En fantastisk dag

2011-11-11 / 00:23:39

Eddy bråkade med mig enda till halv sex på morgonen. Han vägrade äta, sova, sitta, ligga i gym, sitta i babysittern. Utan gallskrek så gott han kunde till han tillslut bestämde sig för att amma lite och där efter somna och då var klockan sex på morgonen, jag var helt slut. Somnade på soffan och vaknade av att Halie och sambon väckte upp mig.. La mig i sovrummet och blev sedan uppväckt tio utav Eddys gallskrik. Han ville inte amma, inget dök. Jag kände mig orklös så jag ringde min mamma som snällt kom hit och erbjöd sig att vara barnvakt. Självklart somnade han innan ens mamma tog honom men jag fick VILA.

Sov vidare två timmar..
Efter det så gick jag över till Sandra och hjälpte henne att sätta upp gardiner och vi försökte luska ut hur hennes lampor skulle upp, så vi satt oss ner och tog en fika paus.. Efter en timme så hade sambon gjort middag så vi gick över och åt även lite middag efter det så gick vi alla över och sambon hjälpte henne upp med en lampa.. Sen gick de hem och jag stannade kvar en timme och umgicks och hjälpte henne upp med fler gradiner.

Halv åtta
kom jag hem och då var mamma här, vi ska vara hundvakt imorgon så hon lämnade över sin hund och Eddy. Väl inne igen så kom en barndomsvän på besök hon gav oss massvis med godis. Samtidigt så snackade jag med fadern min på skype, det var kul.. Det var några månader sedan vi hördes av, blev glad då jag fick höra att de alla ska komma på dopet. Efter jag snackat med honom så kollade jag och Lelle lite gamla foton på oss då vi var yngre, vilka goa tider vi haft och bus.. Fast det var väl mest jag som drog in henne i bus :) vid elva snåret så drog hon sig hemåt och jag tog hand om lite tvätt. Nu är klockan efter ett så jag ska nu amma Eddy och hoppas att han vill sova för natten och inte bråka hela natten. Sov gott !
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥