Alla ♥´s dag!

2011-02-14 / 19:06:23

Den har spenderats med skola, sjukhuset med Halie (en koll på hennes syn), städ i tre timmar och mat på det. Nu sover min älskade Halie och sambon ska snart iväg och köra några.

Idag är det dagen man ska berätta för sin älskade hur mycket han/hon betyder. Det är dagen då känslorna ska fram och närheten ska dubblas mer än vanligt.

Eftersom att oftast brukar man dra i sig massvis med skit på alla hjärtans dag så ska inte vi göra det. Utan det blir hjärtformade nybakta scones, thé och mys.

Tänkte där med skriva lite fint om min älskling här nedan..

I över tre år så har du och jag knutit starka band till varandra, inte bara vänskaps band utan kärleks band. Tillsammans så har vi gått igenom väldigt mycket du och jag. Allt ifrån ont till gott. Men nu idag så sitter vi här tillsammans med två katter, en hund, en dotter + en till på ingående, lägenhet och så mycket annat. Jag vill därför att du ska veta att min kärlek till dig är den största man kan ha till någon. Jag älskar dig för den du är och jag älskar att vara din.. Ibland är det så svårt att uttrycka sig i ord för att kunna förklara den kärlek jag har till dig. Men det viktigaste är att du vet om att du är värdefull och älskad utav mig och att jag ska göra allt i min makt för att få behålla dig i mitt liv. Jag älskar dig gubben, ha en bra alla hjärtans dag

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥