♥ Dag 22 – Det här upprör mig

2010-12-22 / 08:23:49

Folk som snackar skit..

Det är nog bland det värsta jag vet, särskilt dom som snackar till dom man känner. Man får alltid reda på det, vilket dom flesta inte tror att man får. Visst alla människor snackar någon gång. Men då tycker jag att man kan snacka till en person som inte säger det vidare. Det är nog en bra tanke att tänka på. Sedan ska man tänka på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Planering som krachar.

Ja precis, har man planerat en sak man ska göra i flera veckor och sett fram emot det så är det inte alls kul om något gör att man inte kan fullfölja det.

Otrohet.
Usch så jag avskyr det, har jag varit med om själv. Att bli bedragen av en person man älskar är nog den största svikelsen man kan genomgå. Vill man vara med någon annan, gör då slut innan med din partner. Det förvärras bara genom att vara med någon annan.

Dom som inte tar sina barn i första hand.
Har man skapat ett barn till världen, ska barnet betyda ALLT.

Mobbning.
Tyvärr kommer det alltid att finnas, men skolorna måste bli mycket bättre på att ta itu med saker och ting. Mobbning är något väldigt hemskt. Alla barn ska känna sig trygga i sin skola. Och jag har varit med om det här och nu idag vill jag inte att andra ska genomlida samma sak. Alla ser speciella ut och det är det som är meningen med människan.

Ge och inte få tillbaka.
Vi människor har en tendens att ge och vilja få tillbaka. Man kanske inte begär det eller visar att man vill ha det så. Men jag tycker att det är en sak man borde tänka på. Vet man om att en kompis ställt upp en hel del i vått och torrt ska man nog börja tänka på om man gjort detsamma för den personen. Det är viktigt att vara jämnlik i vänskapen eller ja kärleken.

Alkohol på julafton.
Det är något jag blir lite arg av om någon skulle börja supa sig kanon full på en fin familje högtid. Visst om man tar sig en glögg, julgrogg eller en julöl. Men mer än så tycker jag inte det ska vara om man har barn inblandad

Lova och sen svika.
Det avskyr jag, man ska hålla saker man lovar annars ska man inte säga det ordet. Har varit med om det en del gånger och blir lika arg varje gång det sker.

Folk som festar eller dricker en öl på en fest med en gravidmage.
Ja det upprör mig verkligen hur man kan låta en person i magen få genomlida alkohol. ja, jag har faktiskt sett någon gjort detta, blev så rasande att jag fick gå ifrån festen.

Sedan finns det massvisa saker i sammhället som upprör mig.

Exempel: Barnmisshandel, brott, våldtäkter osv.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥