10 dagar kvar

2011-07-12 / 20:07:59
Hej och hallå.
Idag håller vi oss i Svedjeholmen, ska be mamma ordna datorn lite så man kan uppdatera lite oftare.. Vilket jag saknar. Idag så har vi gjort lite ärenden som att köpa lite ingridienser för tårta.. Fyller ju år på fredag. Blev även en snabbis till specsavers för att ordna Halies brillor och där efter har vi bara varit hos mamma. Följde även med mamma och min syster till sjukhuset.

Igår fick vi en växasäng av J, så grymt tacksam jag är. Är riktigt nöjd och särskilt över att det finns så generösa människor som har ett hjärta av guld att ge bort en sån fin växasäng. Halie älskade den och sovde hela natten lång och kom till vårt sovrum halv nio imorse. Så det gick suveränt bra med andra ord.

Nu återstår det bara 10 dagar till BF, känner mig riktigt peppad och nu vill man se vad som döljer sig där inne. Jag hoppas självklart att den kommer innan söndag. För då får jag föda i Övik.. Annars blir det Sollefteå men då har jag ju min fina vän som ska befinna sig där. Så det löser sig vilket fall.

Har fotat mycket sen veckan som gått. Ska dra in lite ikväll men så länge får ni två söta foton jag snott av Sofie sen de var här och hälsade på.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥