Två år, bröllop och dop

2011-09-04 / 16:07:56
Äntligen så har jag tid med ett blogg inlägg. Har haft ett fullspäckat schema samtidigt som barnen varit-är sjuka.

Fredag.

Jag och sambon firade två år i förlovning den här dagen, tyvärr fick vi inte tillbringa den som vi velat då Eddy fick feber och skrek hela kvällen lång så vi tre fick mysa tillsammans och de gånger han inte var nöjd så turades jag och sambon om. Men vi hann ändå med en film och vi hann gotta i oss lite chokladbollar och chips. Där efter somnade vi kring ett tiden.

Lördag.

Det blev en riktigt stressig dag. Precis då vi skulle ta oss till Svedjeholmen för att fixa oss så skrek Eddy massvis så min mamma kom över. Han blev då lugn och somnade. På väg till Svedjeholmnen så ringde sjukvårdsupplysningen som jag hade ringt in till tidigare hade helt glömt bort då Eddy blivit så lugn, de tyckte vi skulle åka in med honom så då drog jag och min mamma iväg med honom dit.. Allt såg fint ut så vi har nog en liten kille med mycket mag besvär eller kolik. Så det är bara att stå ut vi fick stressa till mamma och sminka oss på endast en halv timme. Helt otroligt att vi ens hann till bröllopet, vilket vi gjorde. Vi fick se Gabriella och Nicklas säga JA till varandra och efter det så åkte vi till en lokal där vi åt, lekte lekar och lyssnade på sång och musik. Har haft det super trevligt och Halie var vaken till 01.00 för första gången i hennes liv, så bråkig var hon men väldigt duktig som pallade med.

Söndag.

Idag var det dags för dop. Halie vaknade vid elva och då skyndade vi oss att göra oss i ordning och sen drog vi iväg vi kom skapligt i tid och fick se lilla Felicia döpas, hon var riktigt snäll sa inte mycket där inne. Där emot var Halie trött och ville inte alls sitta still så sambon fick gå ut med hennen en sväng. Efter det blev det fika och vi hann bara äta upp så fick Halie ett litet utbrott så vi valde att åka till Svedjeholmen då. Mammas karl fyller 43 år idag så vi ska äta ännu mera tårta..

Foton kommer in senare till dess så får ni ett fint foto på dopet

Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥