En välförtjänt kväll

2011-08-28 / 19:04:17
Kan börja med att kvällen igår var helt kanon.
Började med lite stress sminkning är hemma och där efter så gick jag upp till geneskolan där min bror och hans polare satt och festade. Jag umgicks med de en stund innan Lelle hämtade upp mig. Vi fick stressa oss en hel del och kom till förfesten efter tio, satt och umgicks och hade det trevligt och sedan blev det taxi ner mot stan. Först var det tänkt att gå in på Olles men då kön var så otroligt lång så bestämde vi oss för att gå till harrys istället. Där var det väldigt lite folk till en början men runt ett tiden så dök det in fler och fler. Träffade några bekanta ute, kanske inte så många jag hoppas på, men jag hade ju fint sällskap så vad gjorde det. Då harrys stängde så drog vi oss vidare där förfesten var, för jag behövde mina saker. Och där var vi vid tre och jag ringde runt och försökte finna skjuts och vid fyra så ordnade min moster ett skjuts åt mig, så hem kom jag. Måste tacka Lelle för en kanon kväll och det hon bjudit på. Är enormt tacksam..

Nu idag då jag vaknade så kände jag mig riktigt kry, så härligt att man dricker måttligt och ändå kan gå runt här hemma pch slippa ha huvudvärk så det var riktigt GREAT! Idag har vi även vart hos mamma en sväng då min sambo ville klippa sig, nu är vi hemma och Halie är riktigt över trött.. Sambon försöker få henne till sängs, går inte så bra just nu så jag får väl se om jag måste hoppa in och hjälpa honom snart.

Jag som är fotoman glömde fota under hela förfesten och harrys, men fick några foton på efterfesten, se nedan!

Fullt ös med grillning vid geneskolan, var här en stund innan det var dags att dra vidare.

Grabbarna grus på partyhumör?

En super trevlig kille!

Jag ser så wierd ut och är fortfarande uppsvullen, suckisar på det. Längtar tills jag får börja träna, Lelle är lika vacker som vanligt :)

Vackra brud

Stefan gjorde sitt bästa för att kunna få balans på denna boll, bra gjort för att vara full :)

Trötta karlar efter en kväll på krogen
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥