För lugnt här hemma?

2011-04-19 / 16:00:42
OMG, vad stillsamt det är hemma.. Tror jag skippar att städa och ska njuta av det lugna nu medans jag kan, eller vad tycker ni? visst är jag värd en vilo dag framför tvn medans familjen är borta? Tror jag gör så på en stund..

Har ingen aning då dom dyker upp men så brukar det vara, bara de har det trevligt där så är jag nöjd och att Halie är välbehållen, fast det vet jag ju att hon är.. Men saknar henne så otroligt då jag är van att ha hennes närhet jämt. Men jag får klara mig idag.

Nu är det ju påsk och påsk skaern ska upp, kanske efter jag vilat.. Och sedan blir det påskhandling och mycket annat. Längtar så mycket tills pengarna rullar in.. Älskar att handla :)

Jo, har också umgåtts med min fina vän Sandra på stan, var jätte mysigt vi satt ute i solen på torget, åt glass och umgicks. Inte ofta det händer nu för tiden.. Tack för idag vännen

Och ni kanske undra hur det gick för mig på mitt muntliga tal på svenskan?

Det gick bättre än väntat till en början var jag skakis och hackig på rösten men sedan flöt det bara på, behövde knappt titta på mitt papper så jag känner mig rätt så nöjd :)


Hitta denna i min bilddagbok, var rätt roligt att se den efter ett år :)

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥