MATA MIG MED TIPS!!

2010-11-03 / 23:58:55
Vilken planering det är just nu, märks att man bloggar mindre då. Idag har man mest varit hemma. Men vi har haft planering, städat, umgåtts med gumman och fotat vårt playstation som vi ska sälja på blocket. Pengarna behövs. Allt ska gå till räkningar. Så vi slipper dubbel betala nästa månad. Det är viktigt då vi måste köpa lite julklappar.

Vad är en bra julklapp för en ny fylld 1 åring? ge mig tips, fantasin är kass just nu !

Angående halloween festen, det jag funnit är ju mer åt gympahållet 80's. Kan man ha det? eller borde man klä sig mer åt ett annat håll så svårt att veta då det finns så många olika klädstilar. Läs nu inte bara det jag skrivit utan kommentera nu, något svar har ni väl?
Åsikter!
Postat av: Linda

Tycker absolut att du kan ha 80 talets gympa stil :D blir nog grymt kan jag tänka mig!

ja vad köper man till en 1 åring har ju inga barn själv. men vad jag vet är att barn blir glad av många paket, dupplo klossar om de heter så . lego fast stora bitar. vet inte om hon är för liten för de. så en dupplo kloss i varje paket :D

kram

Kommenterat - 2010-11-04 / 00:52:32  | URL - http://http:/tairaochpooh.blogg.se
Postat av: amanda

vet inte vad vi ska köpa åt nova heller.. Har några tips iaf. en bobby car, pulka, kläder ( sånt man har under vintern kanske), docka, gung häst ( finns jätte fina på coop och dom är små så dom passar till mindre barn) , sånna där leksaker man ska passa in olika figurer i. Nova älskar att bädda ner dockor i dock vagn ocg styra omkring på och att bädda ner dom i dock vaggan.. :)

Kommenterat - 2010-11-04 / 10:46:25
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥