Lyckades äta dålig mat, råd?

2011-04-01 / 12:21:50

Tur BM besöket är snart känns som jag lever i en fantasivärld då man är så seg yrsel och trött hela tiden. Skulle vara jobbigt att palla det resten utav graviditeten trots att det går fort. Men hade jag inte skola så hade det nog varit bättre då man kunnat lega varje dag typ. Men jag ska kämpa och jag ska klara det här det har jag bestämt. Och så envis som jag är så lyckas jag!

Tror jag fick i mig gammal lunch idag, tog med mig sallad och åt typ 10 skedar upptcäkte sedan att det smakade lite konstigt. Tittade på salladen men den såg väl rätt så vanlig ut men då jag luktade så luktade det lite skumt så då lät jag bli att äta resten. Känner att magen börjar leva sitt liv nu, någon som fått i sig gammal mat som gravid? Inget som kan ske va?

Ska gå till matten om 10 minuter hinner bara plugga i crika en halvtimme för sedan är det dags för BM. Hoppas att de kan hjälpa mig nu..

Åsikter!
Postat av: Alexandra

Tror nog inte det är så stor skada med dålig mat. Men det beror ju på hur dålig och gammal den var såklart. Västa fall kan du drabbas av matförgiftning.

Kommenterat - 2011-04-01 / 12:51:29  | URL - http://mammatillnoova.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥