Två skrikiga barn på stan

2011-11-18 / 23:14:21
Jag lägger upp bild på sofforna snarast, så fort jag finner lugnet här hemma..
Idag har dagen varit fullt ös, ni vet ju redan vad som gjorts. Det har i alla fall varit en bra dag. Förutom att jag hade två skrikiga barn mitt i stan. Har faktiskt inte varit med om det tidigare men vad duktig man ändå är som finner sätt att lugna ner dom. Jag var ensam med dem medan sambon var och skrev på kontrakt. Då de blev som jobbigast så fick jag dra mig emot bibblan och sätta mig inne på toan och amma och byta deras blöjor.. Trots det så var de lite halv kinkiga efteråt så jag fick gå runt i cirklar med vagnen på torget, jag lär ha sett rolig ut men det var det enda sättet att få de lugna.. Till slut blev sambon klar och då fick han lämna av oss i Svedjeholmen och han själv fick brumma iväg fort till Bjästa för att göra en deligering. Som sagt, vi kom hem sju och Halie somnade på studs men där emot så är Eddy kinkig..

Börjar fundera och tro att han är "öronbarn" precis som min bror var som liten. Eddy har ju haft öroninflammation och den är över nu sen några dagar tillbaka. Men nyss upptäckte jag att han hade väldigt mycket var och annat klibb i det andra örat. Så nu måste jag införskaffa en sån där sugpropp. Men jag hoppas verkligen inte att han kommer ha problem med det där senare, blir ju bara jobbigt för honom. Men det får tiden utvisa.

Just nu så försöker sambon sova ner Eddy, har ammat honom konstant sen vi kom hem.. Kände att jag behövde en liten paus, med Eddy verkar inte alls följa med på noterna så jag ska snart ta över.. Klockan tickar ska inte spendera mer tid framför datorn nu..

Ha en trevlig helg allesammans :-)
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥