Stor handling på Willys!

2010-09-27 / 15:11:23
Det har varit en lång morgon. Skulle upp åtta med försov mig till klockan nio. För att Halie vaknade fem inatt. Men tur det att min sambo skulle upp då så han nattade henne igen och sedan drog han och min mamma iväg på halkbanan.

Jag, Helle och Halie for på affären och stor handla. Det blev sju fulla påsar. Så nu har man fullt igen Det är nog bland det härligaste som finns då man har fullt med mat, betalat hyra, räkningar osv Man mår gött och får en lättnad i magen.

Som sagt min sambo klarade halkbanan så nu har han bara två steg kvar. Jiho längtar tills vi kan ta oss någonstans vart vi vill och när vi vill och inte vara beroende av andra. Vilken frihet :)

Men här hemma sover alla lunch utom jag. Jag har nyss städat undan lite här hemma och nu ska jag chilla tills min flicka vill upp igen!

Då snuttan vaknar så ska hon badas..
Men har en fråga angående dusch artiklar.

Jag hittar aldrig en som luktar gott.
Förr använde jag en jätte god som var märket "natusan" men hittar den inte längre. Den luktade så gott och var parfymfri. Men tycker att dom som är där nu är så tråkiga och luktar ingenting

Någon som vet vart natusan försvann? eller en annan som är oparfymerad som lukar gott?

Åsikter!
Postat av: Emelie

jag har med haft natusan men hittar inte den igen:O

Men family fresh har jag fast har inte använt den än. Det är barn fresh=)

Kommenterat - 2010-09-27 / 15:22:19  | URL - http://silasminprins.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

Vi har barnängelsns babytvål, den är parfymfri men luktar tyvärr inte något.. Vi hade natusans förut, men jag hittar inte på den längre.. Och det va jag/vi supernöjda med för den va "fet" och så luktade den gott också, använde den tillochmed till mig själv ibland (A). Så vi tog bara någon som inte lukta allt för dumt =P Men huden blir rätt mjuk av den, vilket är det ända som är plus med den eftersom den inte luktar något. Hahaa!

Kommenterat - 2010-09-28 / 09:12:47  | URL - http://mammatillnoova.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥