Behöver tips!

2010-07-23 / 11:09:03
Skriver in frågan igen och lämnar en bild.
Har en fråga till mammor/pappor.
Då Halie är trött så klöser hon upp inne i örat så det blir sår. Får rengöra varje kväll. Vi använder också idominsalva så att skorporna ska lossna. Men vet ni fler tips så vill jag gärna veta dom, för hon klöser hela tiden upp dom på nytt. Och tycker lite synd om henne för det gör ju som sagt ont.. Det vore super snällt om ni la ner tid till det.

Såhära brukar det se ut, ibland värre och ibland mindre.

Hon lyckas alltid klösa upp det på nytt!

Åsikter!
Postat av: Mia

Ja du, det är ju svårt att hindra henne från att klia :S

För om det är för att hon är trött som hon kliar, så hjälper det ju inte att sätta på mild kortisonsalva, typ hydrokortison. Och hon är ju för stor för såna där tunna baby-bomullsvantar. Fungerar det inte att avleda henne när hon börjar klösa? Mina har mer GNUGGAT på öronen när dom varit trötta. En tunn bomullshjälp skulle kanske kunna fungera, det blir ju inte så varmt. Du vet, sån där klassisk som bl a Polarn o Pyret har

Lycka till!

Kommenterat - 2010-07-23 / 11:27:18  | URL - http://[email protected]
Postat av: Anonym

Min son har också mest gnuggat kring öronen när han har varit trött. Men han var väldigt flitig på att klösa sig i ansiktet när han var mindre. Vi använde också salva och sånt på såren, men trots det, sår får dom ju ändå! Det bästa är egentligen att underhålla nagelklippningen och se till att hon inte har vassa kanter på naglarna och så. Det fick vi göra, klippte till naglarna minst varannan dag, så fort vi såg att det började bli något vasst så tog vi tag i det. Och det tycker jag gav mest resultat! Det är ju svårt att säga till ett litet barn att dom inte får klösa ;)

Kommenterat - 2010-07-23 / 15:39:48
Postat av: Anonym

Svar: Tack! :D

Hur mår du då?

Kommenterat - 2010-07-23 / 15:43:40  | URL - http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Theo

naaw tack :D din tjej är ju sockersöt :) ang hennes lilla klösproblem så testa att ha "vantar" på henne när hon börjar bli trött eller drar hon av dom? Annars så vet jag att vaselin är jättebra att smörja in kanske 2 gg per dag då det ger en lite fetare hinna. Hoppas ni löser det!

Kommenterat - 2010-07-23 / 15:57:13  | URL - http://littletoddler.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥