♥ Dag 11 – Mina syskon.

2010-12-11 / 12:00:00
Jag har 6 underbara syskon som bor lite här och vars och jag är den äldsta av dem alla. Jag har en hel och 5 halv. Men jag tar dem alla som "hel" då vi delar samma kött och blod och jag älskar dem lika mycket.


Kim Sjölund, 20 år.

Vi två har alltid bott under samma tak tills jag flyttade ut. Då vi var små så var vi kanske inte så älskvärda mot varandra, jag nöp och bet honom medans han hade sönder alla mina saker. Vi var som katt och råtta helt enkelt. Men i tonåren så fann vi varandra och det blev mer en syskonkärlek mellans oss. Vi började umgås som syskon ska umgås och vi pratade ofta och fanns där för varandra. Som person är han framåt, datanörd, festlig och en grymt bra humor.


Isabell Häggström, 15 år.
Hon bor i samma stad som mig men har en annan pappa. Men som mindre bodde vi alla under samma tak och jag tar hennes pappa som min extra pappa. Isabell har precis kommit i den åldern då man kan prata med varandra och umgås. Älskar att umgås med henne. Antingen går vi på stan, se film eller donar på med fruntimmers grejer. Så glad att vi fått bra kontakt och kul att se dig växa. Som person är Isabell envis (som jag), ärlig, lyhörd, snäll och rolig.


Sebastian Häggström, 12 år (snart 13).

Detta är Isabells hel brorsa. Han har humor och ibland tror man ju det han säger. Humorn som ingen kan klå med andra ord. Ska man ha roligt med han så drar man på badhuset, barnensdag eller något annat skoj, alltid lika trevligt att hitta på saker med honom. Han gillar allt som har med aktiviteter att göra och som person är han frågevis, skämtsam, trevlig och envis.


Sofie Stråhle, 14 år.
Den här lillasystern bor i Gävle med sin mamma och med pappa på lov. Henne träffar man inte så ofta men nu på slutet har vi faktiskt setts mer än vanligt, vilket är super kul. Saknar henne rätt ofta. Hon har blivit så stor och roligt att tala med henne om tonårsliv. Som person är hon väldigt glad, nyfiken, framåt och snäll.


Theo Olstorpe, 4 år.

Min söta lillebror som bor i Uppsala med pappa och hans gifta fru Tilda. Theo känner jag inte så väl då det blir få gånger man ses. Men för det är han älskad och saknad av mig och min bror. Som person vet jag att han är en glad liten kille och lekfull.


Eilah Olstorpe, 2 år.
Samma med henne, hon bor i Uppsala. Hon är en söt liten tjej som är väldigt snäll. Väldigt lugn för att vara två år och glad. Lika saknad som alla andra. Önskar att jag kunde träffa er oftare!



Ni är en stor del av mig och ni har lärt mig så mycket. Det är så roligt att se er växa upp och hur mycket ni lyckas med år för år. Kommer alltid finnas vid eran sida, och tveka aldrig att komma och prata eller bara gråta i min famn. För vilket som så finns jag alltid här med öppna armar för er. Stora syster älskar er så mycket.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥