En ny dag med nya andetag

2010-04-09 / 09:53:30
Jag är super pigg. Tack mitt kära täcke som jag tog hemifrån. Bättre sömn med sitt egna täce. Ja ni vill säkert veta varför jag talar i gåtor. Jo, vi bor i Övik redan nu. Kul va? Det blev sådan panikstress med en del som gjorde att vi blev tvugna redan nu. Så alla saker ligger i vårat nya förråd där lägenheten ligger. Och vi har talat med hon som bor där nu. Hon har hus och har bara lite grejor kvar där och då frågade vi om vi fick flytta in lite tidiare om hon slapp göra flytt städningen så kunde vi göra den istället. Så nu ska hon ringa vaktmästaren och skulle egentligen höra av sig till oss igår. Men vem vet kanske blev lite stressigt för henne. Så vi ska ringa upp henne idag igen och kolla om det blir så. Annars blir vi inneboende i typ tre veckor till. Men det får ju helt klart duga isånnafall. Jag är jätte glad över att mamma låter oss vara här gratis. Och hade vi haft ekonomi nu en bra så hade vi gett henne en summa ändå. Men bra hon förstår.

Det kom nog som en chock för dom i Umeå. För allt blev ju så plötsligt. Vi flyttade allt genom natten och fick skynda oss till Övik och sova någon timme och packa upp allt fort och sedan tillbaka med släpet. Vi hann ganska precis om jag säger så. Men nu bor vi här. Och jag hoppas vi kommer att trivas. Och vi kommer att hälsa på Umeå. Såklart. Umeå är en fin och bra stad och vi har många kära som bor där.

Halie ligger nu och sover, Mattias la henne. Och ska jag titta runt lite på internet och sedan ska jag ta mig lite frukost. Ha en fin morgon alla.
Åsikter!
Postat av: Isabell

Haha, äntligen! :) Så bra att det blev tidigare ;) Kram

Kommenterat - 2010-04-09 / 12:04:22
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥