Fixat :)

2010-02-25 / 19:35:09
Nathalie jag får inte in url, vart finner jag det? :p

Nu är vi äntligen typ klar med allt för dagen. Mattias sitter och gör en massa roser. Det är många som ska göras.
Nu är dop planeringen inne i kyrkan klar och det är bara ingridienser och massa annat som ska köpas in imorgon. Och bakning ska göras. Nu är det äntligen fixat allt annat asså.

Ni läste nog tidigare att det blev strul och vi fick tacka nej till lägenheten vi fick förut osv. Nu så har vi fixat detta och kanske t.o.m får den lägenhet som vi sökte på tidigare.  På onsdag morgon får vi se. Jag hoppas för jag gillade den. Och det är en trea så Halie får ett eget rum. Och hon kommer kunna sova där direkt då vi flyttar in isåfall för hon sover hela nätterna nu. Vi ska ju såklart ha en babywlaker där inne. Men det ska bli kul för nu innan dess så ska vi handla in till hennes rum. :) Åh jag älskar sånt. Och får vi inte denna fanns det ju fler också. Men jag hopaps på den iaf. Håll tummarna nu. Det sägs ju att det alltid ska börja gå skit och sedan vänder det. Så böe det nu, tack tack där uppe. Eller vad man nu kan säga :p "tyvär är inte troende". Men jag håller mina egna tummar nu.



Ska kolla in hur roserna blir nu, Matte kan vett ni :) han är duktig som fan på detta. Hörs kanske sen. Tjing!
Åsikter!
Postat av: Nathalie

Om du går in på kategorier så finns det uppe till höger där det står "ny kategori" då trycker du där så är det bara att skaffa en ny :P är så himla dålig på att förklara haha, särskillt när jag måste skriva men om du pratar med helle någonting så tror jag att hon vet hur man ska göra om du inte förstår mig nu :P

Kommenterat - 2010-02-25 / 22:02:41  | URL - http://ungmammanathalie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥