Vin är alla tiders :-)

2012-04-04 / 21:35:14
Vad gör jag? Jo sitter och smuttar i mig ett vin glas, likt mig? NEJ, men snacka om mys och tilfredsställande det är. Förstår nu er alla som ibland sätter er ner och myser med att glas vin i handen. Så på en stund så ska jag avnjuta lite bigbrother tid samtidigt som jag tvättar. Har tvättat konstant i två dagar nu, tvätten tar aldrig slut. Blir väl så om man åker bort ibland som vi gör.

Önskar även att jag kunde göra fler videoinlägg.
Så mycket lättare och roligare. Inte bara för er utan även för mig och barnen som kan glo på det senare i livet och skratta :-) Man växer ju för var dag som går, så en hel del jag skrivit då jag tittar tillbaka kan man sätta sig ner och undra hur jag tänkte där? alltid lika kul.

Jo föresten, jag ska snart bli en jobbande mamma.
Ja fast det kan ju ta tid med. Men M ska ta över pappaledigheten. Känns ju jätte konstigt att jag ska ut i arbetslivet. Det var ju sisådär 3-4 år sedan nu. Men det ska bli spännande och lärorikt. Och kul för M som ska få vara hemma och testa på att vara pappaledig.

Men nog om allt surr, ska göra annat nu.


Är så stolt över mina fina barn som växer och frodas precis som dom ska. Kan inte vara mer lycklig som har dom i mitt liv. De förgyller ju allt för mig.


Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥