Dollarstore

2011-07-20 / 21:53:48
Imorse vid tio så rullade två bilar iväg dit. Jag och min familj och mamma med familj. Var hur mysigt som helst. Fyndade massor och fick födelsedags pengar av mamma att handla för där. Mitt upp i allt så blev Eddy hungrig så jag fick sätta mig och amma mitt i affären och Halie sittandes i vagnen. Man märker hur stressigt det kan bli med två barn. Efter dollarstore så fann vi även eusrostore och där fann jag en pengabössa till Eddy och puder till mig själv. Halie fick även ett par foppatofflor av mormor. Efter det så rullade vi hemåt. Har iaf haft en super trevlig dag men nu har jag ont överallt. Efter jag födde Halie så hade jag endast ont i stygnen men nu har jag ont där och hela ryggen och underlivet. Det känns fortfarande som om jag födde alldeles nyss och att jag bär på en tung mage ännu. Jag får hoppas för min egen skull att det ger med sig snart så att man kan känna sig som människa igen.

Just nu så har Eddy somnat i mormors säng och Halie sover uppe i gästrummet. Ska snart sätta mig ner i tv rummet och käka lite götta till en film innan det är dags att sova. Imorgon ska sambon jobba så vi blir kvar här tills imorgon efter att han slutat. Sedan ska vi hem och börja livet som tvåbarnsföräldrar på riktigt. Känner mig riktigt nervös över att få ta hand om både Halie och Eddy själv då sambon jobbar. Jag hoppas att amningen kommer att funka då. För nu funkar amningen kanon bra och Eddy vill amma var 5e timme och på nätterna var 3e timme. Men då han väl ammar så vill han amma runt 1-2 timmar, riktigt länge och just därför undrar jag hur det ska gå att ta hand om Halie samtidigt. Men jag får helt enkelt vara stark och inte ge upp så ska det väl gå hoppas jag.

Foton som togs igår :)
Åsikter!
Postat av: Sofie

Gumman du är den bästa så de kommer gå superbra att hinna med dem båda två, så länge du tror på dig själv så funkar allt för dig!! Du får göra som jag gjorde, jag gick runt när jag ammade Liam eftersom de ibland krockade med hundarnas mat osv :)

Kommenterat - 2011-07-21 / 12:47:27  | URL - http://http://sofiemedin.wordpress.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥