Eddy 8-9 månader

2012-04-04 / 22:06:09
Herregud, vart försvann tiden!? Han är ju inte en liten bebis längre som ligger och låter och somnar i famnen varje gång man ammat honom. Numera så sover han 2-3 gånger per dag + natten. Faccinerande över hur han har frodats under så kort tid. Jag är så stolt över honom. Han blev så perfekt :-)

Eddy kan nu...
Sätta sig upp helt själv. Ta sig fram med typ fötterna? konstigt men sant, han vill inte lära sig att krypa. Han arbetar så mycket med sina ben att han glömmer bort att lära sig hur man samtidigt förflyttar sina armar samtidigt som fötterna. Men gulligt är det, han och Halieharr utvecklats på helt olika sätt och det är kul. Dessutom är han riktigt duktig på att sova hela nätterna såvida han inte är sjuk och har en tand på G.


Han har även nu..
4 tänder och tro mig eller ej.. Han har fått två vampyrtänder där uppe och två i mitten längst ner. Inte alls vanligt att vampyrtändernas kommer före framtänderna där uppe så han ser verkligen super cool ut :-) Man får akta sig så att han inte biter tag i en nu.


Jag...

Ammar honom fortfarande cirka 2-3 gånger per dag. Trodde att det skulle vara lika lätt att sluta som det var med Halie. Men icke då, pojken är inte alls intresserad utav välling eller ersättning så gröt och amning är det han lever på.

Från att ha varit mörkhårig så är han nu blondin precis som hans syster, man ser iaf att de är hel syskon så säg.


Han har även sagt "mamma"
för en vecka sedan, häpnade till och tänkte "nä, det där sa han inte nyss, eller?". Man blir så förvånad var dag som går gällande han. Han vill bli stor snabbt medan mamma gärna ville ha han liten en liten stund till. Men jag älskar även att se han frodas. Han är en riktigt stor kille nu. Ska bli roligt att se vikt och längd på måndag då vi ska på 8 månaders kollen :-) Whohohoo.


Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥