Lite prat om baby .

2010-02-02 / 11:18:21
Hej nu är man uppe, vaknade runt nio men låg och drog mig i sängen en stund tills Halie absolut ville upp.
Egentligen skulle vi på ÖF idag, men det blev så sent och dom stänger halv två så det känns ovärt.
Vi ska ju lix dit på torsdag ändå och träffa alla i gruppen som vi hade i graviditeten.


På bdb fråga jag om det var "tummen upp" för en till baby?.
Många tyckte det, sedan sa många "Jag vill lära känna min dotter/son först innan jag skaffar en till. "
Enligt mig låter det lite negativt. Visst alla ska inte tycka likadant eller hålla med mig.
Men det låter som att om vi skaffar en till snart, då gör jag fel i det för att jag inte lär känna Halie.
Det gör jag ju lika mycket för de fast vi är ett barn mer. Vill man ha stor familj kan man inte vänta i 5 år på näste. Då blir man ju för gammal. Men jag förstår er "unga mammor". Det blir kämpigt. Särskilt om man typ vill gå ut skolan eller få ett jobb innan. Jag har märkt hur jag inte är sugen på att jobba. Skulle hellre låta Matte ta den biten "ett bra jobb" och jag kan vara hemma med mina barn. Alla kanske inte vill jobba som jag :p Ska jag jobba ska det vara något jag verkligen tycker om. Men visst jag kommer söka jobb, för det kan vara ganska skönt att komma bort hemifrån ibland. Men jag har inte brottomt, det får komma när det kommer. Men det hindrar inte mig till att inte bli gravid bara för att jag inte har ett jobb. Jag vet att vi klarar oss ändå. Är man sparsam och duktig med pengar då går allt. Man ska inte vara så negativ och sätta hinder före. Viljan är starkast hos oss människor. Och har man den ja då klarar man det, enligt mig iaf. Tänkte att jag fick lov att skriva lite här också som på bdb.  Nu vet ni. Så tycker jag.. Thats it, jag och Mattias lever vårt liv som vi vill. Och kommer gå den väg vi själva vill. Men ni är så välkommen att säga ert tycke ändå :)

Till alla er andra som är rädd för vad allmänheten skulle säga över något du vill göra.
Gör det bara, det är det som gör dig till den du är. Kör ditt eget race. Och strunta i det negativa folk kan säga.
Följer man sitt hjärta så är det de rätta för dig.

 

Åsikter!
Postat av: Anonym

Man ska inte bry sig så mycket om vad andra människor tycker. Om ni vill skaffa ett till barn redan nu så tycker jag att ni ska göra det! Det finns massor av fördelar med att få barn tätt. Syskonen får ut så mycket mer av varandra om dom är i "samma" ålder. Om man redan planerat att vara mammaledig ett år, varför inte bara fortsätta med ett år till liksom? Det spelar ju ingen större roll tycker jag! Och det är ju som du skriver, man klarar sig alltid. Själv skulle jag nog inte kunna vara hemma med mina barn jämt, utan jag vill verkligen jobba (är arbetslös nu) men med den här arbetslösheten i Sverige nu kan man ju lika gärna skaffa barn och vara hemma och få pengar för det! Och när mammaledigheten är slut, har förhoppningsvis allt vänt så man kan få jobb betydligt lättare än i nuläget! :)

Kommenterat - 2010-02-02 / 13:12:31
Postat av: .............

haha så du ser dej själv inte som en ung mamma ?

Kommenterat - 2010-02-02 / 13:16:50
Postat av: Anonym

Personligen tycker jag att alla som fått barn innan eller under de var 20 är unga mammor, men efter 21 tycker jag att det är helt "normalt". Haha, kanske låter konstigt, men så ser jag det. Om en person är 21 när hon föder barn kallar jag inte henner för "ung mamma"!

Kommenterat - 2010-02-02 / 20:44:48
Postat av: en som vet.

Vad tänker du med? skaffa barn bara för det ändå finns inge jobb! varför inte vara hemma ett år till när man får betalt! känner inte dig men vet vem du och din kille är! tror du att det kommer vara roligt för era barn (om det nu blir en till) och växa upp i en tattar familj som går på soc? inga nya kläder m,m!! om du ska vara hemma i 2år nu vet jag inte vad du får ut i FP men det handlar säkert åm 4K i månaden, med två barn måste ni skaffa större boende om vi pratar om lhg så är det minnst en 4a med tanke på att barnen ska ha ett eget rum å ni ska ha ett eget sovrum åxå. du har ingen gymnasie Utb. vilket innebär att ca år 2012 är det omöjligt att få jobb om du inte börjar plugga å din kille går ju åxå på soc, när man plugga å har studie lån/bidrag räknas det som en inkommst och då får ni inte mycket av soc. Gör vad du vill men tänk på barnet/en, för vem vill växa upp i en tattar familj som inte har ens råd med nya kläder varannan månad, det är dyrt att ha barn men det har ni inte märkt än för hon är för liten.

Kommenterat - 2010-02-03 / 21:22:17
Postat av: Pottifarr

"Postat av: en som vet." >>> Så jävla omogen, så du är en tjej som sitter och leker anonym hacker, för att förstöra för andra... Ditt namn som va "en som vet", så utgår jag ifrån att du själv växt upp på det här viset eller något. Antingen är du en brud som inte fått av sig fjortisbeteendet, eller så är du en jävla alkiskärring som bara kan se ner på andra. Och vem fan har sagt att man måste köpa kläder varannan månad? De kanske inte planerade att skaffa barn, men att ha barn är inget fel, och vad du tycker om åldern, och där katten skiter stoppar jag, Carro och matte m.fl i samma jävla låda. Du kanske är steril, eller har svamp i underlivet. Så det är därför du inte själv skaffar barn för det är omöjligt att fläka upp benen? Jag har inte lust att behöva skriva "re:s" till onda människor som dig, men ibland måste man. Gör hela solsystemet en tjänst och häng dig själv... Eller skulle du göra en knop som inte ens håller?



//En vän som står upp för Mattias och Carro även om de har barn och mer kärlek i en ung oerfaren ålder. De lever i alla fall på rätt sätt (skaffar erfarenheter och har nått i stort sätt målet av livet) / Pottifarr

Kommenterat - 2010-02-04 / 14:21:38
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥