Berörd av er ♥

2011-03-08 / 23:33:30
Vilka fina vänner jag har. Efter det jag skrivit angående i sommar så har några av de finaste skrivit att de kan hjälpa mig och finnas där, det berörde mig så otroligt mycket av ett veta att dom verkligen ställer upp för mig. Jag trodde aldrig att någon ens skulle erbjuda sig något sånt. Särskilt till er som har barn själva, att ni ens har tid och ork till att kunna stötta mig inför en sådan händelse det är helt otroligt hur värdefullt det var för mig att veta..

Prio ett
blir att försöka se till att sambon kan närvara. Men kommer det beröra ekonomin stark eller inte alls gå så är det ju hur underbart som helst för mig att veta att ni kan finnas där för min sida och att få slippa vara där helt själv. Vet inte alls vad jag ska säga mer, detta tar jag in djupt inne i mitt hjärta..

Åsikter!
Postat av: Sofie Medin

Gumman du vet att jag alltid ställer upp för dig! Plus att där du ska föda bor mina föräldrar så jag är ju ändå alltid i de trakterna så även om du inte behöver hjälp att ta dig dit så kommer jag att finnas vid din/er sida när bebisen väl är ute! Älskar dig gumman och saknar dig! <3

Kommenterat - 2011-03-09 / 08:08:01
Postat av: Sandra

Jag finns alltid här för dig gumman.. Även om vi inte ses ofta, eller pratar ofta, så ska du veta att jag alltid finns här för dig. Du är en sån otrolig människa så det finns inte.

Jag finns här och stöttar dig till 1000, för jag vet att du skulle göra detsamma för mig, om det här hade varit jag <3

Kommenterat - 2011-03-09 / 10:46:32
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥