En kanon dag trots regn

2011-08-22 / 22:17:00
Det började med bvc "läkarbesök" för Eddy. Hade totalt glömt bort att det inte var spruta denna gång så det var väl tur för min del. Han vägdes, har gått upp 200 gram på fyra dagar och var 58 cm lång. Så han växer med en väldans fart vår lilla grabb.

Efter det så rullade vi bilen mot Svedjeholmen "ovanligt, not". Men dit skulle Nattis och Lucas komma. Då de väl kom så lekte Halie och Lucas för fulla muggar. Dom gick suveränt bra ihop, blev nästan förvånad. Det enda var väl att Halie ville krama Lucas så hon höll fast honom och vägra släppa så då blev väl Lucas lite ledsen. Men det gick fort över. De gick riktigt bra och skönt var det att få se Halie leka och ha riktigt kul. För skratta gjorde de massor av gånger. Håller just nu på att slänga upp ett videoklipp vi fick med då de hoppade runt i hallen samtidigt som de fann godis de käkade upp. Videklippet kommer finnas på min facebook.

En grymt bra dag och för första gången så hittade inte Halie på en massa hyss utan hon lekte och hade det skoj. Älskar då det är så.

Då vi kom hem så var Halie tröttare än tröttast, tog en timme innan hon ville somna hon var så kel go så jag valde att lägga mig bredvid henne just ikväll. Det gillades starkt och somna gjorde hon. Nu håller sambon på att sova ner den minsta. Efter det så ska jag hänga upp tvätt, äta kvällsfika och städa undan lite för imorgon ska Halie inskolas på dagis, spännande!

Några av alla foton, orkar inte lägga upp några fler!


Såhär glad var Halie idag

Eddy höll sig vaken en liten stund då vi kom fram men resten av eftermiddagen så sov han

En glad farsa :)

Lilla Lucas och Nattis!

Min bror kim och hans dotter, att spela samtidigt som man tar hand om dottern verkar funka kanon :p

Halie och Lucas

Skrattade och tjoade hela dagen lång :) underbart att se på.

Go pluttarna!
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥