Mamma och Halie dag

2011-05-03 / 17:04:08
Idag så tog jag lite sovmorgon, hade sovit bara 4 timmar dagen innan + att det blev lite halv sent man la sig. Så för att orka med Halie så valde jag att inte gå på första lektionen. Så på morgonen så lämnade sambon henne hos dagmamman sedan tog vi samma buss in till stan för han skulle på jobbet och jag skolan. Hade svenska lektion och satt och pysslade om ämnet jag valde som kommer att vara om "bloggar, dom tre största" Valde, blondinbella, kissie och micah. Redovisningen ska ju bara vara fem minuter. Sedan gick jag lite tidigare för att ta mig till hemköp i Domsjö och hämtade ut lite bebiskläder vi beställt och sedan köpte jag järntabletter på apoteket. Därefter hämtade jag Halie.

Såg även att mina två graviditetströjor har kommit, så jag hoppas jag kan hämta de idag så kanske man kan ha en på sig imorgon om de passar vill säga. Annars får de ligga och skräpa tills bebisen kommit ut. För jag beställde nämligen graviditetströjor man kan ha som gravid/ogravid.

Men men, blev lite små trött nu efter att vi ätit mat. Så jag ska leka lite med gumman nu.
Åsikter!
Postat av: Sophie o Stina

Hej!



Vi är två studenter som studerar på Umeå universitet på sociologiprogrammet. Under våren ska vi skriva våran b-uppsats och har valt att skriva om unga mammor.



Vi skulle gärna vilja träffa dig och göra en intervju om livet som ung mamma. Om du skulle vilja vara anonym så ordnar vi det. Om du är intresserad så hör gärna av dig så berättar vi mer.



Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar Stina och Sophie.

[email protected]

Kommenterat - 2011-05-04 / 09:56:22  | URL - http://[email protected]
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥