Latisen jag

2012-01-12 / 00:37:01
Godkväll.
Här hemma skriker Eddy, vill amma sig till sömns ännu en gång. Men istället fick sambon prova på att natta honom. Ibland känner man bara för att få vara ifrån det en stund. Amma är ju något jag älskar att göra, och med Halie hann jag aldrig amma så länge som jag gjort med Eddy. Men vi har även nu börjat ge han gröt en gång per dag och burkmat ibland. Det går jätte bra, han har gillat det mesta. Så som det ser ut nu så verkar grabben inte vara lika känslig på mat som Halie var en stund där som mindre.

Idag har jag även varit allmänt lat.
Har haft några hektiska dagar med barnen.. Fullt sjå på de båda.. Särskilt kvälls och natt tid. Så jag slappnade av lite extra nu då sambon var ledig. Imorgon så hade vi tänkt att åka pulka med barnen för första gången i år. Mer än så står inte på listan..

Måste erkänna en sak.. I början då Eddy kom till hade jag så mycket energi, och nu är det på total NOLL. Antingen så beror det på sambons långa pass eller så är jag dålig med kosten.. Vilket jag blivit de senaste dagarna. Jag får skärpa till mig. Och även försöka ta mig ut mer än jag gör. För sitter man hemma så blir man bara tröttare. Men jag bor ju på sånt tråkigt ställe just nu.. Finns ingenting att gå till här och sen bor man längst upp på kullen och att gå för den backen varje dag är nog jobbigt. Så jag går mindre gärna ut och går om det inte är att hämta Halie på dagis. Tung styrt med syskonvagn, snö och en hund. Men vi söker ju lägenheter nu.. Vi får se vars vi hamnar. Men iaf på ett barnvänligt ställe. Nä nu är det dags att sova, godnatt !

Fotona tagna av mormor!
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥