Full fart med förberedelser

2011-12-01 / 13:27:20
Men hejsan, nu är jag här igen. Snacka om fullt upp man kan ha då man har sjuka barn, planerar dop och sambon jobbar. Så helt förståligt att jag inte varit aktiv då.

Just nu så sover Halie lunch, hon verkar lite små sjuk.. Har varit ganska låg och inte ätit på dagis idag. Vi får hålla tummarna på att hon är frisk på dopet. Eddy är där emot lite bättre nu, det går att amma honom. Hade ju ett problem i veckan i cirka två dagar att amma honom. Men efter att ha smetat runt ramlösa i munnen på honom så är han någorlunda bätte och idag så fick vi tabletter så nu lär torsken försvinna snart, SKÖNT! Han har ju haft så mycket nu på slutet så nu vill jag ha tillbaka min glada kille.

Igår så bakade jag och Sandra biskvier inför dopet, sambon hjälpte också till på slutet då det bara blev skit för oss. Jag är då ingen bak expert men de går ju att äta och smakar, huvudsaken det. Vi får se vad gästerna tycker. Ikväll så ska vi som arrangerar dopet baka tårtbottnarna och göra mormors saft. Det blir nog ännu en sen kväll..

På fredag så kommer pappa och syster hit och även sambons mamma och två bröder. Ska bli riktigt trevligt. Vi ska även få klar två tårtor. Där efter så är dopet här och då är det full rusch. Så var inte förvånad om det kommer lite inlägg tills att dopet är över. Ha det bra så länge nu så ska julgranen upp :)

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥