det var på tiden att kolla det själv...

5 månader, blir 6 månader den 27 april.....

Glad flicka

2010-04-19 / 12:46:47
Har nyss hängt upp tvätt och städat upp lite här hemma. Tror att vi blir inne idag. Är inte lika sugen på att gå ut längre. Känns som en skön inne dag med massa städ osv istället.

Halie ligger på en filt naken nu, vilket hon älskar. Så kul att se henne så glad. Men tänker göra mig lite lunch nu.

En pigg sötnos

2010-04-19 / 08:39:35
Godmorgon, sovit gott? Jag har det och är mycket friskare idag. Så härligt ju. Min sambo och Kiara åkte nyss till Umeå med Jonas.. Han kommer nog hem sent ikväll. Så nu är frågan. Jag är frisk och solen lyser. Då måste man ju ta sig ut idag.. Men vart? Ska nog ringa något samtal till nån och se. Just nu så ska jag njuta av morgon solen, ta frukost, se på tv och lyssna på Halie läten...

Ligger och leker på golvet.

Det finaste lilla mamma har <3

Omstädning :/

2010-04-18 / 21:02:21
Nu då jag är lite sjuk så försvinner mina ORD.  Men ska försöka så gott det går.

Imorgon bitti så drar Mattias till Umeå över dagen. Vi fick OMSTÄDNING på lägenheten. Lite små fel som måste städas. Sedan ska Mattias hämta lite post. Han stannar sedan över där några timmar för att hälsa på sin mamma och bror.

Vet inte hur jag kommer att må imorgon. Känner jag som jag gör idag så blir vi bara hemma. Annars så får jag hitta på något. Men det ser jag imorgon bitti.


 

 


Bilddagboken

2010-04-18 / 19:00:36
Glömde bort att jag hittade min sladd till kameran.
Vill ni se lite foton på Halie klicka då här..

Pappa och dotter

2010-04-18 / 18:33:00
Sitter bara och latar mig lite. Mamma var nyss hit med en madrass till Halies säng. Då slapp vi köpa en denna månad och ska istället köpa en sulky. Det behövs nu då hon vuxit och det är snart sommar. Liten och behändlig.

Halie och min sambo sitter inne i hennes rum. Dom leker. Och är så söta. Sådanna ögonblick bevisar att man är lycklig.

Halie prinsess tavlor. Tyvärr fick jag ingen bättre kvalité

Lite prylar ..

Pappa och dotter leker :)

Flytt klar ;)

2010-04-18 / 16:55:12
Hej, sitter nu i våran soffa och tittar på datorn samtidigt som jag ser solen utanför balkongen. Jag älskar att flytta till nytt på våren. Varje år i cirka 6 års tid har jag flyttat varje vår/sommar. Hoppas vi kommer att trivas här. Eller om vi följer traditionen i alla fall min tradition att flytta in mot sommaren. Det ser vi. Men jag hoppas inte, för det är så jobbigt att bära kartonger, städa osv..

Jag och min sambo tänkte ju annordna lite god mat osv någon helg fram över för dom som hjälpt till med flytten.
Det blir nog snart en helg. Det måste ju fixas barnvakt och så först. Man tar ju inte första bästa till min lille go unge.
Hon ligger och sover om ni undrar och har vuxit nå otroligt fort på bara sådär en vecka. Hon är ju snart ingen bebis längre utan ett "barn".

Men nu ska jag göra middag medans Halie sover.

Moster Isabell håller i Halie, hon hoppar med Halie och varje gång låter hon.
Det är bara Isabell som kan ;)

Typ tre dagar sedan nu

2010-04-18 / 14:21:50
Saknat mig? Ojoj, vilka tre långa dagar det har varit. Kan ju säga att vi fått upp allting i våran nya lägenhet nu. Och igår fick jag feber. Men jag höll igång i ändå. Under natten så försvann febern, men är fortfarande jätte hängig. Måste medge att denna lägenhet är fin. Men men jag får helt enkelt blogga mer senare måste kika runt lite på internet nu.

Gumman på bra humör mitt i all packning.

Svårt att tro, men Halie gillar napp nu. En lättnad då vi lägger henne :)

YES, äntligen ...

2010-04-15 / 21:42:49
JAAA. Vi fick nyss nycklarna och har redan vart och tittat på lägenheten ännu en gång. Ni minns kanske att jag sa tidigare att vi kunde ta städningen, det var därför som vi fick flytta in tidigare. Men det var ju så gott som städat. Tur eller vad. Imorgon bitti då börja vi stånka. Kommer ta hela dagen och kvällen. Halie får min mamma ta hand om. Så alltså kanske jag inte blogga under dagen alls imorgon, kanske hinner ett på kvällen. Men nu måste jag gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon. IM HAPPY. PUSS!!!!


OTUR, som vanligt :(

2010-04-15 / 18:44:09
Tyvärr blev det ingen tur idag. Som sagt jag är född med otur i mitt liv .Så vad kunde man tro? Hoppas gjorde jag. Tycker hon kunde skriva tillbaka i alla fall.. Men inget svar alls. Så vi har ingen aning om tid imorgon. Hoppas hon skriver och vi får nycklarna i tid. Vill ju inte skriva ett till sms. Då blir det som att vi tjatar. Jaja, får se imorgon.

Humöret steg ner en smula. Är grymt sugen på fett också.. Åh, nu vill jag att det ska rulla in lite pengar. Snart så. Men nu är jag mest negativ så jag ska nog inte blogga då. Hörs senare.

Lill gumman är ÖVERtrött till tusen nu. Vi försöker vänta in till klockan sju, annars har vi en pigg tjej inatt. Men en kvart till ska hon nog klara av...

Inte ännu

2010-04-15 / 14:52:38
Inget svar ännu.... hmm, blir nog imorgon. Men hon som har lägenheten jobbar ju också. Så man vet fortfarande inte. Halie sover nu i vagnen så jag passar på att njuta av tystnaden. Mattias är på ams med min mamma och lämnar aktivitetstöds lappen. Men snart är dom här igen mina syskon ska bara hämtas först. Idag kommer det inte hända så mycket förutom att invänta svar. Nästa gång jag bloggar så kanske jag vet?

Lite tur är vad jag behöver idag

2010-04-15 / 12:43:04
Hej och hå, sitter och väntar och väntar. Skrev även ett sms och fråga om det var idag som vi skulle få nycklarna till lägenheten. Men bara för att man längtar så kommer det säkert jävlas. Jag vill nu, nu och IDAG. Åh hatar att vänta på saker och ting. Vill veta exakt tid och när ju. Ja vi ser väl.

Stor dom blir så snabbt. Snart ett halv år. Shit, hälften till och hon är 1 år.

Lite tur är vad jag behöver idag

2010-04-15 / 12:43:04
Hej och hå, sitter och väntar och väntar. Skrev även ett sms och fråga om det var idag som vi skulle få nycklarna till lägenheten. Men bara för att man längtar så kommer det säkert jävlas. Jag vill nu, nu och IDAG. Åh hatar att vänta på saker och ting. Vill veta exakt tid och när ju. Ja vi ser väl.

Stor dom blir så snabbt. Snart ett halv år. Shit, hälften till och hon är 1 år.

Godmorgon torsdag

2010-04-15 / 08:01:37
Nu är man uppe. Halie har varit jobbig inatt enligt min karl. Någon period hon kommit i nu. Men jag klev upp med henne lite tidigare än vanligt. Tyckte synd om M. Typiskt mig att göra det. Trots att båda har samma ansvar. Känner hungern komma i min mage nu, frukost dags.

Bilden är tagen för en vecka sedan ungefär. Men söt är dom <3

Äntligen SÄNGEN

2010-04-14 / 22:25:16
Hej, andra avenyn var ju så spännande. Längtar så mycket till nästa avsnitt... Men nu så blir det SÄNGEN, Halie stiger ju upp 5-6 på morgonen nu. Tur gubben och jag har delat upp det. Han tar henne nattvis och tidigt. Medans jag tar över på morgonen.. Hihi, det funkar kanon för oss. Då slipp man tjafsa på natten om vem som ska kliva upp osv. Nu är det så att Mattias inte har jobb därför kan vi göra såhär. Skulle han jobba skulle inte han behöva gå upp överhuvudtaget. Men är det som det är nu så kan man samsas. Men ja som sagt SÄNGEN lockar.


Uppdatering 10.20

Halie vaknade och gallskrek, stackarn hade nog en mardröm fick ge henne bröstet som tröst. Det produceras ju lite mjölk där ännu per dag men det är ytterst lite, inget hon blir mätt på med det tröstar ju litegranna. Passar perfekt då hon ska somna om eller är tjurig. Men nu blir det SÄNGEN, haha. Godnatt!

Designers?

2010-04-14 / 21:00:43
Är nu less på min design och vill ha en som sticker ut och är riktigt vacker helt enkelt. Söker nu dom som designar bloggar snyggt och för ett bra pris. Har hittat två. Och mejlat dom båda. Men vet ni av några så är ni jätte gulliga om ni nämner dom till mig..

Just nu så sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja. Har missat så många, tur jag tittat på svt. Men nu då jag kom ihåg programet så ska jag se det på tvn. Efter det så ska jag SOVA. Fatta vad det kommer att kännas underbart. Kanske sista natten? who now. Vi får väl se om turen följer med oss imorgon eller ej.

Men nu så börjar det, vi hörs kanske innan säng dags, annars imorgon..

Youtube

2010-04-14 / 17:20:22
Lite sköna och gamla låtar jag lyssnat på..

Btw, musik jag lyssnade på förr som jag nu fann på min youtube favorit lista..

Snart så

2010-04-14 / 16:57:08

Sötnosarna myser i sängen .

Kom nyss hem till mammas lägenhet

2010-04-14 / 16:12:22
En bra dag på stan med mycket sol.. Ja förutom att det blåste en del. Men annars var vädret kanon i mina ögon. Vi började med att gå runt och snoka på folk och sedan käkade vi lunch på kebab city med Jonas. Man fick alldeles för mycket mat så vi alla lämnade. Hellre det en för lite. Sedan kom Emma och vi pratade en del. Äntligen säger jag, var verkligen kul att kunna prata igen. Nu kan vi ju ses mer också. Emma gav även Halie en rosa dress som jag nyss tagit på henne. Hon blev jätte fin i den, har foto på det (lägger in det här under) Men efter det så åkte vi hem och har nyss städat mammas lägenhet. Hon och resten kommer ju hem idag.. Ska inte babbla sönder er nu. Titta på bilderna istället.

Solbrillorna var ett måste med denna skinande sol

Gumman var inte på humör, men somnade sedan *övertrött* kallas det.




























Sötnosen

Gubben är inte så pepp på ett foto, men det är alltid jag :)

Såhär såg Halie ut i sina nya kläder EMMA. TACK säger vi båda :D

Så fin hon blev i det..

Mattias dammsugar, duktig karl ;D


Puss på min finaste tjej <3

Stan och träffa Ems :)

2010-04-14 / 09:15:08
Vaken och allert. Har nyss duschat och sminka mig.. Ska snart in på stan och posta en lapp till försäkringskassan. Sedan träffa Emma, ska bli kul det var ju typ över ett år sedan. Då hade jag inte Halie och vi festade och då bodde vi i Obbola, så ja det var längesen..

Halie sover just nu, hoppas hon vaknar av sig själv snart så man slipper väcka henne. Hon blir på sånt dåligt humör då. Men men har inte tid att prata mer nu. Vi hörs då jag kommer hem igen.

Kan bara bjuda på gamla bilder just nu, iallafall tills vi kommit igång med lägenheten.
Imorgon eller på fredag, JIHO :D

På denna bild är Halie bara 2-3 månader gammal.
På bilden: Nina och Halie....

Lite rolig

2010-04-13 / 22:47:48
HA HA HA

Follow me

2010-04-13 / 20:12:09
Följ min blogg med bloglovin

En bra kväll

2010-04-13 / 19:55:39
Nu har vi tittat klart på film. Det blev Fluke, har sett den tidigare. Men det är en riktigt bra film för er som inte sett den. Nu blir det bara lugnt och städa upp lite här innan man ska gå och lägga sig. Blir nog en tidig kväll idag med. Halie vaknar ju så tidigt. Men nu är det bara 2-3 dagar kvar. JIHO! Att dom ska dra ut till sista sekund. Kunde vi inte ha tur och få den nån dag tidigare. Jaja vi hörs mer imorgon.

Tack för en mysig filmkväll med götta som ni bjöd på ...
På bilden: Malin och min bror

Mys och götta framför en bra film

2010-04-13 / 16:58:58
Hej och hå nu blir det film och götta med bror, malin, mattias och halie såklart. Har nyss kommit hem ifrån Jennifer och efter det åkte vi till Anders. Vi åt mat där  Tack för maten får jag väl säga sådär i efterhand. Nu ska vi trycka i oss popcorn, chips, ostkrokar, polly och coca cola. Mums, inte ofta man äter det såhär på veckan. Brorsan och Malin som bjuder.

Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska vara social som sagt.



Ostkrokar är ju min favorit ;)

Förbannade vagn

2010-04-13 / 09:16:36
Solen skiner så fint, då blir jag glad. Men frågan är vad man ska göra? vill helst inte gå ut med barnvagnen, ni vet ju felet. Vi har inte ens fått schassit ännu. Idioter hela "annaaxel" BESTÄLL INTE DÄR. Måste nog ta kontakt med dom igen annars ringer vi konsumentverket. Såhär ska det ju inte få gå till enligt mig. Tänk om det rasar ihop när som helst. Skulle ni se våran vagn skulle ni tycka synd om oss. Den har nu börjat gneka som satan också. Man skulle kunna tro att vi haft vagnen i flera års tid. Men tror jag ska mejla henne, fortast svar då.

Äntligen är jag pigg

2010-04-13 / 08:04:57
Godmorgon, nu har jag sovit i typ 10 timmar, det behövde jag så jag får nya krafter idag. Solen skiner vilket är bra, då blir man glad. Och idag så kommer brorsan och Malin hit "vi ska ha en film kväll" bara vi fyra + Halie. Men det blir inte förän ikväll.. Innan det ska Mattias på ams möte och jag vet inte om ja ska följa med till stan eller vara hemma. Vädret är ju kanon så stan lockar ju men känns ju drygt att vänta tre timmar också. Ja vi får helt enkelt se vad jag avgör. Nu så ska jag vakna till, äta fruskost osv. Tjingeling..

Trött som f*n

2010-04-12 / 22:07:28
Har aldrig varit så slutkörd på och trött som jag är just nu. Så därför bloggar jag inge mer nu idag. Vi får helt enkelt höras imorgon.

.... GODNATT, mina ögon värker

Är trött idag

2010-04-12 / 18:52:04
Vet att jag bloggar lite idag. Men idag är en sån där dag då man är trött och less. Halie är på samma humör som mig. Men en sak måste jag ju nämna. Gissa vad min älskling gjorde imorse? Han klev upp med Halie sju på morgonen och bakade scones så jag fick det direkt då jag vaknade åh så glad jag blev. TACK GUBBEN ! Efter det så blev det stan.. Och sedan en sväng till Anders där resten av mina syskon är. Men nu är vi hemma hos mamma igen. Har nyss badat Halie så nu luktar hon fräscht. Nästan att man bli avis på hennes underbara doft. Den är ju helt underbar. Men men nu är jag så trött. Så jag ska ta mig någon macka och bara ta det lugnt resten av kvällen. Vi får se om jag bloggar.

Känner du mig?

2010-04-12 / 14:38:01
Jag måste vara stark, måste vara stark. Måste klara av att inte bry mig om vad andra säger. Jag har massor av känslor. Men till vissa gränser så gömmer man dom. Jag har nu valt att visa mina känslor för endast dom nära som min kära familj. Dom betyder mest av allt och har jag dom vid min sida så klarar jag allt mellan himmel och jord.

Känner du mig då vet du vem jag är. Och det är det som räknas <3

Min bästaste vän, hon gör en glaaaad.

Min finaste karl, han ger min livsglädje och lycka.

Ni finns alltid där för mig oavsett vad...

Det bästa jag har och lever för, jag är ingenting utan henne ..

Du betyder mycket för mig min vän ...

 

Alla har vi människor som bryr sig om en, dom ska man hålla i hårt.


Natti natt

2010-04-11 / 23:28:42
Tittar på andra avenyn repris med min älskling nu och efter det så blir det sängen.

Bara 5 dagar kvar nu tills vi får flytta in <3
Söndag - Måndag - Tisdag - Onsdag - Torsdag - Fredag

Mumms

2010-04-11 / 20:28:49
Äntligen blir det nybakt bröd med filmen 50 firts dates på kanal 3, vi hörs efteråt...

Nu ska jag smaska i mig, hej då !!!!!


Själva i mammas lägenhet

2010-04-11 / 19:49:19
Vi ska helt enkelt sno mammas lägenhet i 4-5 dagar nu. Inte vårat val utan mammas. Så ja det kommer att bli tyst och ensamt här. Mamma tyckte vi behövde det, hm vi flyttar ju ändå om några dagar. Men ja vi får väl helt enkelt njuta av tystnad osv då. Just nu slöar jag bara framför datorn och Halie sover för natten. Och min sambo ska göra hembakat bröd det är ju så gott.

Imorgon händer detta:
Jonas skjutsar oss till stan för att skicka de sista papprerna till Umeå.
Mer då?
- Inget planerat .. Som mammaledig så är man antingen fullsmockad av saker att göra eller så har man absolut ingenting att göra. Om någon i Övik vill ses innan torsdag så säg bara till. Jag älskar att umgås.

Fann lite bilder på min bdb då vi hade lite förfest hemma hos mig i min gamla lägenhet i Holmsund. Åh vilken bra kväll det var. Och smal var man med. Man blir så glad av att minnas sånna här tider <3

Bilderna finner du om du klickar hääääär :D

Midsommar firande i söder

2010-04-11 / 12:43:28
Passar på, Halie somnade nyss i sin vagn "den tillfälliga sängen". Kan berätta lite vad alla här gör just nu. Min mamma lagar lunch. Det blir köttbullar och makaroner. Mattias sitter vid Anders dator och där sitter Anders, Sebastian och min kusin Lucas. Och tonåringen Isabell ligger uppe på sitt rum och typ sover. Ja och Halie sitter i vardagsrummet hon i vagnen och jag i soffan. P.s Kim och Malin är hemms hos mamma.

Idag är man på bra humör, solen skiner så fint så hur kan man inte vara glad då? och om två månader så ska jag, Matte och Halie till min pappa i Uppsala och fira midsommar. Vilket jag aldrig gjort tidigare. Så det ska bli så kul. Längtar så otroligt mycket. Jag och Matte ska bara sätta oss ner och titta bästa och billigaste resan och sedan berätta för pappsen så kunde han t.om hjälpa till att betala. Vi var där sist förra året på "Eilah dagen" då var jag gravid runt vecka 20 typ. Efter det hälsade han på i julas. Men fick ju inte träffa mina två andra syskon då. Men snart blir det av.


Söndag

2010-04-11 / 11:14:58
Godmorgon alla, Halie vaknade först imorse och det tog Matte och sedan vakna hon halv elva. Så det blev en härlig sovmorgon. Alla hemma hos Anders är vakna nu. Väckte nyss upp Mattias också. Solen skiner fint ute idag. Me loves, då kommer ju våren snart. Men tycker den är jätte seg att komma i år. Snart så. Idag är det söndag och det betyder att man inte har något planerat utan en helt vanlig "sittar hemma söndag".

Trevligt ....

2010-04-10 / 22:59:33







































Det är trevligt hemma hos Anders, så vi hörs. Hoj!

Fotot taget av: Fia..

Mina syskon, mamma och pappa

2010-04-10 / 22:15:40
Ikväll sover vi hos Anders. Just nu så sitter vi i vardagsrummet och snackar och ser på tv. Idag grillade vi och det var kul. Busade runt med Kiara också. Det behövde hon. Halie sover för natten nu också. Så nu ska man bara slappa här och surra.
Tänkte lägga in lite foton på min familj för er som inte sett dom .



Här har ni svaret ;)

2010-04-10 / 20:39:49

Alicia och Halie är både lik på en del av utseende och läte, vilket är väldigt kul.

Gissa, vem är min flicka?

2010-04-10 / 14:41:56


Back in mamis house

2010-04-10 / 14:30:22
Äntligen, sitter och slöar i soffan och kikar runt medans Halie går runt i sin babystol. Idag blir det lugnt och sedan grillning med mina tre syskon, Malin, Matte, Halie, mamma och Anders. Mysigt. Första grillningen i år för mig. Nu längtar jag efter lägenheten bara 5/6 dagar kvar nu. Torsdag eftermiddag eller fredag morgon. Hoppas på torsdag. Känner mig lite bloggtom idag. Mycke tankar man vill få ut men inte kan. Jag skulle nog behöva en blogg bara jag kan läsa? där man kan skriva in privata saker som man senare kan gå tillbaka och titta igenom.

Min finaste dotter, utan henne hade jag aldrig pallat. Hon som gör en glad då man känner sig deppig. Mamma älskar dig mer än allt annat!

En morgon hemma hos Anders

2010-04-10 / 11:22:55
Kände att jag måste bli lite gladare efter mitt tidigare inlägg. Ute är det klarljust och alla är vakna hemma hos Anders, ska nog ta mig lite frukost snart och mysas med Halie. Hon har blivit så stor nu. Tyvärr vet vi inte hennes längd och vikt längre för att det var någon månad sedan man var på bvc, inte ens 5 månaders sprutan är tagen. Detta kan bero på flytten. Men det blir nog så fort vi är skriven i Domsjös bvc. Tänka sig att vi var skriven där i början av min graviditet då vi var på väg att flytta till Övik men det blev ju ändrat men nu bor vi här. Tänka sig att det bara var Mattes idé att flytta hit tänkte lär ju vara en del som tror att det är jag. Men för mig kvittade det. Matte ville känna hur det var att flytta, klart han ska få det. Och då ville han välja närmaste staden Umeå så Övik blev ju lämpligast. Och nu så ska vi se hur det går. Jag håller tummarna.

Ska inte blogga nu på några timmar vi åker väl hem någon gång under dagen ..

Lång natt med lite sömn

2010-04-10 / 10:35:23
Nu sitter vi hemma hos Anders inatt så ringde vi honom och han hämtade oss. Det var sånt liv hemma hos mamma. Lite bråk osv. Mamma var ju redan hos Anders, så det var ju dom mindre som tjafsa. Och Halie vaknade stup i kvarten så vi fick dra oss därifrån. Idag har dom ångest dom ringde och sa "förlåt" för någon timme sedan och kände sig dumma. Bra det man ska säga förlåt. Men stackars mig och M som är ruskigt trötta idag. Synd det blir nog en tidig kväll för oss ikväll.

Nu så ska jag jag gå in i vardagsrummet där vi sov inatt och hjälpa M med Halie <3


Gubben.. Fast jag sagt det så vill jag ändå visa för folk hur mycket jag finns här för dig. Jag skulle aldrig ha en tanke åt ett annat håll. Jag vet att du inte mår så bra nu, men jag lovar att trösta dig om du gråter och jag lovar att prata om du vill prata. Det är nu vi ska vara som starkast tillsammans <3

Våran första puss bild .

Mys, film och gotta

2010-04-09 / 20:05:26
Medans mamma och lite folk för festar här hemma hos henne och ska dra ut sen så ska jag och Mattias se film och mysas med gotta ikväll. Det behövs efter en tung dag med massor av känslor inblandat. Mattias är på bättre humör nu vilket är bra. Och Halie ligger i vagnen bredvid mig. Försöker få henne att sova. Hon är lite tjurig, men inte konstigt då det spelas musik här och pratas utanför. Men till slut så brukar hon alltid somna. Hon är ju som sagt van med ljud. Men vem vill sova i världens oväsen då? men ja så illa är det ju inte här ännu. Dom är så snälla och tysta!

Men jag gömmer mig här inne så jag slipper visa mig, jag ser ju förjävlig ut. Då kan man ju inte visa sig framför brorsans polare. Tur min andra lillebror har dator här då.

Angående videoblogga så går det inte förän vi fått upp alla våra grejor i lägenheten. Vi flyttar dit nästa fredag. GREAT eller hur? som vi har längtat till våran underbara fina trea. Ska bli så kul att äntligen få komma in till sina saker och våran stora fina tv. JA allt saknar vi. Och Halie får äntligen sitt egna rum, whoho. Nerräkning ffs.
Jaja, nu ska jag kika runt lite.. Bloggar säkert om något snart igen ....

Jag + familjen, starka band tillsammans

2010-04-09 / 16:39:12
Hur ska denna dag/kväll gå. Tror min mamma, brorsa och Malin ska ut ikväll. Men, jag, Halie och Mattias blir nog hemma. Min karl är inte alls på humör dessutom ledsen och arg, man ser det i hela hans ansikte. Blir lite ledsen för hans skull. Försöker få honom glad men det är svårt inte ens Halie funkar. Men jaja  mot kvällen blir det kanske bättre.

Vi ska nog bara ha jätte tråkigt ikväll. Om inte någon kommer på vad vi kan göra för att komma på andra tankar?
Ska försöka mysa till det med en bra film och kanske fixa gotta? vem blir inte glad av sånt?

Äsch, orka?

2010-04-09 / 14:48:54
Jag skippar mitt långa inlägg då allt lix blivit så stort nu. Därför så ska jag och min älskling planera kvällens vistelse om det blir filmkväll eller ja osv. Det lär märkas.

Min snälla pappa skrev och bjöd in oss till han i Uppsala på midsommar. Åh vad mys, han skulle dessutom hjälpa oss med resan då :) Då får jag äntligen träffa mina små syskon det var typ ett år sedan nu, så det blir kul. Men

nu så ska jag göra annat vettigt.

Besviken

2010-04-09 / 11:35:23
Vad arg och ledsen jag blir.. Kommer ett långt inlägg sen. Gud vad onödigt att göra såhär.

En ny dag med nya andetag

2010-04-09 / 09:53:30
Jag är super pigg. Tack mitt kära täcke som jag tog hemifrån. Bättre sömn med sitt egna täce. Ja ni vill säkert veta varför jag talar i gåtor. Jo, vi bor i Övik redan nu. Kul va? Det blev sådan panikstress med en del som gjorde att vi blev tvugna redan nu. Så alla saker ligger i vårat nya förråd där lägenheten ligger. Och vi har talat med hon som bor där nu. Hon har hus och har bara lite grejor kvar där och då frågade vi om vi fick flytta in lite tidiare om hon slapp göra flytt städningen så kunde vi göra den istället. Så nu ska hon ringa vaktmästaren och skulle egentligen höra av sig till oss igår. Men vem vet kanske blev lite stressigt för henne. Så vi ska ringa upp henne idag igen och kolla om det blir så. Annars blir vi inneboende i typ tre veckor till. Men det får ju helt klart duga isånnafall. Jag är jätte glad över att mamma låter oss vara här gratis. Och hade vi haft ekonomi nu en bra så hade vi gett henne en summa ändå. Men bra hon förstår.

Det kom nog som en chock för dom i Umeå. För allt blev ju så plötsligt. Vi flyttade allt genom natten och fick skynda oss till Övik och sova någon timme och packa upp allt fort och sedan tillbaka med släpet. Vi hann ganska precis om jag säger så. Men nu bor vi här. Och jag hoppas vi kommer att trivas. Och vi kommer att hälsa på Umeå. Såklart. Umeå är en fin och bra stad och vi har många kära som bor där.

Halie ligger nu och sover, Mattias la henne. Och ska jag titta runt lite på internet och sedan ska jag ta mig lite frukost. Ha en fin morgon alla.

För trött för dator

2010-04-08 / 18:47:59
Har inte fått veta än. Och jag har sovit så lite nu på 24 timmar
så detta blir mitt sista inlägg tills imorgon.

Godnatt, nu ska jag och min älskling drömma underbara drömmar. <3

Fotot är cirka två år gammalt.

På tiden?

2010-04-08 / 14:15:43
Hej bloggen, längesen va? jag har varit på ett "hemligt uppdrag". Ska berätta för er vad det gäller när vi får veta. Jag håller mina tummar. Har inte kunnat blogga alls. Och denna dag blir det också full rulle. Men ska försöka blogga mer än igår. Som sagt, har nu sovit i fyra timmar och det var välbehövligt. Skulle inte klara en sekund till att vara vaken annars. På hem vägen så fick jag ha fönster rutan öppen för att inte somna till. Helle hade roligt åt mig. Jag var så trött att jag fick ryck, svårt att förklara men hon fattar iallafall.

Faster Malin är ute med Halie i sin barnvagn. Dom gick till hemköp. Saknade gumman min igår fast det tog ett halvt dygn. Men många goa pussar fick hon av mig då vi kom hem. Men men nu måste jag gå och fortsätta, jag lovar ni får veta snart.

Fina faster Malin..

Godmorgon ALLA

2010-04-07 / 07:53:26
Godmorgon, inatt har Halie varit en ängel. Inte vaknat en enda gång. Så snacka om att Mattias kommer vara pigg. Det är ju jag som tar morgon jobbet. Hon sitter nu bredivd mig alldeles lugn. Ska träffa min barndomsvän idag hemma hos henne. Men den oturen jag har så ligger väl hon också sjuk? vad tror ni? Jag får se då hon svarar på mitt sms. Jonas ska köra dit mig. Antingen vid tio eller efter.

Brist på foton, då får ett gammalt modell foto på Halie visas istället .

Rösta på min bikini

2010-04-06 / 13:49:12
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Foton ifrån Sandras kamera

2010-04-06 / 12:40:23

Jag och S inne på toaletten och poserar lite

Riktigt heta?

Sorry, men alla foton kan ju inte vara bedårande

Karln min var på topp och chaufören Jonas sitter och funderar

ÖS ÖS och åter ÖS

Oh yeah

Mys :)

Jag och älskling inne på lex

Tyvärr så klantade sig Sandra och raderade resten av bilderna. TYPISKT!

Nils filmar roligheter på blondinbella

2010-04-06 / 10:36:00





Men dubbel suck

2010-04-06 / 10:08:42
Andra träffen inställd. Är alla magsjuk eller? så sjukt komiskt att det händer på en och samma gång. Och just då jag är här som längst. Men nu surar jag bara i onödan. Är bara less på att få sitta inne. Vill prata skit med någon. Men tyvärr får det bli ännu en inne dag. Imorgon ska jag träffa en barndomsvän men jag hoppas inte för mycket. Hon kanske också hinner bli sjuk? haha.


Nu ska jag sura vidare framför datorn medans Halie sover.

Typiskt va?

2010-04-06 / 08:58:32
Godmorgon alla mammor, människor som är påväg/är på jobbet, dom som ska på skolan eller dom som är lediga och mycket mer. Halie sitter bredvid mig jätte pigg. Idag skulle jag träffa min gamla klassskompis. Men hennes sambo har fått magsjuka men hon har ingen. Och Halie har redan varit bland magsjuka så det går ju ändå träffa henne om vi är någon annastans än hemma hos henne. Men då kom jag på "bibblan" här nere i sund, men då har dom stängt ner. Vart kan man då vara om man vill hålla sig i domsjö/sund? det får jag tänka på en liten stund och återkomma till henne. Jaja nu börjar gumman min gnälla. Tjopp.

Kissie, klockren !

2010-04-05 / 23:24:02

Videos

2010-04-05 / 22:55:49
Har nu lyckats få in videos från min mobil och kvaliten är alldeles för dålig för att kunna videoblogga. Allt hänger på att jag bör hitta min sladd till min kamera. Och den är hemma så ni får nog vänta någon vecka innan det kan ske. Men la in två videos på Halie .

 


Full rulle på eftermiddagen

2010-04-05 / 20:30:52
Fullt upp hela eftermiddagen. Började med att vi åt middag hemma hos min moster som bestod av potatis och köttfärsås. Visst det låter inte passande men det var hur gott som helst. Sedan gick vi ner till hennes förråd och fick oss lite kläder åt Halie. Efter det drog vi iväg till affären och nu är vi hemma och klockan är redan över åtta. Så nu nattar Mattias Halie för natten. Och sen blir det dator och tv kväll med hembakat bröd som mamma gjort idag. Och en tidig kväll. Imorgon så ska jag som sagt träffa en gammal klasskompis .



Helle som fotat, för ungefär två veckor sedan . Det blir mycket foto beställningar sen .

Bjuden på middag

2010-04-05 / 12:48:00
Nu vet jag vad vi ska göra och även planerat en träff med en kompis imorgon. Men jag börja med att min moster ska bjuda oss på middag idag. Undra vad det blir? Men blir roligt att göra något idag och ta sig ut. Är lite less på att sitta inne nu trots att vädret är sämst idag. GE oss sommar nu, tror alla vill ha det nu.

Imorgon så ska jag träffa en gammal klasskompis, åh vad vi ska ha mycket att prata om. Hon bor i Sund nu. Det är jätte nära mamma där jag är just nu.

Denna härliga brud .

Ändrade planer

2010-04-05 / 11:38:21
Det blir inte att gå till V hennes son fick nyss magsjuka. Tråkigt med sant. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på nu då jag lix ordnat mig. Slänger väl in ett inlägg om det sen .

Åt nyss lite lunch det fick bli smör och makaroner, och nu är jag lite för mätt. Så jag sitter och jäser lite framför datorn.

En dåsig måndag

2010-04-05 / 09:19:24
Men gomorgon alla pigga. Måndagar är väl inte allas favoritdag. Början på veckan och allt. Sitter och lyssnar på spotify på Halies barnlåtar, det blir hon lugn av. Idag så ska vi ta en liten tripp till V och snacka lite skit. Det är väl så vi mammor gör? nämen först blir det frukost och ordna sig. Sedan måste jag böka med våran cp vagn. Föreseten fick aldrig mer svar angående min vagn. Så nu kommer det väl hem ett nytt chassi :/ men men blir det mer fel så ska dom få sig ännu en stor utskällning. Men nu hinner jag inte blogga så mycket mer. Hörs senare idag
.

Veckans händelser

2010-04-04 / 19:56:22
Hej och hå nu sitter jag i vardagsrummet med tända ljus och känner lugnet. Ikväll blir det dator och tv hela kvällen lång. Inväntar också på att min vän ska logga in på msn och skicka mig alla foton sen gårdagen.

M försöker få Halie till att sova nu. Hon har varit trött idag. Passar bra då man är sådär bakis. Veckan är lite bokad. Skönt att veta att man ska göra något.


Bjuder på en ösig bild på mig och min hetaste brud.
(jag, ibland måste man få fula till sig rejält)
Fortfarande väntar jag ...

Kry och bakis .

2010-04-04 / 14:54:44
Nu sitter man och känner sig super kry, ovanligt för att vara mig och särskilt om man druckit dagen innan. Skönt att man bara är lite bakis. Har nyss duschat och det satt fint. Nu kikar jag runt och ska snart byta rum här hos mamma. Vi sover nu i min lillasysters rum tills vi ska hem ungefär. Som blir om cirka två veckor skulle jag tro.

Nu tjurar Halie på ska mata henne. Hörs sen !

Sandra hann bara skicka nån bild till mig.

Därför väntar jag tills resten av dom kommer så lägger jag in dom ikväll eller imorgon.

Typiskt :/

2010-04-04 / 13:09:59
att jag inte gick på harrys som jag brukar. BlondinBella var där igår. Skulle vara riktigt coolt att få säga hej till henne. Men typiskt säger jag bara.

Har inte hunnit duscha ännu bara ätit frukost så jag ska ta och göra det nu.

Det blev utgång

2010-04-04 / 11:50:38

Det var faktiskt min mamma som sa att jag och Mattias kunde gå ut och att vi behövde lite tid tillsammans. Det var ju faktiskt sant. Det svåraste var att lämna Halie. Tanken att man har henne varenda dag kändes för jobbig. Men som tack var det många som peppa mig osv. Tack till alla er. Kvällen var välbehövlig.

Det började med lite förfest och Sandra gumman kom. Vi drack grogg och hon cider. Jonas kom och skjutsade in oss. Det var mycket folk där men inte alls folk jag brukar umgås med. Sen kände jag mest obehag där inne. Så nästa gång jag ska ut på krogen så blir det nog harrys eller olerys. Det var nog där alla vänner var. Men jag var väldigt nykter då jag kom ut med, det gör ju så mycket då med. Men då fixade min karl två mintu och det satt igång litegrann. Då det stängde åkte vi till max så att Sandra kunde köpa sig ett orginalmål. Tyvärr var jag och Matte lite för snåla för att köpa oss mat där. Vi åt hemma hos mamma istället. Sandra följde med och sov över här. Och åkte hem vid nio imorse. Men jag tycker kvällen vart bra fast man inte träffade gamla vänner (som man hoppats på).

Jag och gubben innan Sandra kom. Ändrade min frisyr tusen gånger om.

Min lilla gumma (detta foto kolla jag på hela kvällen)

Familjekärlek innan jag skulle dricka

Gubben och Jonas (chaufören)

Kärleken var på TOPP. Sitter vid ett bord på lex

Min Sandra och jag. Äntligen sågs vi <3

Det kommer in mer klara och bättre bilder senare ifrån Sandras kamera .
Just nu så ligger M och sover medans min Halie sitter bredvid mig och myser.
Nu ska jag äta lite frukost, duscha och göra scrapbooking.

Påskmiddag, mums.

2010-04-03 / 15:07:58
Nu är vi hemma igen, vi åkte några gånger på vårby backen. Halie fick åka med pappa ner till bilen. Hon skrattade. Mamma Jenny håller på och göra god mat nu. Det blir potatis, skinka och ägg. Efter det så ska vi spela fem hundra och monopol. Så medans alla som är ungdom/barnfria osv är ute och festar loss på krogen så ska vi ha en mysig påskkväll. Vad låter mest lockande? Med tanke på att vara bakis med Halie dagen efter så låter  det inte alls lockande att festa. Medans dom är bakis imorgon är vi pigga och allärt. Men ska inte sitta här och klaga på det. Var ju faktiskt känd som partycarro tidigare. Men ja det var förut det. Så blir våran kväll iallafall.

Åka pulka is the shit .

2010-04-03 / 11:38:56
Godmorgon, såhär tre timmar efter. Inatt så gömde jag och M mina syskons påskägg och hängde lappar lite överallt i lägenheten. Lillebror var helt ivrig och fann den ganska snabbt. Nu är det bara lillasyster som inte sökt. Hon sover ju ännu. Själv gör jag mig lite nudlar för hela familjen ska iväg och åka pulka idag, mys såhär en påsk. Halie har nyss vaknat och Mattias matar henne med kalops idag, mhm det gillar hon. Jaja, kan inte tjattra mer nu. Har nudlar på spisen..

Har bestämt mig

2010-04-02 / 22:07:28

Har bestämt mig, ska kolla om jag hittar en sladd till min mammas kamera, annars får jag försöka med min mobil. Men vad ska man säga? Typ det vanliga alla bloggare säger är ju


Vilket som kommer folk börja störa sig direkt. Och man är inte längre lika anonym. Man har en dialekt och en röst. Jag har en mörk. Oj oj så ni ska klaga. Men det är väl så nu man retar upp folk och bli känd bloggerska? Nämen, det är jag inte ute efter. Det jag vill med min blogg är för det första..

Osv osv osv .. Vi får se imorgon, nu ska jag se vidare på 1an "hans och hennes"

Glad påsk då .

2010-04-02 / 15:03:48
Usch vad jag har tråkigt idag. Vad gör alla ikväll, festar eller? Vad kan man göra för roligt då man har ett barn på fem månader. Iofs är det väl bra film ikväll. Och gotta borde väl vara tillåtet. Mums, kanske man ska fixa mys ikväll. Ja det får vi se. Vill först och främst göra något nu. Fast nu har man varit rastlös så länge att man blivit lat på något vis. Vad äter man egentligen på påsk? mamma ska iallafall göra skinka, potatis osv. Det blir säkert prima skinka. Men jag har inte brytt mig så mycket om påsken. Tidigare så festade jag då det var påsk. Men det här året blev det ju annat. Halie är lite för liten för att vi ska bry oss om den. Men nästa år måste man väl köpa sig några gula gardiner, ägg och lite prydnad. men det är ett tag kvar dit som tur är.

Ska spela min favoritspel på internet nu, nämligen betapet !


Gumman med sin favoritleksak "kaninen" den fick hon av mormor då hon var ledsen en kväll.

Mums så gott, äta ska man göra på precis allting.

Halie försöker väcka sin pappa som ligger och sover..

Pappa kanske inte ser så vaken och nöjd ut med det gör iallafall Halie .

Videoblogga

2010-04-02 / 09:23:06

Denna fråga har jag ställt mig tidigare och även sagt till er att ja ska. Men jag blir skeptisk. Finns ju så många idioter nu som skulle kunna förstöra. Kan ju inte ta med Halie heller. Hur skulle hon ta det då hon bli äldre? Har lagt in några videos där hon är med. Men dom har inte varit hemsk/pinsamma eller så.

Vad tycker ni?

En tidig morgon

2010-04-02 / 06:52:35
Halv sju klev man upp denna imorgon, fortfarande lite sliten sen igår. Men betydligt bätte. Halie är då jätte pigg. Hon har sovit många timmar. Ligger nu i sängen och väcker upp sin pappa. Resten av alla som är hos mamma sover också.

Nu tänker jag ordna lite inför flytten med adressändring osv. Mycket som behöver göras som vi bara har låtit ligga.


Precis kommit fram till Ikea. Har lånat min mosters sulky för att underlätta.
Och jag kan ju säga att det var nog det bästa vi gjort och Halie älskade den.

Min lillebror ville styra Halie på affärerna och det fick han såklart göra.

Såhär lycklig blev mamma av sin present.
Har aldrig sett henne så glad som hon var igår.
Tack alla som ställde upp på presenten.

Idag fyllde mamma år och då blev det

2010-04-01 / 23:03:43

Det hela började med att det kom en massa folk och överraslade mamma imorse med tårta som jag och Mattias gjorde själv igår. Snabbt efter det så drog vi iväg med två bilar till Ikea, vilket mamma inte visste om. Hon hade sina aningar men var aldrig säker förän vi svängde in mot Ikea i Sundsvall. Och där gav vi även henne ett kuvert med pengar som var ifrån familj och vänner. Så lycklig hon blev. Har inte sett henne så glad på flera år . Så detta lyckades vi med.

Vi gick där ifrån tolv på dagen till halv sju på kvällen. Och är äntligen hemma. Halie bråkade en timme på hemresan, stackarn var hård i magen. Men vi kom hem tillslut och nu sover hon. Hon är helt slut efter ikea.

Vad fann vi?

Ett bord för endast 100 kronor. Bara för att det fanns en repa som inte syntes. Det tog vi direkt. Så nu ska vårat gamm bord bort.

Spjälsäng "sniglar" för endast 429 kr.

Vilket kap va?

Är så nöjd.

Även massa småplock som:
* Två svarta lampor som vi ska ställa i vardagsrummet.

* Två vaser och till det köpte vi plastroser till

* Energilampor

* Två finkuddar som man kan ha på soffan

* En spegel som vi ska ha i badrummet

* Sköna tofflor till mig.
* Örhängen

Tror det var allt. Har nog glömt något.
En sak vi hittade på slutet av dagen då pengarna inte räckte till.
En tv bänk i samma tema som bordet.
Åh så ledsen jag blev.
Så nu ska jag beställa hem en sån då vi får pengar igen.

Det är ett måste.

 

Men nu är jag så trött att jag snart somnar sittandes framför datorn.

Godnatt .

Idag fyller mamsen år

2010-04-01 / 07:01:12

Malin och mamma

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥