Svar på fråga!

2011-08-12 / 23:27:54
vad kul :) Men tänkte en sak, får man ha olika till barnen? (klart man får väl, dum fråga av mig egentligen men :P) Frågade en familj ja känner för längesen om deras val av gudföräldrar å då vare samma till alla barnen, men tänkte aldrig på vrf eller så, så nu när du har olika så undrade jag bara :) (om man måste ha samma till alla barnen eller om man kan ha induviduellt/barn som nu ni :)

Svar: Självklart så skall man göra precis som man tycker är bäst. Men om jag ska säga mitt tycke och hur vi valt så vill jag ha en enskild till var och en. Mycket roligare att ett barn får en egen gudmor/gudfar och inte behöva dela den med sitt syskon, det blir ju lite mer speciellt. För en gudmor/gudfar skall ju vara en speciell person som skall finnas till hands för de hela livet och finnas till vid speciella tillfällen i deras liv. Så därför tycker jag att ha en alldeles egen är mer personligt och speciellt. Slipper det även bli en avundsjuka osv :) nyfiken jag med, hur har ni det med era barn? har dom några gudföräldrar och isåfall har de samma? :)
Åsikter!
Postat av: En Liten Emma

Liten har ingen Gudförälder, han är inte döpt heller. Jag ser ingen mening med att göra det. Fast jag tycker ändå att dop är fina på ett sätt, men jag gillar inte vad de står för.

Kommenterat - 2011-08-13 / 08:58:31  | URL - http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: Jozzan

Jag har oilka till alla mina barn, men nära personer som jag anser passar som Gudföräldrar/Gudmor/Gudfar börjar ta slut sen så får man kanske ha samma på några av barnen.

Kommenterat - 2011-08-13 / 12:06:13
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥