En dag till i Sollefteå

2011-07-23 / 14:11:01
Kände hur jobbigt det kändes så sköterksan kom in och sa att vi blir här ännu en dag/natt. Hans gulsot hade sjunkit bra från 580 till 200 men doktorn ville ha han en natt till så det kunde sjunka ännu mera. Otur för oss men tur för Eddy. Just nu ligger han och sola och sambon sover. Man blir ju så övertrött av att ligga här inne. Vi är inne i ett sommarrum. Ett ccg rum med inga fönster och inga saker här inne typ. Visste inte ens vilket väder vi har ute förän jag gick mot huvudentren nyss.. Det var sol och värme, känns inte lockande att sitta inne i ett rum då. Vi kan ju inte gå någonstans tillsammans då Eddy måste sola. Så vi äter även på rummet. Men tur de serverar god mat här, det är ett plus i kanten. Sedan är det kass sändning här inne, det ä ett under att jag ens kan blogga lite nu. Att prata i telefonen är omöjligt.

Saknar Halie så mycket, har ju knappt hunnit umgås med henne sen Eddy kom till världen. Trodde verkligen att jag skulle få umgås med henne idag, men icke då. Jag får sakna henne tills imorgon. Hon hade dessutom frågat efter mig idag, känner mig så ledsen och får ångest över att jag inte kan vara med henne just nu och särskilt då man är 9 mil bort ifrån henne. Jädrans Övik som ska ha sommarstängt på BB/förlossningen, borde inte vara lagligt. Nä känner mig smått ledsen och irriterad över situationen nu.. Det blir väl bättre på en stund skulle jag tro.

Synd man inte hade med sig filmer.. Så jag funderar om jag ska skicka ut sambon och köpa en film och kanske något gotta så man har något att göra ikväll.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥