Eddy (nästan) 2 månader..

2011-09-12 / 12:23:16
Sist jag uppdaterade om hans framsteg var då han var 2 veckor gammal så nu gör jag ännu en så ni får se hur det går undan..


[Eddy kan vända sig]

Från mage till rygg, helt otroligt för att vara så liten, nu minns jag dock inte hur seg Halie var. Men tycker definitivt att Eddy gått fortare fram än henne. Och då låg Halie på det normala.
[Eddy pratar]
En väldans massa, så fort han ler så kommer det till flera pip ljud och samma sak då han sitter i babysittern då kan han helt plötsligt börja prata sitt egna bebis språk, så mysigt att höra på.
[Eddy ler]
Han ler så mycket att hjärtat smälter varje gång. Halie var riktigt svår flörtad som liten, man fick hålla på i evigheter för att få henne att le och skratta. Eddy där emot ler så fort du talar till honom.
[Eddys sovrutiner]
Han har samma sov rutiner som tidigare. Sover om nätterna och jag ammar honom halv sovandes bredvid mig i sängen. Helt underbart att han ger mig sömn. Det gör att jag orkar med mina kära barn varje dag.

Hur funkar det som tvåbarnsmamma just nu?

Det funkar kanon bra, jag känner hur jag kommit in i rollen bra. Man har lärt känna Eddy så man vet vad han vill då han skriker. Man kan kommunicera med Halie bra. Så jag känner mig som en riktigt nöjd tvåbarnsmamma.
Åsikter!
Postat av: Anonym

vad väger han och hur lång är han?

Kommenterat - 2011-09-12 / 13:28:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥