Sjuk, skola, tårta osv

2011-02-02 / 19:51:05

man är fortfarande krasslig,
känner mig halv febrig men är ju kry nog att kunna sitta vid datorn. Så just nu pluggar jag om lagar i riksdagen. Ska nämligen till skolan imorgon. Den viktigaste dagen är imorgon. Vill inte missa det viktigaste. Men gruvar mig lite inför samhällsäkunskapen alla ska nämligen berätta om sitt ämne inför hela klassen precis som sist. Alltid är det nervöst och man blir hackig på rösten. Mest nervös för att det inte ska bli rätt. Men bara man gör sitt bästa så. Har precis funnit all fakta nu och ska sedan skriva ner allt på ett papper. Sedan ska jag läsa lite på deras hemsidor och sen ska jag vara klar.

Men en typisk sak är att Halie blivit snorig och är väldigt varm. Tror att hon börjar få feber. Och självklart ska min sambo jobba imorgon och jag måste ju till skolan känns det som. Men ifall min mamma håller sig frisk kunde hon ha henne i tre timmar imorgon. För jag slutar ju vid lunch vilket är tur. Men vi får hoppas på att hon är frisk. Men det lär ju märkas ikväll/inatt..

Angående v.16 magbiler
så blev de allt för kassa. Ska be min sambo fota nya sen då vi får tid. Är ganska mycket nu här hemma.

Förutom allt det där så fyllde min sambos lillasyster år idag, hela 20 år. Men blir ju inge alkholförtäring för hennes del då hon är gravid som jag. Men så kan det gå. Tror nog lyckan i magen är värt mödan. Vi fick god tårta och sällskap. Efter det så gick vi över till min mamma för att se hur hon gjort det nu då brorsan och M flyttat ut. Var jätte fint där. Så hon börjar få ordning.

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥