Män tror alltid det värsta

2012-01-02 / 19:00:59

Godkväll.
Idag så känner jag mig så himla trött, sambon trodde rakt att jag var gravid så jag fick bevisa för honom att jag inte var det. Och fem minuter senare så fick han ett negativt svar. GLAD för det, är ju trots allt skyddad och vi vill inte ha fler barn på ett bra tag. Just nu är vi nöjda som det är :) vi vill kunna avvara den mesta tiden till våra två nu och inte till ännu ett tredje.

Halie har precis lagt sig medan pappa och Eddy myser i soffan nu innan han ska iväg på jobbet. Imorgon så blir det en tung dag. Det är nämligen mormors begravning då och barnen ska med. Kommer kännas knas att ha de är där då man ska sörja. Men enligt många håll så ska det vara bra för barn att vara på begravning och prästen sa att barnen kunde springa runt där. Vi får se hur det går har ju självklart med sambon så han får väl vara den som tittar till dom mest medan jag sitter och bölar som en bebis.

Så början av detta år har hittills bara varit jobbigheter och sorg. Men istället så är det bättre att året börjar trögt och medkommer till lycka efteråt.
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

My family!
Min dotter Halie ♥
Min son Eddy ♥
Min sambo ♥
Sally ♥
Snövit ♥
Kiara ♥