En onöjd pojke om kvällarna

2011-08-17 / 12:54:58
Hej världen ..
Sitter vaken med min äldsta just nu, jag sov ju ut imorse då sambon fick gå upp ruskigt tidigt med Halie.. Klockan fem börja hon bråka och ville upp, helt otroligt hur hon ändrat sin sömn.. Tror vi ska ha henne uppe lite längre ikväll och se om hon sover mer då. Men då Halie sov lunch så la sig sambon också och jag klev upp med Halie.. Ska låta han sova en stund till sen måste jag väcka med han så han inte sover bort hela dagen. Eddy lär också vakna på en stund så.

Idag sker inget planerat, men känns drygt om man ska behöva sitta inne hela dagen, Halie blir ju ett monster här hemma. Särskilt nu då vi har en BÖL katt, Halie är så dum mot henne och vår knäppa katt ska gå till Halie hela tiden.

Som sagt, många på facebook har läst att Eddy är skrikig varje kväll i cirka 6 timmar. Det har varit så i över en vecka nu. Han är skrikig vid samma tidpunkt trots att han fått mat, bytit blöja på, inga tänder på G osv. Vi har listat ut att det kan vara tre saker tack vare facebook folket.. Hård i magen efter ersättning, inte tål mjölken i ersättning eller en liten kolik. Men vi ska testa oss fram nu för att se vad det är som gör han så arg på kvällarna.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥