Svartsjuka kan vara gulligt

2010-03-15 / 08:38:20
Ställde alarmet på åtta och klev upp. Mattias fick ta hand om Halie tills dess. Han får ändå sova ut nu. Jag och Halie ska ju på stan om någon timme. Först ska jag äta frukost fixa mig och henne, sen drar jag in. Drar in lite tidigare ska ju lämna en massa papper osv. Hör att Halie vaknat nu i vagnen. så jag har väl inte så mycket mer att säga om denna morgon. Får höras då jag kommer hem, tjingeling.

Upplever ni svartsjuka? Jag brukar sällan bli det men det händer ibland. Fick se gubbens ex igår på facebook han: "ojdå där är mitt ex". säger han då jag bläddrar runt på lite bilder. Jag "oj". Och börja jämföra direkt i mitt huvud, inget jag säger till honom. Typiskt mig att söka fel på henne. Men hon hade ju inga fel, hon var en söt och vanlig tjej, gaaah. Hade inte hoppats på det. Man vill ju vara den snyggaste tjejen av dom han haft. Haha, men det är mänskligt att vara svartsjuk och tänka som ja gör fast man har barn tillsammans och bor tillsammans och är förlovad. Det betyder ju inte att jag inte litar på honom för det gör jag till 100 % jag vet att skulle han träffa henne så skulle han inte göra ett skit. Men lite svartsjuk får man ju vara ändå ;) det kan han med vara. Är han bara gulligt svartsjuk så visar det mig bara att han tycker jag är snygg och älskar mig ;)

"Man ska vara gulligt svartsjuk, det får inte blir för mycket"
Åsikter!
Postat av: angelica

Den dagen du vet vad svarsjuka är kan du komma och säga att det är gulligt det är en sjukdom pucko!

Kommenterat - 2010-03-15 / 23:38:59
Postat av: Veronica

Kommenterat - 2010-03-17 / 07:59:06
Postat av: veronica

blev nå fel haha..jag håller me dig! lite svartis ska man vara.. De visar att man bryr sig om sin partner! Vissa ha de kanske perfekt hela tiden men de funka inte för alla..Jag är galet svartsjuk om jag ha en anledning..Ibland skratta han bara åt mej så jag antar att han tycker de är "gulligt"..Men som du säger, lite är bra.. Jag tycker defenetivt inte de är en sjukdom om man är LITE svartsjuk..Ha de bäst =)

Kommenterat - 2010-03-17 / 08:02:55
Postat av: Jag själv

Jag håller med dig Veronica :) då det blir en sjukdom är man så svartsjuk att man t.o.m kan döda personen. Man har väl sett efterlyst då någon mördat sin tjej pågrnd av svartsjuka. Men sån hemsk svartsjuka pratar ju inte jag om :) haha, känner många med lite svartsjuka. Det tillhör kärleken och är rätt gulligt om det inte blir för mycket :)

Kommenterat - 2010-03-17 / 11:34:01  | URL - http://carrosjolund.blogg.se/dcolee
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥