Möhippa och krogen

2011-08-14 / 19:26:50
ÄR SÅ TRÖTT, och Halie vägrar somna.. Går in och ut hundra gånger idag.. Och idag har jag inget psyke till det. Men det är ju självklart då hon ska jävlas som mest. Under hela dagen har hon faktiskt varit go och snäll så det tackar jag för. Eddy är i alla fall mätt och belåten.. Har precis somnat i babysittern.. Dessutom är det kaos hemma och jag orkar verkligen inte städa ikväll så jag låter det bara vara till imorgon så får jag ta krafterna till att städa då. För har man sömn i sig går allt så mycket lättare. Nog om det nu ..

Igår så var det möhippa för mammas kompis. Vi drog in henne på stan och hon var klädd i slickade tights, vit tröja där det stod en hel del och en kondomhatt på skallen. Hon fick olika uppdrag att göra på stan och hon slutförde varenda en, var rätt så roligt att se henne gå runt där. Efter det så kom Eddys gudmor till stan.. Hon följde med oss hem och vi ordnade oss. Valde att gå ut igår, drack mig inte nå särskilt full blev bara 4-5 öl och jag trivdes som fisken och jag kände hur värd jag var det. Har varit så otroligt less nu på slutet och känt att jag behövt komma ut lite så det var riktigt välbehövligt. Eddy fick ju matas med ersättning, vilket han tar jätte bra. Pumpade även ut en måltid innan jag tog en öl. Sambon fick ha sina två barn för första gången själv, det hade gått bra och han tyckte nog om att få rå om de själva litegranna. Men nu imorse vid nio så åkte älskling in på jobbet och jag tog över. Har gått rätt bra idag, har som inte varit bakis mest trött. Men har ju haft så snälla barn under dagen så jag kan inte klaga då.

Men nu till kvällen..
Började med att sambon och barnen skjutsade in mig och Sandra till stan, vi satt oss vid hamnparken och snackade. Sandra valde att vara alkoholfri förutom att hon tog ett glas vin. Men jag pimplade i mig någon välförtjänt öl och vi hade det allmänt trevligt. Någon timme där efter så uppsökte vi toaletter där jag kunde pumpa lite bröstmjölk. Gick ju kanon och pumpen funkade as bra på mig. Efter det så mötte vi upp min mamma och de andra tjejerna. Vi satt ute ett tag till och hade det allmänt skoj, efter det så blev det merry can för oss alla. Vi hade hört att det skulle vara trubadur men då vi väl kommer in så var det nå jävla "death metal" inget jag lyssnar på för fem öre och ändå är jag allätare. Gick inte ens att surra där inne så vi hade först tänkt att dra direkt men bestämde oss för att sitta kvar en stund. Det var inget folk jag kände där, men vi tog någon öl och sedan bestämde vi för att dra mot olles.. Väl där så blev klockan mycket och vi hann aldrig ta oss in utan vi satt där utanför och umgicks istället då kom brorsan och hans polare ner dit så då blev det ännu trevligare. Efter det så tog vi oss hem och Sandra sov över. Det blev till att slänga sig i sängen direkt så man fick sig lite sömn innan sambon drog iväg på jobbet.

Så det var min lördag, med andra ord så var den helt underbar och jag känner nu hur otroligt skönt det var att unna sig själv lite. Nu kan jag leva på det här ett bra tag och få ny energi till mina små småttingar.

Foton sen möhippan och kvällen kommer här nedan, ENJOY!

Gabbi i sin vackra utstyrsel ;)

Gumman fick en glass av mormor

Vi hade rätt så skoj åt henne

Eddy sov som en stock i den lånade vagnen (fick låna brorsans vagn då jag upptäckte i sista minut att däcket blivit punka på..)

Min fina och otroligt snälla syster följde med mig dit och höll mig sällskap

Jag var på ett bra humör :)

Här satt hon utanför systemet och fixade ihop pengar

Fick 50 lapp ;)


Precis innan vi åkte in till stan

Lite alkohol och sällskap i hamnparken

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥