Mamma sätts på prov

2011-09-01 / 13:08:31
Oj oj oj vilken natt man har haft, ungarna har verkligen satt en på prov och sömnbrist. Började med att jag fick Eddy till att somna strax innan tolv. Och precis då jag sluter mina ögon så hör jag hur Halie börjar vrål skrika går in och ger henne nappen, men hon skriker ändå.. Ger henne lite ben massage (hon har haft lite tillväxtvärk på senaste). Gick ut och hon fortsatt så jag gjorde välling och då blev hon nöjd. La mig igen och hann nog sluta ögonen i en halv timme så började Eddy gorma, gav han mat och han fortsatt att gorma. Så hölls det på hela natten tills imorse då jag tyckte han var riktigt varm så tog jag tempen.. 38.0 låg hans temp på, så feber hade han. Jag gav han alvedon och då somnade han genast. Förutom att Eddy hållit på hela natten så vaknade Halie fem imorse. Så det var bara till att sätta igång tvn i sovrummet för inte kunde hon somna om då Eddy skrek så mycket. Men vi myste och jag blev tillslut pigg i ögonen. Vid sju så kom sambon hem, så jag fixade Halie och han skjutsade henne till dagis. Nu sover alla här i lägenhet gott medan jag tar det lugnt här. En dag som denna vill man inte städa utan man försöker få så mycket energi man bara kan till de vaknar igen. Dessutom ska vi fota idag, typiskt att Eddy skulle bli sjuk då. Men vi ska fota ändå, han växer ju så fort och vi har inte ens en familje bild. Vid halv fem blir det, så jag hoppas att Eddy inte bara skriker och att Halie vill vara still.

Det blir full rulle i helgen.
. - Imorgon så firar jag och sambon 2 år i förlovning, så vi får hoppas att barnen tillåter oss en fin kväll tillsammans framför tvn och massa mys.
- På lördag så blir det bröllop i husum. Min mammas kompis ska gifta sig, ska bli trevligt. Bröllop är ju bland det bästa att gå på, man ser lyckan flöda genom två par som älskar varandra.
- På söndag så blir det dop, min barndomskompis ska döpa sin dotter. Efter det så ska vi till Svedjeholmen för att min mammas karl fyller år.. Fullspäckad helg med andra ord :)

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥